Πάρτικ Θιστλ
Λιγκ 1 Σκωτίας
Κωδικός Κουπονιού: 686
Πάρτικ Θιστλ

ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΚΛΑΙΝΤ

Κλάιντ
13/04/2021 (21:00)
field
Firhill Stadium (10.102)
weather
Καιρός: Ψυχρός
distance
(16 χλμ.) (απόσταση)

Πάρτικ Θιστλ - Κλάιντ Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, και οι δύο ομάδες όμως έχουν αγώνα και την Πέμπτη, κάτι που κάνει αρκετά αμφίρροπη την αναμέτρηση, δεδομένη η κόπωση και οι αλλαγές στις ενδεκάδες. Το ματς πάντως δείχνει ανοικτό, και οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα, πιθανό το γκολ/γκολ του 1.75.
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Πάρτικ Θιστλ
Ν
Ι
Η
Ι
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 47 νίκες στα 102 εντός με Κλάιντ
  • N/G τα 13 στα 21 τελευταία
  • Under 2,5 τα 13 στα 21 τελευταία

Ανάλυση

Μετά από τρία ματς χωρίς νίκη επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Πίτερχεντ το Σάββατο και ανέβηκε στην 3η θέση, 4 βαθμούς πίσω από τη 2η Κοβ Ρέιντζερς και με ένα ματς στο χέρι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα κι έχασαν μια ευκαιρία στο 13' με τον Μπράουν, η Θιστλ όμως άρχισε να ανεβαίνει στη συνέχεια, να κάνει φάσεις, και πήρε το προβάδισμα στο 39' με τον Καρντλ. Στο 52' ο σκόρερ έγινε δημιουργός, από τη σέντρα του ο Τοφόνεϊ έκανε το 2-0. Το 3-0 έγινε από τον Γκράχαμ στο 60', οι «Τζαγκς» ήταν εντυπωσιακοί, 9-1 υπέρ τους οι προσπάθειες εντός εστίας. «Αυτή την εμφάνιση περιμέναμε όλοι τη σεζόν» δήλωσε ενθουσιασμένος ο ΜακΚόλ. «Ήμασταν επαγγελματίες, αμυνθήκαμε ιδανικά, είχαμε τρεις διαφορετικούς σκόρερ και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ» τόνισε ο τεχνικός της Πάρτικ Θιστλ.
Κλάιντ
Η
Ν
Ι
Ν
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 28 νίκες στα 102 εκτός με Πάρτικ Θιστλ
  • Over 2,5 τα 10 στα 16 τελευταία
  • N/G τα 12 στα 19 τελευταία

Ανάλυση

Έχασε με 2-1 στην έδρα της πρωτοπόρου Φόλκερκ το Σάββατο και είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την προτελευταία Νταμπάρτον. Mία αλλαγή έκανε στην ενδεκάδα ο Ντάνι Λένον, που είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 9' από το γκολ του Χολ. Ο Γκούντγουϊλι έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα όταν η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα άουτ. Μεγάλη η πίεση από τη Φόλκερκ στη συνέχεια, ο γκολκίπερ Μίτσελ κρατούσε την Κλάιντ στο ματς, σταματώντας την κεφαλιά του Σάμον και το σουτ του Κίνα. Ο τελευταίος ήταν αυτός που έκανε το 2-0 στο 68' και είχε και δοκάρι στη συνέχεια. Η Κλάιντ μείωσε στο 84' με μια βολίδα του Τζακ από τα 23 μέτρα και παραλίγο να πάρει -από το πουθενά- τον βαθμό. Ο Λοβ στις καθυστερήσεις είχε ένα ανάποδο ψαλίδι που έστειλε την μπάλα να βρει στο δοκάρι πριν καταλήξει άουτ.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ