Ο σπουδαίος συνθέτης μίλησε στο Legoballs της Foxbet για τη σπουδαία ζωή του, όσα τον έκαναν να ξεχωρίζει, όπως και την αγάπη του, την ΑΕΚ.
Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης θυμήθηκε και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά και ιστορίες με πρωταγωνιστές τους σπουδαίους, Γιάννη Πάριο και Στράτο Διονυσίου. Οι ιστορίες πίσω από το πώς δημιουργήθηκαν μεγάλες επιτυχίες όπως το «Τα πήρες όλα και έφυγες», το «Άντε, στην υγειά της», το «Τα βάσανά μου ένα φορτίο».
Η απίστευτη ιστορία για το πώς γράφτηκε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί μετά από προτροπή του Μάνου Λοΐζου στη σύνθεση του ζεϊμπέκικου που έμεινε στην ιστορία. Ένα special εορταστικό επεισόδιο στο πιάτο σας που αξίζει όλοι να το παρακολουθήσετε. Κι ακόμη, το πάθος του, με τον ρόλο του εκπαιδευτικού, για την εκπαίδευση και τη διάσωση της μουσικής κληρονομιάς του μπουζουκιού στην Ελλάδα.
Μην ξεχνάτε πως εσείς μπορείτε να μπείτε στη στοιχηματική δράση με την🎄 Χριστουγεννιάτικη προσφορά* γνωριμίας από την Elabet.