Σλίγκο Ρόβερς
Σλίγκο Ρόβερς

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ

Φιν Χαρπς
07/08/2021 (21:45)

Σλίγκο Ρόβερς - Φιν Χαρπς Προγνωστικά

Η άμεση επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για τη Σλίγκο που βλέπει το πρωτάθλημα να απομακρύνεται, όχι όμως και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Φιν Χαρπς είναι μαχητική και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Έστω και δύσκολα πάντως οι γηπεδούχοι αναμένεται να επικρατήσουν, ο άσος του 1.88 δείχνει δυνατός.

Σλίγκο Ρόβερς

Φιν Χαρπς

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Σλίγκο Ρόβερς
  • Aήττητη στα 9 εντός με Φιν Χαρπς (5-4-0)
  • Under 2,5 τα 15 στα 22 φετινά
  • N/G τα 5 στα 8 τελευταία

Ανάλυση

Υπέστη εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Κορκ και αποκλείστηκε από το κύπελλο Ιρλανδίας. Ήταν η τέταρτη σερί ήττα για τη Σλίγκο, που κρατά πάντως με χαρακτηριστική άνεση την 3η θέση. Στο ματς του κυπέλλου προηγήθηκε με τον Παρκς στο 13', όμως η Κορκ γύρισε το ματς με τα γκολ των Ο'Μπράιεν Γουίτμαρς στο 28' και ΜακΓκλέιντ στ 56'. Ο Παρκς σκόραρε ξανά ισοφαρίζοντας στο 70', όμως ο Χόλαντ στο 88' πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην Κορκ. «Ήταν ένας κακός μήνας όσον αφορά τα αποτελέσματα, κοιτάμε μπροστά, δεν έχει νόημα να κοιτάμε πίσω, ότι έγινε έγινε» τα λόγια του προπονητή Μπάκλεϊ. Ο αμυντικός ΜακΚούρτ είναι τραυματίας και θα απουσιάσει, αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη του μήνα. Αμφίβολος ο αμυντικός Κέιν, ο γκολκίπερ ΜακΓκίντι έχει αποθεραπευθεί και είναι διαέσιμος. Ed McGinty is fit again and available to play.
Φιν Χαρπς
  • «Χ» τα 4 στα 7 τελευταία εκτός με Σλίγκο Ρόβερς
  • G/G τα 9 στα 13 τελευταία
  • Στα 2-3 γκολ τα 12 στα 20 τελευταία

Ανάλυση

Πήγε στην παράταση για να επικρατήσει τελικά με 3-0 εκτός έδρας της Φέαρβιου Ρέιντζερς (γ' κατηγορίας) και να προκριθεί στον 2ο γύρο του κυπέλλου Ιρλανδίας, όπου την περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση με την Ντέρι. Στο ματς με τη Φέαρβιου Ρέιντζερς προηγήθηκε στο ξεκίνημα της παράτασης, στο 95' με τον Μπόιντ. Με αυτογκόλ του Ντάναγκερ στο 108' έγινε το 2-0, ο Μπεν ΜακΝάμι στο 120' διαμόρφωσε το τελικό 3-0. «Η προπόνηση πήγε καλά, βοήθησε το ότι δεν είχαμε παιχνίδι τη βδομάδα που πέρασε. Η ομάδα είναι ενωμένη, πρέπει όμως να το δείξουμε στο γήπεδο και να πάρουμε αποτελέσματα για να μείνουμε στην κατηγορία» τα λόγια του προπονητή Χόργκαν. Τραυματίας ο μέσος Τίμλιν, αμφίβολοι οι μέσοι Φόλεϊ και Ντόχερτι και ο αμυντικός Γουέμπστερ. Τιμωρημένος ο αμυντικός ΜακΈλενι.
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ