Ο Γιώργος Αμανατίδης μιλάει στο Legoballs και τους Γιάννη Πάγκο, Θωμά Μίχο για όσα έζησε στην καριέρα του και πως τον... ανακάλυψαν.
Ο Γιώργος Αμανατίδης στη συνέντευξη της ζωής του στους Legoballs που δε χάνεται την Κυριακή στις 13:00.
Μιλάει για όλους και για όλα και αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές της σπουδαίας καριέρας του που έκανε στα γήπεδα της Bundesliga, αλλά και της Εθνικής Ελλάδος.
Ο πρώην επιθετικός θυμήθηκε και αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία για το πως το ελληνικό ποδόσφαιρο τον ανακάλυψε, από έναν εντελώς τυχαίο λόγο, κάπως έτσι κατάφερε να παίξει με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος και θυμήθηκε το ιστορικό γκολ που σημείωσε μέσα στην Τουρκία.
Αναφέρθηκε στις τρεις προτάσεις που του έγιναν όλα τα χρόνια που αγωνιζόταν στο εξωτερικό προκειμένου να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας ποιες ήταν οι ομάδες που επιχείρησαν να τον επαναπατρίσουν.
Η απίστευτη ιστορία του με τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Τόμας Τούχελ, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στον περσινό τελικό του Europa league. Πόσο κοντά έφτασε στο να είναι στην αποστολή της Εθνικής στο Euro του 2004, αλλά κι ατυχία που τον συνόδευσε εκείνο το καλοκαίρι.
Ο Γιάννης Αμανατίδης μίλησα επίσης και για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ ως βοηθός προπονητή και αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που είδε σε προπόνηση τον Κωσταντίνο Κουλιεράκη, όταν τότε ήταν σε ηλικία 16 ετών. Τέλος δεν παρέλειψε να υποκλιθεί στον Στέφανο Τζίμα...
Δείτε τη μεγάλη του απολαυστική συνέντευξη από το Legoballs του Foxbet.
Μην ξεχνάτε πως εσείς μπορείτε να μπείτε στη στοιχηματική δράση με την ⚡Αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας από την Elabet!