Το Foxbet στο Κόκκινο με τους Κώστα Νικολακόπουλο, Γιώργο Αμανατίδη και Σταύρο Γεωργακόπουλο αναλύει τα λάθη του Μεντιλίμπαρ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (18:00 - 20:00).
Οι έμπειροι ρεπόρτερ, Κώστας Νικολακόπουλος και Σταύρος Γεωργακόπουλος, έρχονται παρέα με τον πρώην διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Αμανατίδη, μας δίνουν αποκλειστικά και θέματα της κόκκινης επικαιρότητας, ενώ συζητούν τα λάθη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που κόστισαν στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ.
Εδώ θα βρείτε όλα χρειάζεται να ξέρετε για τα μεταγραφικά των «ερυθρόλευκων», αλλά και το τι ψάχνει ο Βάσκος τεχνικός για το καλοκαίρι.
Μην ξεχνάτε πως εσείς μπορείτε να μπείτε στη στοιχηματική δράση με την⚡Αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας από την Elabet!
Ακολουθήστε μας στα social Media