Γκόριτσα
HNL Κροατίας
Κωδικός Κουπονιού: 662
Γκόριτσα

ΓΚΟΡΙΤΣΑ - ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ

Χάιντουκ Σπλιτ
30/06/2020 (22:05)
field
Gradski stadion Velika Gorica (5.200)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
258 χλμ (απόσταση)

Γκόριτσα - Χάιντουκ Σπλιτ Προγνωστικά

Το κίνητρο είναι τεράστιο για τη Χάιντουκ, αλλά οι απουσίες είναι πάρα πολλές και σημαντικές. Έχει το βάθος να τις καλύψει ή τουλάχιστον να τις κάνει να μην φαίνονται τόσο πολύ, ωστόσο δεν μπορούμε να βάλουμε τα λεφτά μας σε μια ντεφορμέ ομάδα με απουσίες, απλά και μόνο λόγω κινήτρου.

Γκόριτσα

Χάιντουκ Σπλιτ

5 Goal/Goal 2
6 Over 1.5 4
3 Over 2.5 3
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Γκόριτσα
Ν
Ι
Η
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Έχει 10/15 Under 2,5 εντός έδρας
  • Σε 4 εντός με τη Χάιντουκ, έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία

Ανάλυση

Η Γκόριτσα είναι η μοναδική τελείως αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, ενώ δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτό την κάνει να παίζει πιο ελεύθερα, όπως είδαμε και στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου κέρδισε εκτός έδρας τη Ριέκα με 2-1! Η Γκόριτσα προηγήθηκε 2-0, με την ανώτερη  Ριέκα να μειώνει στο τελικό 2-1 στο 84'. Η εικόνα της από την επανέναρξη του πρωταθλήματος κι έπειτα είναι εξαιρετική, καθώς μεταξύ άλλων έχει πάρει ισοπαλία από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και μετράει δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες. Είναι δεδομένο ότι δεν βλέπει ως… αγγαρεία τα εναπομείναντα παιχνίδια ως το τέλος της χρονιάς.
Χάιντουκ Σπλιτ
Ν
Η
Η
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • Έχει 3 σερί G/G & Over 2,5
  • Έχει 9/15 Under 2,5 στα εκτός έδρας

Ανάλυση

Η Χάιντουκ μπορεί να καρδιοχτύπησε, ωστόσο πήρε τη νίκη που χρειαζόταν κόντρα στη Σλάβεν Μπέλουπο και επέστρεψε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με συγκάτοικο τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Οι δύο ομάδες σημείωσαν από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Εντουόκ να διαμορφώνει το 2-1 με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ενώ γλίτωσε σε πέναλτι της Σλάβεν στις καθυστερήσεις!  Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο αρχηγό Μίγιο Κάκτας (Μ, 28/17), όπως και τον Κρίστιαν Ντιμιτρόβ (Α, 10/1). Επίσης, εκτός λόγω τραυματισμού παραμένουν οι Ζάιρο (Ε, 29/9), Νιχάντ Μούγιακιτς (Α, 8/0), Στέφαν Σίμιτς (Α, 16/1) και Στάνκο Γιούριτς (Μ, 19/1), νέο «θύμα» ο Χάμζα (Μ, 27/1), ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι.