Πορτογαλία U21
Πορτογαλία U21

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21 - ΚΥΠΡΟΣ U21

Κύπρος U21
15/11/2020 (21:30)

Πορτογαλία U21 - Κύπρος U21 Προγνωστικά

Με το... γκάζι πατημένο πηγαίνει η Πορτογαλία, που έχει φτιάξει ένα άψογο σύνολο και έχει τις προδιαγραφές να φτάσει μακριά στη διοργάνωση (κατά 90% θα βρεθεί στην τελική φάση). Δε θα χρειαστεί να κάνει πολλά για να κερδίσει την Κύπρο, η οποία έχει νέο τεχνικό, αλλά και πολλά φρέσκα πρόσωπα. Ουδεμία αξία σε οποιοδήποτε ποντάρισμα υπέρ των Ιβήρων.

Πορτογαλία U21

Κύπρος U21

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Πορτογαλία U21
  • 5 σερί νίκες στο γκρουπ, όλες με Over 2,5
  • Δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα 4 τελευταία εντός
  • Μετράει 9/10 Over 2,5 ως γηπεδούχος

Ανάλυση

Παράσταση για ένα ρόλο το εντός έδρας ματς με τη Λευκορωσία, κέρδισε εύκολα 3-0. Μπροστά στο σκορ από το 3ο λεπτό με αυτογκόλ αντίπαλου αμυντικού, για να σκοράρει από τα 11 βήματα στη συνέχεια (19' με τον Φάμπιο Βιέιρα και 90' με τον Γκονσάλο Ράμος). Πέμπτη σερί επιτυχία για τους Ίβηρες, που στη χειρότερη περίπτωση θα τερματίσουν στη 2η θέση, η οποία κατά μεγάλο ποσοστό θα της δώσει το εξτρά εισιτήριο για την τελική φάση (βάσει των επιδόσεων της). Ο τεχνικός Ρούι Ζορζ, βέβαια, ζήτησε το απόλυτο στα δύο τελευταία ματς (την ερχόμενη Τετάρτη υποδέχεται την πρωτοπόρο Ολλανδία). Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, ίσως όμως γίνουν κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Εκτός αποστολής ο ακραίος αμυντικός Ρούμπεν Βινάγκρε (3/0), ο μέσος Βιτίνια (3/0) και ο φορ Πέδρο Νέτο (4/2).
Κύπρος U21
  • Μετράει 2/3 ήττες με Over 3,5
  • Εμφάνισε 6/7 Over 2,5 στο γκρουπ
  • Μία νίκη στα 13 τελευταία εκτός (1-3-9)

Ανάλυση

«Σάκος του μποξ» στο εντός έδρας ματς με την πρωτοπόρο Ολλανδία, ηττήθηκε 7-0 (!), αν και κράτησε στο 1-0 το 1ο ημίχρονο. Με 2-1-5 στα οκτώ ματς του ομίλου, δεν ελπίζει στον παραμικρό. Παραιτήθηκε ο τεχνικός Σάββας Διμιανού, συνεχίζει με τον Σάσα Γιοβάνοβιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στην Εθνική Νέων. Ο τελευταίος θέλει να δει μία καλή παρουσία από τους παίκτες που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το ανάλογο αποτέλεσμα. Εκτός λόγω τραυματισμού ο φορ Ρούελ Σωτηρίου (6/2), στη θέση του ο Σιαθάς (4/0). Δεν κλήθηκαν σε σχέση με το τελευταίο ματς ο αμυντικός Κορέα (9/0, Ανόρθωση), ο μέσος Γερολέμου (4/0, Τσάρκο Σέλο) και οι επιθετικοί Ηλία (1/0, Εθνικός Άχνας), Λουκά (6/0, Τσάρκο Σέλο). Ακυρώθηκε το τελευταίο ματς με το Γιβραλτάρ, που ήταν προγραμματισμένο για τις 18 του μηνός.
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ