Το πλούσιο αθλητικό καλοκαίρι συνεχίζεται! Μετά το EURO 24 και το Κόπα Αμέρικα 24, είναι η σειρά των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι διεξάγονται στο Παρίσι από τις 24 Ιουλίου ως και τις 11 Αυγούστου.
Στην 9η μέρα των Αγώνων ξεχωρίζει η «τιτανομαχία» στο τένις, με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ να κοντράρονται για το χρυσό μετάλλιο. Τελικοί υπάρχουν επίσης στους κρίκους με τη συμμετοχή του Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και στο ύψος γυναικών με την Τατιάνα Γκούσιν παρούσα. Το πρωί στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου θα κάνει τις προσπάθειές του στα προκριματικά.
Σήμερα μάλιστα είναι η τελευταία μέρα και για τον υγρό στίβο, με τη διεξαγωγή τεσσάρων τελικών και αποκορύφωμα τα 4x100 μικτό σε Άνδρες και Γυναίκες.
Διαβάστε παρακάτω:
- Τις προσφορές* της ημέρας
- Το τηλεοπτικό πρόγραμμα ανά ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων
- Τις κορυφαίες στοιχηματικές για Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Σε ενδιαφέρουν ΑΜΕΣΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 Ελληνικές Συμμετοχές
Σημαντική μέρα η σημερινή (Κυριακή 4 Αυγούστου) για τους Έλληνες αθλητές, καθώς θα έχουμε γεμάτη παρουσία στον στίβο με τον Προκριματικό του Τεντόγλου να ξεχωρίζει, ενώ φυσικά στις 16:00 θα ξεκινήσει και ο τελικός των Κρίκων του Λευτέρη Πετρούνια.
Ακόμα θα έχουμε τις ελληνικές «μάχες» στο Μεικτό της Ιστιοπλοΐας και φυσικά η Εθνική Γυναικών Πόλο στις 21:00 θα δώσει «τελικό» πρόκρισης στους «8» με την οικοδέσποινα Γαλλία. Για να περάσει η Ελλάδα θέλει νίκη στην κανονική διάρκεια και όχι στα πέναλτι, ώστε να πάρει το εισιτήριο ως η τελευταία του ομίλου της που θα περάσει.
Σκοποβολή Σκιτ (Γ) | 10:30
Δεύτερη μέρα, Εμμανουέλα Κατζουράκη
Άλμα εις Μήκος (Α) | 12:00 ΕΡΤ 2
Προκριματικός, Μίλτος Τεντόγλου
200 μ. (Γ) | 12:27 ΕΡΤ 2
Προκριματικός H5, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου
Ιστιοπλοΐα Kite (Α) | 13:13
Αγώνες 1-4, Κάμερον Μαραμενίδης
Σφαιροβολία (Γ) | 12:45 ΕΡΤ 2
Προκριματικός, Σταματία Σκαρβέλης
Κρίκοι (Α-Γ) | 16:00 ΕΡΤ 1
Τελικός (Α), Λευτέρης Πετρούνιας
Σκοποβολή Σκιτ (Γ) | 16:30 ΕΡΤ 3
Τελικός, Εμμανουέλα Κατζουράκη (εφόσον προκριθεί)
Ιστιοπλοΐα 470 (Μεικτό) | 18:05
Διαδρομές 5-6, Οδυσσέας Σπανάκης / Αριάδνη Σπανάκη
Άλμα εις Ύψος (Γ) | 20:55 ΕΡΤ 2
Τελικός, Τατιάνα Γκουσίν
Πόλο Γυναικών | 21:05 ΕΡΤ 1
Όμιλος, Γαλλία - Ελλάδα
Σφυροβολία (Α) | 21:30 ΕΡΤ 2
Τελικός, Χρήστος Φραντζεσκάκης
Ελληνικές Συμμετοχές 3 Αυγούστου
Αρχικά ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε εύκολα τα όρια που έθεσε στον προκριματικό του και προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ, ενώ ο Στέφανος Ντούσκος έμεινε από δυνάμεις στον τελικό του μονοθέσιου σκιφ, τερμάτισε 6ος κι έτσι δεν μπόρεσε να κερδίσει ένα δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο μετά από το χρυσό στο Τόκιο.
Ακόμη, η Εθνική Ανδρών Πόλο έχασε από την Κροατία 14-13 και με ρεκόρ 3-1 παραμένει εκ των φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της κι έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στους «8». Η Νόρα Δράκου (50μ. ελεύθερο) και ο Δημήτρης Μάρκος (1500μ. ελεύθερο) αποκλείστηκαν στα προκριματικά τους στην πισίνα.
Οι σκοποβόλοι Μάκης Μίτας και Μπάμπης Χαλκιαδάκης αποκλείστηκαν στα προκριματικά του σκιτ, ενώ ο Γιώργος Μπούγλας τερμάτισε στην 75η θέση στην ποδηλασία δρόμου ανδρών.
Η Αριάδνη Σπανάκη και ο αδερφός της, Οδυσσέας, ολοκλήρωσαν την πρώτη μέρα στο μικτό 470 της ιστιοπλοΐας στη 13η θέση της γενικής κατάταξης.
Δείτε εδώ αναλυτικά το καθημερινό αθλητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και όχι μόνο⬇
Κορυφαίες στοιχηματικές για Ολυμπιακούς Αγώνες 2024