Σεντ Μίρεν
Σεντ Μίρεν

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΜΟΡΤΟΝ

Μόρτον
11/11/2020 (21:45)
field
Simple Digital Arena (8.016)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
20 χλμ. (απόσταση)

Σεντ Μίρεν - Μόρτον Προγνωστικά

Η Σεντ Μίρεν είναι το φαβορί, η απόδοση του άσου όμως δεν ικανοποιεί. Ο Γκούντγουιν έχει ανάγκη από νίκες ψυχολογίας και θα χτυπήσει το ματς, η ομάδα του με νίκη παίρνει την πρόκριση είναι στην κορυφή του γκρουπ. Ένα βαθμό πίσω είναι η Μόρτον, το ματς έχει ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες θα προσέξουν την άμυνα τους, το N/G στο 1.95 είναι πιθανό.
4 Goal/Goal 1
4 Over 1.5 2
2 Over 2.5 2
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Σεντ Μίρεν
Ι
Ι
Ν
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 37 νίκες στα 90 εντός με Μόρτον
  • Over 2,5 τα 6 στα 8 τελευταία 
  • G/G τα 5 στα 7 τελευταία 

Ανάλυση

Παραχώρησε 0-0 στην Νταντί Γιουνάιτεντ και βρέθηκε ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Χάμιλτον. Κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, σε ένα που φάνηκε να κυριαρχεί η πυκνή ομίχλη. Η Σεντ Μίρεν πάντως ήταν καλύτερη, θα μπορούσε να πάρει και πέναλτι σε ανατροπή του Ομπίκα στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη ήταν ακόμα πιο απειλητική, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει. «Είμαι ικανοποιημένος από τη συνολική εμφάνιση, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο» τόνισε ο Γκούντγκουιν. «Θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο κυνικοί στην αντίπαλη περιοχή, με αυτά που έγιναν όμως τις τελευταίες βδομάδες (σ.σ. απουσίες και αναβολές αγώνων εξαιτίας του κορωνοϊού), δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από τα παιδιά.»  
Μόρτον
Η
Ν
Η
Ν
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 22 νίκες στα 90 εκτός με Σεντ Μίρεν
  • G/G τα 6 τελευταία εκτός με Σεντ Μίρεν
  • Under 2,5 τα 3 στα 5 τελευταία

Ανάλυση

Υπέστη εκτός έδρας συντριβή με 5-0 από την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ, Ρέιθ Ρόβερς το Σάββατο, βρέθηκε να χάνει στο 20' από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Άρμστρονγκ, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μουσόντα έκανε με κεφαλιά το 2-0. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 37' όταν η Μόρτον έμεινε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του ΜακΆλιστερ. Με παίκτη λιγότερο δεν άντεξε στο β' μέρος, δέχτηκε δύο γκολ από τον Μάθιους στο 48' και το 54' κι ένα από τον Μέντι στο 82'.«Δεν ξεκινήσαμε καλά και το πέναλτι ήταν υπερβολικό, από εκεί που το είδα εγώ, δεν φάνηκε να είναι καν στην περιοχή, μετά την αποβολή ξέραμε ότι θα ζοριστούμε» δήλωσε ο Χόπκιν. «Θα δούμε τι θα κάνουμε για την αποβολή, δεχτήκαμε αμέσως γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, τα τρία γκολ μπορούσαμε να τα αποφύγουμε» τόνισε απογοητευμένος ο τεχνικός της Μόρτον.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ