Τέπλιτσε
Α Τσεχίας
Κωδικός Κουπονιού: 556
Τέπλιτσε

ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Σλάβια Πράγας
21/02/2021 (17:30)
field
Na Stínadlech (18.221)
weather
Καιρός: Άστατος
distance
92 χλμ. (απόσταση)

Τέπλιτσε - Σλάβια Πράγας Προγνωστικά

Η Τέπλιτσε βρίσκεται σε κακή κατάσταση, τρέχει αρνητικό σερί και χρειάζεται βαθμούς για να ανασάνει. Από την άλλη, η Σλάβια έχει μπροστά της ένα μεγάλο ματς την Πέμπτη με τη Λέστερ και παρότι το μυαλό της μπορεί να... ταξιδεύει, διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία να πάρει τη νίκη. Καμία αξία στο διπλό.

Τέπλιτσε

Σλάβια Πράγας

18 Goal/Goal 20
23 Over 1.5 30
15 Over 2.5 21
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Τέπλιτσε
Η
Η
Ι
Η
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 0-1-4 στα 5 τελευταία στην κατηγορία
  • Τρία Under 2,5 στα 4 πιο πρόσφατα
  • 16/8/14 τελευταία νίκη εντός με Σλάβια

Ανάλυση

Η Τέπλιτσε έχασε με 2-0 στην έδρα της Σλοβάτσκο και συνέχισε το αρνητικό σερί στην κατηγορία. Με την 12η ήττα στη σεζόν παρέμεινε στους 17 βαθμούς και αρκετά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Έκανε κάκιστο ξεκίνημα στο παιχνίδι και μόλις στο 4' έμεινε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε την κατοχή, αλλά ήταν ανούσια. Στην επανάληψη, δεν άλλαξε η εικόνα της, δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της αντιπάλου και λίγο πριν το τέλος σφράγισε την ήττα, τρώγοντας το δεύτερο. Σήμερα υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας κι αν καταφέρει να μην ηττηθεί θα είναι σούπερ έκπληξη. Τελευταία φορά που κέρδισε τους πρωταθλητές εντός ήταν το 2014. Τιμωρημένος είναι ο Ντρόενλε (Α, 2/0) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Νοκ άουτ είναι οι Πλάτσι (Τ.), Σέιμπαλ (Μ, 7/0) και Κνάπικ (Α, 4/0).
Σλάβια Πράγας
Ι
Ν
Ι
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 16-3-0 στο πρωτάθλημα
  • Έξι σερί Over 2,5 στην κατηγορία
  • 4-1-0 στα 5 τελευταία στην έδρα της Τέπλιτσε

Ανάλυση

Η Σλάβια Πράγας κέρδισε εύκολα με 3-0 εντός την Παρντούμπιτσε και επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες μετά την γκέλα ολκής κόντρα στην Πρίμπραμ. Με την 16η νίκη στη σεζόν παρέμεινε πρώτη και με διαφορά. Την περασμένη Πέμπτη έπαιξε στο γήπεδό της με την Λέστερ, στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «32» του Europa League, αναδείχθηκε 0-0 και θα πάει να τα παίξει όλα για όλα στην Αγγλία για την πρόκριση την προσεχή Πέμπτη. Όσον αφορά στο ματς του πρωταθλήματος, ήθελε να το καθαρίσει νωρίς για να κάνει συντήρηση δυνάμεων για το ευρωπαϊκό παιχνίδι και το κατάφερε. Πήγε στην ανάπαυλα με 2-0 σκορ και στην επανάληψη, κλείδωσε το τρίποντο. Τώρα πηγαίνει στην έδρα της Τέπλιτσε και ο στόχος είναι να μπει συγκεντρωμένη και να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί. Ωστόσο, το παιχνίδι της Πέμπτης είναι ξεκάθαρα στο μυαλό των παικτών. Ο Σίμα (Ε, 14/11) είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Εκτός είναι οι Σέβτσικ (Μ, 8/0), Χοβόρκα (Α, 8/0), Χόλες (Α, 13/2) και Γιουσούφ (Ε, 1/0).
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ