Ριντ
Α Αυστρίας
Κωδικός Κουπονιού: 316
Ριντ

ΡΙΝΤ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Αούστρια Βιέννης
2 - 1
Τέλος Αγώνα
field
Keine Sorgen Arena, Ριντ (7.680)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
256 χλμ. (απόσταση)

Ριντ - Αούστρια Βιέννης Προγνωστικά

Πρώτο ανταγωνιστικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, μετά την εύκολη νίκη στο κύπελλο, «γκρίνια» στις τάξεις της Αούστρια για την εντός έδρας ισοπαλία στο ECL. Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει να βγάλει αντίδραση η ομάδα της Βιέννης, ή αν το 1-1 με την Μπρέινταμπλικ δεν ήταν τυχαίο. Πάντως δεν θα ρισκάρουμε κάτι για να μάθουμε την απάντηση.

Σχόλια αγώνα:

Πρεμιέρα, κανονική προσέλευση θεατών.

Ριντ

Κατάταξη: 7η

?
Ν Η Ν Ν Ν Η

Αούστρια Βιέννης

Κατάταξη: 4η

?
Ι Ν Ν Ν Ν Ν
1 Goal/Goal 0
1 Over 1.5 1
0 Over 2.5 1
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ριντ
Κατάταξη: 7η
?
Ν
Η
Ν
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • Αήττητη στα 5 προηγούμενα εντός στο πρωτάθλημα (3-2-0)
  • Μία ήττα στα 11 τελευταία επίσημα (5-5-1)
  • 6/7 over 2.5 κόντρα στην Αούστρια

Ανάλυση

Δεύτερη χρονιά στην Μπουντεσλίγκα μετά την επιστροφή της, έχει και πάλι στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Η Ριντ έδωσε τέσσερα φιλικά προετοιμασίας και μέτρησε δύο νίκες (Λίφερινγκ 2-1, Μόναχο 1860 1-0) και δύο ήττες (Χαιντενχάιμ 2-4, Ρέγκενσμπουργκ 0-2). Πήρε εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αυστρίας, μετά το εντυπωσιακό 7-0 στην έδρα της Γκρόντιχ. Ο Στέφαν Νουτζ ήταν ο παίκτης του αγώνα καθώς πέτυχε χατ τρικ σε διάστημα 15 λεπτών (8', 21', 23'), ενώ έφτασε σε καρέ τερμάτων στο 82' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Οι Κονσταντίν Ράινερ (17'), Ντάνιελ Οφενμπάχερ (71') και Γιούλιαν Βίσμαϊερ (73') σκόραραν τα υπόλοιπα τέρματα της ομάδας του Αντρέας Χεράφ. Έχασε τον καλύτερό της παίκτη, Μάρκο Γκριούλ (11 γκολ πέρυσι), ο οποίος έκανε το βήμα παραπάνω και υπέγραψε στη Ραπίντ Βιέννης.
Αούστρια Βιέννης
Κατάταξη: 4η
?
Ι
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Αήττητη στα 8 τελευταία συνολικά (7-1-0)
  • Πέντε διαδοχικά over 2.5 εκτός έδρας
  • Μία ήττα στα 5 τελευταία στην έδρα της Ριντ (3-1-1)

Ανάλυση

Στραβοπάτημα στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα, έμεινε στο 1-1 εντός με αντίπαλο την ισλανδική Μπρέινταμπλικ. Η Αούστρια ήταν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και φάνηκε να το επιβεβαιώνει στο 32', όταν προηγήθηκε με την προβολή του Μάρκο Ντιούριτσιν, ύστερα από σέντρα-σουτ του Ντόμινικ Φιτς. Ο 28χρονος επιθετικός ξεκινάει τη χρονιά με τον ίδιο τρόπο που έκλεισε την περσινή και έχει σκοράρει πλέον 5 γκολ σε τέσσερα διαδοχικά ματς, από τους περσινούς τελικούς των μπαράζ Ευρώπης. Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και αναζήτησαν την ισοφάριση. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αιφνιδίασαν την Αούστρια και έκαναν το 1-1 με τον Αλεξάντερ Σιγκούρνταρσον, ενώ έχασαν τεράστια ευκαιρία στο φινάλε με τον Γκίσλι Εϊγιόλφσον για να φύγουν με διπλό από τη Βιέννη! Η ομάδα του Μάνφρεντ Σμιτ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με την ισοπαλία και στρέφει πλέον την προσοχή της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Παραμένουν εκτός οι Βίμερ (τραυματίας) και Αντόφσκι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ