O Παναθηναϊκός δίνει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του στις 21:00 κόντρα στη Βέστερλο και στο συγκεκριμένο κείμενο η «αλεπού» του στοιχήματος σάς παρουσιάζει τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα και τα κορυφαία Προγνωστικά Φιλικά Συλλόγων.
Οι «πράσινοι» την Κυριακή (13/7) ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, που διεξήχθη στην Αυστρία, εκεί όπου έδωσε 4 φιλικά, στα οποία έδειξε αλλοπρόσαλη εικόνα.
Συγκεκριμένα, στο πρώτο τεστ κυριάρχησε της Μέταλιστ, επικρατώντας με 3-0, ωστόσο ακολούθησαν η ήττα από τη Νόρντζελαντ με 1-0 και η ισοπαλία με τη Σάλκε (0-0), ενώ στο τελευταίο φιλικό η Μπράγκα υπερκέρασε το εμπόδιο της ομάδας του Ρουί Βιτόρια με 2-1.
Απόψε το «τριφύλλι» θέλει, εκτός από τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους. να δείξει και στον κόσμο του πως είναι έτοιμο για τα δύο κρίσιμα ματς με τη Ρέιντζερς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Παρακάτω θα βρείτε:
Ο Παναθηναϊκός απόψε το κύριο μέλημα του είναι να πάρει μια νίκη με ευρύ σκορ, ώστε να ανέβει ψυχολογικά και να δείξει μπροστά στο κοινό του, ότι είναι απόλυτα έτοιμος για τις δύο πολύ δυνατές μάχες κόντρα στη Ρέιντζερς.
Συνεπώς, από πολύ νωρίς θα είναι με το πόδι στο γκάζι ώστε να πετύχει όσα περισσότερα γκολ γίνεται, συνθήκη που μας οδηγεί σε τρία ενδεχόμενα, τα οποία προσφέρονται σε αρκετά δελεαστικές τιμές.
Το πρώτο είναι να σκοράρει το 1ο γκολ του αγώνα (1.62), ώστε από νωρίς να βάλει τις βάσεις για να επικρατήσει έναντι των Βέλγων. Ωστόσο, δεν περιμένουμε από το «τριφύλλι» να σταματά εκεί και εκτιμούμε πως θα είναι κυριαρχικό καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.
Άρα στη λίστα μας μπήκαν και τα ζητούμενα οι γηπεδούχοι να σκοράρουν και στα 2 ημίχρονα (2.50) αλλά και να τα κερδίσουν (5.00*), καθώς είναι πολύ πιο ποιοτικοί από τους αντιπάλους τους.
Ταυτόχρονα, αξία βρήκαμε στο να υπάρξει γκολ πριν το 20' σε απόδοση πάνω από τον διπλασιασμό (2.15), αφού στα φιλικά οι άμυνες περνούν σε δεύτερο πλάνο.
Τέλος, κρατήσαμε και την αγορά που θέλει τον Τάσο Μπακασέτα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 3.25, γιατί ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στα φιλικά στην Αυστρία πήρε πολλές πρωτοβουλίες εκτελεστικά και με τα καλά χτυπήματα της μπάλας που έχει μπορεί απόψε στο ΟΑΚΑ να σκοράρει.
Στοίχημα | Απόδοση |
Να σκοράρει το 1ο γκολ του αγώνα: Παναθηναϊκός | 1.62 |
Παναθηναϊκός να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα: Ναι | 2.50 |
Γκολ μέχρι το 20': Ναι | 2.15 |
Παναθηναϊκός να κερδίσει και στα 2 ημίχρονα | 5.00* |
Να σκοράρει: Τ. Μπακασέτας (Παναθηναϊκός) | 3.25 |
Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τρία προγνωστικά αυξανόμενου ρίσκου για όλα τα... γούστα από το τελευταίο φιλικό ματς του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός θα έχει από το πρώτο δευτερόλεπτο την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τον κόσμο στο πλάι του είναι πολύ πιθανό να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα.
Να σκοράρει το 1ο γκολ του αγώνα: Παναθηναϊκός 1.62
Οι «πράσινοι» θέλουν να δείξουν μια ολοκληρωτική εικόνα απόψε στον κόσμο τους, η οποία παράλληλα θα τους ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει των αναμετρήσεων με τη Ρέιντζερς.
Παναθηναϊκός να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα: Ναι 2.50
Ο Τάσος Μπακασέτας συνεχώς δοκιμάζει την τύχη του για κάποιο γκολ, καθώς τα χτυπήματά του με την μπάλα είναι αρκετά καλά και δυνατά, κάτι που κάνει την επιλογή να σκοράρει απόψε να αξίζει το ρίσκο.
Να σκοράρει: Τ. Μπακασέτας (Παναθηναϊκός) 3.25
Δείτε τις υπόλοιπες προτάσεις μας