Νόμε Κάλιου
Νόμε Κάλιου

ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ - ΠΑΙΝΤΕ ΛΙΝ.

Πάιντε Λιν.
17/06/2020 (19:00)

Νόμε Κάλιου - Πάιντε Λιν. Προγνωστικά

Μας τρώει το χέρι μας για κόντρα, καθώς η Νόμε Κάλιου υστερεί εντός και η Πάιντε έχει σχετικά καλή πρόσφατη παράδοση στα μεταξύ τους. Πάντως, όλα αυτά έχουν υπολογιστεί από τους μπουκ και η απόκλιση στο σετ είναι... μαζεμένη. Με το 1.70 του Over 2,5.

Νόμε Κάλιου

Πάιντε Λιν.

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Νόμε Κάλιου
  • Σύνολο 2-3 είχαν και τα 3 φετινά εντός
  • Στα 2 εξ αυτών ηττήθηκε με σκορ 1-2
  • Επίδοση 0-2-1 στα 3 τελευταία εντός με Πάιντε

Ανάλυση

Ήταν εξαιρετική στην έδρα της Κουρεσάρε, την έπαιζε μονότερμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έφτασε στο επιβλητικό 4-0. Πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, χάιλαϊτ το 4ο, με ανάποδο ψαλίδι του Πάουρ, ο οποίος έφτασε τα 5 στο πρωτάθλημα. Η Νόμε Κάλιου μείωσε έτσι τη διαφορά από τη 2η Λεβάντια, όμως απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή, μετά την ήττα που υπέστη από τη Φλόρα. Όπως και να έχει, ψάχνει τη νίκη απόψε, προκειμένου να αξιοποιήσει το αποτέλεσμα του ντέρμπι (Φλόρα - Λεβάντια) και είτε να περάσει 2η, είτε να επανέλθει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Τιμωρημένος ο εφεδρικός κίπερ Περκ, ενώ άλλοι 3 παίκτες είναι μία κίτρινη πριν από το όριο. Σταθερά εκτός ο τραυματίας Κλάιν (Ε, 1/0).
Πάιντε Λιν.
  • Τα 3/4 τελευταία της εμφάνισαν Over 2,5 & G/G
  • Σκόραρε 11 φορές σε 3 φετινά εκτός!
  • Τα 2 από αυτά είχαν Over 4,5 & G/G

Ανάλυση

Δυσκολεύτηκε από το σκληρό παιχνίδι της Τρανς Νάρβα (13 κίτρινες στο ματς, οι 9 στην αντίπαλο), αλλά έκαμψε την αντίστασή της, με 2-1. Κυνηγούσε στο σκορ από το 11' και ισοφάρισε με πέναλτι-επινόηση του διαιτητή (27'). Καλύτερη μετά την ανάπαυλα πήρε προβάδισμα (72') και έχασε κλασικές ευκαιρίες για να το διευρύνει, μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε (77'). Ζευγάρωσε τις νίκες της και ανέβηκε στην 5η θέση, ενώ αν κερδίσει απόψε φτάνει την Νόμε Κάλιου στην 3η και την ευρωπαϊκή ζώνη. Πάντως, στα δύο ματς απέναντι στους ισχυρούς της κατηγορίας, που έδωσε έως τώρα, υπέστη βαριές ήττες, από Φλόρα (3-1 εντός) και Λεβάντια (4-1 εκτός). Τιμωρημένος ο μέσος Σίνιλαϊντ (6/0).