Αλ Κούβα Αλ Τζαβίγια
AFC Champions League
Κωδικός Κουπονιού: 1186
Αλ Κούβα Αλ Τζαβίγια

ΑΛ ΚΟΥΒΑ ΑΛ ΤΖΑΒΙΓΙΑ - ΤΡΑΚΤΟΡ

Τρακτόρ
20/04/2021 (18:00)
field
Sharjah Stadium (18.000), ουδέτερο
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
Ουδέτερη τοποθεσία (Σαρτζάχ, Η.Α,Ε,) (απόσταση)

Αλ Κούβα Αλ Τζαβίγια - Τρακτόρ Προγνωστικά

Θεωρούμε πολύ σημαντική την απουσία του πρώτου σκόρερ της Αλ Κούβα, Χουσεΐν. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές ποιοτικές λύσεις στην επίθεση και η Τρακτόρ έχει πείσει περισσότερο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Θεωρούμε ότι έχουν τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς οι Ιρανοί.

Αλ Κούβα Αλ Τζαβίγια

Τρακτόρ

Ι Ι Ι Η Ν Ν
3 Goal/Goal 2
4 Over 1.5 6
3 Over 2.5 3
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Αλ Κούβα Αλ Τζαβίγια
Ι
Η
Ι
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Έχει σκοράρει στα 12 από τα 14 πιο πρόσφατα
  • Μετράει 5 Under 2,5 στα 6 τελευταία
  • Έχει δεχτεί γκολ στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα 

Ανάλυση

Πρώτος βαθμός για την Αλ Κούβα στην επιστροφή της σε ομίλους μετά από δεκατρία χρόνια. Δεν ήταν καλύτερη σε καμία περίπτωση από την Παχτακόρ, αλλά βρήκε τον τρόπο να αποσπάσει την ισοπαλία 0-0. Έκανε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, όμως ευτυχώς για την ίδια την κράτησε όρθια ο τερματοφύλακας Ταλίμπ. Στην επανάληψη παρουσιάστηκε κατά πολύ βελτιωμένη και στο τελευταίο ημίωρο είχε κάποιες καλές στιγμές για να βρει ένα γκολ. Ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι περισσότερο δεν υπάρχουν και είναι ικανοποιημένη με την πρόκριση από τα προκριματικά. «Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας με την Τρακτόρ. Δεν θεωρώ ότι υστερούμε σε πολλά πράγματα. Δίνουμε και οι δύο ομάδες τη μάχη μας για την πρόκριση» δήλωσε ο προπονητής Αγιούμπ Οντισό. Εξέτισε από την τιμωρία ο καλός εξτρέμ Χουμάν Ταρίκ και θα πάρει θέση στην ενδεκάδα. Δεν έχει αναρρώσει ακόμα ο πρώτος σκόρερ Χουσεΐν.
Τρακτόρ
Ι
Ι
Ι
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Δεν έχει σκοράρει στα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα
  • Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 2 από τα 3 τελευταία
  • Μετράει 3 Under 2,5 στα 4 πιο πρόσφατα

Ανάλυση

Δεν ήταν άσχημη η ισοπαλία 0-0 που απέσπασε η Τρακτόρ από τη διοργανώτρια του ομίλου Αλ Σαρτζάχ, καθώς την κράτησε στη δεύτερη θέση μαζί με την Παχτακόρ. Δεν είναι από τις μεγάλες ομάδες του Ιράν και δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Στο πρώτο ημίχρονο πάτησε σε ελάχιστες περιπτώσεις στην περιοχή των Ουζμπέκων. Μόνο προς το τέλος είχε 1-2 ευκαιρίες όταν βρήκε κενούς χώρους, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Στον πάγκο έμεινε ο γνωστός μας Μασούντ, ενώ λίγα πράγματα και από τον έμπειρο Ασκάν Ντεζάγκα. Είναι υποχρεωμένη να κερδίσει σήμερα για να μείνει κοντά στην Παχτακόρ. «Τα πήγαμε αρκετά καλά στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά ήρθε η ώρα να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Δεν έχει σημασία για εμάς η απουσία του Χουσεΐν από την αντίπαλο μας» δήλωσε ο τεχνικός Ρασούλ Χατιμπί.