Εστρέλα Αμαδόρα
Εστρέλα Αμαδόρα

ΕΣΤΡΕΛΑ ΑΜΑΔΟΡΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπενφίκα
12/01/2021 (23:15)
field
Estádio José Gomes (9.288)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
14 χλμ. (απόσταση)

Εστρέλα Αμαδόρα - Μπενφίκα Προγνωστικά

Χαοτική η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Η Εστρέλα έκανε την έκπληξη με τη Φαρένσε σε προηγούμενο γύρο, δύσκολα θα αφήσει εκτός ένα εκ των φαβορί για το τρόπαιο. Με ρεζέρβες η Μπενφίκα και το μυαλό στην Πόρτο. Σε μία χρονιά που μοιάζει δύσκολη, το Κύπελλο μπορεί να αποτελέσει «σωσίβιο». Καμία ενασχόληση, καθώς δεν αξίζει κάτι από πλευράς απόδοσης.

Εστρέλα Αμαδόρα

Ι Ν Ι Ν Ν Ν
1 Goal/Goal 0
1 Over 1.5 3
1 Over 2.5 0
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Εστρέλα Αμαδόρα
Ι
Ν
Ι
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 4 σερί νίκες στο Κύπελλο χωρίς να δεχθεί γκολ
  • 13-3-0 από την αρχή της σεζόν
  • Ανέπαφη η εστία της στα 4 τελευταία ματς

Ανάλυση

Ομάδα της 3ης κατηγορίας η Εστρέλα, βρίσκεται στον 7ο όμιλο και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, με απολογισμό 8-3-0. Εδρεύει σε προάστιο της Λισαβόνας και έχει βάλει στόχο να επιστρέψει στη Β' κατηγορία μετά από πολλά χρόνια. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της έμεινε στο 0-0 στη έδρα της Ράμπο Πέισε. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε ομάδες ίδιας δυναμικής, με εξαίρεση το 2-0 επί της Φαρένσε (από τα μεγάλα σαλόνια). Υπό τις οδηγίες ενός άπειρου προπονητή, του 28χρονου Μάρκο Φερέιρα και με ρόστερ που δεν απαρτίζεται μόνο από γηγενείς ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ένας Δανός, ένας από το Πράσινο Ακρωτήρι, ένας από τη Γουινέα-Μπισάου, πέντε από τη Λατινική Αμερική και ένας Ιάπωνας. Τελευταία φορά που έφτασε μακριά στη διοργάνωση ήταν τη σεζόν 2008-09, όταν και αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Πόρτο (ήττα 2-0 στο Οπόρτο, εντός έδρας νίκη 2-1).
Μπενφίκα
Ν
Ι
Ν
Η
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 2-1-0 στα 3 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα
  • 6 σερί 2-3 γκολ σε επίσημα παιχνίδια
  • 3-3-0 στα 6 πιο πρόσφατα εκτός

Ανάλυση

Επέστρεψε στις νίκες, καθώς κέρδισε 2-0 την Τοντέλα, αν και πέταξε στα... σκουπίδια το 1ο ημίχρονο. Σεφέροβιτς και Βάλντσμιντ χρίστηκαν σκόρερ, είχε και ακυρωθέν τέρμα. Πιεστική από τα πρώτα λεπτά, αλλά αδυνατούσε να λύσει άμεσα τον γόρδιο δεσμό. Σταθερά στο «-4» από την κορυφή, το Κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι μίσους με την Πόρτο (έχει την ταμπέλα του «ο χαμένος χάνεται»). Αυτό σημαίνει πως ο τεχνικός Ζορζ Ζεσούς θα προβεί σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Σημειωτέον, πως παραμένει η μία από τις τρεις ομάδες της 1ης κατηγορίας που δεν έχει κερδίσει ακόμη πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα (περίεργο για Μπενφίκα)! Μόλις ολοκλήρωσαν την περίοδο της καραντίνας οι μέσοι Γκάμπριελ (8/1), Σέρβι (3/0), αλλά θα μείνουν εκτός. Όπως και ο αρχηγός - δεξιός μπακ Αντρέ Αλμέιδα (4/0), που αναρρώνει από τραυματισμό.