Τσέρνο Μόρε
Τσέρνο Μόρε

ΤΣΕΡΝΟ ΜΟΡΕ - ΑΡΝΤΑ

Άρντα
07/07/2020 (18:00)

Τσέρνο Μόρε - Άρντα Προγνωστικά

Το προβάδισμα που είχε η Τσέρνο Μόρε δεν υφίσταται πλέον αφού θα κατέβει με νεαρούς, η Άρντα είναι πια το απόλυτο φαβορί. Έτσι κι αλλιώς η Άρντα είναι ανταγωνιστική το διπλό φαντάζει σίγουρα πια δεν έχει όμως -όπως ήταν αναμενόμενο- καμία αξία βάσει απόδοσης και δύσκολα θα βρείτε εταιρία που να το προσφέρει.

Τσέρνο Μόρε

Άρντα

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Τσέρνο Μόρε
  • Μία ήττα στα 13 τελευταία
  • Ν/G τα 4 στα 6 τελευταία
  • Under 2,5 τα 4 στα 7 τελευταία

Ανάλυση

Αλλιώς περίμενε τα πλέι-οφ κι αλλιώς της βγήκαν, θα παραταχθεί με πιτσιρικάδες κόντρα στην Άρντα. Στο ματς με την Τσάρκο Σέλο, ο αμυντικός των γηπεδούχων, Καβντάνσκι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, τα τεστ που ακολούθησαν στους δικούς της παίκτες βρήκαν 16 θετικούς και αναπόφευκτα θα κατέβει με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αγωνιστικά ήταν εντυπωσιακή στο ματς της Πέμπτης κέρδισε με 4-1 την Τσάρσκο Σέλο, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετρά μόλις μία ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Πήρε σημαντικό προβάδισμα με δύο γκολ του μέσου Ίλιεφ, στο 5' και στο 20', η Τσάρσκο Σέλο μείωσε στο 35' με πέναλτι του Μίντσεφ. Ο Κουρέουρ όμως έκανε το 3-1 στο 61' για την Τσέρνο Μόρε που συνέχισε να είναι καλύτερη, παρότι έμεινε με 10 παίκτες στο 75' μετά την αποβολή του Έντσεφ. Στο 82' ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Πλασίντ, απέκρουσε πέναλτι του Ίσα, όμως ο 31χρονος φορ της Τσέρνο Μόρε ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 89'.
Άρντα
  • Under 2,5 τα 11 στα 14 τελευταία
  • N/G τα 12 στα 16 τελευταία
  • Μία νίκη στα 10 τελευταία εκτός

Ανάλυση

Έφερε 0-0 στην έδρα της Μπότεφ Βράτσα κατάφερε να φτάσει δύο σερί παιχνίδια χωρίς να παραβιαστεί η εστία της, είχε δεχτεί γκολ και στα 8 προηγούμενα. Ήταν καλύτερη κι έπαιξε για τη νίκη από το ξεκίνημα, έχασε μια ευκαιρία στο 6' με τον Κοβάτσεφ και μια ακόμα μεγαλύτερη στο 14' όταν ο Ντέλεφ βρέθηκε μόνος του απέναντι στην γκολκίπερ της Μπότεφ έστειλε όμως τη μπάλα ψηλά άουτ. Η Άρντα συνέχισε να χάνει ευκαιρίες στη συνέχεια του πρώτου μέρους, μεγαλύτερη αυτή του Στόεφ στο 38'. Η Μπότεφ έκανε την πρώτη της ευκαιρία στο ξεκίνημα του β΄μέρους, την εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ Γιουσούφ. Η Μπότεφ είχε και δοκάρι στο 72' κι ήταν πιο απειλητική, τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε δίχτυα.