foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ250
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ευρωλίγκα: Αφιέρωμα σεζόν 2022-2023

Previews Πρωταθλημάτων | 06 Οκτ 2022 08:10
Euroleague.jpg

Μετά το τέλος του Eurobasket είναι ώρα να μπαίνουμε σιγά - σιγά σε ρυθμούς χειμώνα όσον αφορά το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η έναρξη της νέας σεζόν της Euroleague είναι προγραμματισμένη για τις 6 Οκτωβρίου και το Foxbet.gr σάς έχει ετοιμάσει το καθιερωμένο πια αφιέρωμα, με την ανάλυση των 18 ομάδων και τις μακροχρόνιες επιλογές που προκύπτουν! 

Γράφει ο Hooper

Στη φετινή διοργάνωση δεν θα έχουμε τη συμμετοχή ομάδων από τη Ρωσία (πέρυσι έπαιζαν οι ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Ούνικς), τη θέση των οποίων πήραν η Βίρτους Μπολόνια, ως κάτοχος του EuroCup και οι Παρτιζάν και Βαλένθια, που πήραν wild card. Το σύστημα διεξαγωγής είναι γνωστό, καθώς οι 18 ομάδες θα δώσουν 34 αγώνες για τη regular season, στο τέλος της οποίας οι 8 πρώτοι θα παίξουν στα playoffs. Εκεί, μετά από best of 5 σειρές (δηλαδή στις 3 νίκες), θα προκύψουν οι 4 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο final four.

Η φετινή σεζόν αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ομάδες που ήταν έτσι κι αλλιώς ισχυρές τα προηγούμενα χρόνια, όπως οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Εφές, δείχνουν ακόμα πιο δυνατές μετά τις μεταγραφές τους, ενώ βελτιωμένες αναμένεται να παρουσιαστούν και ομάδες όπως οι Ολυμπιακός, Μιλάνο, Φενερμπαχτσέ και Μακάμπι. Σε γενικές γραμμές, το επίπεδο μοιάζει να είναι ανεβασμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι μας περιμένει μία συναρπαστική σεζόν!

Ευρωλίγκα | Όλες οι μεταγραφές »»

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να απογοήτευσε πέρυσι στο κλείσιμο της σεζόν, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ήταν υπόδειγμα σταθερότητας στη regular season. Κάτι ανάλογο περιμένουμε να γίνει και φέτος, οπότε το 2.25 στο ενδεχόμενο να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης με το τέλος της regular season έχει αξία.

Μακροχρόνιο Προγνωστικό: Μπαρτσελόνα ↪ Να είναι στις δύο πρώτες θέσεις της regular season (2.25)

Στα μάτια μου η Μιλάνο θα είναι πολύ πιο δυνατή φέτος. Έκανε στοχευεμένες μεταγραφές, με την έλευση του Κέβιν Πάνγκος να αλλάζει τα δεδομένα, έχει μια συνέχεια από τα προηγούμενα χρόνια λόγω της παρουσίας του βασικού κορμού και τον Έτορε Μεσίνα και γενικά θεωρώ ότι και φέτος θα είναι σταθερή στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Πάμε με το ενδεχόμενο να τελειώσει τη regular season με τουλάχιστον 20 νίκες.
Μακροχρόνιο Προγνωστικό: Μιλάνο ↪ Over 19.5 νίκες regular season (2.25)

 

Ο Κάσιους Γουίνστον είναι ένας από τους rookies της φετινής διοργάνωσης, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η Μπάγερν θα στηρίξει πολλά πάνω του. Ήδη από τα φιλικά παιχνίδια, αλλά και από τα πρώτα επίσημα στο γερμανικό πρωτάθλημα έδειξε ότι θα παίρνει πολλές προσπάθειες (25 πόντοι κόντρα στην Ουλμ και 23 κόντρα στην Φρανκφούρτη). Αν δεν προκύψουν τραυματισμοί, το 2.30 στο ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Μπάγερν Μονάχου έχει αξία.

Μακροχρόνιο Προγνωστικό: Κάσιους Γουίνστον ↪ Πρώτος σκόρερ Μπάγερν Μονάχου (2.30)

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς είναι από τους λίγους παίκτες της Μπασκόνια που έχουν παραμείνει από την περσινή ομάδα. Ο Σέρβος γκαρντ είναι από τους καλύτερους σουτέρ στην Ευρώπη και ο Χοάν Πεναρόγια δείχνει στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ότι τρέχει αρκετά συστήματα για να βρει τα ελεύθερα τρίποντά του. Πολύ μεγάλο το 3.50 στο ενδεχόμενο να τελειώσει τη regular season έχοντας τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα για την ομάδα του.
Μακροχρόνιο Προγνωστικό: Βάνια Μαρίνκοβιτς ↪ Πρώτος στα εύστοχα τρίποντα Μπασκόνια (3.50)

Ολυμπιακός

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν η χρονιά της επιστροφής του Ολυμπιακού στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πήρε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου (19-9), απέκλεισε τη Μονακό στα πλέι οφ με 3-2 και προκρίθηκε στο final four του Βελιγραδίου. Εκεί, έχασε από την Αναντολού Εφές με το τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς στο φινάλε και τελικά πήρε την τέταρτη θέση. Στην Ελλάδα, κατέκτησε το νταμπλ με χαρακτηριστική άνεση.

Μεταγραφές - Προπονητής: Προσπάθησε να αναβαθμίσει ποιοτικά το ρόστερ του και εκ πρώτης όψεως το κατάφερε. Στην περιφέρεια έχασε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ και τον αντικατέστησε με τον Αϊζάια Κάνααν που πέρυσι έκανε καλή χρονιά σε Ούνικς Καζάν και Γαλατάσαραϊ. Πήρε τον «τριποντάκια» Άλεκ Πίτερς από την Μπασκόνια για να καλύψει το κενό που άφησαν οι Γιώγος Πρίντεζης (αποσύρθηκε) και Λιβιό Ζαν-Σαρλ (ΤΣΣΚΑ), ενώ τη θέση του Χασάν Μάρτιν (Ερυθρός Αστέρας) στο ρόστερ πήρε ο Τζόελ Μπολομπόι, που αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ. Τέλος, ο Τάρικ Μπλακ πήρε τη θέση του… αόρατου πέρυσι Κουίνσι Έισι και αποκτήθηκε ως επένδυση ο Ελληνοαμερικανός Τζορτζ Πάπας από το NCAA, που δύσκολα θα βρει θέση στο rotation. Στον πάγκο παρέμεινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος μάλιστα, ανανέωσε ως το 2025.

Depth Chart:

PG Σλούκας, Γουόκαπ, Λούντζης
SG Κάνααν, Λαρεντζάκης, Πάπας
SF Παπανικολάου, Μακίσικ
PF Βεζένκοφ, Πίτερς
C Φαλ, Μπολομπόι, Μπλακ

Εκτίμηση: Μετά την περσινή επιστροφή του, φέτος θέλει να διατηρηθεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Η λογική λέει ότι θα είναι στα φετινά πλέι οφ, το ζήτημα είναι να καταφέρει να το πετύχει έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το δεύτερο διαδοχικό final four. Καλό το 2.50 της παρουσίας στην πρώτη τετράδα με το τέλος της regular season, το προτιμώ από το 2.50 της πρόκρισης στο final four.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός

Τι έκανε πέρυσι: Η σεζόν 2021-2022 ήταν μία από τις χειρότερες στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού. Πέρα από την απογοητευτική παρουσία του στην EuroLeague, στην οποία για μεγάλο διάστημα φλέρταρε με την τελευταία θέση και τελικά κατέληξε 13ος με ρεκόρ 9-19, ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς τίτλο στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, καθώς έχασε από τον Ολυμπιακό τόσο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο και στους τελικούς της Basket League.

Μεταγραφές - Προπονητής: Ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς από τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας έμεινε ουσιαστικά μόνο ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τις πιο τρανταχτές αποχωρήσεις να είναι αυτές των Νεμάνια Νέντοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Ιωάννη Παπαπέτρου (Παρτιζάν) και Νταρίλ Μέικον (Ούνικς Καζάν). Στην περιφέρεια αποκτήθηκαν οι έμπειροι από την EuroLeague Μάριους Γκριγκόνις (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πάρις Λι (Μονακό), Ματέους Πονίτκα (Ζενίτ) και Νέιτ Γουόλτερς (Ερυθρός Αστέρας), αλλά και ο πρωτάρης Άντριου Άντριους (Μπούρσασπορ), ενώ επέστρεψαν και τα αδέρφια, Γιώργος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Στο «4» αποκτήθηκε o Ντέρικ Γουίλιαμς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), ενώ ο Αρτούρας Γκουντάιτις (Νάπολι) θα έρχεται από τον πάγκο πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη. Στον πάγκο θα είναι ο Σέρβος Ντέγιαν Ράντονιτς, που άφησε τον Ερυθρό Αστέρα για χάρη του Παναθηναϊκού και μετράει οχτώ χρόνια εμπειρίας στην EuroLeague.

Depth Chart:

PG Λι, Γουόλτερς, Μποχωρίδης
SG Άντριους, Πονίτκα, Π. Καλαϊτζάκης
SF Γκριγκόνις, Γ. Καλαϊτζάκης, Μαντζούκας
PF Γουίλιαμς, Χουγκάζ, Σαμοντούροφ
C Παπαγιάννης, Γκουντάιτις

Εκτίμηση: Η λογική λέει ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος από πέρυσι, αλλά ποιοτικά είναι ακόμα πολύ μακριά από την οχτάδα. Ίσως να είναι ψηλό το line των 13.5 νικών στη regular season, οπότε δεν θα ήταν κακή επιλογή το Under στο 2.50.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναντολού Εφές

Τι έκανε πέρυσι: Στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν δεν έπειθε με τις εμφανίσεις της, αλλά όταν έπρεπε φορμαρίστηκε και όχι μόνο έφτασε στο final four, αλλά έκανε και το back to back νικώντας δύσκολα τους Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Τουρκία πήρε το Κύπελλο τον Φεβρουάριο, αλλά έχασε το πρωτάθλημα από τη Φενερμπαχτσέ.

Μεταγραφές - Προπονητής: Όχι μόνο κράτησε τους Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίτσιτς, αλλά προχώρησε σε εντυπωσιακές κινήσεις που την βγάζουν ενισχυμένο στο μεταγραφικό παζάρι. Έφυγαν παίκτες με ρόλο, όπως οι Κρις Σίνγκλετον, Αντριέν Μοερμάν, Κρούνο Σιμόν και Τζέιμς Άντερσον, αλλά τα κενά καλύφθηκαν και με το παραπάνω. Πήρε τον Γουίλ Κλάιμπερν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Άντε Ζίζιτς από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Αμάθ Εμπαγιέ από την Καρσίγιακα και τον Αχίλε Πολονάρα από τη Φενερμπαχτσέ, ενώ ενίσχυσε και τον κορμό των γηγενών με τον Εγκεχάν Αρνά της Μπεσίκτας. Στον πάγκο έμεινε ο «βασιλιάς» Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ψάχτηκε για το ΝΒΑ, αλλά τελικά έμεινε στην Πόλη.

Depth Chart:

PG Μίτσιτς, Μπαλμπάι, Γκάζι
SG Λάρκιν, Μπομπουά, Τουντσέρ
SF Κλάιμπερν, Μπράιαντ, Αρνά
PF Πολονάρα, Εμπαγιέ
C Ζίζιτς, Πλάις, Ντάνστον

 Εκτίμηση: Έφτασε στην κορυφή τα τελευταία δύο χρόνια και δείχνει ενισχυμένη με τις εντυπωσιακές κινήσεις που έκανε. Δεν θα είναι εύκολο το 3/3, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω όποιον το επιλέξει στο  4.00. Θεωρώ πιθανό το ενδεχόμενο πάντως, να αργήσει να πάρει μπρος και να μείνει και φέτος εκτός πρώτης τετράδας στην κανονική περίοδο. Θα ρισκάρουμε με το 4.25 στο ενδεχόμενο να τερματίζει από 5η ως 8η στη regular season, δηλαδή να μπει στα playoffs, χωρίς να έχει πλεονέκτημα έδρας.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεάλ Μαδρίτης

Τι έκανε πέρυσι:  Ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν, πέρασε ένα πολύ δύσκολο δίμηνο στις αρχές του 2022, αλλά σιγά - σιγά ανέβασε την απόδοσή της, πέρασε στο final four του Βελιγραδίου και έχασε την κούπα από την Εφές στο τέλος. Πήρε το πρωτάθλημα στην Ισπανία παρά το μειονέκτημα έδρας, παίζοντας εξαιρετικά στους τελικούς και έχασε στον τελικό του Κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα.

Μεταγραφές - Προπονητής: Ήταν αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, παίρνοντας παίκτες από το πάνω ράφι. Επέστρεψε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ από το Μιλάνο, πήρε τον MVP της περσινής ACB, που έλαμψε και στο EuroBasket, Τζάναν Μούσα, από την Μπεογκράν και τον Μάριο Χεζόνια που έκανε καλή σεζόν πέρυσι στην Ούνικς Καζάν. Τέλος, στη ρακέτα έφερε πίσω στην Ευρώπη τον Γάλλο Πιετρ Κορνελί, που έπαιζε στην G-League. Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, έφυγαν παίκτες που δεν... καιγόταν να κρατήσει, όπως οι Τομάς Ερτέλ, Τρέι Τόμπκινς και Τζέφρεϊ Τέιλορ. Η μεγάλη αλλαγή πάντως, παρατηρείται στον πάγκο. Ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί παρελθόν μετά από 11 χρόνια, με τη διοίκηση να επικαλείται πρόβλημα υγείας (χειρουργήθηκε πέρυσι στην καρδιά) και τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι είναι σε θέση να προπονήσει, σε μια κατάσταση που έφερε αναστάτωση. Διάδοχός του είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Τσους Ματέο, που δεν έχει πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο.

Depth Chart:

PG Ροντρίγκεθ, Γουίλιαμς-Γκος, Αλοσέν
SG Γιουλ, Κοζέρ, Φερνάντεθ
SF Μούσα, Χεζόνια, Χάνγκα
PF Γιαμπουσέλε, Ντεκ, Ράντολφ
C Ταβάρες, Πουαριέ, Κορνελί

Εκτίμηση: Η πληρότητα του ρόστερ είναι εντυπωσιακή, ειδικά όσο πλησιάζουμε στη ρακέτα, ωστόσο στην περιφέρεια φαίνεται να λείπει η φρεσκάδα (αν αποκτηθεί ο Καμπάτσο που ψάχνεται ακόμα στο ΝΒΑ αλλάζουν τα δεδομένα). Από τα μεγάλα φαβορί για την τετράδα στην κανονική περίοδο, ωστόσο το 1.25 είναι πολύ μικρό, ενώ η φυγή του Λάσο με αποτρέπει από το να ποντάρω σε κάτι καλύτερο (πρώτη δυάδα ή νικητής κανονικής περιόδου).

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα

Τι έκανε πέρυσι: Με μια λέξη, απογοήτευσε! Ήταν το μεγάλο φαβορί βάσει ρόστερ για να φτάσει στον τελικό και να πάρει το τρόπαιο, αλλά αποκλείστηκε στον ημιτελικό από την «αιώνια» αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία έχασε και στους τελικούς της ACB. Νωρίτερα, είχε προλάβει να πάρει το Copa Del Rey.

Μεταγραφές - Προπονητής: Για άλλο ένα καλοκαίρι ήταν εντυπωσιακή στην μεταγραφική περίοδο, αν και φέτος είχε και ηχηρές αποχωρήσεις, όπως αυτές των Νικ Καλάθη και Μπράντον Ντέιβις. Από τις προσθήκες ξεχωρίζει το δίδυμο των Τσέχων Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι, η απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς και οι προσθήκες των Όσκαρ Ντα Σίλβα και Μάικ Τόμπεϊ. Στον πάγκο παρέμεινε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος στηρίχθηκε παρά την περσινή παταγώδη αποτυχία του, αν και ένας από τους λόγους ήταν το μεγάλο ύψος της αποζημίωσης που όριζε το συμβόλαιό του αν έσπαγε.

Depth Chart:

PG Σατοράνσκι, Λαπροβίτολα, Γιοκουμπάιτις
SG Χίγκινς, Κούριτς, Αμπρίνες
SF Κάλινιτς, Πάουλι, Μαρτίνεθ
PF Μίροτιτς, Όσκαρ Ντα Σίλβα
C Βέσελι, Σανλί, Τόμπεϊ

Εκτίμηση: Για άλλη μια χρονιά, το ρόστερ της Μπαρτσελόνα τρομάζει. Η περσινή αποτυχία ταρακούνησε λίγο την κυριαρχία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ωστόσο όπως έχουμε δει την τελευταία διετία το πρόβλημά του εντοπίζεται κυρίως στα νοκ άουτ παιχνίδια. Η Μπάρτσα ήταν πρώτη στη regular season στις δύο τελευταίες διοργανώσεις και το 3.90 για να είναι και φέτος μοιάζει να έχει αξία. Εναλλακτικά και για μεγαλύτερη σιγουριά, πάμε στο 2.25 για να είναι στην πρώτη δυάδα της κανονικής περιόδου.

Οι αποδόσεις για τον φετινό νικητή »»

Μιλάνο

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν πολύ καλή στην κανονική περίοδο, όπου τερμάτισε στην 3η θέση και πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αλλά εκεί, χτυπημένη από τραυματισμούς, αποκλείστηκε εύκολα από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές. Στην Ιταλία, πάντως, κυριάρχησε κάνοντας το double.

Μεταγραφές - Προπονητής: Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, αν και είναι ξεκάθαρο ότι το πρόσημο βγαίνει θετικό. Από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν αυτές των Μάλκομ Ντιλέινι και Σέρχιο Ροντρίγκεθ, καθώς οι υπόλοιποι ήταν ρολίστες. Νέος «κουμανταδόρος» στην περιφέρεια θα είναι ο Κέβιν Πάνγκος που επιστρέφει από το ΝΒΑ, ενώ δίπλα του στην περιφέρεια προστέθηκαν οι Μπίλι Μπάρον, Στέφανο Τονούτ και Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Σημαντική ποιοτική αναβάθμιση και στη ρακέτα με τις αφίξεις των Μπράντον Ντέιβις, Γιόχαν Βόιγκτμαν και ΝτεΣόν Τόμας. Στον πάγκο παρέμεινε για τέταρτη διαδοχική σεζόν ο Έτορε Μεσίνα.

Depth Chart:

PG Πάνγκος, Μήτρου-Λονγκ, Μπλαντάσο
SG Χολ, Μπάρον, Τονούτ
SF Σιλντς, Ντατόμε, Αλβιτί
PF Μέλι, Τόμας, Ρίτσι
C Ντέιβις, Χάινς, Βόιγκτμαν

Εκτίμηση: Δείχνει ενισχυμένο το Μιλάνο και σαφώς πιο γεμάτο από τις προηγούμενες σεζόν. Μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στο final four της Κωνσταντινούπολης, ωστόσο θα ήθελα λίγο ψηλότερα το 2.65. Συγκεντρώνει αρκετά μεγάλες πιθανότητες πάντως, το Over 19.5 νίκες στη regular season στο 1.87.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τι έκανε πέρυσι:  Στην EuroLeague δεν τα πήγε και άσχημα, καθώς ευνοήθηκε από την αποβολή των ρωσικών ομάδων και βρέθηκε από το… πουθενά στην πέμπτη θέση, πριν «σκουπιστεί» από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το κάζο, πάντως, ήρθε στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς όχι μόνο έμεινε χωρίς τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2008, αλλά δεν προκρίθηκε καν στους τελικούς του πρωταθλήματος!

Μεταγραφές - Προπονητής: Αν θυμάστε κάτι από την περσινή Μακάμπι Τελ Αβίβ, καλύτερα να το ξεχάσετε ενόψει της νέας σεζόν, καθώς οι Ισραηλινοί έφτιαξαν μια… ολοκαίνουρια ομάδα και έχουν νέο προπονητή, τον γνωστό μας, Όντεντ Κάτας, ενώ ρόλο στο χτίσιμο της ομάδας είχε και ο Ντέιβιντ Μπλατ. Φυσικά έφυγαν πολλοί σημαντικοί παίκτες, με τους Σκότι Γουίλμπεκιν, Άντε Ζίζιτς και Ντέρικ Γουίλιαμς να ξεχωρίζουν. Όσον αφορά τις προσθήκες, στην περιφέρεια αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων οι Λορέντζο Μπράουν, Γουέιντ Μπάλντουιν, Όστιν Χόλινς, Νταρούν Χίλιαρντ και Μπόνζι Κόλσον, ενώ στη ρακέτα ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Άλεξ Πόιθρες, Τζαρέλ Μάρτιν και Τζος Νίμπο.

Depth Chart:

PG Μπράουν, Ζιβ, Αγκμόν
SG Μπάλντουιν, Χόλινς, ΝτιΜπαρτολομέο
SF Χίλιαρντ, Κόλσον, Μένκο
PF Πόιθρες, Μάρτιν, Κοέν
C Νίμπο, Σόρκιν

Εκτίμηση: Αρκετές από τις κινήσεις της ήταν εντυπωσιακές και σίγουρα το ρόστερ είναι πιο μοντέρνο από ό,τι μας παρουσίασε τα τελευταία χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να χωρέσει στην οχτάδα με τον ανταγωνισμό που υπάρχει και ο διπλασιασμός στο ενδεχόμενο να μην τα καταφέρει έχει αξία.

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονακό

Τι έκανε πέρυσι: Στην πρώτη της σεζόν στην EuroLeague τα πήγε περίφημα, καθώς πήρε το εισιτήριο για τα playoffs, πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά αποκλείστηκε στο πέμπτο ματς. Στο πρωτάθλημα έφτασε στους τελικούς, αλλά έχασε τον τίτλο από τη Βιλερμπάν.

Μεταγραφές - Προπονητής: Αφού κατάφερε να κρατήσει όποιον πραγματικά ήθελε (Μάικ Τζέιμς, Ντόντα Χολ και Ντομάντας Μοτεγιούνας οι σημαντικότερες ανανεώσεις), αφήνοντας ελεύθερο τον προβληματικό Ντουέιν Μπέικον, προχώρησε σε μια σειρά από εντυπωσιακές προσθήκες. Στην περιφέρεια πρόσθεσε τους Έλι Οκόμπο και Τζόρνταν Λόιντ δίπλα στον Τζέιμς, ενώ όσον αφορά τη ρακέτα πήρε τον έμπειρο Αντριέν Μοερμάν από την Εφές και τον -τρομερό πέρυσι- Τζον Μπράουν. Όσον αφορά τη θέση του προπονητή, ο Σάσα Ομπράντοβιτς που ανέλαβε την ομάδα στην μέση της περσινής σεζόν υπέγραψε το καλοκαίρι νέο τριετές συμβόλαιο.

Depth Chart:

PG Τζέιμς, Στράτζελ
SG Οκόμπο, Λόιντ
SF Ντιαλό, Μπλόσογκεϊμ, Ουαταρά
PF Μπράουν, Μοερμάν, Μακουντού
C Χολ, Μοτεγιούνας

Εκτίμηση: Το ρόστερ είναι πολύ πιο ποιοτικό από πέρυσι, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί χημεία, καθώς στην περιφέρεια υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουν μια… μπάλα μόνοι τους. Το 1.40 για πρόκριση στα playoffs είναι δυνατό σημείο, μου αρέσει και το 2.50 για μια θέση μεταξύ 5ης και 8ης.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπάγερν Μονάχου

Τι έκανε πέρυσι:  Μπορεί να έμεινε μακριά από τους τίτλους στη Γερμανία, ωστόσο η πρόκριση για τα playoffs της EuroLeague και η εξαιρετική παρουσία της κόντρα στην Μπαρτσελόνα, άφησαν μια θετική γεύση για τη σεζόν 2021-2022.

Μεταγραφές - Προπονητής: Δεν προχώρησε σε εντυπωσιακές μεταγραφές, καθώς περισσότερο ντόρο έκαναν οι αποχωρήσεις (ΝτεΣόν Τόμας στο Μιλάνο και Ντάρουν Χίλιαρντ στη Μακάμπι), παρά οι προσθήκες. Το εντυπωσιακό είναι ότι σχεδόν όλες οι μεταγραφές δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία από την EuroLeague (εξαίρεση ο Ελίας Χάρις που έχει μερικά ματς με την Μπάμπεργκ παλιότερα). Στην περιφέρεια πήρε τους Κάσιους Γουίνστον και Ισαάκ Μπόνγκα που ήταν μεταξύ G-League και NBA, με τον πρώτο να έχει ξεκινήσει "καυτός" τη σεζόν, όπως και ο σέντερ Φρέντι Γκιλέσπι. Καταλαβαίνει κανείς ότι το έργο του… θαυματουργού τα τελευταία χρόνια, Αντρέα Τρινκιέρι, που παραμένει στον πάγκο των Βαυαρών, είναι και φέτος δύσκολο.

Depth Chart:

PG Γουόλντεν, Γουίνστον, Γιάραμαζ
SG Βάιλερ - Μπαμπ, Ομπστ, Μπόνγκα
SF Λούτσιτς, Τσίπσερ, Τζορτζ
PF Ρούμπιτ, Χάρις, Βίμπεργκ
C Χάντερ, Γκιλέσπι, Μπράνκοβιτς

Εκτίμηση: Προφανώς δεν ξεκινάει με τον τίτλο του φαβορί για μια θέση στην οχτάδα, αλλά αυτό έγινε και πέρυσι, όμως στο τέλος τα κατάφερε. Αν βγουν στον Τρινκιέρι τα… στοιχήματα (Γουίνστον, Μπόνγκα, Γκιλέσπι), τότε δεν αποκλείεται η Μπάγερν να είναι εκεί γύρω πάλι, έτοιμη να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των φαβορί. Υπερβολικό το 10.00 για να μπει στα playoffs, αρκετά πιθανό το Over 12.5 νίκες στη regular season στο 1.87.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φενερμπαχτσέ

Τι έκανε πέρυσι:  Στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν ήταν κακή και το ότι έμεινε εκτός playoffs παρά τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων σίγουρα συνιστά αποτυχία. Η χρονιά σώθηκε στο τέλος, πάντως, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία, καθώς βρήκε την Αναντολού Εφές άδεια μετά τον ευρωπαϊκό της τίτλο.

Μεταγραφές - Προπονητής: Καλοκαίρι πολύ σημαντικών αλλαγών στη Φενερμπαχτσέ. Αρχίζουμε από τον πάγκο, καθώς στη θέση του Σάσα Τζόρτζεβιτς προσλήφθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρης Ιτούδης, που φιλοδοξεί να αφήσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης έργο ανάλογο με αυτό που άφησε ο μέντορας του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ριζικές αλλαγές και στο ρόστερ, καθώς αποχώρησαν οι Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι, που ήταν σημεία αναφοράς τα τελευταία χρόνια, αλλά μεταξύ άλλων και οι Πιέρια Χένρι και Αχίλε Πολονάρα, που είχαν σημαντικό ρόλο πέρυσι. Όσον αφορά τις προσθήκες, η αλήθεια είναι ότι ήταν εντυπωσιακές! Αποκτήθηκαν οι Νικ Καλάθης, Σκότι Γουίλμπεκιν (παίζει ως Τούρκος) και Κάρσεν Έντουαρντς (πρώτος σκόρερ της G-League) στην περιφέρεια, ενώ από τη ρακέτα ξεχωρίζει η επιστροφή του Νεμάνια Μπιέλιτσα, που πριν λίγους μήνες πήρε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Depth Chart:

PG Γουίλμπεκιν, Καλάθης, Χάζερ
SG Έντουαρντς, Γκούντουριτς, Μαχμούτογλου
SF Πιερ, Μπιρσέν, Μπιμπέροβιτς
PF Μπιέλιτσα, Χέιζ-Ντέιβις, Γκεγίκ
C Μπούκερ, Μότλεϊ, Γιεκιρί

Εκτίμηση: Το ρόστερ της Φενερμπαχτσέ είναι κάτι παραπάνω από πλήρες σε όλες τις θέσεις, ενώ η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη, όπως και να το κάνουμε, δίνει σιγουριά. Δύσκολα δεν θα είναι στην οχτάδα φέτος, αλλά το 1.28 είναι μικρό. Έχει ενδιαφέρον το 2.35 στο ενδεχόμενο πρόκρισης στο final four, με τη λογική ότι μέχρι τον Απρίλιο και τα playoffs η ομάδα θα έχει δέσει.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπασκόνια

Τι έκανε πέρυσι: Δεν άξιζε να είναι στην πρώτη οχτάδα με τα σκαμπανεβάσματα που είχε όλη τη χρονιά και δεν βρέθηκε, αν και με το… συνηθισμένο ντεμαράζ στο φινάλε λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά. Στο πρωτάθλημα αποκλείστηκε στα ημιτελικά των playoffs από τη μετέπειτα τροπαιούχο Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεταγραφές - Προπονητής: Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ των Βάσκων για άλλο ένα καλοκαίρι. Έφυγαν σχεδόν όλα τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας (Φοντέκιο, Πίτερς, Μπάλντουιν και Γκρέιντζερ), ενώ οι παίκτες που αποκτήθηκαν έχουν μηδαμινή εμπειρία από την EuroLeague. Ξεχωρίζουν οι γκαρντ Μάρκους Χάουαρντ και Ντάριους Τόμπσον που ήρθαν από Ντένβερ Νάγκετς και Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ στη ρακέτα ξεχωρίζει η απόκτηση του Εσθονού Μάικ Κότσαρ από το Αμβούργο. Τη θέση του Νέβεν Σπάχια στον πάγκο της ομάδας πήρε ο Χοάν Πεναρόγια που πέρυσι ήταν στη Βαλένθια και νωρίτερα είχε κατακτήσει δύο φορές το Basketball Champions League με την Μπούργος.

Depth Chart:

PG Χάουαρντ, Τόμπσον
SG Μαρίνκοβιτς, Κούρουκς
SF Γκιεντράιτις, Ντίεθ
PF Χομς, Σεντερέσκις, Ραϊέστε
C Κοστέλο, Ίνοχ, Κότσαρ

Εκτίμηση: Δύσκολα τα πράγματα φέτος για την Μπασκόνια. Έφυγε σχεδόν ό,τι καλό υπήρχε πέρυσι και αποκτήθηκαν παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί στην EuroLeague, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και τον Χοάν Πεναρόγια. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην οχτάδα, εκτός κι αν όλοι οι νέοι βγουν… λαχεία.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ερυθρός Αστέρας

Τι έκανε πέρυσι: Πάλεψε για μια θέση στην οχτάδα και τα πλέι οφ της EuroLeague, αλλά δεν τα κατάφερε. Πήρε τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα κόντρα στη «μισητή» Παρτιζάν, ενώ νωρίτερα την είχε νικήσει και στον τελικό του Κυπέλλου.

Μεταγραφές - Προπονητής: Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα. Έφυγαν αρκετοί σημαντικοί παίκτες της περσινής ομάδας, όπως οι Κάλινιτς, Γουόλτερς, Νταβίντοβατς και Χόλινς, αλλά οι προσθήκες της έχουν ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει η απόκτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτές των Χασάν Μάρτιν, Μπεν Μπέντιλ, Φίλιπ Πετρούσεφ και Τζον Χόλαντ. Αλλαγή είχαμε και στον πάγκο, με τον 38χρονο Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς να αντικαθιστά τον Νεμάνια Ράντονιτς που προτίμησε τον Παναθηναϊκό.

Depth Chart:

PG Άνταμς, Ιβάνοβιτς, Τόπιτς
SG Νέντοβιτς, Λάζιτς, Μάρκοβιτς
SF Χόλαντ, Ντόμπριτς, Λαζάρεβιτς
PF Μίτροβιτς, Πετρούσεφ, Ίλιτς
C Μάρτιν, Μπέντιλ, Κούζμιτς, Ραντούλιτσα

Εκτίμηση: Θα είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Θα έχει πιο επιθετικούς προσανατολισμούς, αλλά αυτό δεν πιστεύω ότι θα της κάνει καλό όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή. Έχει λογική το Under 15.5 νίκες στη regular season, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.65.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρτιζάν

Τι έκανε πέρυσι: Στη χρονιά της επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η Παρτιζάν δεν τα πήγε τόσο καλά όσο περίμενε, καθώς αποκλείστηκε νωρίς από το EuroCup χάνοντας εντός από την Μπούρσασπορ, ενώ στην ABA League έχασε στους τελικούς από τον Ερυθρό Αστέρα. Έτσι, για να παίξει φέτος στην EuroLeague πήρε wild card.

Μεταγραφές - Προπονητής: Δεν ήταν και τόσο δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς οι αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με την περσινή σεζόν δεν είναι και τόσες πολλές. Κράτησε όποιον ήθελε και προχώρησε σε τέσσερις ποιοτικές προσθήκες: Πήρε τον γκαρντ Ντάντε Έξουμ από την Μπαρτσελόνα, τους σουτέρ Ντανίλο Άντζουσιτς και Τζέιμς Νάναλι από Μονακό και Μακάμπι αντίστοιχα, αλλά και τον Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό. Προφανώς στον πάγκο παραμένει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Χωρίς τον «Ζοτς», άλλωστε, δύσκολα θα έπαιρνε και τη wild card.

Depth Chart:

PG Μάνταρ, Αβράμοβιτς
SG Έξουμ, Πάντερ, Άντζουσιτς
SF Νάναλι, Παπαπέτρου, Τριφούνοβιτς
PF ΛεΝτέι, Σμάιλαγκιτς, Βούκσεβιτς
C Λεσόρτ, Κοπρίβιτσα

Εκτίμηση: Λίγο ο ενθουσιασμός της έδρας, λίγο η εμπειρία του Ομπράντοβιτς, η λογική λέει ότι η Παρτιζάν θα διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη οχτάδα, ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι φήμες και ενισχυθεί στη ρακέτα, όπου δείχνει να υπάρχει λειψανδρία. Ίσως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στο 3.75 για να μπει στα πλέι οφ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλμπα Βερολίνου

Τι έκανε πέρυσι: Θετικές εντυπώσεις άφησε στην περσινή σεζόν η Άλμπα. Έπαιξε καλό μπάσκετ, πήρε σημαντικές νίκες και τερμάτισε μόλις δύο νίκες πίσω από την οχτάδα, ενώ στη Γερμανία έκανε το νταμπλ, κατακτώντας το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα!

Μεταγραφές - Προπονητής: Ελάχιστες αλλαγές θα έχει η φετινή Άλμπα Βερολίνου σε σχέση με την περσινή. Έφυγε ουσιαστικά μόνο ο σημαντικός Όσκαρ Ντα Σίλβα που βρήκε καλύτερο συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα. Οι προσθήκες έγιναν περισσότερο με το βλέμμα στο μέλλον, καθώς αποκτήθηκε από τη Φορτιτούντο Μπολόνια ο Γκαμπριέλε Προσίντα, που επιλέχθηκε στο νούμερο 36 του φετινού draft του ΝΒΑ και ο Ζίγκο Σάμαρ από τη Φουενλαμπράδα, ενώ στη ρακέτα δόθηκε μια ευκαιρία στον Γιανί Βέτζελ που πέρασε πέρυσι για ένα μικρό κομμάτι της σεζόν από την Μπασκόνια. Στον πάγκο παραμένει ο Ίσραελ Γκονζάλες.

Depth Chart:

PG Λο, Μπλατ, Μάτιτσεκ, Σάμαρ
SG Έρικσον, Σμιθ, Ντελόου
SF Ολίντε, Προσίντα
PF Σίκμα, Ζούσμαν, Βέτζελ
C Λάμερς, Τίεμαν, Κουμάντζε

Εκτίμηση: Με όπλο την ομοιογένεια και το σχετικά βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, η Άλμπα μπορεί να αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Δύσκολα θα είναι στην οχτάδα, αλλά το 1.70 για να φτάσει στις 12 νίκες δείχνει να έχει αξία.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βιλερμπάν

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε τη σεζόν δυναμικά, έχοντας 6 νίκες στις 8 πρώτες αγωνιστικές, αλλά στη συνέχεια «έσβησε» και τερμάτισε τελευταία σε ισοβαθμία με τη Ζαλγκίρις. Στο πρωτάθλημα, πάντως, υπέταξε τη Μονακό στους τελικούς και πήρε τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο.

Μεταγραφές - Προπονητής: Αρκετές οι αλλαγές, οπότε τη νέα σεζόν θα δούμε μία εντελώς νέα ομάδα, παρά το γεγονός ότι στον πάγκο παραμένει ο αδερφός του ιδιοκτήτη, TJ Πάρκερ. Έφυγαν βασικά στελέχη όπως οι Οκόμπο, Τζόουνς, Χάουαρντ, ενώ πόνεσε αρκετά και η απόφαση του μελλοντικού νούμερο 1 στο draft του ΝΒΑ, Βίκτορ Γουεμπανιαμά, να παίξει στην Μπουλόν. Έκανε καλές μεταγραφές πάντως, με τις επιστροφές των Γάλλων Νάντο Ντε Κολό και Τζοφρέι Λοβέρν στην πατρίδα τους να ξεχωρίζουν. Αποκτήθηκαν ακόμη, παίκτες που έκαναν πολύ καλές χρονιές πέρυσι, όπως οι γκαρντ Τζάκσον Καρτράιτ και Ρετίν Ομπασοχάν από Βόννη και Χαποέλ Ιερουσαλήμ αντίστοιχα.

Depth Chart:

PG Ομπασοχάν, Καρτράιτ, Ντιό
SG Ντε Κολό, Λακόμπ, Μάτιους
SF Λάιτι, Πολάιτ, Καουντί
PF Νουά, Πονς
C Φαλ, Λοβέρν

Εκτίμηση: Σίγουρα θα δώσει νίκες ο Ντε Κολό και γενικά το ταλέντο που υπάρχει στην περιφέρεια, αλλά βλέπουμε πως η Βιλερμπάν δύσκολα θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Δεν θα είναι κοντά στην οχτάδα και λογικά θα είναι κάπου προς το τέλος της κατάταξης. Στο 2.90 το ενδεχόμενο να είναι στις δύο τελευταίες θέσεις με τη λήξη της regular season.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζαλγκίρις Κάουνας

Τι έκανε πέρυσι: Μόνο ως κάκιστη μπορεί να χαρακτηριστεί η περσινή σεζόν για τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Τερμάτισε τελευταία στη regular season της EuroLeague, ενώ στη λιθουανική λίγκα, όχι μόνο δεν πήρε το πρωτάθλημα, αλλά έμεινε και εκτός τελικών για πρώτη φορά μετά 29 χρόνια.

Μεταγραφές - Προπονητής: Όπως είναι λογικό μετά από μια τόσο καταστροφική σεζόν, το ρόστερ άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Στην περιφέρεια ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Ίγκνας Μπραζντέικις και Κίναν Έβανς, ενώ η ρακέτα άλλαξε εξ ολοκλήρου, με τους Κεντάβριους Χέις και Ρόλαντ Σμιτς να δεσπόζουν. Αποκτήθηκε ακόμα, ο MVP του περσινού πρωταθλήματος Λιθουανίας, Άρνας Μπουτκεβίτσιους. Στον πάγκο παραμένει ο Κάζις Μακσβίτις, τον οποίο είδαμε και στο EuroBasket με την Εθνική Λιθουανίας.

Depth Chart:

PG Λεκαβίτσιους, Καλνιέτις, Γκιεντάιτις
SG Έβανς, Λουκοσκιούνας, Ντίμσα
SF Μπραζντέικις, Ουλάνοβας, Μπουτκεβίτσιους
PF Σμιτς, Καβάνο
C Χέις, Μπιρούτις, Κρίβας

Εκτίμηση: Η λογική λέει ότι χειρότερα από πέρυσι δεν μπορεί να πάει. Το φετινό ρόστερ μοιάζει περισσότερο ορθολογικό και με λιγότερα στοιχήματα. Δύσκολα, πάντως, να διεκδικήσει την οχτάδα, ίσως έχει τύχη το Over 11.5 νίκες στη regular season σε απόδοση 2.90, αλλά δεν μου αρέσει τόσο για να μπει στις επιλογές μου.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βίρτους Μπολόνια

Τι έκανε πέρυσι: Ό,τι χρειαζόταν για να εκπληρώσει τον μεγάλο της στόχο, που δεν ήταν άλλος από την επιστροφή στην EuroLeague μετά από 14 χρόνια. Κατέκτησε το EuroCup, ενώ στην Ιταλία έχασε στους τελικούς από το Μιλάνο.

Μεταγραφές - Προπονητής: Δεν προχώρησε σε θεαματικές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς ο Σέρτζιο Σκαριόλο προτίμησε να στηριχθεί στην περσινή ομάδα. Οι μεταγραφές πάντως, ήταν εντυπωσιακές, με τους Ίφε Λούντμπεργκ και Σέμι Οτζελέγε να έρχονται από το ΝΒΑ και τους Τζόρνταν Μίκι και Ίσμαελ Μπάκο να ενισχύουν σημαντικά τη ρακέτα. Στον πάγκο δεν… κουνιέται ο Σκαριόλο, που έρχεται με φόρα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο EuroBasket με την Εθνική Ισπανίας.

Depth Chart:

PG Τεόντοσιτς, Μανιόν, Παγιόλα
SG Λούντμπεργκ, Χάκετ, Παγιόλα
SF Μπελινέλι, Γουίμς, Αμπάς
PF Σενγκέλια, Οτζελέγε, Μίκι
C Τζαϊτέ, Μπακό, Καμαρά

Εκτίμηση: Για ομάδα που επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από 14 χρόνια απουσίας, το ρόστερ της Βίρτους Μπολόνια έχει τρομακτική πληρότητα και παίκτες με σπουδαία προσωπικότητα. Είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν κάποια από τις τελευταίες θέσεις της οχτάδας. Δύσκολα θα τα καταφέρουν, αλλά ίσως αξίζει το ρίσκο στο 3.50 για μια θέση μεταξύ 5ης και 8ης.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαλένθια

Τι έκανε πέρυσι:  Μέτρια η παρουσία της στη σεζόν 2021-2022. Έμεινε εκτός  στα ημιτελικά του EuroCup από τη Βίρτους και εκτός ημιτελικών στην ACB από την Μπασκόνια, παρά το γεγονός ότι είχε πλεονέκτημα έδρας. Για τη φετινή συμμετοχή της στην EuroLeague πήρε wild card.

Μεταγραφές - Προπονητής: Σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακή στο μεταγραφικό πάρε-δώσε. Έχασε τους Μάικ Τόμπεϊ και Λουίς Λαμπεϊρί, αλλά κυρίως επειδή δεν ήθελε να τους κρατήσει και πήρε παίκτες με μηδαμινή εμπειρία στην EuroLeague. Στην περιφέρεια αποκτήθηκαν ο ΝΒΑer, Τζάρεντ Χάρπερ, ο Κρις Τζόουνς από τη Bιλερμπάν και ο Γιόνα Ρέιντμπο από τη Λούντβιγκσμπουργκ, ενώ στη ρακέτα κινήθηκε στην ισπανική αγορά, παίρνοντας τον Τζέιμς Γουέμπ από τη Μούρθια και τον Κάιλ Αλεξάντερ από τη Φουενλαμπράδα. Ντεμπούτο στην EuroLeague θα κάνει και ο Άλεξ Μούμπρου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αντικαθιστώντας τον Χοάν Πεναρόγια.

Depth Chart:

PG Χάρπερ, Τζόουνς, Βαν Ρόσομ
SG Πρέπελιτς, Χέρμανσον, Ρέιντμπο
SF Αροστέγκι, Πουέρτο, Χιμένεθ
PF Κλαβέρ, Πραντίγια, Γουέμπ
C Ντούμπλιεβιτς, Ριβέρο, Αλεξάντερ

Εκτίμηση: Γεμάτη ομάδα με πολλές λύσεις και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Ίσως χρειαζόταν το κάτι παραπάνω στην μεταγραφική περίοδο, το οποίο όμως δεν ήρθε και έτσι δύσκολα θα διεκδικήσει την οχτάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ