foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ35
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Preview Gold Cup 2015: 3ος όμιλος

Previews Πρωταθλημάτων | 07 Ιουλ 2015 23:40
Gold-cup.jpg

Ο τρίτος όμιλος έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί για την πρωτιά και τρεις ομάδες που θα παλέψουν για τη 2η θέση. Το Μεξικό φαντάζει ικανό για το «3 στα 3», ενώ το γκρουπ συμπληρώνουν Γουατεμάλα, Τρινιντάντ και Τομπάγκο και Κούβα. Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του ομίλου είναι το Σικάγο, όπου βρίσκεται το γήπεδο «Soldier Field», το Γκλεντέιλ, όπου βρίσκεται το «University of Phoenix Stadium» και η Σάρλοτ με το γήπεδο «Bank of America Stadium».

Μεξικό Το ένα εκ των δύο μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, θέλει να επιστρέψει στο θρόνο μετά από την αποτυχία του 2013. Πολυνίκης του θεσμού (6 κατακτήσεις), διαθέτει όλα τα φόντα για να φτάσει πάλι μέχρι το τέλος της διαδρομής. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα παρατάχθηκε με αρκετές «ρεζέρβες» προκειμένου να δώσει βαρύτητα στο Gold Cup: εξ ου και ο αποκλεισμός του από τη φάση των ομίλων χωρίς να πανηγυρίσει νίκη (σ.σ. δύο ισοπαλίες με Βολιβία, Χιλή και μία ήττα από τον Ισημερινό). Στα δύο τελευταία φιλικά έφερε ισοπαλίες με Κόστα Ρίκα (2-2) και Ονδούρα (0-0).

Ρόστερ Τερματοφύλακες: Μουνιόθ, Τζ. Ορόσκο, Οτσόα Αμυντικοί: Φρ. Ροντρίγκες, Κορόνα, Μ. Ερέρα, Ρέγιες, Λαγιούν, Αλανίς, Τόρες Νίλο, Αγκιλάρ Μέσοι: Έκτορ Ερέρα, Κορόνα, Τζόναθαν ντος Σάντος, Ρίος, Γκουαρδάδο, Ντουένιας, Εσκιβέλ, Βάσκες Επιθετικοί: Τζιοβάνι ντος Σάντος, Βέλα, Χ. Ορόσκο, Περάλτα

Το αστέρι της ομάδας: Η ατυχία χτύπησε τον επιθετικό «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες, ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό και πλέον το βάρος πέφτει στον στράικερ της Σοσιεδάδ, Κάρλος Βέλα. Ο 26χρονος –που ανήκει στη Σοσιεδάδ- προέρχεται από μια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα και τραυματισμούς, που του στέρησαν συμμετοχές. Εντούτοις, παραμένει ένας ικανότατος και τεχνίτης φορ.

Προπονητής: Ο 47χρονος Μιγκέλ Ερέρα εξαργύρωσε την καλή δουλειά που παρήγαγε στην Κλαμπ Αμέρικα αναλαμβάνοντας το πόστο του ομοσπονδιακού της χώρας τον Οκτώβριο του 2013. Εκφραστικός και αυθόρμητος τεχνικός και καλός γνώστης της τακτικής.

Η πρόβλεψη: Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει στην πρώτη θέση του γκρουπ, ενδεχόμενο που προσφέρεται στο «φτωχό» 1.17. Στόχος του να επανέλθει στην κορυφή του Gold Cup, δεν είναι τυχαίο πως δεν έχει αποκλειστεί ποτέ στην πρώτη φάση του θεσμού. Η κατάκτηση του τροπαίου προσφέρεται στο 2.40 και μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες θα κονταροχτυπηθεί για τον τίτλο στον πλέον πιθανό τελικό της διοργάνωσης. Αρκεί να αποφευχθεί «ζευγάρωμά» τους σε πρότερη φάση. 

 

Γουατεμάλα Επανέρχεται στην τελική φάση της διοργάνωσης ύστερα από την «απουσία» του 2013 και η κληρωτίδα της… χαμογέλασε δίνοντάς της βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά. Η σημαντικότερη επιτυχία της στο θεσμό ήταν η 4η θέση που πήρε το 1996, ενώ το 1967 κατέκτησε τον «πρόδρομο» του Gold Cup, το CONCACAF Championship. Στο τελευταίο φιλικό ηττήθηκε με 4-0 από τις Η.Π.Α., ενώ τον Ιούνιο απέκλεισε δύσκολα τις Βερμούδες στο 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ρόστερ Τερματοφύλακες: Αγιάλα, Μότα, Χερές Αμυντικοί: Μοράλες, Βάσκες, Λαλίν, Ερνάντες, Καστρίγιο, Ντ. Λόπες, Τσινκότα Μέσοι: Μεχία, Μάρκες, Κοντρέρας, Αρίας, Εράντε, Πάπα, Λεόν, Φιγκερόα, Απαρίσιο Επιθετικοί: Αρεόλα, Τσινσίγια, Ρουίς, Μ. Λόπες

Το αστέρι της ομάδας: Αδιαμφισβήτητα το πιο λαμπρό αστέρι της Γουατεμάλας είναι ο 27χρονος εξτρέμ Μάρκο Πάπα: από εκείνον θα ξεκινούν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του και από τις δικές του ορέξεις θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία της στη διοργάνωση. Ο Πάπα ανήκει από το 2014 στους Σιάτλ Σάουντερς μετά από την (αποτυχημένη) «περιπέτειά» του στην ολλανδική Χέρενφεν. Συμπαραστάτης του ο 35χρονος (πλέον) επιθετικός, Κάρλος Ρουίς, που κατέχει τα ρεκόρ σε συμμετοχές και γκολ με τη φανέλα της Εθνικής!

Προπονητής: Τα κατορθώματα του 51χρονου Αργεντινού Ιβάν Σοπένιο με έναν εκ των πιο δημοφιλών συλλόγων της χώρας (σ.σ. Κομουνικασιόνες) έπεισαν τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας, που του έδωσαν το χρίσμα του ομοσπονδιακού το Μάιο του 2014. Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να παράγει σημαντικό έργο, ωστόσο χαίρει της εμπιστοσύνης και της υπομονής άπαντων.

Η πρόβλεψη: Το να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου είναι μάλλον ουτοπικό σενάριο, κάτι που φαίνεται και στις αποδόσεις (100.00 κατά μέσο όρο). Θα παλέψει επί ίσοις όροις με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τη 2η θέση του γκρουπ, ενώ μπορεί να ελπίζει ακόμα και στην κατάληψη μίας εκ των δύο καλύτερων 3ων θέσεων, που θα τη φέρει στα προημιτελικά. 

 

Τρινιντάντ και Τομπάγκο Προετοιμάζεται για την 9η συμμετοχή του σε τελική φάση Gold Cup, αν και από τις 8 προηγούμενες έχει να επιδείξει μόνο την 3η θέση του 2000. «Ψάχνεται» τα τελευταία χρόνια προκειμένου να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, θέτοντας ως μεγαλεπήβολο και μακροχρόνιο στόχο την παρουσία στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας του (το 2018). Έδωσε ένα φιλικό κεκλεισμένων των θυρών την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Αϊτή, την οποία κέρδισε με 1-0.

Ρόστερ Τερματοφύλακες: Φιλίπ, Ζ. Γουίλιαμς, Φονσέτ Αμυντικοί: Ντέιβιντ, Μπατό, Σάιρους, Αμπού Μπακρ, Χάιλαντ, Μ. Γουίλιαμς, Μάρσαλ, Μέσοι: Τζορτζ, Γ. Τζόουνς, Κέιτο, Μπουκό, Τζέιμς, Κάμινγκς, Πελτιέ Επιθετικοί: Γκλεν, Κ. Τζόουνς, Πλάσα, Κόρμπιν, Γκέρα, Γουίντσεστερ

Το αστέρι της ομάδας: Το απόλυτο είδωλο στη χώρα του θεωρείται ο 30χρονος επιθετικός Κένουϊν Τζόουνς, ο οποίος διαδέχεται με μεγάλη επιτυχία ποδοσφαιριστές όπως ο Τζον Στερν και ο Ντουάιτ Γιορκ. Ανήκει στην Κάρντιφ, ενώ από το 2004 κι εντεύθεν βγάζει το ψωμί του στα αγγλικά γήπεδα: βαρόμετρο η απόδοσή του για τους «soca warriors».

Προπονητής: Ύστερα από μια 8ετή περιπλάνηση (2004-2012) σε διάφορα πόστα της Εθνικής του Καναδά, ο 55χρονος Στέφεν Χαρτ αποφάσισε να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Από τον Ιούνιο του 2013 βρίσκεται στον πάγκο του, αλλά δεν έχει καταφέρει κάτι σημαντικό, πέραν της περσινής παρουσίας στον τελικό του Κυπέλλου Καραϊβικής, τον οποίο έχασε από την Τζαμάικα στα πέναλτι.

Η πρόβλεψη: Όπως προαναφέρθηκε και στο preview της Γουατεμάλας, η 2η θέση του ομίλου αποτελεί το μήλον της έριδος για τις δύο χώρες, που τρέφουν τις ίδιες ελπίδες καθώς η Κούβα φαντάζει αρκετά αδύναμη, Όσον αφορά το Τρινιντάντ και Τομπάγκο τώρα, θέλει και μπορεί να φτάσει στα προημιτελικά, ωστόσο η κατάκτηση του τροπαίου θυμίζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όπως φαίνεται και στην απόδοση 100.00 που «τιμάται» από τους μπουκ. 

 

Κούβα Ο «άγνωστος Χ» της διοργάνωσης, στην οποία συμμετέχει για 8η φορά και 3η διαδοχική. Το 2013 υπερέβη εαυτόν και πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της: έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Το δυναμικό της απαρτίζεται μόνο από ποδοσφαιριστές εγχώριων συλλόγων και αμφιβόλου ποιότητας. Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα αποκλείστηκε (πρόωρα) από τις Ολλανδικές Αντίλες στο 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και στα δύο μεταξύ τους ματς (1-1 και 0-0), ωστόσο τιμωρήθηκε από τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ.

Ρόστερ Τερματοφύλακες: Σ. Σάντσες, Αργκέλες, Ντ. Γκέρα Αμυντικοί: Βακέρο, Γ. Μάρκες, Όρτα, Κλαβέλο, Νάπολες, Κοράλες, Ντις, Ντρανγκέτ, Γ. Λόπες Μέσοι: Ντ. Σουάρες, Γκόμες, Αρ. Μαρτίνες, Αρ. Ερνάντες, Πέρες, Λουίς, Θερβάντες, Φ. Γκέρα Επιθετικοί: Ρέγιες, Γκαρσία, Κορονό

Το αστέρι της ομάδας: Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε πολύ να επιλέξουμε τον σταρ της. Κι αυτό διότι όλοι μας είναι ομολογουμένως παντελώς… άγνωστοι. Όπως και στο 99,9% των ποδοσφαιρόφιλων. Παρ’ όλα αυτά, για χάρη της «στήλης» θα σταμπάρουμε τον 36χρονο μέσο Γιένιερ Μάρκες, ο οποίος έχει αγωνιστεί 123 φορές συνολικά με το εθνόσημο στο στήθος και έχει πετύχει 15 γκολ.

Προπονητής: Ο 47χρονος Κουβανός Ραούλ Γκονζάλες Τριάνα ανέλαβε τον Ιανουάριο τις τύχες της για 3η φορά στην καριέρα του, όλες από το 2006 και μετά. Άριστος γνώστης του έμψυχου δυναμικού που έχει στα χέρια του, όμως θα χρειαστεί να αποδείξει πως είναι «θαυματοποιός».

Η πρόβλεψη: Οποιαδήποτε θέση πλην της τελευταίας του ομίλου θα θεωρηθεί επιτυχία για τους Κουβανούς. Αδύναμο ρόστερ, ευελπιστεί μονάχα στο να… πιάσει στον ύπνο Γουατεμάλα, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, προκειμένου να τους «κλέψει» τη 2η θέση ή ίσως μία εκ των δύο καλύτερων 3ων. Όσοι κυνηγούν το… τζόκερ, τότε καλά θα κάνουν να σταθούν στην απόδοση της Κούβας για την πρωτιά στο θεσμό: στις περισσότερες πλατφόρμες «αποτιμάται» πάνω από 500.00!

Petric

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ