foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ46
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ευρωεκλογές 2024: Πότε είναι και τι πρέπει να ξέρετε;

Στοιχηματικά Νέα | 04 Μαι 2024 13:45
Ευρωεκλογές 2024 Στοίχημα Σίγουρη η πρωτιά, μεγάλο φαβορί ο ΣΥΡΙΖΑ για τη 2η θέση.jpg

Οι πολιτικές εξελίξεις δεν σταματούν στη χώρα, αφού στις 9 Ιουνίου θα έχουμε τις Ευρωεκλογές 2024 και στο παρόν άρθρο μπορείτε να διαβάσετε τις διαθέσιμες αποδόσεις, τους υποψηφίους των κομμάτων, το μακροχρόνιο προγνωστικό και τις επιλέγουν οι αναγνώστες του foxbet.

Το πολιτικό θερμόμετρο έχει «χτυπήσει» κόκκινο, αφού όλα τα κόμματα έχουν λάβει θέση εκκίνησης για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, οι οποίες μπορεί να μην έχουν τη δυναμική των Εθνικών Εκλογών, όμως θα καθορίσουν τις μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις, ανάλογα με τα αποτελέσματα. 

Διαβάστε παρακάτω:

  • Προσφορές* με τη μεγαλύτερη απήχηση
  • Πότε είναι οι Ευρωεκλογές 2024
  • Οι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές 2024 
  • Επιστολική ψήφος Ευρωεκλογές 2024
  • Δημοσκόπηση Ευρωεκλογές 2024
  • Αποδόσεις Ευρωεκλογές 2024
  • Κορυφαίες στοιχηματικές για Ευρωεκλογές 2024

Οι αναγνώστες του Foxbet.gr επιλέγουν

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση για δύο ολόκληρες εβδομάδες!
ΕΓΓΡΑΦΗ

Σούπερ δώρο* στο PS Rewards χωρίς κατάθεση!
ΕΓΓΡΑΦΗ
Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!
ΕΓΓΡΑΦΗ
Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague!
ΕΓΓΡΑΦΗ
Εσύ επιλέγεις τα δώρα* σου στο Mega Deal γνωριμίας της Betsson
ΕΓΓΡΑΦΗ
Νέα μεγάλη προσφορά* που δεν παίζεται για στοίχημα & live στοίχημα!
ΕΓΓΡΑΦΗ
Μοναδική προσφορά* γνωριμίας x2
ΕΓΓΡΑΦΗ
50 δώρα* χωρίς κατάθεση* με promo code KALLAS250
ΕΓΓΡΑΦΗ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευρωεκλογές 2024

Μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου οι κάτοικοι των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προσέλθουν στις κάλπες για να ασκήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα.

Οι Ευρωεκλογές 2024 θεωρούνται από τις πλέον σημαντικές που έχουν λάβει χώρα μέχρι σήμερα. Μετά την είσοδο των νέων μελών (ο αριθμός των Ευρωβουλευτών θα αυξηθεί από 705 που είναι σήμερα, σε 720 μετά τις εκλογές) αναμένεται να καθοριστεί η πορεία της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα μέχρι και το 2029.

Φυσικά το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και εντός Ελλάδας, αφού παραδοσιακά η διαδικασία των Ευρωεκλογών φανερώνει και την... πρόθεση ψήφου των Ελλήνων. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον δε, υπάρχει στις Ευρωεκλογές στοίχημα, αφού παραδοσιακά οι στοιχηματικές εταιρίες καταπιάνονται με τις εκλογικές διαδικασίες.

Ευρωεκλογές 2024 Ημερομηνία

Το πρώτο ερώτημα που εύλογα έχουν όλοι είναι «πότε είναι οι Ευρωεκλογές». Και η γρήγορη απάντηση είναι την Κυριακή, 9 Ιουνίου του 2024.

Γενικότερα, η διαδικασία θα διαρκέσει τρεις ημέρες σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 9 του μήνα. Όταν δηλαδή, είναι προγραμματισμένες να λάβουν χώρα οι εκλογές και στην Ελλάδα.

Ποιοι είναι οι Ευρωεκλογές 2024 υποψήφιοι; 

Διαχρονικά τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στις Ευρωεκλογές διαθέτουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού περιλαμβάνουν πέρα από τους παραδοσιακούς πολιτικούς και ανθρώπους των κοινωνικών θεσμών και διάσημους, αλλά και αθλητές. 

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση έχοντας ως προίκα το 41% των Εθνικών εκλογών παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της στο οποίο συμμετέχουν 42 πρόσωπα.

Από αυτά φυσικά ξεχωρίζουν οι ήδη εκλεγμένοι ευρωβουλευτές του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος και Μαρία Σπυράκη.

Πάντως τα ονόματα των υπολοίπων που διακρίνονται και έχουν δυναμική για καλές επιδόσεις είναι ο Γιώργος Αυτιάς, η Ελεονόρα Μελέτη, ο φυλακισμένος Δήμαρχος της Χειμάρρας Φρέντι Μπέλερης, η εκ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προερχόμενη Έφη Χριστοφιλοπούλου και οι πρώην Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Βούλα Πατουλίδου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει όπως όλα δείχνουν την εσωκομματική του κρίση μετά το το συνέδριο και ψάχνει το κυβερνητικό αφήγημα, ώστε να αυξήσει κατακόρυφα τα ποσοστά του, τα οποία πάντως είναι αισθητά βελτιωμένα και τον θέτουν απόλυτο φαβορί για τη 2η θέση, όταν πριν λίγο καιρό ήταν ακόμα και 4ος σε κάποιες δημοσκοπήσεις.

Όσον αφορά τους υποψηφίους του έχουν δυναμική οι ήδη εκλεγμένοι Ευρωβουλευτές Αρβανίτης και Κουντουρά, ενώ από τους άλλους υποψηφίους ξεχωρίζουν η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, ο πρώην μπασκετμπολίστας και παρ' ολίγον υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, Νίκος Παππάς και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δημοσκοπικά είναι 3ο καθαρά και δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά ποντάρει πολλά στις Ευρωεκλογές και προσωπικά ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος δεν έχει πολλά ηχηρά ονόματα, αλλά κυρίως στελέχη κι αυτοί που ξεχωρίζουν είναι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας στο ποδόσφαιρο και πρώην Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ολυμπιονίκης Άννα Βερούλη

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ΚΚΕ παλεύει στις δημοσκοπήσεις με την Ελληνική Λύση για την 4η θέση, ενώ όπως αναφέρουν όλοι οι ειδικοί θα αυξήσει τα ποσοστά του σε σύγκριση με την τελευταία εκλογική αναμέτρηση. 

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι οι περισσότεροι κομματικά στελέχη και άνθρωποι από την εργατική τάξη, ενώ στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται οι ευρέως γνωστές Κωνσταντίνα Κούνεβα και Ελένη Γερασιμίδου

Η Νέα Αριστερά θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στις εκλογές και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός από τη δημιουργία της, τα ποσοστά της αυξάνονται ελαφρώς και είναι πιθανό να εκλέξει έναν ευρωβουλευτή.

Το κόμμα έχει θετική παρουσία στη Βουλή και στις κοινωνικές διεργασίες, ενώ από τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές ξεχωρίζει το όνομα της σπουδαίας συγγραφέως Μάρως Δούκα, των πρώην υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη και Στέλιου Κούλογλου (Ευρωβουλευτής) και του υπεύθυνου για την στρατηγική του κόμματος και άλλοτε Υπουργού, Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Επιστολική ψήφος Ευρωεκλογές

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες διαδικασίες ωστόσο, έχει να κάνει με την εφαρμογή της επιστολικής ψήφου. Πρόκειται για τη δυνατότητα που παρέχει η Κυβέρνηση σε όσους κατοικούν μακριά από τον τόπο που έχουν δικαίωμα ψήφου, να ασκήσουν το δικαίωμά τους μέσω... επιστολής.

Όσοι πολίτες το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα αντί της προσέλευσης στην κάλπη, να ασκήσουν το δικαίωμά τους μέσω επιστολικής ψήφου. Πρόκειται για έναν φάκελο που θα φέρει όλα τα διακριτικά της Ελληνικής Δημοκρατίας και μέσα στον οποίο θα περιλαμβάνονται μια «υπεύθυνη δήλωση επιστολικής ψήφου», ένα έντυπο με αριθμούς που θα αντιστοιχούν στους υποψηφίους και ασφαλώς η λίστα με τα κόμματα και τους υποψηφίους τους. Μαζί θα υπάρχει και ο αντίστοιχος φάκελος επιστροφής της επιστολικής ψήφου.

Με αυτό τον τρόπο, όσοι δυσκολεύονται να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους για να ψηφίσουν, έχουν την δυνατότητα να το κάνουν. Αρκεί βέβαια να δηλώσουν έγκαιρα την πρόθεση τους στην αντίστοιχη πλατφόρμα που θα βγει στον ιντερνετικό αέρα.

Σημειώνεται πως η επιστολική ψήφος αφορά όλους όσους είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Είτε αυτοί διαμένουν εντός Ελλάδας, είτε στο εξωτερικό.

cta_box_bg
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευρωεκλογές 2024 Ελλάδα: Τι πρέπει να ξέρετε;

Οι Ευρωεκλογές διεξάγονται κάθε πέντε χρόνια και αφορούν και τις 27 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκτός από τη σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιλέγονται επίσης οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών.

Δημοσκόπηση Ευρωεκλογές 2024

Πάμε να δούμε τα τελευταία δεδομένα που έχουμε από τις δημοσκοπήσεις για τις Ευρωεκλογές 2024.

Η τελευταία διενεργήθηκε στις 28 Απριλίου για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» από την εταιρία MARC.

Εκεί φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία ανακτά δυνάμεις και κερδίζει το χαμένο της έδαφος με ποσοστό άνω του 30%, ενώ θεωρείται δεδομένη η 2η θέση του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό κοντά στο 15%

Από εκεί και πέρα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει διαφορά δύο μονάδων από την 4η Ελληνική Λύση και περίπου τριών από το ΚΚΕ, κάτι που αποδεικνύει πως η τρίτη θέση δεν έχει κριθεί ακόμα, ενώ το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν δεύτερο στις δημοσκοπήσεις μέχρι τα τέλη Φλεβάρη και με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά μικρότερα κόμματα, η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου παγιώνεται πάνω από το 5% και φαίνεται πως θα εκλέξει έναν Ευρωβουλευτή, η ΝΙΚΗ επίσης είναι πάνω από το 3%, ενώ η Νέα Αριστερά παρουσιάζει κάμψη με ποσοστό χαμηλότερο του 3%.

Τέλος οι Σπαρτιάτες δεν πρέπει να υπολογίζονται, καθώς απαγορεύτηκε η παρουσία τους στις Ευρωεκλογές από τον Άρειο Πάγο, ενώ από τα κόμματα εκτός Βουλής το ΜΕΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη και η μεγάλη έκπληξη η Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου είναι πάνω από 2% και οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου λίγο χαμηλότερα. 

Τα ποσοστά των κομμάτων στην εκτίμηση ψήφου στις Ευρωεκλογές:

  • ΝΔ 33.4%
  • ΣΥΡΙΖΑ 14.7%
  • ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 11.4%
  • Ελληνική Λύση 9.8%
  • ΚΚΕ 8.5%
  • Πλεύση Ελευθερίας 5.3%
  • ΝΙΚΗ 3.4%
  • Νέα Αριστερά 2.5%
  • ΜΕΡΑ25 2.4%
  • Φωνή Λογικής 2.2%
  • Δημοκράτες 1.7%

Ευρωεκλογές 2024 Στοίχημα Αποδόσεις

Πάμε να δούμε όμως και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι, το οποίο αφορά τις διαθέσιμες αποδόσεις για τις Ευρωεκλογές 2024

Η ΝΔ δεν προσφέρεται για πρώτο κόμμα, καθώς θεωρείται σίγουρη η νίκη της ανεξαρτήτως διαφοράς και οι μόνες αποδόσεις που υπάρχουν αφορούν το κόμμα που θα κατακτήσει τη 2η θέση. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως αναφέραμε έχει μεγάλο προβάδισμα και προσφέρεται μόλις στο 1.28 από την Bet365, ενώ μέχρι πριν από 1 με 1,5 μήνα ήταν οριακά τρίτο κόμμα.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι μεγάλο αουτσάιντερ για τη δεύτερη θέση με τιμή 3.70 από την Stoiximan

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024
Νικητής χωρίς ΝΔ
Νικητής
Ekloges 2023 SYRIZA.svg ΣΥΡΙΖΑ 1.28
Ekloges 2023 PASOK.svg ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 3.70
Ekloges 2023 Elliniki Lysi.svg Ελληνική Λύση 26.00
Ekloges 2023 KKE.svg ΚΚΕ 81.00
60x60__vote box_greece-01-01.svg Άλλο Κόμμα 100.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ - Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 4/5 & ώρα 15:35.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
GR
Πρόγραμμα ανταμοιβής*
Παραλίγο*
Ζήτα το και έγινε*
Cash out* Android App iOS App
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ