Για το πρώτο του μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 θα παλέψει ο Απόστολος Χρήστου, αφού προκρίθηκε στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, έκανε μια νέα αρχή, καθώς την περασμένη Δευτέρα (29/7) στον τελικό των 100μ. ύπτιο έχασε το βάθρο για δύο εκατοστά, με την 4η θέση να τον καταρρακώνει ψυχολογικά, σε σημείο να δηλώνει μπροστά στις κάμερες ότι δεν θα αγωνιστεί σε άλλο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.
Ωστόσο, έδειξε μεγαλείο ψυχής αναιρώντας την απόφασή του και πήρε μέρος στα 200μ. ύπτιο, με τον Χρήστου να κάνει ατομικό ρεκόρ 1:56:33 και να περνά στην τελική κούρσα με την 4η καλύτερη επίδοση.
Εκτός όμως από τον Απόστολο, εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας κι άλλοι Έλληνες αθλητές, που έχουν ριχτεί στη «μάχη» από τις 28 Ιουλίου, και μέχρι στιγμής άπαντες παραμένουν στο «κόλπο» για μετάλλιο.
Παρακάτω θα βρείτε:
- Τις καλύτερες προσφορές* της ημέρας
- Tις ελληνικές συμμετοχές και το πρόγραμμα στην Κωπηλασία
- Τις αποδόσεις κατάκτησης «χρυσού» για την ελληνική αποστολή
- Καλύτερες στοιχηματικές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Σε ενδιαφέρουν ΑΜΕΣΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 Κολύμβηση Συμμετοχές και Πρόγραμμα
Όπως προαναφέραμε, ο Απόστολος Χρήστου έδωσε πρώτος το έναυσμα των επιτυχιών για τα ελληνικά χρώματα, και συνεχίζει να διεκδικεί το μετάλλιο, με την παρουσία του στον τελικό των 200μ. ύπτιο, που θα διεξαχθεί στις 21:38.
Παράλληλα, με τον Έλληνα πρωταθλητή έχουμε σήμερα και τις παρουσίες των Κριστιάν Γκολομέεβ και Στέργιου Μπίλα στο προκρματικά των 50μ. ελεύθερο και αν προκριθούν το βράδυ θα παλέψουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Τέλος στα προκριματικά των 200μ. μεικτής ατομικής βρίσκουμε τον Απόστολο Παπαστάμο, που θα δώσει τη δική του μάχη για να βρεθεί στα ημιτελικά, τα οποία είναι προγραμματισμένα για το βράδυ.
Ο Απόστολος Χρήστου θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα με ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και απόψε είναι στη 5η θέση των φαβορί στην κούρσα των 200μ. ύπτιο για να τα καταφέρει.
Να κερδίσει μετάλλιο - Απόστολος Χρήστου: 6.00*
*Ενισχυμένη απόδοση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 Κολύμβηση Αποδόσεις
Σύμφωνα με τις αποδόσεις ο Έλληνας πρωταθλητής είναι στα αουτσάιντερ για να πάρει το χρυσό μετάλλιο, με τον Κος Χούμπερτ να μοιάζει το μεγάλο φαβορί της αποψινής κούρσας.
| 200μ. ύπτιο (Α) | Απόδοση |
| Κος Χούμπερτ | 1.40 |
| Ρόμαν Μιτιούκοφ | 5.00 |
| Πίτερ Κόετσε | 12.50 |
| Ούγκο Γκονζάλες | 25.00 |
| Απόστολος Χρήστου | 30.00 |
| Λούκας Μάρτενς | 30.00 |
| Κίτον Τζόουνς | 30.00 |
| Μέουβεν Τόματς | 50.00 |
*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 1/8, 12:35.
Κορυφαίες στοιχηματικές για Ολυμπιακούς Αγώνες Κολύμβηση 2024
-
Auto & Partial Cash Out*
-
Βελτιωμένο Bet Builder*
-
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης