Η ήττα με ανατροπή από τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς και η δύσκολη εντός έδρας (κεκλεισμένων) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα βρεθούν στο μικροσκόπιο του αποψινού «Όλα στο πράσινο» με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη (14:00 - 16:00).
Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» θα αναλύσει το πως και τι είδε από την ήττα με ανατροπή (2-1) από τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς και τα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.
Θα δώσει και το κλίμα εν όψει του δύσκολου αγώνα με τον Ατρόμητο στην κεκλεισμένη των θυρών αναμέτρηση της 6ης στροφής του πρωταθλήματος, πριν τη διακοπή που βρίσκει την ομάδα του Χρήστου Κόντη να χρειάζεται ένα... restart μετά την ήττα στην Ευρώπη.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Λάμπρο για όλα τα θέματα που «καίνε», αφού θα είναι ανοικτές οι τηλεφωνικές γραμμές καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής.
Ακολουθήστε μας στα social Media