Γερμανία U21
Γερμανία U21

ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21 - ΜΟΛΔΑΒΙΑ U21

Μολδαβία U21
03/09/2020 (19:15)

Γερμανία U21 - Μολδαβία U21 Προγνωστικά

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το παιχνίδι. Η Γερμανία με λίγο σοβαρότητα θα φτάσει σε μια πολύ άνετη νίκη και έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Αναμενόμενες οι χαμηλές τιμές στον άσο και στα γκολ.

Γερμανία U21

Μολδαβία U21

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Γερμανία U21
  • 2-0-1 ο απολογισμός της
  • 2/3 ήταν G/G & Over 4,5
  • 17/18 τελευταία εντός στη διοργάνωση κέρδισε

Ανάλυση

Υπέστη την πρώτη της ήττα στον όμιλο την τελευταία αγωνιστική, έχασε 3-2 εντός έδρας από το Βέλγιο. Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με φάσεις και γκολ, βρέθηκε να χάνει στο 26’ με 0-1. Απάντησε πριν βγει το ημίχρονο όμως και έφτασε στην ισοφάριση στο 38’. Όλα έδειχναν ισοπαλία στο ημίχρονο, αλλά στο 43’ οι Βέλγοι ξανά πήραν το προβάδισμα. Πίεσε ασφυκτικά για να ισοφαρίσει εκ νέου, ωστόσο πλήρωσε τα πολλά κενά στα μετόπισθεν και στο 70’ ήρθε το τρίτο γκολ, με το οποίο ουσιαστικά κρίθηκε το ματς. Μείωσε στο 81’, δίχως να μπορέσει να κάνει κάτι παραπάνω μέχρι το φινάλε. Είδε έτσι τους Βέλγους να προσπερνάνε στην κορυφή και τώρα δεν χωράει περιθώριο λάθους. Είναι χαοτική η διαφορά άλλωστε από τη Μολδαβία. Έξι παίκτες θα κάνουν ντεμπούτο, πρόσθεσε νέο «αίμα» ο κόουτς Κουντς στις κλήσεις του, καθώς το ματς προσφέρεται για να τσεκάρει παίκτες. Τραυματίας ο Μάινα (ΜΕ), επιστρέφει έπειτα από μακροχρόνιο τραυματισμό ο Μάιερ (ΜΕ).
Μολδαβία U21
  • 1-0-2 ο απολογισμός της
  • 2 νίκες στα 15 τελευταία ανεξαρτήτου διοργάνωσης
  • 6 σερί ήττες εκτός στη διοργάνωση

Ανάλυση

Ήξερε ότι το παιχνίδι απέναντι στο Βέλγιο ήταν πολύ δύσκολο εξ αρχής και φάνηκε στην πράξη, όπου ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-1. Έκανε κακό ξεκίνημα, βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 9ο λεπτό, δέχθηκε και δεύτερο στο 29’, αλλά αντέδρασε και μείωσε στο 33’ για το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το πάλεψε στο δεύτερο, αλλά από ένα σημείο και μετά δέχθηκε μεγάλη πίεση και στο 76’ έγινε το 3-1. Όλα τελείωσαν στο 81’ όταν έμεινε με δέκα παίκτες. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90’ με πέναλτι. Σε τρία ματς, μετράει δυο ήττες και μια νίκη στον όμιλο. Έγινε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της και ανέλαβε πλέον ο Γκουζούν, που ήταν στην U17. Πήρε «προαγωγή» με λίγα λόγια. Θα είναι το πρώτο του παιχνίδι με την U21 και ετοιμάζεται για πολύ δύσκολο ντεμπούτο. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κοτσοκάρου (3/1).
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ