foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ28
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Ιταλίας: Αφιέρωμα Serie Β 2023-24

Previews Πρωταθλημάτων | 16 Αυγ 2023 10:00
ΙΤΑΛΙΑ 2.jpg

Μία Πρωταθλήτρια (Σαμπντόρια), μία Κυπελλούχο (Βενέτσια), κατόχους ευρωπαϊκών τροπαίων (Σαμπντόρια, Πάρμα), πρωτάρα με όλη τη σημασία της λέξης (Φεραλπισαλό), ακόμη και άγνωστη… Χ. Δηλαδή: «βαριά» ονόματα και μια «πρωτάρα»... Απ’ όλα έχει το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στην Ιταλία, η ονομαζόμενη Serie BKT.

Οι Σαμπντόρια, Κρεμονέζε και Σπέτσια δεν άντεξαν στο κορυφαίο επίπεδο και υποβιβάστηκαν με στόχο να επιστρέψουν άμεσα, ενώ οι Καταντζάρο, Ρετζιάνα, Φεραλπισαλό και Λέκο έκαναν το βήμα παραπάνω από τη Serie C. Η προτελευταία κάνει ντεμπούτο, κουβαλώντας «ζωή» 14 ετών (!), η τελευταία είχε θέματα με την άδεια, ωστόσο δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό και κατά πάσα βεβαιότητα θα παίξει στην κατηγορία. 

Χαρακτηριστικό της… παράδοσης, το γεγονός ότι από τις 10 ομάδες με τις περισσότερες παρουσίες στην κατηγορία, είναι παρούσες οι έξι (Μόντενα με 52, Μπάρι με 48, Παλέρμο με 46, Βενέτσια με 39, Κόμο και Πίζα με 37), ενώ όλα συντείνουν στο ότι θα παίξει και το… αφεντικό, η Μπρέσια των 64 συμμετοχών. Με θεσπισμένο «ταβάνι» στις αμοιβές (Salary Cap) και το συνηθισμένο μοτίβο ενίσχυσης να αφορά σε δανεισμούς παικτών από ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, ο ανταγωνισμός είναι εξασφαλισμένος και μένει να φανεί ποιες ομάδες θα εκπλήξουν και ποιες θα απογοητεύσουν.

cta_box_bg
Stoiximan Loyalty Lounge! Το ολοκαίνουριο πρόγραμμα επιβράβευσης* της Stoiximan ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άνοδο κερδίζουν οι πρώτες δύο ομάδες και η 3η προκύπτει μέσω των πλέι οφ για τις θέσεις «3-8». Ο 1ος γύρος (5ος-8ος και 6ος-7ος) περιλαμβάνει μονό ματς, με παράταση αν το 90λεπτο λήξει «Χ». Οι ημιτελικοί (ο νικητής του «6-7» παίζει με τον 3ο και αυτός του «5-8» με τον 4ο) είναι διπλά ματς, όπως και ο τελικός, χωρίς να ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Αν μετά το 2ο 90λεπτο των ημιτελικών ή του τελικού υπάρχει ισοπαλία, προκρίνεται ή ανεβαίνει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα.

Όσον αφορά στον υποβιβασμό και τα πλέι άουτ, οι τελευταίες τρεις ομάδες υποβιβάζονται στους ισάριθμους ομίλους της 3ης κατηγορίας. Αν η 16η της βαθμολογίας έχει διαφορά «5+» βαθμούς από τη 17η, υποβιβάζεται και η 17η. Αν όχι, η 16η και η 17η παίζουν διπλούς αγώνες, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην έδρα της 16ης. Σε περίπτωση ισορροπίας μετά το δεύτερο 90λεπτο, η 17η ομάδα υποβιβάζεται επειδή τερμάτισε χαμηλότερα. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Αν στον τελικό των πλέι οφ ή (και) των πλέι άουτ τύχει να αναμετρηθούν ομάδες που είχαν τους ίδιους βαθμούς στην κανονική περίοδο και μετά τον επαναληπτικό υπάρχει απόλυτη ισορροπία, ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστούν) πέναλτι.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια:

α) Περισσότεροι βαθμοί στα μεταξύ τους,

β) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους,

γ) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους,

δ) Καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων,

ε) Καλύτερη επίθεση.

1. Βενέτσια 2. Παλέρμο 3. Πάρμα 4. Σαμπντόρια
5. Σπέτσια 6. Κρεμονέζε 7. Μπάρι 8. Κόμο
9. Πίζα 10. Άσκολι 11. Καταντζάρο 12. Σουντιρόλ
13. Μόντενα 14. Φεραλπισαλό 15. Ρετζιάνα 16. Κοζέντσα
17. Τερνάνα 18. Τσιταντέλα    

*Στην εκτίμηση δεν έχουν μπει οι Μπρέσια και Λέκο γιατί δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμμετοχή τους

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η μεταγραφική πολιτική των ισχυρών ομάδων της κατηγορίας. Η Σαμπντόρια ψάχνει λύση στο πρόβλημα του γκολ και ο επαναπατρισμός του φορ Φάμπιο Μπορίνι συγκέντρωσε τα βλέμματα. Στα 32 του, προέρχεται από σεζόν με 19 γκολ στην τουρκική Σούπερ Λιγκ. Σούπερ απόκτημα, τουλάχιστον θεωρητικά, αυτό του 23χρονου μέσου Γκονσάλο Αμπρέγκο, ο οποίος έγινε μόνιμος κάτοικος Κρεμόνα και ενώ είχε κομβικό ρόλο στη Γοδόι Κρους, ομάδα της μεγάλης κατηγορίας στην Αργεντινή. Τα πρωτοσέλιδα κέρδισε και ο 29χρονος φορ Αντόνιο Τσολάκ (πρώην ΠΑΟΚ), ο οποίος ενέδωσε στην πίεση της Πάρμα και ενώ την περασμένη σεζόν είχε 14 γκολ στο πρωτάθλημα Σκωτίας και ακόμη τρία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Φ. Μπορίνι (Ε) Καραγκουμρούκ Σαμπντόρια
Γκ. Αμπρέγκο (Ε) Γοδόι Κρουζ Κρεμονέζε
Α. Τσόλακ (Ε) Ρέιντζερς Πάρμα
Φρ. Βάσκες (ΜΕ) Πάρμα Κρεμονέζε
Ρ. Ινσίνιε (ΜΕ) Φροζινόνε Παλέρμο
Κρ. Γκίτκερ (Ε) Μόντσα Βενέτσια
Ζ. Μενέζ (Ε) Ρετζίνα Μπάρι
Σ. Ντεπλάνς (Τ) Μίλαν (μέσω Τρέντο) Παλέρμο
Α. Ντοναρούμα (Ε) Τερνάνα Καταντζάρο
Μπρένο (Τ) Γκρέμιο Μπάρι

Τουλάχιστον επτά ομάδες (Σπέτσια, Πάρμα, Κρεμονέζε, Σαμπντόρια, Παλέρμο, Βενέτσια, Μπάρι) έχουν κάθε δικαίωμα να στοχεύουν όχι μόνο στην πρώτη οκτάδα (πλέι οφ), αλλά και στην αυτόματη άνοδο. Οι διαφορές σε πολλές περιπτώσεις είναι ρευστές και η προσαρμογή στην κατηγορία είναι το κλειδί. Στην Πάρμα πίστευαν ότι με ακριβό ρόστερ και προσωπικότητες θα ξεκολλήσουν με την πρώτη, ωστόσο ετοιμάζονται για την 3η διαδοχική σεζόν στη Serie B, ενώ η Μπάρι πέρυσι ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία και έφτασε μερικά δευτερόλεπτα μακριά από τη 2η διαδοχική άνοδο.

Θα παίξουν ψηλά οι συγκεκριμένες ομάδες, ωστόσο θα ξεχωρίσουμε τη Βενέτσια. Στιβαρή διοίκηση, ποιοτικό ρόστερ, πρόσφατη εμπειρία από τη Serie A (2021-22). Έκανε εξαιρετικό 2ο γύρο την περασμένη σεζόν, ενδέχεται να της έμεινε κεκτημένη ταχύτητα, οι διψήφιες αποδόσεις για να κόψει πρώτη το νήμα, δεν μας αφήνουν αδιάφορους. Εννοείται ότι η απόδοση κόβεται κατά το ήμισυ (5,50) σε ποντάρισμα για τερματισμό την πρώτη δυάδα.

Αγορά Απόδοση
Κατάκτηση: Βενέτσια 11.00

Σπέτσια

Η 3η διαδοχική παρουσία της στη Serie A είχε αρκετές ομοιότητες με τις προηγούμενες, ήταν δεδομένο το ότι θα έπρεπε να ζήσει με την πίεση μέχρι τέλους. Στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν έδειχνε ότι θα τα καταφέρει, ωστόσο στην κρίσιμη τελική ευθεία κλάταρε, τερμάτισε τη σεζόν με 1-4-7 και έτσι ισοβάθμησε στη 17η θέση με τη Βερόνα. Κλήθηκε να παίξει τη χρονιά σε 90 λεπτά στην ουδέτερη έδρα της Σασουόλο, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, έχασε 3-1 και υποβιβάστηκε, εν μέσω άκρατης απογοήτευσης.

Οι διοικούντες (πολλά λάθη πέρυσι) γύρισαν σελίδα και νέος τεχνικός είναι ο Μαξ Αλβίνι, ο οποίος δεν τα κατάφερε με τη Ρετζιάνα στη Β’ κατηγορία και με την Κρεμονέζε στην Α’. «Τζόγος» η πρόσληψή του, ενώ το ρόστερ αποκτά εύλογα κενά μετά την αποχώρηση συμβολαίων που δεν μπορούσε να αντέξει το ταμείο. Ο διψήφιος αριθμός τερμάτων που είχε στα παπούτσια του ο φορ Ενζολά είναι το ζητούμενο που θα απαντηθεί πιο δύσκολα, αλλά για τη συγκεκριμένη κατηγορία, το ρόστερ δεν είναι κακό. Θα κινηθεί ψηλά, ίσως αποδειχθεί πολύ δύσκολη η πρώτη δυάδα. Στο Κύπελλο έμεινε στο εντός έδρας 2-2 (στα 90’ και τα 120’) με τη Βενέτσια, αλλά προκρίθηκε στα πέναλτι.

Κρεμονέζε

Πριν καν ξεκινήσει η σεζόν έδειχνε ότι δύσκολα θα διατηρηθεί στη Serie A και αυτή η διαπίστωση επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο. Δεν ήταν ευθέως ανταγωνιστική για περισσότερο από το μισό πρωτάθλημα (0-9-14). Η πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού Ντάβιντε Μπαλαρντίνι συνοδεύτηκε από θεαματική βελτίωση, υπό τις οδηγίες του η Κρεμονέζε είχε 5-3-7 και παρά το ότι δεν ήταν δυνατό να γλιτώσει τον υποβιβασμό, τουλάχιστον έβαλε τις βάσεις για κάτι καλύτερο φέτος. Εξάλλου, εντυπωσίασε στο Κύπελλο, καθώς έφτασε έως τα ημιτελικά, αποκλείοντας τις Νάπολι και Ρόμα στη διαδρομή!

Ο Μπαλαρντίνι παραμένει στον πάγκο, αναμενόμενη η αποχώρηση ορισμένων «βαριών συμβολαίων», σημαντικό το ότι έφερε 5 εκατ. στο ταμείο ο Ολλανδός φορ Ντέσερς (περισσότερο βοήθησε με την πώλησή του, παρά με την παρουσία του). Ο μεσοεπιθετικός Βάσκες ήταν ηγέτης στη… δύσκολη Πάρμα και γι’ αυτό αποκτήθηκε από τους «γκριτζορόσι», σε ένα σωστά δομημένο σύνολο, θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Επιπέδου Α’ κατηγορίας η απόκτηση του Αργεντινού μέσου Γκονσάλο Αμπρέγκο, αν καλυφθούν εγκαίρως τα όποια ποσοτικά κενά έχουν προκύψει, η Κρεμονέζε θα έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει. Στο Κύπελλο χρειάστηκε παράταση, αλλά νίκησε 3-1 την Κροτόνε εντός (1-1 στα 90’) και συνεχίζει. 

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαμπντόρια

Πριν καν αρχίσει η σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, είχαν μαζευτεί «μαύρα σύννεφα» πάνω από τη Σαμπντόρια, κυρίως λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Το αγωνιστικό σκέλος δεν αποδείχθηκε καλύτερο, οι «μπλουτσερκιάτι» νίκησαν μόλις τρεις φορές στο πρωτάθλημα (3-10-25) και έτσι υποβιβάστηκαν δικαίως στη Serie B. Οι φόβοι διάλυσης ήταν κάτι παραπάνω από ορατοί, ωστόσο βρέθηκε διοίκηση με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη της αγγλικής Λιντς, Αντρέα Ραντριτσάνι, και έτσι τα χειρότερα είναι παρελθόν, με την ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών για τη φετινή σεζόν, να ισοδυναμεί με πταίσμα.

Στόχος ήταν ένα καλό όνομα για τον πάγκο και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006, Αντρέα Πίρλο, πιάνει το τιμόνι. Δεν έπεισε στην Τουρκία, έγινε ο πρώτος τεχνικός της Γιούβε που χάνει τον τίτλο έπειτα από εννέα διαδοχικούς (2021), οπότε έχει πράγματα να αποδείξει.Εννοείται ότι αποχώρησε πλήθος βασικών παικτών που δεν είχαν κίνητρο ανάλογο με το συμβόλαιό τους, δυνητικά σπουδαίο απόκτημα ο έμπειρος φορ Φάμπιο Μπορίνι, ο οποίος «τίναξε στα δίχτυα» στην Τουρκία ως παίκτης της Καραγκιουμρούκ (πρώην ομάδα και του Πίρλο). Αναμένεται να πρωταγωνιστήσει η «Σαμπ», ωστόσο οφείλει να «διαβάσει» καλά τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Στο Κύπελλο… δεν έκαμψε άμεσα την αντίσταση της Σουντιρόλ (1-1 στα 90’ και τα 120’), αλλά προκρίθηκε στα πέναλτι, μπροστά στο κοινό της.

Μπάρι

Μπάρι

Παρατάχθηκε ως νεοφώτιστη στη Serie Β, με στόχο την καθιέρωση, ωστόσο από τις πρώτες αγωνιστικές έδειξε ότι ο ενθουσιασμός και η έφεση στην αντεπίθεση θα την οδηγήσουν ψηλά. Δεν αμφισβήτησε το δίδυμο των Φροζινόνε, Τζένοα, πλην όμως τερμάτισε 3η και έφτασε στον τελικό των πλέι οφ. Κρατούσε την άνοδο μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα της ρεβάνς με την Κάλιαρι, για να δεχθεί γκολ στην εκπνοή και να μείνει με την πικρή γεύση στο στόμα.

Ο τεχνικός Μικέλε Μινιάνι αποθεώνεται από τη διοίκηση και παραμένει για 3η σεζόν. Ο ιδιοκτήτης Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις (κατέχει και τη Νάπολι) είναι οπαδός του «όλα νοικοκυρεμένα» και δεν αφήνει την ομάδα στην τύχη της. Ο Γάλλος φορ Μενέζ και ο Βραζιλιάνος πορτιέρε Μπρένο έρχονται να προστεθούν σε ένα ούτως ή άλλως ικανό ρόστερ. Βέβαια, θα προκύψει πρόβλημα αν ο Μαροκινός φορ Σεντίρα δελεαστεί από προτάσεις άλλων ομάδων, πέρυσι ήταν η αιχμή του δόρατος για τους «πουλιέζι». Η οκτάδα σαφώς και δείχνει μέσα στις δυνατότητες της ομάδας, θα παλέψει για το κάτι παραπάνω. Άλλωστε, όταν σε ένα κρίσιμο ματς μπορεί να μαζέψει πάνω από 50.000 θεατές στο «Σαν Νίκολα», είναι προφανές ότι υπάρχει προοπτική. Απογοήτευσε στο Κύπελλο, έχασε 3-0 εντός από την Πάρμα το Σάββατο και αποκλείστηκε.

Πάρμα

Παρατάχθηκε ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στο περασμένο πρωτάθλημα, αλλά αυτό συνέβαινε και τη σεζόν 2021-22. Δεν έπεισε ότι μπορεί να βρει σταθερό βήμα και να ακολουθήσει τη δυάδα της ανόδου, από την άλλη δεν τέθηκε θέμα απουσίας της από τις θέσεις των πλέι οφ. Μπήκε σε αυτά, ωστόσο έπεσε πάνω στην Κάλιαρι που ήταν σαφώς πιο έτοιμη για τη συγκεκριμένη πρόκληση και κατ’ επέκταση έμεινε με άδεια χέρια.

Τρίτη σεζόν στη Serie B για τους «κροτσάτι» και όσο και αν οι διοικούντες κάθε φορά (νομίζουν ότι) κάνουν πράγματα που θα φέρουν πιο κοντά στην άνοδο, στο τέλος κάτι λείπει. Ο τεχνικός Φάμπιο Πέκια, πάντως, παίρνει τη 2η ευκαιρία και μένει να φανεί αν θα την αξιοποιήσει. Έχασε τον ηγετικό μεσοεπιθετικό Βάσκες, αλλά πήρε επιθετικό που πέρυσι έβαζε γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ (Τσολάκ από Ρέιντζερς) και έναν από τους πιο απρόβλεπτους και συνάμα ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς του πρωταθλήματος (Παρτιπίλο από Τερνάνα). Σε αντίθεση με την περασμένη διετία, η Πάρμα πείθει περισσότερο ότι μπορεί να κυνηγήσει την άνοδο. Εξαιρετικό το πρώτο επίσημο δείγμα, το Σάββατο νίκησε 3-0 στο Μπάρι για το Κύπελλο και συνεχίζει στον θεσμό.

Σουντιρόλ

Κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για τη Serie B και όλα έδειχναν ότι είχαμε μπροστά μας το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή πέντε μέρες πριν από την πρεμιέρα και έμεινε στο μηδέν μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Έκτοτε, όμως, προσελήφθη ο τεχνικός Πιερπάολο Μπίζολι και συνετέλεσε στο να σημειωθεί ποδοσφαιρική «μεταμόρφωση». Η βελτίωση ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, ο απολογισμός ανάλογος (14-16-5) και έτσι η Σουντιρόλ όχι μόνο επιβίωσε, αλλά τερμάτισε και στις θέσεις των πλέι οφ, δίχως να διακριθεί στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Μετά την κατάθεση των διαπιστευτηρίων του, ο Μπίζολι δεν θα ήταν δυνατόν να μην συνεχίσει στον πάγκο. Φημίζεται για τη μαζική άμυνα που παίζουν οι ομάδες του και αυτό θα συμβεί και φέτος, οπότε οι λάτρεις του θεάματος ας μην ασχοληθούν με τα τεκταινόμενα στο Μπολτζάρο. Το κακό, βέβαια, είναι ότι αποχώρησαν οι περισσότεροι βασικοί αμυντικοί, δίχως οι αντικαταστάτες να εμπνέουν την ανάλογη εμπιστοσύνη. Η επανάληψη των περσινών πεπραγμένων δείχνει αδύνατη, αναμένεται να κινηθεί χαμηλότερα. Ίσως και κατά πολύ. Στο Κύπελλο έμεινε στο 1-1 στα 90’ και τα 120’ στην έδρα της Σαμπντόρια τη Δευτέρα, αποκλείστηκε στα πέναλτι.

cta_box_bg
Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βενέτσια

Δεν κατάφερε να σταθεί στη Serie A, υποβιβάστηκε ως ουραγός και η προσπάθεια αφορούσε στο πως θα επιστρέφει στα «σαλόνια». Η πραγματικότητα, όμως, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, αποδείχθηκε πολύ διαφορετική. Ο απολογισμός της στα πρώτα 13 ματς ήταν πενιχρός (2-3-8) και η αλλαγή προπονητή αναπόφευκτη. Με τον Πάολο Βανόλι στο τιμόνι, το ποιοτικό ρόστερ που διέθετε (και διαθέτει) βρήκε τα πατήματά του και η βελτίωση ήταν θεαματική, σε σημείο όχι μόνο να ξεφύγει από περιπέτειες, αλλά να πάρει και την τελευταία θέση της οκτάδας.

Στα πλέι οφ ανόδου δεν κατάφερε να διακριθεί, πλην όμως έστρωσε το έδαφος για καλύτερα πράγματα φέτος. Ο Βανόλι (άλλοτε βοηθός των Αντόνιο Κόντε, Μαουρίτσιο Σάρι και με παραστάσεις από το ρωσικό πρωτάθλημα με τη Σπαρτάκ Μόσχας) πέτυχε και συνεχίζει, ενώ η αμερικανική διοίκηση προσέθεσε στην ήδη δυνατή γραμμή κρούσης τον Δανό φορ Γκίτκερ από τη Μόντσα. Από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, αρκεί να μην χαθεί έδαφος στο ξεκίνημα. Αστερίσκος η ενδεχόμενη αποχώρηση του φορ Πονγιάπαλο, του οποίου η αντικατάσταση δεν θα είναι εύκολη. Στο Κύπελλο έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 (στα 90’ και τα 120’) με τη Σπέτσια, αποκλείστηκε στα πέναλτι τη Δευτέρα.

Παλέρμο

Παρατάχθηκε ως νεοφώτιστη στη Serie B και μάλιστα με αλλαγή προπονητή πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα. Το ρόστερ ενισχύθηκε καθυστερημένα, ο τεχνικός Τζίνο Κορίνι αντιμετωπίστηκε ως λύση ανάγκης, ωστόσο οι Σικελοί διέγραψαν ικανοποιητική πορεία, κυνήγησαν μία θέση στα πλέι οφ και την έχασαν στην ισοβαθμία.

Η 2η σεζόν υπό την ιδιοκτησία του City Group (κατέχει πλέγμα ομάδων, προεξαρχούσης της Μάντσεστερ Σίτι!), βρίσκει την Παλέρμο σε περίοπτη θέση. Ο Κορίνι παραμένει, η οικονομική επιφάνεια είναι δεδομένη και φέτος ο πήχης ανεβαίνει, με τη λέξη «άνοδος» να ακούγεται όλο και περισσότερο εντός των αποδυτηρίων. Οι αμυντικοί Τσεκαρόνι (Βενέτσια), Λουτσόνι (Φροζινόνε) και ο μεσοεπιθετικός Ινσίνιε (Φροζινόνε) γνωρίζουν από καταστάσεις πρωταθλητισμού στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ τα βλέμματα συγκέντρωσε και η απόκτηση του πορτιέρε Ντεπλάνς, με τον οποίο η Ιταλία ήρθε 2η στον κόσμο προ μηνών, στο Μουντιάλ κάτω των 20 ετών που διεξήχθη στα γήπεδα της Αργεντινής. Η πρώτη δυάδα δεν είναι εκτός δυνατοτήτων, αλλά θα πρόκειται για μέγιστη αποτυχία αν χάσει την οκτάδα. Στο Κύπελλο έδειξε καλά στοιχεία, πήρε το 0-0 στο Κάλιαρι το Σάββατο, για να χάσει 2-1 στην παράταση.

Μόντενα

Η περασμένη σεζόν ήταν η 2η συναπτή στη Serie B και ο στόχος της καθιέρωσης της προσέθεσε πίεση. Είχε 0-1-5 στις πρώτες έξι αγωνιστικές και τα μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν. Οι διοικούντες, όμως, δεν προέβησαν σε σπασμωδικές αποφάσεις, έδωσαν χρόνο στον πολύπειρο τεχνικό Ατίλιο Τεσέρ και η ανταμοιβή ήταν η θεαματική βελτίωση που την έφερε να διεκδικεί θέση στην πρώτη οκτάδα. Εν τέλει έχασε τα πλέι οφ για έναν βαθμό.

Άνεμος αλλαγής φέτος πάνω από το «Αλμπέρτο Μπράλια», με το τιμόνι να περνάει στον Πάολο Μπιάνκο. Άλλοτε βοηθός σημαντικών τεχνικών (Ντε Τζέρμπι, Αλέγκρι), αυτή είναι η παρθενική του δουλειά ως επικεφαλής σε ομάδα Β’ κατηγορίας. Ενισχύθηκε κυρίως στην άμυνα με παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία (πήρε τον αμυντικό Κοτάλι από τη Φροζινόνε και τον μέσο Παλούμπο από την Τερνάνα), ωστόσο έχασε τον επιθετικό Ντιό και τον διψήφιο αριθμό τερμάτων που αυτός προσφέρει. Θα βρει αντικαταστάτη, αλλά υπάρχει φόβος ότι αυτό θα γίνει μόνο στη θεωρία. Ο στόχος δεν αλλάζει, είναι η άνετη παραμονή, δίχως να λέει «όχι» σε ενδεχόμενη υπέρβαση. Το ποτήρι δείχνει περισσότερο μισοάδειο, παρά μισογεμάτο. Το πάλεψε στο Κύπελλο την Παρασκευή, αλλά αποκλείστηκε, έχασε 4-3 στην έδρα της Τζένοα.

Πίζα

Ξεκίνησε τη σεζόν με πεσμένα τα φτερά, επειδή τον Ιούνιο του 2022 έχασε την άνοδο στον τελικό των πλέι οφ. Ανάλογος ήταν ο στόχος, η πρώτη οκτάδα ώστε να εμπλακεί στην έξτρα διαδικασία και όλα έδειχναν ότι θα τα καταφέρει. Στην τελική ευθεία, όμως, είχε απογοητευτική παρουσία, κατελήφθη από πανικό και εκνευρισμό, σε σημείο να βγάλει απολογισμό 0-2-6 σε οκτώ ματς και μοιραία να τερματίσει μόλις στην 11η θέση.

Αποτυχία και κατ’ επέκταση αλλαγή σελίδας, με τη διοίκηση να προσλαμβάνει τον άπειρο Αλμπέρτο Ακουιλάνι, στην πρώτη του απόπειρα ως επικεφαλής ενός προπονητικού τιμ. Εμφανώς διαφορετική προσέγγιση σε σύγκριση με τον αγαπημένο (και έμπειρο) Λούκα Ντ’ Άντζελο. Οι μέσοι Ντ’ Αλεσάντρο από τη Μόντσα και Βελόσο από τη Βερόνα προσδίδουν την απαραίτητη εμπειρία, η προσπάθεια για μία θέση στην οκτάδα θα γίνει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι πιθανότητες είναι συντριπτικά με το μέρος της Πίζα, κάτι που ίσχυε την περασμένη διετία. Από τις «άγνωστες ποσότητες» του πρωταθλήματος, δεν γεμίζει το μάτι. Δεν τα κατάφερε στο Κύπελλο, την Παρασκευή έχασε 1-0 στο Φροζινόνε.

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άσκολι

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ξεκίνησε τη μάχη της με στόχο τη γρήγορη αποφυγή περιπετειών και τη διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη οκτάδα. Δεν έπεισε ότι μπορεί να αποκτήσει σταθερό βηματισμό και παρά τις εκλάμψεις καλού ποδοσφαίρου, τής έλειψαν δύο βαθμοί για να μπει στην έξτρα διαδικασία.

Οι διοικούντες γύρισαν σελίδα και έδωσαν το τιμόνι στον τεχνικό Ουίλιαμ Βιάλι, ο οποίος με την περιορισμένων δυνατοτήτων Κοζέντσα επέδειξε εργατικότητα και πείσμα. Ο στόχος και φέτος είναι το πρώτο μισό της βαθμολογίας και ενδεχομένως μία θέση στα πλέι οφ, αλλά με κυριότερο απόκτημα τον φορ Μίλικο (ακούστηκαν πολλά όταν ήταν ακόμη μαθητής, πλην όμως δεν έχει ανταποκριθεί), η λογική υπαγορεύει ότι για ακόμη μία χρονιά τα λόγια θα είναι πιο όμορφα από την πραγματικότητα. Μεγάλο στοίχημα το να εκμεταλλευτεί την έδρα της, καθώς μακριά από το «Ντελ Ντούκα» είθισται να τα καταφέρνει καλύτερα. Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, το Σάββατο έχασε 3-1 στη Βερόνα. 

Κόμο

Η χρονιά άρχισε… στραβά, με βασικότερο πρόβλημα το ξαφνικό θέμα υγείας του τεχνικού Τζακ Γκατούζο που δεν του επέτρεψε να καθίσει στον πάγκο. Το ξεκίνημα ήταν προβληματικό (0-3-4), ωστόσο ο χαμηλών τόνων Μορένο Λόνγκο ανέλαβε και έφερε την απαραίτητη βελτίωση. Η Κόμο διεκδίκησε θέση στα πλέι οφ, δεν τα κατάφερε και μπορεί η 13η θέση να φαντάζει απογοητευτική, πλην όμως το «+7» από την τελευταία πεντάδα μαρτυρά ότι δεν κινδύνευσε.

Ο Λόνγκο ικανοποίησε τη στιβαρή διοίκηση βρετανικής προέλευσης και συνεχίζει, με προπονητή στους Νέους τον Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος «κρέμασε τα παπούτσια του». Το τελευταίο πράγμα που ήθελαν οι ιθύνοντες ήταν να ξοδέψουν αλόγιστα ώστε να κάνουν επίδειξη δύναμης. Άκουσαν τον προπονητή περί σύνεσης και φρονιμάδας και οι αμυντικοί Μπάρμπα (Πίζα), Κούρτο (Σουντιρόλ) αναμένεται να τη βοηθήσουν στον τομέα που χώλαινε περισσότερο, αυτόν της ανάσχεσης. Συγκαταλέγεται στις ομάδες που αφενός έχουν τις δυνατότητες να πιάσουν τις θέσεις των πλέι οφ, αφετέρου κάνουν καλή δουλειά ως προς την εξασφάλιση ενός καλύτερος μέλλοντος. Δεν συνεχίζει στο Κύπελλο, έχασε 1-0 στο Λέτσε την Κυριακή. 

Τερνάνα

Οι προσδοκίες περίσσευαν κατά την έναρξη της περασμένης περιόδου, αλλά η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολη. Δεν κατάφερε να κυνηγήσει τα πλέι οφ με πειστικό τρόπο και μάλιστα τελείωσε το πρωτάθλημα με 0-0-5, πάλι καλά που δεν έμπλεξε σε περιπέτειες. Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης Στέφανο Μπαντέκι εξελέγη Δήμαρχος του Τέρνι και έδωσε την ομάδα σε γκρουπ φαρμακοβιομηχάνων, πλην όμως το καλοκαίρι σημειώθηκε ήδη αλλαγή προπονητή, με τον Κριστιάνο Λουκαρέλι να απολύεται για χάρη του Αουρέλιο Αντερατσόλι και να επιστρέφει τον Ιούλιο μετά τη φυγή του τελευταίου.

Η κατάσταση «μυρίζει μπαρούτι», το ρόστερ είναι αποδυναμωμένο σε σύγκριση με 12 μήνες πίσω και παρά το ότι οι οπαδοί δεν θα έχουν… πρόχειρο τον Μπαντέκι για να βγάζουν το μένος τους. Εκτιμούμε, βέβαια, ότι πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να βρουν νέα εξιλαστήρια θύματα, παρά το να διαγράψει θετική πορεία η ομάδα. Τα σύννεφα έχουν μαζευτεί για τα καλά πάνω από το «Λιμπεράτι» και απαιτούνται άφθονες αγωνιστικές και ψυχικές αντοχές για την απαραίτητη αντιστροφή του κλίματος. Δεν τα κατάφερε στο Κύπελλο, έχασε 1-0 στην έδρα της Σαλερνιτάνα την Κυριακή.

Τσιταντέλα

Συγκαταλέγεται στις ομάδες που διαθέτουν σταθερά ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ στην κατηγορία και αυτό δεν άλλαξε την περασμένη σεζόν. «Έπαιξε με τη φωτιά» στο μεγαλύτερο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο έμεινε αήττητη στο τελευταίο καρέ αγωνιστικών (1-3-0) και εξασφάλισε τη σωτηρία (αδιάλειπτη η παρουσία της στη Serie B από το 2015 και έπειτα).

Ο τεχνικός Έντι Γκορίνι παραμένει στον πάγκο από το 2021 και ενώ προηγουμένως ήταν βοηθός και παίκτης για 14 χρόνια, οπότε «ζει και αναπνέει» για την Τσιταντέλα. Η ενίσχυση είναι άγνωστη λέξη. Κάθε χρόνο χάνει αυτούς που την κουβαλούν (φέτος αυτό συνέβη με τον μεσοεπιθετικό Κροτσάτα και τον επιθετικό Αντονούτσι) και βασίζεται σε δανεικούς από ομάδες της Serie A ή παίκτες που ξεχώρισαν στη Serie C. Προσφέρει ελάχιστη επαγγελματική πίεση (ανύπαρκτη οπαδική βάση) και σαφή δυνατότητα εξέλιξης, αντισταθμίζοντας έτσι το μειονέκτημα των χαμηλών αμοιβών. Θα παλέψει και φέτος, αλλά μία φορά η στάμνα πηγαίνει στη βρύση και δεν γυρνάει… Εξαιρετική η πρώτη επίσημη εμφάνιση, στο Κύπελλο, καθώς το Σάββατο επικράτησε 2-1 στην έδρα της Έμπολι.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοζέντσα

Η ομάδα… ανέκδοτο της Serie B είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες! Τη σεζόν 2019-20 σώθηκε επειδή στις τελευταίες αγωνιστικές θύμισε… Μικτή Κόσμου, την επόμενη υποβιβάστηκε, αλλά επανήλθε επειδή διαλύθηκε η Κιέβο, πέρυσι σώθηκε και πάλι λόγω ασύλληπτου ντεμαράζ στο φινάλε και μέσω των πλέι άουτ, με τον ίδιο τρόπο τα κατάφερε και προ τριμήνου, σκοράροντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο εις βάρος της Μπρέσια, σε ένα ματς που ήταν για συντριβή.

Ο τεχνικός Ουίλιαμ Βιάλι «κούνησε μαντίλι» και στη θέση του προσελήφθη ο Φάμπιο Καζέρτα, ο οποίος «τίναξε στον αέρα» την Μπενεβέντο και μένει να αποδειχθεί ότι έχει στοιχεία που απλά δεν τα βλέπει η πλειοψηφία. Για ακόμη μία φορά η ομάδα του ιταλικού Νότου δεν μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο από την επιβίωση, αλλά για να την πάρει, ίσως θα χρειαστεί να συμβούν εκ νέου πράγματα που θα  ισορροπούν ανάμεσα στο λογικό και το παράλογο. Δεν πείθουν η ποιοτική στάθμη του ρόστερ και η οικονομική δυνατότητα των διοικούντων. Το πάλεψε στο Κύπελλο, έμεινε στο 2-2 με τη Σασουόλο την Κυριακή, κατέρρευσε στην παράταση (2-5).

Φεραλπισαλό

Ιδρύθηκε το όχι και τόσο μακρινό 2009, ωστόσο «κατάπιε» τις κατηγορίες και από το 2017 προσπαθούσε έψαχνε για το βήμα παραπάνω, ώστε να ξεφύγει από τη Serie C. Συνήθως κάτι στράβωνε στα πλέι οφ, ωστόσο αυτή τη φορά τερμάτισε 1η και καλύτερη στον 1ο όμιλο με 20-11-7, έχοντας απόσταση 9 βαθμών από τον ανταγωνισμό. Για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Serie B, ο τεχνικός Στέφανο Βέκι ανέλαβε το 2021, «κούμπωσε» με το όλο πρότζεκτ και συνεχίζει.

Μεγάλο μειονέκτημα το γηπεδικό, καθώς η έδρα της στο Σαλό δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα κριτήρια όσα βελτιωτικά έργα και να γίνονταν, οπότε θα δίνει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της στο «Γκαρίλι» της Πιατσέντζα, το οποίο απέχει πάνω από 100 χλμ. από τη βάση της. Η απόκτηση του φορ Λα Μαντία (Σπαλ), του κεντρικού αμυντικού Τσεπιτέλι (Βενέτσια) και του ακραίου μπακ Μαρτέλα (Τερνάνα) προσδίδει ποιότητα και εμπειρία εντός των αποδυτηρίων, οι νεοφώτιστοι αποπνέουν έναν αέρα ισορροπίας. Ξεκινούν δεδομένα με ηρεμία και αισιοδοξία και μπορεί η έλλειψη έδρας να βαραίνει την ατμόσφαιρα, ωστόσο το όλο εγχείρημα έχει ενδιαφέρον. Στο Κύπελλο το πάλεψε τη Δευτέρα με την Τορίνο, αλλά έχασε 2-1 εκτός έδρας και αποκλείστηκε.

Λέκο (κατά πάσα βεβαιότητα)

Από τις πρώτες αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Serie C φάνηκε ότι θα έχει θέση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, για να τερματίσει 3η, ούσα ισόβαθμη με την 2η Πορντενόνε, αλλά στο «-9» από την κορυφή. Στα πλέι οφ διέπρεψε, απέκλεισε διαδοχικά τις Ανκόνα, Πορντενόνε, Τσεζένα, ενώ στον τελικό υπέταξε τη Φότζια. Σε πέντε αναμετρήσεις εκτός έδρας είχε 4-1-0, ιδού το μυστικό της επιτυχίας που τη φέρνει στη Β’ κατηγορία για πρώτη φορά έπειτα από 50 χρόνια (είχε και τρεις παρουσίες στη Serie A, από το 1960 έως το ’67).

Ο τεχνικός Λουτσιάνο Φόσκι πέτυχε και συνεχίζει, ωστόσο οι θερινές περιπέτειες δεν έλειψαν. Κατά τα μέσα Ιουλίου ενημερώθηκαν στην ομάδα ότι δεν θα παίξουν στη Β’ κατηγορία λόγω γηπεδικού προβλήματος. Η αναμενόμενη έφεση έπιασε τόπο και στις αρχές Αυγούστου επήλθε η δικαίωση, αν και θα πρέπει να παίζει στο «Εουγκάνεο» της Πάντοβα (απέχει πάνω από 200 χλμ. από το Λέκο) μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο «Ριγκαμόντι-Τσέπι». Οριστική απόφαση αναμένεται στις 29 Αυγούστου από το Πολιτειακό Συμβούλιο (στη Λίγκα πιέζουν για νωρίτερα), αλλά δεν φαίνεται το πώς δεν θα δικαιωθεί.

Το διάστημα αβεβαιότητας, βέβαια, «πάγωσε» την όποια ενίσχυση και δίνει αγώνα δρόμου για να βρει κυρίως δανεικούς, ενώ την ίδια ώρα οφείλει να καλύψει τα κενά των μέσων Τζουκόν και Τζιρέλι. Δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι άλλο από τη σωτηρία, οι υποχρεώσεις θα αρχίσουν μόλις τελεσιδικήσουν οι δικαστικές αποφάσεις. Δεν συμμετείχε στο Κύπελλο, καθώς την ημέρα της κλήρωσης δεν είχε καν δικαίωμα συμμετοχής στη Serie B.

Ρετζιάνα

Η αποτυχία ανόδου στη Serie B τη σεζόν 2021-22 από τη μία σκόρπισε απογοήτευση, αλλά από την άλλη πείσμωσε τη μεθοδική διοίκηση, η οποία τα κατάφερε προ τριμήνου. Με απολογισμό 24-9-5 στον 2ο όμιλο της Serie C, η Ρετζιάνα τερμάτισε στην κορυφή και η επιστροφή στη Β’ κατηγορία έπειτα από μία διετία, είναι γεγονός.

Η εκπρόσωπος της Ρέτζιο Εμίλια θα προσπαθήσει να καθιερωθεί και για το στάτους της είναι πολύ σημαντικό το ότι έπεισε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2006 να αναλάβει, τον τεχνικό Αλεσάντρο Νέστα, ο οποίος πήρε τη θέση του Άιμο Ντιάνα. Για να λέμε, βέβαια, την αλήθεια, ως παίκτης αποθεώθηκε ανά την Υφήλιο, ως τεχνικός… κυνηγήθηκε τόσο στην Περούτζια, όσο και στη Φροζινόνε, δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Ο μέσος Μπιάνκο από τη Φιορεντίνα και οι επιθετικοί Βίντο (Παλέρμο), Πετινάρι (Τερνάνα) είναι καλά ονόματα τηρουμένων των αναλογιών, αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά. Η λογική υπαγορεύει ότι η ομάδα είναι πιο έτοιμη σε σύγκριση με το 2021 και θα παλέψει με καλές πιθανότητες για την επιβίωση. Σούπερ στο Κύπελλο, την Κυριακή επικράτησε 2-1 στην έδρα της Μόντσα με ανατροπή και συνεχίζει. 

cta_box_bg
Νέα μεγάλη προσφορά* που δεν παίζεται για στοίχημα & live στοίχημα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Καταντζάρο

Ρίχτηκε στη μάχη της Serie C προσβλέποντας στην άνοδο και μόνο και αυτή ακριβώς κατέκτησε, μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Είχε απολογισμό 30-6-2 στον 3ο όμιλο και θα μπορούσε να ξεπεράσει τους 100 βαθμούς αν δεν εξασφαλιζόταν από νωρίς. Επιστρέφει στη Β’ κατηγορία έπειτα από 17 χρόνια, ο ενθουσιασμός είναι δεδομένος, ενώ ο τεχνικός Βιντσέντζο Βιβαρίνι ανέλαβε το 2021 και δεν προκύπτει λόγος για να μην συνεχίσει.

«Παρών» και ο κορμός του ρόστερ σε μεγάλο βαθμό, με την ενίσχυση να αφορά κυρίως στο επιθετικό σκέλος. Ο φορ Ντοναρούμα από την Τερνάνα προσδίδει εμπειρία και «βάθος», οι μεσοεπιθετικοί Ντ’ Αντρέα από Σασουόλο και Αμπροζίνο από τη Νάπολι είναι πιτσιρικάδες, ωστόσο οι συστάσεις που τους συνοδεύουν είναι οι καλύτερες. Σ

τόχος είναι η καθιέρωση και από τη στιγμή που από το 2ο μισό της περασμένης σεζόν γνώριζε ότι θα προβιβαστεί, ώστε να κανονίσει την πορεία της, έχει κερδίσει πολύ χρόνο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Πιο πιθανό είναι να ανταποκριθεί, παρά να επιστρέψει από εκεί που ήρθε. Οι πιο αισιόδοξοι στέκονται στο ότι συνήθως μία νεοφώτιστη κυνηγάει αμέσως τη 2η διαδοχική άνοδο, παράτολμο να το εκτιμήσουμε. Δεν άντεξε στο Κύπελλο, έχασε με το βαρύ 4-1 στην έδρα της Ουντινέζε την Παρασκευή. 

Μπρέσια (κατά πάσα πιθανότητα)

Η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στη Serie B (64 και πάει για την 65η) ξεκίνησε τη σεζόν με μεγάλες προσδοκίες, αλλά ο «θεόμουρλος» ιδιοκτήτης Μάσιμο Τσελίνο άλλαζε τους προπονητές σαν τα… πουκάμισα, οι «ροντινέλε» έμπλεξαν στα πλέι άουτ και ενώ στη ρεβάνς με την Κοζέντσα το ματς ήταν για 3-0, «κατάφεραν» να ισοφαριστούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με συνέπεια να υποβιβαστούν και ενώ οι οπαδοί τα… έσπασαν στο «Μάριο Ριγκαμόντι», ξεσπώντας κατά δικαίων και αδίκων.

Όλα έδειχναν συμμετοχή στη Serie C, ωστόσο οι οικονομικές ατασθαλίες έφεραν τη διάλυση της Ρετζίνα, η οποία κυνηγάει το θέμα μέχρι τέλους. Στις 29 Αυγούστου αναμένεται η απόφαση του Πολιτειακού Συμβουλίου (τελευταίος βαθμός εκδίκασης), ωστόσο στη Λίγκα πιέζουν για νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση, είναι το φαβορί για να παίξει και φέτος στη Β’, με τον Ντανιέλε Γκασταλντέλο να επιβιώνει στον πάγκο από πέρυσι (οι κακές γλώσσες τον θέλουν… πληροφοριοδότη της διοίκησης). Δεδομένα στα… χαμένα το ρόστερ, λόγω αβεβαιότητας, θα πρέπει να τρέξει για να καλύψει το χαμένο έδαφος, δεν μπορεί να γίνει ουσιαστική εκτίμηση. Δεν συμμετείχε στο Κύπελλο, καθώς την ημέρα της κλήρωσης δεν είχε καν δικαίωμα συμμετοχής στη Serie B.

Επιμέλεια: Πάνος Κιαπεκάκης

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση