Στρασβούργο
Κύπελλο Γαλλίας
Κωδικός Κουπονιού: 734
Στρασβούργο

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Μονπελιέ
10/02/2021 (15:45)
field
Stade de la Meinau (26.280)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
628 χλμ. (απόσταση)

Στρασβούργο - Μονπελιέ Προγνωστικά

Περιμέναμε διαφορετικό σετ αποδόσεων. Διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων που παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Πιο λογική η επιλογή της ισοπαλίας σε ημίχρονο ή τελικό στα μάτια μας, με δεδομένο πως περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.
3 Goal/Goal 1
5 Over 1.5 4
4 Over 2.5 2
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Στρασβούργο
Η
Ι
Η
Ι
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • «8 στα 12» N/G εντός φέτος
  • 13 νίκες σε 28 επίσημα & φιλικά vs Μονπελιέ

Ανάλυση

Παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της με συνέπεια να μην μπορεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το Σάββατο ηττήθηκε στο Λυών με 3-0 σε ματς, όπου έπαιξε ρόλο η αποβολή του Τομασόν στο 14'. Στο 20' δέχθηκε το 1-0 και όλα τελείωσαν στο 30', έγινε το 2-0 με το τελικό 3-0 να διαμορφώνεται στο 68'. Το Κύπελλο δεν είναι επί της παρούσης προτεραιότητα, αλλά πολυτέλεια με δεδομένη την πορεία τους στο πρωτάθλημα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός πως ψάχνει τη διάκριση μέσω της διοργάνωσης. «Θα συζητήσουμε για το μέλλον του Λορέ στον πάγκο τις επόμενες εβδομάδες, δεν είναι τώρα η ώρα», δήλωσε ο πρόεδρος, Κελέρ βάζοντας φρένο στα σενάρια περί deadline μέχρι τα τέλη Φλεβάρη. Και αυτά τη στιγμή που το Στρασβούργο προετοιμάστηκε για το σημερινό ματς με έντονη χιονόπτωση. Εκτός ο leader, Σιμακάν (Α, 19/1 στο πρωτάθλημα) και οι τιμωρημένοι Ντζικού (Α, 20/0 στο πρωτάθλημα), Τομασόν (Μ, 24/3 στο πρωτάθλημα). Στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Γκιλμπέρ (Μ).
Μονπελιέ
Ν
Ι
Η
Η
Η
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 5-10-13 vs Στρασβούργο
  • 1-2-4 το 2021

Ανάλυση

Πάει με καλή ψυχολογία στο σημερινό ματς, καθώς την Κυριακή κατάφερε να επικρατήσει στο πρωτάθλημα έπειτα από 9 αγωνιστικές. Επικράτησε της Ντιζόν με 4-2 αν και βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 1-0. Σκόραρε 3 φορές από το 48' έως το 61' με Λαμπόρντ (48, 56') και Σαβανιέ (61'). Είδε την αντίπαλο της να μένει με 10 στο 69', αλλά αντ' αυτού δέχθηκε το 3-2 στο 88' και εν τέλει στα χασομέρια σκόραρε για 4η φορά με τον Σκούλετιτς. «Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο Κύπελλο, αν είναι εφικτό να φθάσουμε στον τελικό», δήλωσε ο κόουτς, Ντερ Ζακαριάν, αλλά από την άλλη προανήγγειλε αλλαγές. Βασικοί οι Μπερτό (Τ, 6 συμμ. στο πρωτάθλημα) και Γουαχί (Ε, 6/2 στο πρωτάθλημα). Εκτός ο τιμωρημένος Μέντες (Α, 18/2 στο πρωτάθλημα), αλλά και οι Ογιονγκό (Α, 13/1 στο πρωτάθλημα) και Φερί (Μ, 23/0 στο πρωτάθλημα) λόγω τραυματισμών.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ