Τρακτόρ
AFC Champions League
Κωδικός Κουπονιού: 1173
Τρακτόρ

ΤΡΑΚΤΟΡ - ΠΑΧΤΑΚΟΡ

Παχτακόρ
26/04/2021 (18:00)
field
Sharjah Stadium (18.000)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
Ουδέτερη τοποθεσία (Σαρτζάχ, Η.Α.Ε.) (απόσταση)

Τρακτόρ - Παχτακόρ Προγνωστικά

Η Παχτακόρ είναι μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της φετινής διοργάνωσης. Ανασταλτικά μπάζει από παντού και αυτός είναι ο βασικός λόγος, που θα αποφύγουμε να την εμπιστευτούμε. Η Τρακτόρ ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και βολεύεται με τον βαθμό. Προτιμότερη επιλογή δείχνει το G/G.

Τρακτόρ

Παχτακόρ

2 Goal/Goal 3
6 Over 1.5 4
3 Over 2.5 2
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Τρακτόρ
?
Ν
Ι
Ι
Ι
Ι
Η
Φόρμα ομάδας
  • Δεν έχει σκοράρει στα 2 από τα 3 πιο πρόσφατα στη διοργάνωση
  • Δεν έχει δεχτεί γκολ για 3 σερί στη διοργάνωση
  • Μετράει 5 Under 2,5 στα 6 πιο πρόσφατα

Ανάλυση

Έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης η Τρακτόρ με τη νίκη 1-0 κόντρα στην Αλ Κούβα. Πάτησε πάνω στο γρήγορο προβάδισμα που πήρε με το πλασέ του Κιντάρι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το λάθος του αντίπαλου κίπερ. Είχε πολλές καλές στιγμές για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Στο τελευταίο ημίωρο προτίμησε να διαφυλάξει τα νώτα της και έδωσε χώρο στους Ιρακινούς, ωστόσο ήταν σταθερότατη ανασταλτικά. Κράτησε ανέπαφη την εστία της για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και βολεύεται με τον βαθμό σήμερα, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Παχτακόρ υπερτερεί για την ώρα λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (+4). Σε περίπτωση που χάσει θα μπλέξει για τα καλά. «Η Παχτακόρ διαθέτει παίκτες εγνωσμένης αξίας, αλλά και εμείς από τη μεριά μας έχουμε καλούς παίκτες. Είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά» σχολίασε ο προπονητής Ρασούλ Χατιμπί.
Παχτακόρ
?
Ι
Η
Ι
Ι
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Έχει δεχτεί γκολ στα 5 από τα 7 τελευταία
  • Έχει σκοράρει στα 15 από τα 16 πιο πρόσφατα
  • Μετράει 7 Over 2,5 στα 9 τελευταία

Ανάλυση

Συνεχίζει να χωρίς νίκη στη διοργάνωση η Παχτακόρ. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με τη διοργανώτρια του ομίλου Αλ Σαρτζάχ, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο (1-1). Είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία από το ξεκίνημα πιέζοντας ασφυχτικά για να πετύχει ένα γκολ. Είδε την υπεροχή της να μην καρποφορεί μέχρι να πάει στα αποδυτήρια, ωστόσο στις αρχές της επανάληψης ο Ελβετός επιθετικός Έρεν Ντερντιγιόκ την έβαλε σε θέση οδηγού με κοντινό πλασέ. Φάνηκε ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για να κρατήσει τους τρεις βαθμούς, εντούτοις ανασταλτικά δεν έχει βρει ακόμα λύσεις. Από το πουθενά δέχτηκε την ισοφάριση στο 87’ με τα στόπερ της να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πλέον, αν δεν κερδίσει απόψε θα κυνηγάει ένα «θαύμα» για να προκριθεί. «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και την παραμικρή ευκαιρία» δήλωσε ο προπονητής Πίτερ Χουίστρα.