foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ39
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ με Ενισχυμένες Αποδόσεις και Bet Builder στην Betsson (10/4)

Δελτία Τύπου | 10 Απρ 2024 10:26
10-04 CHAMPIONS LEAGUE.png

Στο «Estadio Civitas Metropolitano» η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Ντόρτμουντ για την πρώτη τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι απόλυτα προσηλωμένη στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και θέλει να πρωταγωνιστήσει στον θεσμό. Η Ντόρτμουντ, πάλι, έχει κι εκείνη φιλοδοξίες κι έχει αποδείξει πως πρόκειται για μια σταθερή κι επικίνδυνη ομάδα. Το στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρει εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ υπάρχει μεγάλο φαβορί των αποδόσεων, καθώς ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης πληρώνει στο 1,77** με το διπλό της Ντόρτμουντ να βρίσκεται στο 4,66** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι ενεργοποιημένο στο ματς και το Bet Builder που κάνει το στοίχημα πιο διασκεδαστικό και συμβάλλει στην ενίσχυση των τιμών.

Το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ έχει δυνατό φαβορί στα προγνωστικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης να συμμετέχει για 3η φορά στις τελευταίες 5 σεζόν στα προημιτελικά της διοργάνωσης που σημαίνει πως έχει την εμπειρία. Όχι πως η Ντόρτμουντ δεν ξέρει από τα νοκ άουτ του Champions League, αλλά αυτή είναι η πρώτη της εμφάνιση στην τελική 8άδα από το 2021. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο φορές το 2018 στη φάση των ομίλων με απολογισμό από μια νίκη στην έδρα τους, 2-0 η Ατλέτικο Μαδρίτης και 4-0 η Ντόρτμουντ.

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε στα προημιτελικά πραγματοποιώντας ως επί το πλείστον πολύ καλές εμφανίσεις με ρεκόρ 4-2-0 σε όμιλο με τις Σέλτικ, Φέγενορντ και Λάτσιο. Έπειτα στους «16» απέκλεισε στα πέναλτι την περσινή φιναλίστ Ίντερ. Το στιλ παιχνιδιού της, η δύναμη της έδρας της και η εμπειρία της έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της. Εσχάτως έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά το τελευταίο της δείγμα ήταν η εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ στην La Liga την 1η Απριλίου. Έκτοτε δεν έχει παίξει ξανά κι αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει μεγάλο αβαντάζ καθώς είχε πολύ χρόνο για να ξεκουραστεί και να προετοιμάσει το ματς.

Η Ντόρτμουντ τερμάτισε πρώτη στον «όμιλο του θανάτου». Είχε 3-2-1 απέναντι στις Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιούκαστλ. Στους «16» έβγαλε νοκ άουτ την Αϊντχόφεν με συνολικό σκορ 3-1. Στη διάρκεια του Μαρτίου ήταν εντυπωσιακή με πέντε στα πέντε και τρία clean sheets, αλλά προέρχεται από ήττα με 1-0 από την Στουτγάρδη εντός έδρας το περασμένο Σάββατο (6/4) για τη Bundesliga σε ματς όπου ήταν ξεκάθαρο πως είχε το μυαλό της στραμμένο στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να καταφέρουν να ελέγξουν τις γρήγορες μεταβάσεις της αντιπάλου. Έχουν παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού και προδιαθέτει για ακόμη πιο συναρπαστικό ματς. Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα χρησιμοποιήσουν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ντόρτμουντ, στη μια πλευρά ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει τον μέσο Λεμάρ στη διάθεσή του, την στιγμή που ο Έντιν Τέρζιτς δεν έχει τον μπακ Μπενσεμπαϊνί.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το Over 3,5 στο ματς πληρώνει 3,95** (από 3,60), το να σκοράρει πρώτη η Ντόρτμουντ 3,10** (από 2,83) και να φτάσει πρώτη στα 3 γκολ η Ατλέτικο Μαδρίτης ανεβαίνει στο 4,45** (από 4,05). Σούπερ Ενίσχυση απόδοσης στο 4,80** (από 4,00) έχουμε στην πλατφόρμα της Betsson για τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Alvaro Morata.

Με φαβορί την Παρί και η Σούπερ Ενίσχυση του Εμπαπέ

Στο «Parc des Princes» η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο στην τελευταία σεζόν του Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα, την στιγμή που η Μπαρτσελόνα δίνει το παρόν στα νοκ άουτ του θεσμού από το 2021 και είναι ενθουσιασμένη με το τί μπορεί να πετύχει.

Στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα οι αποδόσεις βάζουν τον γαλλικό σύλλογο σε θέση οδηγού. Συγκεκριμένα, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται στο 1,97** με το διπλό της Μπαρτσελόνα να φτάνει στο 3,58** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, ένας τρόπος στοιχηματισμού που μπορείτε να συνδυάσετε πολλές επιλογές στο ίδιο αθλητικό γεγονός, αυξάνοντας τις αποδόσεις.

Αρκετά πλούσια η παράδοση του ζευγαριού, καθώς τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 10 φορές στο Champions League με απολογισμό: 3 νίκες η Παρί Σεν Ζερμέν, 3 ισοπαλίες και 4 νίκες η Μπαρτσελόνα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε στα προημιτελικά αφού προηγουμένως τερμάτισε δεύτερη στον πιο δύσκολο όμιλο του Champions League γράφοντας 2-2-2 απέναντι στις Ντόρτμουντ, Μίλαν και Νιούκαστλ. Έπειτα, η τύχη της χαμογέλασε στην κλήρωση και αντιμετώπισε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την οποία και νίκησε με συνολικό σκορ 4-1. Με τη σεζόν να κυλάει έγινε πιο σταθερή και αξιόπιστη ομάδα και πηγαίνει στο ματς με την Μπαρτσελόνα ούσα αήττητη εδώ και 27 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 19 νίκες και οκτώ ισοπαλίες από τον περασμένο Νοέμβριο. Στο τελευταίο παιχνίδι της έμεινε στο 1-1 με την Κλερμόν για την Ligue 1 εντός έδρας το περασμένο Σάββατο (6/4) έχοντας το νου της στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, είχε 4-0-2 σε όμιλο με τις Πόρτο, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Αντβέρπ, αλλά από τα τέλη Ιανουαρίου και μετά παρουσιάζει βελτίωση κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα καθώς έβγαλε νοκ άουτ τη Νάπολι στους «16» με συνολικό σκορ 4-2. Την τελευταία φορά που έπαιξε σε νοκ άουτ στο Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κιλιάν Εμπαπέ τη διέλυσαν και οι εικόνες ακόμη είναι ξεκάθαρες στο νου της, παρόλο που έχουν συμβεί πολλά έκτοτε. Επί του παρόντος τρέχει σερί τεσσάρων νικών με τρία clean sheets και είναι αήττητη εδώ και 11 συνεχόμενα επίσημα ματς με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα το στοίχημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό – νοητικό. Πολλοί από τους παίκτες των δύο ομάδων δεν έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή τη φάση του θεσμού και στερούνται εμπειρίας. Για την Μπαρτσελόνα είναι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση που έχει τους Λεβαντόφσκι, Γκιντογάν, Τερ Στέγκεν και Σέρτζι Ρομπέρτο που ξέρουν τι χρειάζεται. Επιπλέον, όμως, υπάρχει και το «περιτύλιγμα».

Από τη μια, ο Κιλιάν Εμπαπέ που θέλει να ανέβει στο θρόνο της Ευρώπης, ενώ παρουσιάζεται δεδομένη η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη υπάρχει ο Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των Γάλλων, ο τελευταίος άνθρωπος που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη δόξα στο Champions League και ακούγεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Τσάβι που θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Η αποχώρηση του προπονητή έχει δημιουργήσει μια νοοτροπία πολιορκίας κι έχει συσπειρώσει την Μπαρτσελόνα.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει 4,35** (από 3,95), το Over 3,5 στο ματς 3,00** (από 2,74) και 4,25** (από 3,85) το να φτάσει πρώτη στα 3 γκολ η Παρί Σεν Ζερμέν. Με Σούπερ Ενίσχυση στο 5,15** (από 4,30) προσφέρεται στην πλατφόρμα της Betsson η συνδυαστική νίκη της Παρί σε παιχνίδι με εκατέρωθεν γκολ και τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκει δίχτυα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ