Σάμροκ Ρόβερς
Σάμροκ Ρόβερς

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Σλίγκο Ρόβερς
24/05/2021 (21:45)

Σάμροκ Ρόβερς - Σλίγκο Ρόβερς Προγνωστικά

Αναμέτρηση κορυφής, η πρωτοπόρος υποδέχεται τη 2η, τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Η Σλίγκο έχει βρει ρυθμό και έχει φτιάξει μομέντουμ, μένει να φανεί πως θα αντιδράσουν οι πρωταθλητές μετά την πρώτη τους ήττα μετά από 33 ματς. Φέρνουν συνεχώς πάντως τα 2-3 γκολ και σε ένα ματς που δείχνει κλειστό αλλά με γκολ, το πιθανότερο είναι να τα φέρουν ξανά.

Σάμροκ Ρόβερς

Σλίγκο Ρόβερς

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Σάμροκ Ρόβερς
  • 20 νίκες στα 26 εντός με Σλίγκο Ρόβερς 
  • Στα 2-3 γκολ τα 12 στα 13 φετινά
  • G/G τα 9 στα 13 φετινά

Ανάλυση

Έχασε 2-1 στην έδρα της Νταντάλκ, και ταυτόχρονα και το αήττητο σερί των 33 αγώνων στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές κυριάρχησαν στο πρώτο δεκάλεπτο και θα μπορούσαν να προηγηθούν μόλις στο 4', όταν ο Σκέιλς έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι. Βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα, από το γκολ του ΜακΈλενι στο 11'. Οι Ρόβερς ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με τον Ο' Μπράιεν, ο γκολκίπερ τους, Μάνους, σταμάτησε στο 30' τον Ντάφι της Ντανταλκ. Η κατοχή στο α' μέρος ανήκε στη Σάμροκ που μπήκε δυνατά και στο β' μέρος, είχε δοκάρι με τον Γκριν στα πρώτα δευτερόλεπτα και ένα ακόμα δοκάρι στο 50' με τον Σιλντς. Η Νταντάλκ όμως είχε ουσία και πήρε ξανά το προβάδισμα με το γκολ του Κέλι στο 59'. Δεν ήταν η μέρα της Σάμροκ που είχε ακόμα ένα δοκάρι με τον Μάντριου στο 89', γνωρίζοντας την πρώτη της φετινή ήττα. Παραμένουν τραυματίες οι Φαρούτζια (Μ, 1/0), Γουότς (Μ, 11/1) και Σον Κάβανα (Α, 5/0). Αμφίβολοι οι ΜακΚάν (Μ, 8/0) και Φιν (Μ, 9/0).  Τιμωρημένος ο Χοάρε (Α, 10/1).
Σλίγκο Ρόβερς
  • 2 νίκες στα 26 εκτός με Σάμροκ Ρόβερς
  • Under 2,5 τα 9 στα 11 φετινά
  • G/G τα 6 στα 11 φετινά

Ανάλυση

Έφτασε τις τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ επικρατώντας με 2-0 της Λόνγκφορντ και βρέθηκε στη 2η θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σάμροκ Ρόβερς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μάνλεϊ στο 6' και Γκράιμς στο 12'. Η Σλίγκο είχε μια ευκαιρία με τον Μπανκς να σουτάρει πάνω στον γκολκίπερ της Λόνγκφορντ, Κέλι, και προηγήθηκε στο 17' με τον Φιγκουέιρα. Στάθηκε τυχερή στο 57', όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κερκ, δόθηκε πέναλτι και ο Γκίμπσον το μετέτρεψε σε γκολ. Η Λόγκφορντ είχε την κατοχή στη συνέχεια, δεν κατάφερε όμως να απειλήσει ιδιαίτερα, η Σλίγκο, θα μπορούσε να έχει ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις με τον Γκίμπσον. Ο Μπόλγκερ (Μ, 10/0) εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει. Τραυματίες οι  Κόουλεϊ (Μ, 7/1), Κέιν (Α, 0/0) και Κόλινς (Ε, 1/0).
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ