Κόλτσεστερ
Κόλτσεστερ

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Σάουθεντ
10/11/2020 (21:00)
field
Colchester Community Stadium (10.105)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
41 χλμ. (απόσταση)

Κόλτσεστερ - Σάουθεντ Προγνωστικά

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος αγώνας, Τόσο η Κόλτσεστερ όσο και η Σάουθεντ δεν έχουν βαθμό στον όμιλο και μοναδικό κίνητρο είναι μην τερματίσουν στην τελευταία θέση. Παιχνίδι χωρίς άγχος, θα στραφούμε στο Over 2,5.

Κόλτσεστερ

1 Goal/Goal 1
1 Over 1.5 1
1 Over 2.5 1
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Κόλτσεστερ
Ι
Ν
Η
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • 2 ήττες στο πρωτάθλημα, «τρέχει» 4-4-2
  • 7 G/G στα τελευταία 8 παιχνίδια
  • 3 G/G στα 4 τελευταία ματς

Ανάλυση

«Θύμα» έκπληξης έπεσε η Κόλτσεστερ (League 2) στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου. Αποκλείστηκε από ομάδα που αγωνίζεται 3 κατηγορίες πιο κάτω από τη Νάσιοναλ Λιγκ (Κόνφερενς)! Η Μάριν επικράτησε στα πέναλτι 5-3 και άφησε εκτός την Κόλτσεστερ! Στο 22' προηγήθηκε η Μάριν για να ισοφαρίσει στο 64' η Κόλτσεστερ με τον Πελ. Ηταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια, είχε 25-11 τελικές υπέρ της, 62%-38% κατοχή μπάλας και 8-1 κόρνερ, αλλά δεν σημείωσε το νικητήριο τέρμα. Στο Λιγκ Τρόφι έχει ήδη αποκλειστεί, αφού μετράει 2 ήττες στον όμιλο της χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει (0-0-2 με 0-3 τέρματα)! Εκτός ο Χάριοτ (Ε. 9/3).
Σάουθεντ
Ι
Η
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 0-3-12 ο απολογισμός σε 15 επίσημες αναμετρήσεις
  • 6 ήττες και 1 ισοπαλία σε 7 ματς σε όλες τις διοργανώσεις
  • 3 Over 2,5 στα τελευταία 4 παιχνίδια

Ανάλυση

Η Σάουθεντ (League 2) συνέχισε την κάκιστη φετινή πορεία της και στο Κύπελλο. Αποκλείστηκε από την Μπόρεχαμ, ομάδα της Νάσιοναλ Λιγκ στη διαδικασία των πέναλτι. Βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 51', δεχόμενη το πρώτο γκολ στο 8'. Κατάφερε να αντιδράσει και σε διάστημα 3 λεπτών ισοφάρισε τον αγώνα. Στο 59' μείωσε ο Γκούντσιπ και στο 62' ισοφάρισε ο Εγκμπρι. Στην παράταση πήρε την πρωτοπορία και πάλι η Μπόρεχαμ με πέναλτι στο 93', για να ισοφαρίσει, εκ νέου, στο 100' ο Ολαγίνκα. Στα πέναλτι «μοιραίος» ήταν ο Δημητρίου που αστόχησε. Παρέμεινε για 15ο παιχνίδι χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και «τρέχει», πλέον, 0-3-12! «Σκληρή» κριτική από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ρον Μάρτιν που έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για... «παίκτες που δεν δουλεύουν αρκετά». Με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς (1-6 γκολ) δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στο Λιγκ Τρόφι. Εκτός ο Κάιλι Τέιλορ (Μ. 8/0) και ο ΜάκΚορμακ (Μ. 1/0).
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Eγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ