foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ρωσία Αθλητικές Κυρώσεις: Live 🔴 update με όλες τις εξελίξεις!

Στοιχηματικά Νέα | 18 Μάρ 2022 12:33
Ρωσία Αθλητικές Κυρώσεις.jpg

Με το μέτωπο του πολέμου να μαίνεται στην Ουκρανία, ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις. Ο πόλεμος που έχει εξαπολύσει από τις 24 Φεβρουαρίου η Ρωσία στη γειτονική της χώρα, εκτός από τις επιπτώσεις σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, έχει ανάλογες κυρώσεις και σε αθλητικό. Η FIFA και η UEFA έχουν κάνει την αρχή, ανακοινώνοντας μια σειρά από σοβαρές ποινές κατά των ρωσικών Ομοσπονδιών και σωματείων, ενώ εξίσου αλυσιδωτές αντιδράσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εξάλλου, μέτρα προκειμένου να δείξουν τη συμπαράσταση τους στον ουκρανικό λαό έχουν λάβει ακόμα και οι στοιχηματικές εταιρίες. Η ομάδα του Foxbet.gr έχει συγκεντρώσει παρακάτω όλες τις τελευταίες αθλητικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία, προκειμένου να έχετε γρήγορη και άμεση πρόσβαση στις τελευταίες πληροφορίες.

18/03 | 12:30 - Επίσημο: Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ρωσία!

Η Εθνική Ρωσίας τέθηκε εκτός Μουντιάλ μετά την απόφαση του CAS να δικαιώσει την FIFA, η οποία είχε θέσει θέμα αποβολής των Ρώσων από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

17/03 | 13:00 - Αναστέλλει τη λειτουργία του στη Ρωσία το 888Poker!

Μέσω ενός tweet, ο online πάροχος υπηρεσιών πόκερ 888Poker ανακοίνωσε πως αναστέλλει τη λειτουργία του στη Ρωσία και όσο διάστημα διαρκεί η εισβολή της χώρας στην Ουκρανία. Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από λίγες ημέρες και με την PokerStars.

16/03 | 12:40 - Επικυρώθηκε το ban της UEFA στις ρωσικές ομάδες

Επικυρώθηκε από το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο η απαγόρευση των ρωσικών ποδοσφαιρικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όσον αφορά την τελική ετυμηγορία για τη συμμετοχή της Ρωσίας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτή αναμένεται τις επόμενες ημέρες. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

15/03 | 14:30 - Συνεχίζει με την 1xbet η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα δεν αναμένεται να διακόψει τη συνεργασία της με τη στοιχηματική εταιρία 1xbet, με τον σύλλογο της Καταλονίας να διανύει μεταξύ άλλων και μια περίοδο οικονομικής κρίσης. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

12/03 | 17:35 - «Μπανάρει» Ρωσία και Λευκορωσία η Stoiximan

Μετά το Pamestoixima.gr και η Stoiximan ανακοίνωσε το Σάββατο πως αποσύρει όλες τις διοργανώσεις που αφορούν τη Ρωσία και τη Λευκορωσία από το sportsbook. Παράλληλα, έκανε γνωστό πως έχει ήδη διαθέσει ένα ποσό της τάξης των 100.000€ στον Ερυθρό Σταυρό.

12/03 | 16:23 - Φέρνει Κριχόβιακ ως ελεύθερο από τη Ρωσία η ΑΕΚ!

Έτοιμη για να ολοκληρώσει μεταγραφική κίνηση ουσίας είναι η ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ. Ο 32χρονος διεθνής Πολωνός έλυσε προ ημερών το συμβόλαιο του με την Κράσνονταρ και εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης και βάσει του «παράθυρου» που έχει ανοίξει η FIFA αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν δεν αλλάξει κάτι, αυτός θα είναι η «Ένωση».

12/03 | 13:00 - Το ουκρανικό «έριξε» την απόδοση του Τραμπ!

Οι εξελίξεις στο ουκρανικό μέτωπο έχουν... τουμπάρει τις αποδόσεις στις εκλογές ΗΠΑ στοίχημα, με τον Ντόναλντ Τραμπ αυτή την στιγμή να προσφέρεται στο 3.50 για να κερδίσει το χρίσμα τον Νοέμβριο του 2024.

11/03 | 21:17 - Η Barclays «πάγωσε» τους λογαριασμούς της Τσέλσι

Το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι μετά το «πάγωμα» των λογαριασμών του Ρόμαν Αμπράμβιτς, έγινε ακόμα μεγαλύτερο την Παρασκευή. Κι αυτό, καθώς έγινε γνωστό πως η Barclays έχει «παγώσει» προσωρινά τους λογαριασμούς του συλλόγου, που πλέον αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.

11/03 | 19:35 - Πωλητήριο και στη Φίτεσε

Όπως και με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι, έτσι και στην περίπτωση της Φίτεσε, ο Βάλερι Όιφ έκανε γνωστό πως βάζει πωλητήριο για να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με τις κυρώσεις που του έχουν επιβληθεί εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, με τον ίδιο να βρίσκεται στο τιμόνι του ολλανδικού συλλόγου εδώ και τέσσερα χρόνια.

11/03 | 17:00 - «Αφόρισε» Τίμοστσουκ η Ομοσπονδία της Ουκρανίας

Στην αφαίρεση όλων των επιτυχιών και των τίτλων που έχει κατακτήσει ο Ανατόλι Τίμοστσουκ, προχώρησε η Ομοσπονδία της Ουκρανίας. Ο εκ των «θρύλων» του ποδοσφαίρου στην χώρα, όντας πλέον βοηθός προπονητή της Ζενίτ, δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα δημόσια θέση για το θέμα. Μάλιστα, κατηγορήθηκε ακόμα και ως... πράκτορας της Ρωσίας. Γεγονός που έχει ενοχλήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους συμπατριώτες του. Τόσο που πλέον είναι persona non grata στην χώρα του.

11/03 | 16:15 - Η Σαχτάρ κάνει το γήπεδο της κέντρο υποδοχής προσφύγων!

Έμπρακτα στο πλευρό των συμπατριωτών τους στέκονται οι άνθρωποι της Σαχτάρ. Όπως έγινε γνωστό, η δημοφιλής ουκρανική ομάδα θα μετατρέψει το 35.000 θέσεων «Arena Lviv» σε κέντρο υποδοχής προσφύγων. Εξάλλου, πρόκειται για μια από τις ομάδες που έχουν ασκήσει πάρα πολύ πίεση αυτό το διάστημα, ώστε να ευαισθητοποιηθεί για τον πόλεμο ο υπόλοιπος αθλητικός κόσμος.

11/03 | 12:16 - Η Κόστιουκ «επιτέθηκε» στους Ρώσους τενίστες!

Σκληρή κριτική στους τενίστες από τη Ρωσία άσκησε η Μάρτα Κόστιουκ. Η Ουκρανή τενίστρια σε δηλώσεις της στο περιθώριο του Indian Wells ουσιαστικά υπονόησε πως οι ευχές του Μεντβέντεφ και του Ρούμπλεφ για ειρήνη ήταν εντελώς προσχηματικές. «Δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν. Δεν ονομάζουν την χώρα τους ως εισβολέα παρά μόνο μιλούν για ειρήνη», τόνισε μεταξύ άλλων.

11/03 | 10:50 - Αποχωρεί από τη Ρωσία και η Pokerstars!

Όπως έχουν κάνει αρκετές στοιχηματικές εταιρίες και άλλα τόσα live καζίνο, η Pokerstars ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη Ρωσία. Πρόκειται για κίνηση που από την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε μέσω Twitter και εν συνεχεία επιβεβαιώθηκε με επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας. Σημειώνεται πως η Pokerstars έχει ακυρώσει και το European Tour που θα γινόταν από τις 18 έως τις 27 Μαρτίου στο Σότσι. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

11/03 | 09:45 - Εκτός στίβου και η Λευκορωσία

Μετά τη Ρωσία, η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να αφήσει εκτός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου και την Λευκορωσία. Αυτό, εξαιτίας της βοήθειας των Λευκορώσων στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Είναι υπό συζήτηση δε, η αποβολή των αθλητών των δύο χωρών και από τα διεθνή μίτινγκ που θα γίνουν το καλοκαίρι.

10/03 | 15:32 - Στα... χαρακώματα και ο Βολκόφ

Στον πόλεμο κατά της Ρωσίας μεταξύ άλλων συμμετέχει και ο Σάσα Βολκόφ. Στα 57 του χρόνια, ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, έχει καταταγεί στον ουκρανικό στρατό στην προσπάθεια απόκρουσης της ρωσικής εισβολής. Την αποκάλυψη έκανε ο πρώην γκαρντ και εν συνεχεία πρόεδρος της Μπανταλόνα, Τζόρντι Βιγιακάμπα σε tweet που έκανε.

10/03 | 13:00 - Φοβάται ενδεχόμενη απαγόρευση ο Μετβέντεφ

Τον φόβο του για το ενδεχόμενο να του απαγορευτεί να συμμετέχει σε τουρνουά τένις, εξέφρασε ο Ντάνιλ Μετβέντεφ. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία του τένις προς το παρόν επιτρέπει στον Ρώσο τενίστα να συμμετέχει ως ουδέτερος στις διοργανώσεις. Ο ίδιος όμως έχει στο μυαλό του πάντα την πιθανότητα να αποβληθεί. «Το σίγουρο είναι πως θέλω να συνεχίσω να προωθώ το άθλημα στη Ρωσία. Ελπίζω το τένις να μην ακολουθήσει το παράδειγμα των ομαδικών σπορ».

10/03 | 11:30 - Απαγόρευση συναλλαγών στον Αμπράμοβιτς!

Σημαντικό πρόβλημα στην προσπάθεια του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για πώληση της Τσέλσι. Η Βρετανική Κυβέρνηση έκανε σήμερα γνωστό πως το όνομα του ιδιοκτήτη των «μπλε» είναι ανάμεσα σε εκείνα, στα οποία έχει επιβληθεί απαγόρευση συναλλαγών, ως μέτρο κύρωσης για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

09/03 | 22:05 - Η Gazprom αντικαταστάθηκε από τη λέξη «ειρήνη»!

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση προχώρησε η UEFA, μετά την απόφαση της να διακόψει τη χορηγική της συμφωνία με την Gazprom. Δείχνοντας την αντίθεσή της στον πόλεμο που μαστίζει εδώ και δύο εβδομάδες την Ουκρανία, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αντικατέστησε τις διαφημιστικές πινακίδες που υπήρχε ο ρωσικός κολοσσός του φυσικού αερίου, με τη λέξη «ειρήνη».

09/03 | 17:05 - Εντάσσεται στον ουκρανικό στρατό ο Ρεμπρόφ!

Στην Ουκρανία ως εθελοντής στρατιώτης θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των συμπατριωτών του για την αναχαίτηση του ρωσικού στρατού. Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής της Αλ Αΐν προχώρησε στην συγκεκριμένη αποκάλυψη, συμπληρώνοντας: «Φυσικά θα πάρω το όπλο. Θέλω να βρεθώ στο πλευρό των συμπατριωτών μου. Θα κερδίσουμε»!

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

09/03 | 16:45 - Καθαίρεσε τον Τίμοστσουκ η Ομοσπονδία της Ουκρανίας

Η Ομοσπονδία της Ουκρανίας αφαίρεσε όλα τα επιτεύγματα του ποδοσφαιρικού «θρύλου» της χώρας Ανατόλι Τίμοστσουκ. Η εξέλιξη αυτή ήρθε ως αντίδραση στο γεγονός πως ο τελευταίος δεν έχει πάρει δημόσια θέση για τον πόλεμο, όντας βοηθός προπονητή στην Ζενίτ.

09/03 | 16:29 - Αποχώρησε από τους Παρολυμπιακούς επειδή αιχμαλώτισαν τον πατέρα της!

Απίστευτη η ιστορία της διεθνούς αθλήτριας της Ουκρανίας, Αναστασία Λαλετίνα. Η 19χρονη συμμετείχε με τη χώρα της στους Παρολυμπιακούς του Πεκίνο, όταν ενημερώθηκε πως ο πατέρας της πιάστηκε αιχμάλωτος από τον ρωσικό στρατό -συμμετέχοντας με τον αντίστοιχο της Ουκρανίας. Μετά από την εξέλιξη αυτή παραιτήθηκε από τους αγώνες και θα αναχωρήσει για την Πολωνία.

09/03 | 16:04 - Δίνει τα έσοδα της στους Ουκρανούς η Κόλτσεστερ

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της στον λαό της Ουκρανίας αποδεικνύει η Κόλτσεστερ. Η αγγλική ομάδα γνωστοποίησε πως θα δώσει το σύνολο των εσόδων της από το παιχνίδι με την πρωτοπόρο της League 2, Φόρεστ Γκριν, ως ανθρωπιστική βοήθεια στους Ουκρανούς που εδώ και δύο εβδομάδες «δοκιμάζονται» στον πόλεμο.

09/03 | 10:21 - Δωρεά 700.000€ του τένις στην Ουκρανία

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι Ομοσπονδίες του Τένις και τα Grand Slam. Συγκεκριμένα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την ATP, την WTA, το Australian Open, το Wimbledon, το Roland Garros και το US Open δώρισαν το ποσό των 700.000€ για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία.

08/03 | 22:33 - Εκτός Μουντιάλ οριστικά η Ρωσία!

Οριστικά εκτός των πλέι-οφ του Μουντιάλ 2022 έθεσε η FIFA την Ρωσία. Το αίτημα των Ρώσων για αναβολή δεν έγινε γνωστό, με την Πολωνία να περνάει αυτόματα στον «τελικό». Θυμίζουμε ότι παράλληλα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει αναβάλει την αναμέτρηση της Σκωτίας με την Ουκρανία.

08/03 | 15:42 - Μεντβέντεφ: «Ξανά με τη ρωσική σημαία»!

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ από την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι αθλητές να αγωνίζονται ως ουδέτεροι. Συγκεκριμένα, είπε: «Ελπίζω να είναι προσωρινό. Ανυπομονώ να ξανά δω ρωσική σημαία δίπλα στα ονόματά μας».

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

08/03 | 11:12 - Επίσημη η αναβολή του Σκωτία - Ουκρανία!

Στην αναβολή του μπαράζ για το Μουντιάλ ανάμεσα σε Σκωτία και Ουκρανία, προχώρησε και επίσημα η FIFA την Τρίτη. Εξέλιξη αναμενόμενη, καθώς το πρώτο ματς στην Γλασκώβη ήταν προγραμματισμένο για τις 24 Μαρτίου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, θα αναβληθεί και το παιχνίδι του νικητή του ζευγαριού με εκείνον του Ουαλία - Αυστρία.

08/03 | 09:31 - Αναστολή συμβολαίων για τους ξένους παίκτες στην Ουκρανία

Την αναστολή των συμβολαίων των ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Ουκρανία μέχρι τις 30 Ιουνίου, ανακοίνωσε η FIFA. Αντίστοιχα, στην Ρωσία οι παίκτες έχουν το δικαίωμα για μονομερή αναστολή των συμβάσεων τους μέχρι και τις 10 Μαρτίου. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

07/03 - 20:35 - Αποτελέσματα στην Euroleague χωρίς τις ρωσικές ομάδες

Στην απόφαση να μην λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα κόντρα στις ρωσικές ομάδες, οδηγήθηκαν οι ομάδες της Euroleague. Αυτό προέκυψε μετά τις επαφές που είχαν οι 13 ομάδες - μέτοχοι της λίγκας. Ανάμεσα τους μάλιστα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

07/03 - 14:05 - Έκκληση Σεφτσένκο με... κλάματα για κατάπαυση πυρός!

Έκκληση στην Κυβέρνηση της Ιταλίας να μεσολαβήσει προκειμένου να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία έκανε ο Αντρέι Σεφτσένκο. Ο παλαίμαχος σταρ ξέσπασε σε κλάματα κατά την διάρκεια συνέντευξης του στην ιταλική τηλεόραση, όπου αποκάλυψε πως η μητέρα και η

07/03 | 11:13 - Ο ΟΠΑΠ... βάφτηκε στα χρώματα της Ουκρανίας

Σε μια ακόμα κίνηση για να δείξει την αλληλεγγύη του στον ουκρανικό λαό, προχώρησε ο ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα, φώτισε στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας το κεντρικό του κτίριο που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνών στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται πως ο Οργανισμός έχει αναστείλει την στοιχηματική δραστηριότητα σε διοργανώσεις της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, ενώ έχει ενισχύσει και οικονομικά τον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να συνεχίσει το έργο του στην εμπόλεμη ζώνη.

07/03 | 00:17 - Αγωνίστηκε με το περίφημο «Ζ» Ρώσος αθλητής

Ο Ρώστος Ιβάν Κούλιακ αγωνίστηκε στο παγκόσμιο Κύπελλο γυμναστικής στην Ντόχα ως «ουδέτερος». Προκάλεσε αντιδράσεις ωστόσο, καθώς αντί του εθνόσημου φορούσε το γράμμα «Ζ» που έγινε θέμα το προηγούμενου διάστημα, αφού το έφεραν ως διακριτικό δεκάδες ρωσικά άρματα μάχης που έχουν μπει στην Ουκρανία.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

06/03 | 10:30 - Εξελίσσεται σε διπλωματικό επεισόδιο της Γκράινερ

Σε διπλωματικό επεισόδιο εξελίσσεται η υπόθεση της αθλήτριας Μπίτνεϊ Γκράινερ, η οποία έχει συλληφθεί στην Ρωσία. Η Αμερικανίδα επτά All Star του WNBA είχε κρατηθεί τον Φεβρουάριο στην Ρωσία, όταν είχε βρεθεί με ναρκωτικές ουσίες στο αεροδρόμιο της Μόσχας. Αμερικάνοι διπλωμάτες τις τελευταίες ημέρες κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε να την αφήσουν να αποχωρήσει, καθώς η περίπτωση της κρίνεται «επικίνδυνη» μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

05/03 | 15:07 - Αποσύρεται από την Ευρώπη η Προμοτέι

Την απόφαση της να αποχωρήσει από το Basketball Champions League ανδρών και το Eurocup γυναικών έκανε γνωστή το Σάββατο η ουκρανική Προμετέι. Αιτία είναι προφανώς ο πόλεμος στην Ουκρανία που μαίνεται εδώ και εννιά ημέρες. Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου γνωστοποίησε πως όλοι οι οικονομικοί πόροι των δύο τμημάτων θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του ουκρανικού στρατού.

05/03 | 14:15 - Σαχτάρ σε Ρώσους παίκτες: «Είναι συνένοχοι του Πούτιν»!

Με σκληρά λόγια κατά των Ρώσων ποδοσφαιριστών, που δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια μετά από εννιά ημέρες πολέμου, καταφέρθηκε η Σαχτάρ. Η ουκρανική ομάδα σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτηρίζει τους Ρώσους παίκτες «συνένοχους» και «συνυπεύθυνους» της εισβολής, αφού έχουν επιλέξει να μην εκφράσουν την γνώμη τους μέχρι σήμερα.

05/03 | 14:05 - Δικαστικά κατά του Μπράντλεϊ η Ούνικς

Νομικά κατά του Τζάρελ Μπράντλεϊ θα κινηθεί η Ούνικς Καζάν. Ο Αμερικάνος άσος αποχώρησε από την Ρωσία μετά την απόφαση να αποχωρήσουν οι ξένοι από την χώρα, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης με την Ουκρανία. Ωστόσο, ο σύλλογος του Καζάν κατέφυγε δικαστικά, αξιώνοντας ως αποζημίωση ένα ποσό περίπου 250.000 δολαρίων.

05/03 | 10:00 - Υποδοχή... ηρώων στους Ουκρανούς στο Πεκίνο

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στους αθλητές από την Ουκρανία, οι Κινέζοι στην χθεσινή έναρξη των Παρολυμπιακών του Πεκίνο. Η αντιπροσωπεία της χώρας έγινε δεκτή με πάρα πολύ ζεστό χειροκρότημα, με το κοινό να δείχνει έμπρακτα την στήριξη του στους Ουκρανούς των οποίων η χώρα δοκιμάζεται. Υπενθυμίζεται πως οι αποστολές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας αποβλήθηκαν από την διοργάνωση και αναχώρησαν ήδη για τις χώρες του.

04/03 | 18:00 - Στήριξη της ΕΟΠΕ στην Ουκρανία

Επιστολή στην Ομοσπονδία της Ουκρανίας, με την οποία εκφράζει την απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση της στον λαό της χώρας, εξέδωσε την Παρασκευή η ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης).

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

04/03 | 17:40 - Ανέστειλε τον στοιχηματισμό στα πρωταθλήματα της Ρωσίας η LeoVegas!

Με τις ομάδες της Ρωσίας και της Λευκορωσίας να έχουν αποκλειστεί από διάφορες αθλητικές διοργανώσεις, δε λείπουν και οι στοιχηματικές που έχουν αφαιρέσει τα εγχώρια πρωταθλήματα των συγκεκριμένων κρατών. Ο δημοφιλής bookmaker LeoVegas από τις 3/3 έχει αναστείλει τα στοιχήματα σε ρωσικά και λευκορωσικά εγχώρια πρωταθλήματος ως απάντηση στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

04/03 | 09:45 - Στο μέτωπο με τους Ουκρανούς οπαδοί ομάδων της Τσεχίας!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τσεχία, οργανωμένοι οπαδοί της Σλάβια Πράγας και της Μπάνικ Οστράβα έχουν μεταβεί στο Κίεβο και έχουν συγκροτήσει στρατιωτική δύναμη μαζί με τους οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου, ώστε να ανακοπεί ο ρωσικός στρατός. Οι οπαδοί των συγκεκριμένων ομάδων, έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Σημειώνεται πως βάσει νόμου στην Τσεχία υπάρχει ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια για όσους πολεμούν στις τάξεις ξένης χώρας. Περισσότερα από 300 άτομα όμως έχουν ζητήσει ειδική άδεια από το Υπουργείο Αμύνης, ώστε να μεταβούν στην Ουκρανία.

04/03 | 08:30 - Σκοτώθηκε ο προπονητής Νέων της Σαχτάρ

Τον θάνατο του προπονητή της ομάδας Νέων ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της Σαχτάρ. Όπως έκανε γνωστό ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Σεργκέι Πάλκιν, ο τεχνικός των τμημάτων υποδομής σκοτώθηκε από ρωσικά πυρά, καλώντας τη διοίκηση της Σαχτάρ να πάρει άμεσα μέτρα προκειμένου να προστατευτεί το προσωπικό της.

03/03 | 21:45 - Επίσημη έφεση στο CAS από τη Ρωσία!

Έφεση στο CAS κατά της απόφασης για αποβολή της από τις FIFA και UEFA κατέθεσε η Ομοσπονδία της Ρωσίας. Με αυτή ζητάει να αρθεί η τιμωρία των ρωσικών ομάδων από τις δύο Ομοσπονδίες. Μάλιστα, η υπόθεση έχει χαρακτήρα κατεπείγοντος, ώστε οι Ρώσοι να μάθουν άμεσα αν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ του Μουντιάλ του 2022.

03/03 | 20:15 - Ζήτησε αναβολή του μπαράζ με Σκωτία η Ουκρανία

Αίτημα στην FIFA για αναβολή του πρώτου αγώνα μπαράζ με την Σκωτία για το Μουντιάλ του 2022, κατέθεσε η Ουκρανία. Το ματς είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου στην Γλασκώβη. Με τα τωρινά δεδομένα όμως είναι απίθανο οι Ουκρανοί να καταφέρουν να δώσουν το «παρών». Και για αυτό πιθανότατα η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα αναβάλλει την αναμέτρηση.

03/03 | 15-50 - Σε ουδέτερα και χωρίς κόσμο τα ματς της Λευκορωσίας

Σε κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας, όχι ωστόσο τόσο αυστηρές όσο στην περίπτωση της Ρωσίας, προχώρησε η UEFA. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε την Πέμπτη πως σύλλογοι και αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας θα μπορούν να αγωνίζονται στις διοργανώσεις υπό την αιγίδα της, αλλά χρησιμοποιώντας ως έδρες ουδέτερα γήπεδα. Παράλληλα, τα παιχνίδια δεν θα έχουν θεατές.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

03/03 | 13:57 - Εκτός Παραολυμπιακών Ρώσοι και Λευκορώσοι μια μέρα πριν από την πρεμιέρα

Υπό τον φόβο να αναβληθεί η πρεμιέρα των Παραολυμπιακών του Πεκίνο, η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) αναγκάστηκε να αποκλείσει τους αθλητές από την Ρωσία και την Λευκορωσία. Το ζήτημα ήταν ιδιαίτερα λεπτό, καθώς η διοργάνωση στο Πεκίνο ξεκινάει αύριο. Ωστόσο αντιπροσωπείες από πολλές χώρες είχαν εκφράσει την πρόθεση τους να μποϋκοτάρουν την διοργάνωση αν δεν υπήρχε «ποινή» σε Ρώσους και Λευκορώσους κάτι που εν τέλει έγινε για να ξεκινήσουν οι αγώνες κανονικά.

03/03 | 13:41 - Αποβολή και από την Ιππασία

Μία ακόμα Ομοσπονδία προχώρησε σε ολικό ban κατά της Ρωσίας και της Λευκορωσίας μετά την εισβολή που λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα, μετά από έκτακτη συνεδρίαση της, η Διεθνής Ομοσπονδία Ιππασίας αποφάσισε να ακυρώσει όλα τα meeting που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν σε Ρωσία και Λευκορωσία. Παράλληλα απαγορεύει την συμμετοχή αθλητών, κριτών και αλόγων, ενώ θα διαθέσει ένα ποσό της τάξης του 1 εκατ. Ελβετικών Φράγκων στην ιππική κοινότητα της Ουκρανίας.

03/03 | 13:30 - Η Formula 1 αφαίρεσε την Ρωσία από το καλεντάρι

Κινούμενη όπως και η πλειοψηφία των αθλητικών Ομοσπονδιών παγκοσμίως, η FIA ανακοίνωσε πως αφαιρεί από το καλεντάρι της φετινής Formula 1 την Ρωσία. Μάλιστα, προχώρησε σε άμεσο τερματισμό του συμβολαίου για το Grand Prix της Ρωσίας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Εξάλλου, από την πρώτη μέρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία είχε αναβληθεί το event στο Ολυμπιακό Πάρκο του Σότσι. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

03/03 | 12:19 - Το YouTube έριξε το κανάλι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σε συνέχεια των κυρώσεων προς την Ρωσία και τον αθλητισμό της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας «τιμωρήθηκε» για ακόμα μια φορά την Πέμπτη. Αυτό, καθώς το YouTube «έριξε» το επίσημο κανάλι της ομάδας στην πλατφόρμα.

03/03 | 11:20 - Στοιχηματικές και providers κάνουν έρανο για την Ουκρανία

Άνθρωποι από στοιχηματικές εταιρίες και providers που έχουν έδρα στην Ουκρανία δημιούργησαν ειδικό λογαριασμό μέσω φιλανθρωπικού ιδρύματος. Εκεί όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να συμβάλλουν οικονομικά, με όλα τα χρήματα να πηγαίνουν στην αποκατάσταση των θυμάτων του πολέμου. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

02/03 - 21:00 - Πάνε στον CAS κατά της ΔΟΕ οι Ρώσοι αθλητές!

Στον CAS θα προσφύγει η Ένωση Ρώσων Αθλητών κατά της απόφασης της ΔΟΕ να μην τους επιτραπεί να αγωνίζονται σε κανένα meeting υπό την αιγίδα της. Οι Ρώσοι αθλητές ζητούν να τους επιτραπεί να αγωνίζονται, έστω κι αν θα πρέπει να δηλώνονται ως «ουδέτεροι». Κάνουν λόγο δε για απόφαση - αθλητική γενοκτονία.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

02/03 - 19:10 - Η EA αφαιρεί την Ρωσία από το FIFA 22

Οι αντιδράσεις με όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και η EA ανακοίνωσε πως θα αποσύρει την Εθνική ομάδα της Ρωσίας, καθώς και όλα τα ρωσικά σωματεία από την ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά FIFA. Μάλιστα, ενημέρωσε πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με FIFA και UEFA, προκειμένου η αφαίρεση να γίνει άμεσα. Από το FIFA 22.

02/03 | 18:00 - Ακυρώθηκε η συμμετοχή των Ρώσων για το EuroBasket 2025

Η FIBA γνωστοποίησε πως η Ρωσία δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει όμιλο για το EuroBasket 2025, μετά τις αρχικές κυρώσεις που της είχε επιβάλλει. Έτσι, ουσιαστικά ακυρώνεται επίσημα η υποψηφιότητα που είχαν καταθέσει οι Ρώσοι.

02/03 | 17:30 - Ο Σαββίδης θα φιλοξενήσει πρόσφυγες στο Πόρτο Καρράς

Πρόσφυγες που έφτασαν στην Ελλάδα από την Ουκρανία, θα φιλοξενήσει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς στην Χαλκιδική ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Πρόκειται κυρίως για Έλληνες ομογενείς που έμεναν στην Μαριούπολη και αποχώρησαν σήμερα με το κομβόι των συμπατριωτών μας που ξεκίνησε για την Ελλάδα.

02/03 | 15:14 - «Τελείωσε» τρεις χορηγούς της η Έβερτον

Η Έβερτον ανακοίνωσε το «πάγωμα» της συνεργασίας της με τρεις εκ των χορηγών της. Πρόκειται για τις USM Holdings, MegaFon και Yota -όλες τους εταιρίες ρωσικών συμφερόντων. Έχει ωστόσο ενδιαφέρον να ειπωθεί πως η συγκεκριμένη εξέλιξη ενδεχομένως φέρει εξελίξεις στα «ζαχαρωτά», αφού ειδικότερα η Megafon ανήκει σε στενό συνεργάτη των διοικούντων του συλλόγου.

02/02 | 15:05 - Parimatch και Bet365 αναστέλλουν την λειτουργία τους στην Ρωσία

Την απόφαση της να αποχωρήσει από την αγορά της Ρωσίας, ανακοίνωσε η Parimatch. Ο ουκρανικός «κολοσσός» έκανε γνωστό πως παύει την λειτουργία της στην χώρα με αφορμή την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, όπου είναι και το «αρχηγείο» της. Εξάλλου, έγινε χθες γνωστό πως η Pari Match έχει προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την κάλυψη των αναγκών του ουκρανικού στρατού. Σημειώνεται και η Bet365 ανακοίνωσε πως θα αναστείλει την λειτουργία της στην Ρωσία. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

02/03 | 13:40 - Τέλος από την ΤΣΣΚΑ ο Χάκερ, επιστρέφει στην Ιταλία

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ έλυσε το συμβόλαιο του με την ρωσική ομάδα, αφού επιθυμούσε να αποχωρήσει από την χώρα εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης. Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, έχει ήδη συμφωνία με την Βίρτους Μπολόνια, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

02/03 | 10:17 - Δεν σπάει το συμβόλαιο με τη Fonbet η Ρεάλ Μαδρίτης

Παρά τις τεράστιες κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στους Ρώσους μετά την εισβολή τους στην Ουκρανία, η Ρεάλ Μαδρίτης προς το παρόν εξακολουθεί να διατηρεί την συμφωνία της με την Fonbet. Η ρωσική στοιχηματική εταιρία έχει πολυετή συμφωνία με τους Μαδριλένους, η οποία ακόμα δεν έχει επηρεαστεί.

02/03 | 09:10 - Δωρεά 1 εκατ. από την UEFA για τα παιδιά στην Ουκρανία

Ένα ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ έχει αποδεσμεύσει η UEFA από το φιλανθρωπικό της ίδρυμα, με σκοπό να σταλούν στην Ουκρανία για παροχή βοήθειας σε παιδιά που βιώνουν τον εφιάλτη του πολέμου. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα διαθέσει περίπου 100.000 ευρώ προκειμένου να βοηθήσει στη μεταφορά των προσφύγων προς τη Μολδαβία.

01/03 | 22:24 - Ακόμα και το livescore.com μπλόκαρε τη Ρωσία!

Με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο αποφάσισε η ιστοσελίδα «livescore.com» να δείξει την αλληλεγγύη της στην Ουκρανία. Το γνωστό σε όσους ασχολούνται με το στοίχημα σάιτ, μπλόκαρε όλα τα πρωταθλήματα από τη Ρωσία. Έτσι, όταν κάποιος προσπαθεί να δει τα αποτελέσματα οποιασδήποτε ρωσικής λίγκας, τότε διαβάζει ένα μήνυμα συμπαράστασης στον ουκρανικό λαό.

01/03 | 21:45 - Εθελοντής στον ουκρανικό στρατό ο πατέρας του Τσιγκρίνσκι

Στην Πολωνία βρίσκεται ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός του Ιωνικού, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι προκειμένου να συναντήσει τη γυναίκα του που διέφυγε από το Κίεβο εν μέσω πολιορκίας. Μάλιστα, μιλώντας στην καταλανική «Sport» ο Τσιγκρίνσκι αποκάλυψε πως ο πατέρας του σε ηλικία 68 ετών έχει καταταγεί στον ουκρανικό στρατό. «Βοηθάει ως εθελοντής στον πόλεμο. Αυτός δεν είναι απλά ένας πόλεμος στην Ουκρανία, είναι ένας πόλεμος της ανθρωπότητας», σχολίασε.

01/03 | 17:49 - Αποβολή και από CEV για Ρωσία και Λευκορωσία!

Στον δρόμο της FIVB -που νωρίτερα σήμερα προχώρησε στην αποπομπή της Ρωσίας- ακολούθησε το απόγευμα της Τρίτης και η CEV. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέβαλλε από τις διοργανώσεις της τη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Δικαίωμα συμμετοχής επίσης δεν έχουν οι σύλλογοι των δύο χωρών, οι αθλητές, καθώς και οι παράγοντες.

01/03 | 17:18 - «Χοντράδες» της Ντινάμο Κιέβου για τους Ρώσους

Η Ντιναμό Κιέβου έκανε μια σειρά από εμψυχωτικά tweets σήμερα -και με αφορμή την πρώτη μέρα του Μαρτίου. Ωστόσο μεταξύ άλλων ειπώθηκαν και... χοντράδες. «Ρώσοι στρατιώτες, γυρίστε πίσω και άντε γ@@@@@», ειπώθηκε σε post που καλούσε τον στρατό της Ρωσίας να αποχωρήσει από την Ουκρανία.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

01/03 | 17:18 - Απέβαλλε τη Ρωσία και η FIBA

Μετά την Euroleague και η FIBA το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τις διοργανώσεις της. Το ban από την Παγκόσμια Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης αφορά τόσο τους συλλόγους, όσο και τις Εθνικές ομάδες της Ρωσίας και θα έχει ισχύ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο μέτωπο της Ουκρανίας. Δεδομένα πάντως, η Ρωσία δεν θα συμμετέχει τόσο στο Ευρωμπάσκετ του 2022, όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

01/03 | 16:57 - Η Adidas «έσπασε» το συμβόλαιο της με τη Ρωσία

Ένα ακόμα «πλήγμα» για το ρωσικό ποδόσφαιρο την Τρίτη. Η Adidas ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας της με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, στην οποία παρείχε αθλητικό υλικό σταθερά εδώ και 14 χρόνια.

01/03 | 16:22 - Συνεχίζεται «λειψή» η VTB League

Μπορεί εδώ και μία εβδομάδα η Ρωσία να βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, ωστόσο η VTB League συνεχίζεται κανονικά. Υπενθυμίζεται πως από το πρωτάθλημα της βαλτικής έχουν αποχωρήσει η Ζιελόνα Γκόρα και η Κάλεφ. Την ίδια ώρα, οι ρωσικές ομάδες εδώ και λίγα 24ωρα μετρούν σημαντικές αποχωρήσεις, με τους ξένουν παίκτες να ενημερώνουν πως δεν επιθυμούν να συνεχίσουν.

01/03 | 14:37 - Δεν θα δέχονται Ρώσους τα καζίνο του Μονακό!

Η είσοδος στα φημισμένα επίγεια καζίνο του Μονακό, δεν θα επιτρέπεται στους Ρώσους ολιγάρχες. Δεδομένου πως το Πριγκιπάτο είναι μια από τις χώρες που έχουν επιβάλλει κυρώσεις στην Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία, κανένας Ρώσος δεν θα γίνεται στο εξής δεκτός. (Διαβάστε εδώ περισσότερα)

01/03 | 14:03 - Στεάουα και Κλουζ φιλοξενούν πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις τους

Τις κοινωνικές τους ανησυχίες επέδειξαν οι Κλουζ και Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι δύο δημοφιλείς ρουμανικές ομάδες αποφάσισαν να ανοίξουν τα προπονητικά τους κέντρα, προκειμένου να φιλοξενήσουν πρόσφυγες που έρχονται από την Ουκρανία. Μάλιστα, η Στεάουα με πρωτοβουλία του προέδρου της, Τζίτζι Μπεκάλι έχει μισθώσει ξενώνες και ξενοδοχεία, για να φιλοξενήσει περίπου 500 άτομα.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

01/03 | 13:50 - Παραιτήθηκε ο προπονητής της Λοκομοτίβ λόγω... Πούτιν!

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο έδειξε ο προπονητής της Λοκομοτίβ Μόσχας την αντίθεση του στον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Μάρκους Γκίσντολ υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και εξέφρασε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Ρωσία. Αιτία αυτού η στάση του Βλάντιμιρ Πούτιν και η εναντίωση του Γερμανού κόουτς στον πόλεμο με τους Ουκρανούς.

01/03 | 13:28 - Παίκτες στην Ρωσία ζητούν στην FIFA να λυθούν στα συμβόλαια τους

Έκκληση στην FIFA έκανε την Τρίτη η FIFPro, ζητώντας της να αλλάξει η πολιτική της πρώτης στο θέμα των μεταγραφών. Αυτό, προκειμένου να μπορέσουν ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στην Ρωσία -και έχουν εγκλωβιστεί εκεί με την παρούσα κατάσταση- να «σπάσουν» τα συμβόλαια τους και να αποχωρήσουν από την χώρα. Αυτή την στιγμή αγωνίζονται 133 μη-γηγενείς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

01/03 | 13:09 - Παίρνει μέτρα και η FIA κατά των Ρώσων

Έκτακτο συμβούλιο θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τρίτη 1 Μαρτίου το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA). Σε αυτή θα συζητηθεί η στάση που θα κρατηθεί από το Συμβούλιο στο θέμα του πολέμου της Ουκρανίας, μετά από την απαίτηση να απαγορευτεί η συμμετοχή σε Ρώσους και Λευκορώσους οδηγούς.

01/03 | 12:34 - «Μπλόκο» UEFA και στους Ρώσους διαιτητές!

Μετά τις ομάδες ούτε οι Ρώσοι διαιτητές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής -μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον- στις διοργανώσεις της UEFA. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε να βγάλει από τις λίστες της τους ρέφερι από την Ρωσία, οι οποίοι δεν θα έχουν δικαίωμα να διευθύνουν παιχνίδια σε επίπεδο Champions, Europa αλλά και Conference League. Σημειώνεται πως φέτος στην Elite της UEFA ανήκαν οι Ρώσοι διαιτητές Σεργκέι Καράσεφ και Σεργκέι Ιβάνοφ.

01/03 | 12:13 - Και η FINA «έσβησε» Ρωσία και Λευκορωσία

Την απόφαση της οι Ρώσοι αθλητές της κολύμβησης να αγωνίζονται χωρίς την σημαία τους, ανακοίνωσε την Τρίτη η FINA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία υγρού στίβου γνωστοποίησε πως η ίδια ποινή θα ισχύει και για τους αθλητές από τη Λευκορωσία, όσο μαίνεται το μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία. Παράλληλα, αφαίρεσε τον τιμητικό τίτλο που είχε δώσει στον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

01/03 | 12:03 - Η Parimatch προσφέρει χρήματα στον ουκρανικό στρατό!

Η ουκρανική στοιχηματική εταιρία Parimatch έδειξε έμπρακτα την στήριξη της στην Ουκρανία, προσφέροντας περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ στον αγώνα για την αντιμετώπιση της ρωσικής εισβολής. Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη στοιχηματική της χώρας. Έχει έδρα στο Κίεβο και απασχολεί 2.000 υπαλλήλους, εκ των οποίων πολύ έχουν ήδη καταταγεί στον ουκρανικό στρατό. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

01/03 | 10:42 - Η FIVB αφαίρεσε από τη Ρωσία το Παγκόσμιο του 2022

Την απόφαση της να αφαιρέσει από την Ρωσία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ του 2022, γνωστοποίησε το πρωί της Τρίτης η FIVB. Στην ανακοίνωση της μάλιστα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία του βόλεϊ ξεκαθαρίζει πως η εξέλιξη αυτή αφορά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. (Διαβάστε εδώ περισσότερα)

01/03 | 09:27 - Εκτός μίτινγκ Μαδρίτης η Λασιτσκένε

Ακολουθώντας τις οδηγίες της ΔΟΕ για απαγόρευση συμμετοχής στους Ρώσους αθλητές, δεν επιτράπηκε στην άλτρια του ύψους, Μαρία Λασιτσκένε να συμμετέχει στο μίτινγκ της Μαδρίτης.

01/03 | 08:45 - Επίθεση στην WTA για την στάση της στο θέμα του πολέμου

Δριμεία κριτική στην WTA για το γεγονός πως δεν έχει πάρει κανένα μέτρο κατά των Ρώσων και των Λευκορώσων αθλητριών, εξαπέλυσαν οι Ουκρανές τενίστριες Μάρτα Κόστιουκ και Ελίνα Σβιτόλινα. Μάλιστα, στις επίσημες δηλώσεις που κατέθεσαν, σχολιάζουν το γεγονός πως σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, είχαν αποβληθεί από τα τουρνουά αθλήτριες.

28/02 | 23:50 - Παραιτήθηκε ο προπονητής της Σερίφ για να καταταγεί

Από την θέση του στον πάγκο της Σερίφ Τιρασπόλ παραιτήθηκε ο Γιούρι Βέρνινταμπ. Ο 57χρονος προπονητής πήρε την απόφαση να αφήσει προσωρινά την προπονητική, προκειμένου να καταταγεί στον ουκρανικό στρατό και να βοηθήσει στην ρωσική εισβολή. Υπενθυμίζεται πως στην μολδαβική ομάδα αγωνίζονται οι Έλληνες, Γιώργος Αθανασιάδης και Στέφανος Ευαγγέλου, ενώ τον Γενάρη αποχώρησε ο Δημήτρης Κολοβός.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

28/02 | 22:03 - Η Ομοσπονδία της Ρωσίας κατά των FIFA και UEFA!

Άμεση ήταν η απάντηση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ρωσίας στον αποκλεισμό της από τις διοργανώσεις της FIFA και της UEFA. Με ανακοίνωση της, έκανε γνωστό πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη και θα καταθέσει έφεση εις βάρος των δύο αποφάσεων. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «μεροληπτική απόφαση ενάντια στην αθλητική αλληλεγγύη».

28/02 | 20:30 - Έλυσε την συνεργασία της με την VTB Bank η Euroleague

Μία ακόμα κίνηση για να δείξει την εναντίωση της σε όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, έκανε η Euroleague. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την λύση της εμπορικής της συμφωνίας με την ρωσικών συμφερόντων VTB Bank. Τα σήματα της τράπεζας θα αφαιρεθούν τόσο από την Ευρωλίγκα, όσο και από το Eurocup.

28/02 | 19:41 - Επίσημος αποκλεισμός της Ρωσίας από FIFA και UEFA

Επίσημα το βράδυ της Δευτέρας, η FIFA και η UEFA ανακοίνωσαν την απόφαση τους για αποκλεισμό όλων των ρωσικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις. Ο αποκλεισμός αφορά τόσο τις Εθνικές ομάδες της Ρωσίας, όσο και τους συλλόγους που -τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος- δεν θα τους επιτρέπεται να αγωνιστούν σε παιχνίδια υπό την αιγίδα των δύο Ομοσπονδιών.

28/02 | 19:25 - Ban ενός μήνα στις ρώσικες ομάδες από την Euroleague

Την απόφαση της να μην υπάρξει αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Ρωσίας τουλάχιστον για έναν μήνα, γνωστοποίησε η Euroleague. Πρόκειται για τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνικς Καζάν που δεν θα αγωνιστούν μέσα στον Μάρτιο. Τουλάχιστον όχι μέχρι να τελειώσουν οι πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

28/02 | 19:10 - «Όχι» στην Ρωσία και από την Ολλανδία!

Η Ομοσπονδία της Ολλανδίας έγινε η τέταρτη που έκανε γνωστό πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί κανένα αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα εναντίον των αντίστοιχων της Ρωσίας, όσο αυτή βρίσκεται σε πόλεμο. Είχαν προηγηθεί εκείνες της Σουηδίας, της Τσεχίας και της Πολωνίας, που είχε γνωστοποιήσει ανάλογο αίτημα.

28/02 | 18:12 - Η ΔΟΕ «μπλοκάρει» Ρωσία και Λευκορωσία!

Σύσταση στις Ομοσπονδίες να μην δέχονται σε αθλητικές εκδηλώσεις αθλητές και αξιοματούχους από την Ρωσία και την Λευκορωσία, έκανε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από σημερινή της συνεδρίαση. Σύμφωνα με το ψήφισμα που εξέδωσε η ΔΟΕ, αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά μέτρων που θα παρθούν αφού οι μεν Ρώσοι έχουν παραβιάσει την ολυμπιακή εκεχειρία και οι δε Λευκορώσοι βρίσκονται υποστηρικτικά στο πλευρό τους.

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

28/02 | 17:35 - Έχασε το ρόλο του φαβορί για την Ευρωλίγκα η ΤΣΣΚΑ

Οι δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία έχουν φέρει στην έξοδο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα της. Φυσικό επόμενο λοιπόν, η απόδοση της ρωσικής ομάδας για την κατάκτηση της φετινής Euroleague να εκτοξευθεί. Από το 4:50 πλέον την συναντάμε στο 8:00. (Δείτε εδώ τις τελευταίες αποδόσεις για το Euroleague στοίχημα)

28/02 | 17:25 - FIFA και UEFA έτοιμες να αποβάλλουν την Ρωσία!

Μετά τις αρχικές κυρώσεις που επέβαλλε η FIFA, ετοιμάζεται πλέον να αποβάλλει εντελώς τις ρωσικές Εθνικές ομάδες από τις διοργανώσεις της. Αυτό υποστηρίζεται σε δημοσίευμα του έγκυρου ειδησιογραφικού πρακτορείου «Reuters». Σημειώνεται πως οι υπεύθυνοι της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους ομολόγους τους στην UEFA, προκειμένου να τηρήσουν κοινή γραμμή.

28/02 | 16:13 - Η Λιθουανία ζητάει από την Euroleague αποβολή των ρωσικών ομάδων

Με επιστολή της στο CEO της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου, η Κυβέρνηση της Λιθουανίας ζήτησε να αποβληθούν από την διοργάνωση οι ρωσικές ομάδες. Σημειώνεται πως στην φετινή διοργάνωση μετέχουν ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνικς Καζάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

28/02 | 16:07 - Η UEFA αποφασίζει τον αποκλεισμό της Σπαρτάκ Μόσχας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής «Bild», η UEFA αναμένεται εντός της ημέρας να αποβάλλει από την συνέχεια του Europa League την Σπαρτάκ Μόσχας. Πρόκειται για την τελευταία ρωσική ομάδα που εξακολουθεί να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος. Θα πρέπει ωστόσο να βρεθεί φόρμουλα για το κενό που προκύπτει στις αναμετρήσεις των προημιτελικών της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται πως η Σπαρτάκ είχε «σταυρώσει» με την Λειψία στην φάση των «16».

28/02 | 14:51 - Η Σάλκε ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με την Gazprom

Η Σάλκε ανακοίνωσε και επίσημα την Δευτέρα πως μετά από 15 χρόνια «έσπασε» το συμβόλαιο της με τον ρωσικό κολοσσό του φυσικού αερίου «Gazprom». Πέραν της φανέλας της, η γερμανική ομάδα αποσύρει το όνομα της εταιρίας και από το γήπεδο της. Απόφαση που θα στερήσει από τους «βασιλικούς μπλε» το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία λάμβαναν ετησίως.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

28/02 | 11:12 - Ο ΟΠΑΠ απέσυρε τις ρωσικές διοργανώσεις από τα κουπόνια του

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πως αποσύρει από τα κουπόνια του όλες τις διοργανώσεις που σχετίζονται με την Ρωσία, αρχής γενομένης από σήμερα. Η απόφαση αφορά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το πινγκ πονγκ, το χάντμπολ, το χόκεϊ επί πάγου και το φούτσαλ. Παιχνίδια ρωσικών διοργανώσεων δεν θα υπάρχουν ούτε στο pamestoixima.gr, ούτε στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ)

28/02 | 10:39 - Βαρύτατες κυρώσεις της FIFA στην Ρωσία

Η FIFA έκανε γνωστές βαρύτατες κυρώσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, καμία ποδοσφαιρική διοργάνωση δεν θα διεξαχθεί επί ρωσικού εδάφους, ενώ οι ομάδες της δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην χώρα τους, αλλά σε ουδέτερο έδαφος. Παράλληλα, το όνομα των Εθνικών ομάδων της, αλλάζει σε «Ποδοσφαιρική Ένωση της Ρωσίας», ενώ απογορεύονται το εθνόσημο και ο εθνικός τους ύμνος.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ)

26/02 | 12:22 - Η Πολωνία αρνείται να αντιμετωπίσει την Ρωσία

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης της, η Ομοσπονδία της Πολωνίας έκανε γνωστό πως αρνείται να αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της Ρωσίας στα μπαράζ για την τελική φάση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ. Την απόφαση αυτή χαιρέτησε και ο ίδιος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι χαρακτηρίζοντας αδύνατο να υποκριθεί πως «δεν συμβαίνει τίποτα»

(Διαβάστε περισσότερα εδώ)

25/02 | 12:52 - Η UEFA μετέφερε την έδρα του Champions League

Την μεταφορά της έδρας του φετινού τελικού του Champions League από την Αγία Πετρούπολη στο Παρίσι, ανακοίνωσε η UEFA. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας ματς των ομάδων της Ρωσίας στις ευρωπαϊκής διοργανώσεις θα δοθούν σε ουδέτερες έδρες. Το ίδιο θα ισχύει και για τις ομάδες της Ουκρανίας, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ)

24/02 | 17:09 - Η Μπαρτσελόνα δεν ταξίδεψε στην Ρωσία για την Euroleague

Την απόφαση της να μην ταξιδέψει στην Ρωσία για τα δύο σερί παιχνίδια της εκεί με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γνωστοποίησε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πήραν την απόφαση τους λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στην Ρωσία για τα δύο παιχνίδια τους για την Ευρωλίγκας στις 25 και τις 27 Φεβρουαρίου.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ)

23/02 | 18:26 - Αναβάλλεται η επανέναρξη της Premier League της Ουκρανίας

Σε αναβολή οδηγείται η επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ουκρανία, μετά τις δραματικές στιγμές που ζει η χώρα. Ο δεύτερος γύρος ήταν προγραμματισμένος για την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου με το παιχνίδι Μινάι - Ζόρια.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ