Μπρέχιν
Μπρέχιν

ΜΠΡΕΧΙΝ - ΚΕΛΤΙ ΧΑΡΤΣ

Κέλτι Χαρτς
14/11/2020 (17:00)
field
Glebe Park (4.123)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
80 χλμ. (απόσταση)

Μπρέχιν - Κέλτι Χαρτς Προγνωστικά

Χωρίς ελπίδα πρόκρισης, το γόητρο είναι το μόνο που απομένει στις δύο ομάδες, αν υπάρχει ομάδα που μπορεί να κερδίσει η Μπρέχιν είναι η Κέλτι Χαρτς, το ίδιο ισχύει και από την ανάποδη όμως. Το 1Χ του 1.73 δείχνει πιο αξιοπρεπές βάσει απόδοσης, η Μπρέχιν μπορεί να αποφύγει ακόμα μια εξευτελιστική ήττα.

Κέλτι Χαρτς

Ι Η Ν Ν Ν Ν
2 Goal/Goal 1
3 Over 1.5 3
2 Over 2.5 0
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Μπρέχιν
Η
Ν
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 6 ήττες στα 7 τελευταία
  • Over 2,5 τα 6 στα 7 τελευταία
  • N/G τα 4 στα 6 τελευταία

Ανάλυση

Mετά την εκτός έδρας νίκη επί της Άλμπιον Ρόβερς επέστρεψε στους διασυρμούς, καθώς έχασε με 5-0 στην έδρα της από την Στέρλινγκ Άλμπιον και παραμένει στον βυθό της Λιγκ 2. Δέχτηκε γκολ στο 21' από τον Λιτς, ο Γουίλσον έκανε το 2-0 στο 45', στο ίδιο λεπτό η Μπρέχιν έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τζόρνταν. Αναπόφευκτη η συνέχεια, δέχτηκε ακόμα τρία γκολ, από τους Ράιαν στο 49', Ρόμπερτς στο 58' και Μπιρν στο 66'. «Κοντράραμε στην αρχή την Στέρλινγκ και κάναμε φάσεις, μέχρι που δεχτήκαμε διπλό χτύπημα (σ.σ. γκολ και αποβολή).» Τιμωρημένος ο Τζόρνταν (Α, 3/0) μετά την αποβολή του, ο -δανεικός από την Ντανφέρμλιν- Κούσικ (Μ, 2/0) παραμένει εκτός μάχης λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Τραυματίας και ο ΜάκΙντος (Μ, 3/0) δεν θα ρισκάρει ο Πάτον τη συμμετοχή του.
Κέλτι Χαρτς
Ι
Η
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • N/G τα 4 στα 5 τελευταία
  • Under 2,5 τα 4 στα 5 τελευταία
  • Χωρίς νίκη στο Λιγκ Καπ (0-1-2)

Ανάλυση

Έφερε 1-1 στην έδρα της με την Πίτερχεντ για να χάσει στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό, κι έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού. Η πρωταθλήτρια της Λόουλαντ είναι μαχητική σε όλα τα παιχνίδια της, εκμεταλλεύθηκε τη νωθρότητα της Πίτερχεντ στο πρώτο μέρος, το οποίο έβγαλε ανώδυνα, χωρίς να απειληθεί. Δέχτηκε γκολ τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ένα εντυπωσιακό τέρμα του Φρέισερ, κατάφερε όμως να ισοφαρίσει στο 66' με έναν πρώην παίκτη της Πίτερχεντ, τον Στίβενσον. Έχασε στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό, η Πίτερχεντ επικράτησε με 5-4, η Κέλτι Χαρτς στάθηκε αξιοπρεπέστατα σε ένα ακόμα παιχνίδι.  
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ