Οπάβα
Α Τσεχίας
Κωδικός Κουπονιού: 166
Οπάβα

ΟΠΑΒΑ - ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Όλομουτς
15/05/2021 (16:00)
field
Stadion v Mestskych sadech (7.758)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
71 χλμ. (απόσταση)

Οπάβα - Όλομουτς Προγνωστικά

Η Οπάβα αποχαιρέτησε και τυπικά την προηγούμενη εβδομάδα και στις τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει για τη τιμή της. Από την άλλη και η Όλομουτς προέρχεται από άσχημο σερί κι αυτή περιμένει να τελειώσει η σεζόν. Περιμένουμε κλειστό ματς, αλλά με γκολ εκατέρωθεν.
18 Goal/Goal 15
26 Over 1.5 21
19 Over 2.5 16
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Οπάβα
Ι
Ι
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 0-2-6 στα 8 τελευταία στην κατηγορία
  • Τέσσερα Under 2,5 στα 5 πιο πρόσφατα
  • Τρεις σερί νίκες εντός με Όλομουτς

Ανάλυση

Η Οπάβα έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ζλιν και σφράγισε και μαθηματικά τον υποβιβασμό της στην 2η κατηγορία. Με μόλις τρεις νίκες σε 31 παιχνίδια ήταν η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα και δικαιωματικά αποχαιρέτησε. Όσον αφορά στο ματς, ήθελε μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή, αλλά και πάλι το έργο της θα ήταν πολύ δύσκολο. Προηγήθηκε στο 19' και έδειχνε να αντέχει μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο 45λεπτο ωστόσο, άλλαξε η εικόνα του αγώνα, πιέστηκε αρκετά από την αντίπαλο και στο 79' δέχθηκε την ισοφάριση. Με το σφύριγμα της λήξης υπήρχε δεδομένα στεναχώρια για την αποτυχία, αλλά το μοιραίο φαινόταν πως ερχόταν εδώ και καιρό. Σήμερα παίζει γειτονικό ντέρμπι με την Όλομουτς και θέλει να παίξει για τη τιμή της και να κάνει την έκπληξη. Τιμωρημένος λόγω καρτών είναι ο Ντιντιμπά (Μ, 25/0). Νοκ άουτ είναι οι Πίκουλ (Μ, 6/1), Τιέχι (Μ, 17/0), Ζίντεκ (Α, 23/3) και Χαραζίμ (Α, 17/1).
Όλομουτς
Η
Η
Η
Η
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας
  • Τέσσερις σερί ήττες (πρωτάθλημα-Κύπελλο)
  • Τρία Over 2,5 στα 5 πιο πρόσφατα
  • 29/9/15 τελευταία νίκη στην έδρα της Οπάβα (Κύπ.)

Ανάλυση

H Όλομουτς τα έδωσε όλα με την πρωταθλήτρια Σλάβια Πράγας, αλλά εν τέλει έχασε με 1-0 εντός. Με την τρίτη διαδοχική ήττα στην κατηγορία παρέμεινε στους 39 βαθμούς και στην 10η θέση. Όσον αφορά στο ματς, ήξερε πως έπαιζε με την καλύτερη ομάδα στη χώρα και θα έπρεπε να προσπαθήσει πολύ για να πάρει κάτι. Από τα πρώτα λεπτά πιέστηκε πολύ, αλλά κατάφερε να πάει με το 0-0 στην ανάπαυλα. Στην επανάληψη, συνέχισε να είναι κλεισμένη στην άμυνά της, ωστόσο δεν άντεξε και στο 78' δέχθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Τώρα παίζει στη γειτονική έδρα της υποβιβασμένης Οπάβα και ο στόχος είναι να φύγει με τη νίκη για να σπάσει το κακό σερί και την άσχημη παράδοση που έχει σε αυτό το γήπεδο τα τελευταία χρόνια. Ο Πουλολό (Μ, 23/0) είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Εκτός είναι οι Γκρέσακ (Μ, 16/1), Γιουνίς (Ε, 15/2), Χούσκα (Μ, 25/5) και Χούμπνικ (Α, 26/0).
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ