foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Τσάμπιονσιπ Σκωτίας 2021-22: Preview

Previews Πρωταθλημάτων | 28 Ιουλ 2021 03:54
ΣΚΩΤΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ.jpg
Η πανδημία επηρέασε και την περασμένη σεζόν την Τσάμπιονσιπ, η προηγούμενη είχε τερματιστεί πρόωρα, αυτή που τελείωσε έγινε με έναν γύρο λιγότερο. Ξεκίνησε τον Οκτώβριο κι είδε το μεγάλο φαβορί, τη Χαρτς, να δικαιώνει τα προγνωστικά και να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία. Δικαίωση και για την Πάρτικ Θιστλ (είχε υποβιβαστεί με την πρόωρη διακοπή) που επέστρεψε με την πρώτη στην Τσάμπιονσιπ παίρνοντας τον τίτλο στη Λιγκ 1. Υποβιβάστηκε η Αλόα, η μαχητικότητα της δεν στάθηκε αρκετή, το υποδεέστερο και χωρίς βάθος ρόστερ της την πρόδωσε. Για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια θα βρεθεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Σκωτίας η Κιλμάρνοκ, μετά τον απροσδόκητο υποβιβασμό της, μετά από 7 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία ήρθε και η Χάμιλτον που επίσης υποβιβάστηκε από την Πρέμιερσιπ. Η Ντανφέρμλιν του Γκραντ -που δεν φοβάται τίποτα- δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί πάντως, ούτε η Ρέιθ Ρόβερς που τα πήγε εξαιρετικά πέρυσι, παρότι νεοφώτιστη.

Σύστημα διεξαγωγής

Επιστροφή στο πρωτάθλημα 4 γύρων και 36 αγωνιστικών. Η πρωταθλήτρια κερδίζει την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, οι ομάδες 2-4 παίζουν στα πλέι-οφ. Η 3η και η 4η ομάδα παίζουν μεταξύ τους στα προημιτελικά των πλέι-οφ, η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη 2η ομάδα της βαθμολογίας. Όποια επικρατήσει θα αντιμετωπίσει την προτελευταία (11η) ομάδα της Πρέμιερσιπ για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία. Υποβιβάζεται στη Λιγκ 1 η τελευταία (10η) ομάδα της βαθμολογίας. Η προτελευταία (9η) θα παίξει πλέι-οφ με τις ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 2, 3, και 4 της Λιγκ 1, και όποια επικρατήσει θα παίξει στην Τσάμπιονσιπ την επόμενη σεζόν.

Σε περίπτωση  ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους ματς.

 

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Κιλμάρνοκ 2. Ντανφέρμλιν 3. Χάμιλτον 4. Πάρτικ Θιστλ
5. Ινβερνές 6. Ρέιθ Ρόβερς 7. Έιρ 8. Κουίν οφ Σάουθ
9. Αρμπρόουθ 10. Μόρτον

 

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Πόλγουορθ (Μ) Μάδεργουελ Κιλμάρνοκ
Τοντόροφ (Ε) Ινβερνές Ντανφέρμλιν
Μεχμέτ (Τ) Νταντί Γιουν. Ντανφέρμλιν
Μπέρα (Α) Χαρτς Ρέιθ Ρόβερς
ΜακΆλιστερ (Α) Σεντ Μίρεν Έιρ

Τι παίζουμε

Ο Τόμι Ράιτ είναι το μεγάλο όπλο στον πάγκο της Κιλμάρνοκ, δεν θα είναι εύκολη η δουλειά του, μπορεί όμως να επαναφέρει την «Κίλι» στη μεγάλη κατηγορία. Η διαφορά της από τις άλλες ομάδες είναι αισθητή, πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα είναι το ζητούμενο. Όπως και να έχει, το 1.80 που συνοδεύει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Κατάκτηση Πρωταθλήματος: Κιλμάρνοκ (1.80 ➥ Stoiximan)

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδες της Τσάμπιονσιπ

Kιλμάρνοκ

Υποβιβασμός σοκ για την «Κίλι» μετά από 28 σερί σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Ούτε ο Τόμι Ράιτ μπόρεσε να τη σώσει, oύτε τα γκολ του Λάφερτι που ήρθε στις τελευταίες αγωνιστικές. Τερμάτισε στην προτελευταία θέση (11η) κι έχασε εντός και εκτός (με 2-1) από την Νταντί στον τελικό των πλέι-οφ. Ο Ράιτ έμεινε και χτίζει ομάδα από την αρχή, έφυγαν 18 παίκτες και ήρθαν 12, οι προσθαφαιρέσεις δεν φαίνεται να έχουν τελειώσει. Ο βετεράνος Λάφερτι πήγε στην Ανόρθωση, στη θέση του ήρθε από τη Λίβινγκστον ο επιθετικός Ρόμπινσον, σημαντικές και οι προσθήκες των μέσων Πόλγουορθ και ΜακΓκιν από Μάδεργουελ και Χιμπέρνιαν αντίστοιχα. Έπαθε κάζο στο Λιγκ Καπ χάνοντας με 3-0 στα «χαρτιά» ματς που είχε κερδίσει με 2-0! Το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 62’, στο 72’ όμως μπήκε ο Άρμστρονγκ που ήταν… τιμωρημένος. Δεν της κόστισε, νίκησε δύσκολα Κλάιντ και Στρανράερ, πήρε τον έξτρα βαθμό στα πέναλτι με τη Μόρτον και κατάφερε να προκριθεί ως πρώτη στον όμιλο της. Κληρώθηκε με τη Χιμπέρνιαν εκτός έδρας στη φάση των «16» η άνοδος είναι αυτό που την ενδιαφέρει, ο απόλυτος στόχος φέτος. Τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ έδειξαν ότι είναι ακόμα σε φάση μονταρίσματος, παραμένει όμως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Χάμιλτον

Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κάνει τη… μεγάλη απόδραση των τελευταίων ετών και μετά από 7 συναπτά έτη αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία. Τερμάτισε στην τελευταία θέση (12η) της Πρέμιερσιπ, το νεανικό της ρόστερ δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην πίεση σε μια σεζόν που είχε και τραυματισμούς, όλα πήγαν στραβά. O Ράις παραμένει στον πάγκο, θα δώσει πάλι ευκαιρίες σε παιδιά από τις ακαδημίες, έχει όμως κάνει και τις απαραίτητες προσθήκες, με τους αμυντικούς Σιλντς και ΜακΝτόναλντ να έρχονται από Ρέιντζερς και Ρέιθ Ρόβερς αντίστοιχα και τον επιθετικό Ράιαν από τη Στέρλινγκ Άλμπιον. Επτά αποχωρήσεις, σημαντικότερη αυτή του μέσου Κάλαχαν που πήγε στη Ρος Κάουντι. Στο Λιγκ Καπ κέρδισε εκτός έδρας Εδιμβούργο και Φόλκερκ, έχασε στην έδρα της από την Έιρ και έφερε ισοπαλία με την Άλμπιον Ρόβερς, παίρνοντας τον έξτρα βαθμό στα πέναλτι. Τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου της, δεν ήταν όμως μέσα στις τρεις καλύτερες δεύτερες και δεν συνεχίζει. Η άνοδος είναι πάντα ο στόχος, έδειξε καλά στοιχεία στο Λιγκ Καπ, ο Ράις έχει όμως πολύ δουλειά μπροστά του.

Ρέιθ Ρόβερς

Τρέλανε κόσμο πέρυσι στην Τσάμπιονσιπ, παρότι νεοφώτιστη τερμάτισε στην 3η θέση και διεκδίκησε δεύτερη σερί άνοδο. Αποκλείστηκε στα ημιτελικά των πλέι-οφ από την Νταντί, έχασε 3-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της, νίκησε 1-0 στη ρεβάνς στο Νταντί. Προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες, ο έμπειρος Μπέρα από τη Χαρτς δένει την άμυνα, ήρθαν οι επιθετικοί Κίτινγκς και Ζανάτα από Ινβερνές και Έιρ αντίστοιχα, ο μέσος Κόνολι από τη Φόλκερκ. Είχε όμως και σημαντικές απώλειες, όπως του επιθετικού Μούκου που πήγε στην Ινβερνές και του μέσου Άρμστρονγκ που πήγε στην Κιλμάρνοκ. Έδειξε στο Λιγκ Καπ ότι θα είναι και φέτος ανταγωνιστική, τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της αφήνοντας πίσω της την –περσινή φιναλίστ- Λίβινγκστον της Πρέμιερσιπ. Έφερε μάλισα ισοπαλία με τη «Λίβι» χάνοντας στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό. Η κλήρωση στη φάση των «16» δεν ήταν καλή, έπεσε πάνω στην Αμπερντίν. Έχασε 3-1 από τη Χιμπέρνιαν σε ένα δυνατό φιλικό, έδειξε πάντως καλά στοιχεία και αναμένεται να είναι και φέτος ανταγωνιστική.

Ντανφέρμλιν

Περίμενε κάτι καλύτερο από την 4η θέση, μπήκε βέβαια στα πλέι-οφ ανόδου, αποκλείστηκε όμως αμέσως από τη Ρέιθ Ρόβερς, έφερε 0-0 στην έδρα της για να χάσει με 2-0 εκτός έδρας. Μετά από δύο χρόνια στον πάγκο αποχώρησε ο Στιβ Κρόφορντ και ανέλαβε ο Πίτερ Γκραντ που πάλεψε για να κρατήσει την Αλόα στη Λιγκ 1 χωρίς να τα καταφέρει. Ο πρώην μέσος της Σέλτικ προχώρησε σε δυνατές προσθήκες, ο γκολκίπερ Μεχμέτ από την Νταντί Γιουνάιτεντ και ο επιθετικός Τοντόροφ από την Ινβερνές οι πλέον ενδεικτικές. Πάνω από 12 οι αποχωρήσεις, σημαντικότερες αυτές του αμυντικού Μάρεϊ που πήγε στην Κιλμάρνοκ και του επιθετικού ΜακΜάνους που μεταγράφηκε στη Νιου Σεντς της Ουαλίας. Για πέμπτη σερί σεζόν προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ, πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Σεντ Τζόνστον, η οποία κατέκτησε στο τέλος το τρόπαιο. Φέτος έχασε μόνο από τη Σεντ Μίρεν της Πρέμιερσιπ στο Λιγκ Καπ, νίκησε με το εντυπωσιακό 4-2 εκτός έδρας την Πάρτικ Θιστλ, ενώ επικράτησε με 5-1 της Νταμπάρτον και 4-1 της Στενχουσμιουρ. Στους «16» η κλήρωση ήταν η χειρότερη δυνατή, εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Ρέιντζερς. Είναι ήδη όμως… ομάδα του Γκραντ, δεν φοβάται κανέναν και μπορεί να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την άνοδο.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ινβερνές

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά την περασμένη σεζόν, δεν μπόρεσε να μπει στην τετράδα, παραλίγο να κινδυνέψει, μπόρεσε όμως να ανταπεξέλθει στις απανωτές αγωνιστικές το τελευταίο δίμηνο και τερμάτισε στην 5η θέση. Ο ΜακΚάν είχε την ευθύνη ως υπηρεσιακός τεχνικός, καθώς όλοι περίμεναν την επιστροφή του Ρόμπερτσον (σ.σ. ο τεχνικός της Ινβερνές είχε άδεια επ' αόριστον για οικογενειακούς λόγους). Αυτό όμως δεν συνέβη τελικά (ο Ρόμπερτσον πήρε το ρόλο του αθλητικού διευθυντή) και ο Μπίλι Ντόντς, που ήταν βοηθός του ΜακΚάν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο στις αρχές Ιουνίου. Έκανε δυνατές προσθήκες στην επίθεση, αποκτώντας τους ΜακΚάι και Γκαρντίν από τη Ρος Κάουντι και τον Ντούκου από τη Ρέιθ Ρόβερς. Θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του Τοντόροφ που πήγε στην Ντανφέρμλιν, σημαντική και η αποχώρηση του αμυντικού ΜακΚάι που πήγε στη Φόλκερκ. Στο Λιγκ Καπ έπεσε πάνω σε όμιλο που ήταν η Χαρτς, έχασε δύσκολα με 1-0, είχε ηττηθεί ήδη με 3-2 εντός έδρας από την Κοβ Ρέιντζερς, είχε φέρει ισοπαλία με τη Στέρλινγκ. Κέρδισε μόνο την Πίτερχεντ και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει πρόκριση, έδειξε πάντως να έχει πρόβλημα στην άμυνα. Μπορεί να μπει στην τετράδα των πλέι-οφ δύσκολα όμως θα διεκδικήσει άνοδο.

Κουίν οφ Σάουθ

Μόνο άσχημη δεν θεωρείται η 6η θέση στην τελική κατάταξη σε μια δύσκολη και κουραστική σεζόν. Κατάφερε να ανταπεξέλθει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ο Τζόνστον αποφάσισε να κάνει… ρεκτιφιέ. 9 συνολικά προσθήκες, ξεχωρίζουν αυτές των επιθετικών Κόνελι και Ρόι από Σάντερλαντ και Ερντριόνιανς, και 14 αποχωρήσεις (μαζί με τους δανεικούς). Σημαντικές οι απώλειες του  αμυντικού Ομπιλάι που πήγε στη Λίβινγκστον και του επιθετικού Σιλντς που πήγε στη Μάδεργουελ. Δεν μπόρεσε να προχωρήσει στο Λιγκ Καπ, έπεσε έτσι κι αλλιώς σε δύσκολο όμιλο και ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Κουίνς Παρκ. Νίκησε 3-1 την Άνναν, έχασε δύσκολα με 3-2 από τη Μαδεργουελ και νίκησε με 4-1 την Ερντριόνιανς, τα ρόστερ δείχνει ισορροπημένο και ανταγωνιστικό. Αναμένεται να μείνει στην κατηγορία, χωρίς όμως να καταφέρνει τίποτα περισσότερο.

Αρμπρόουθ

Τη σεζόν που τελείωσε ξεκίνησε πολύ άσχημα, φάνηκε ότι θα κινδυνέψει, τελικά εξασφάλισε την παραμονή της τερματίζοντας στην 7η θέση. Ο Κάμπελ προσπάθησε να κρατήσει τον βασικό κορμό, οι αποχωρήσεις όμως δείχνουν πιο σημαντικές από τις προσθήκες. Ο επιθετικός Ντούλαν και ο μέσος Γουάτλι πήγαν στη Μοντρόουζ, 8 συνολικά οι αποχωρήσεις οι πέντε ήταν δανεικοί. Ο αμυντικός Χεντερσον και ο γκολκίπερ Αντέλ που ήρθαν από τα Εδιμβούργο μπορούν να βοηθήσουν, όχι όμως να κάνουν τη διαφορά. Στο Λιγκ Καπ έδειξε καλό πρόσωπο, νίκησε Έλγκιν, Ιστ Φάιφ και Κέλτι Χαρτς, έχασε μόνο από την Νταντί Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε ως μια από τις τρεις καλύτερες δεύτερες, θα υποδεχτεί στη φάση των «16» την κάτοχο του τροπαίου Σεντ Τζόνστον. Αναμένεται να παλέψει για την παραμονή της, θα χρειαστεί να υπερβάλει εαυτόν για να τα καταφέρει, σε μια σεζόν που προμηνύεται δυσκολότερη από την προηγούμενη.

Έιρ

Πέρασε από το μυαλό της η άνοδος πέρυσι, η… σκέψη όμως έφυγε γρήγορα, κινδύνεψε με υποβιβασμό, τερμάτισε τελικά στην 8η θέση. Οριακά γλύτωσε την 9η θέση και τα πλέι-οφ παραμονής, έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την ισόβαθμη της, Μόρτον. Όπως αναμενόταν ο Χόπκιν -που επέστρεψε τον Μάρτιο και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία- προχώρησε σε ριζικές αλλαγές. Ήρθαν επτά παίκτες και έφυγε 8, 13 συνολικά μαζί με αυτούς που έληξε ο δανεισμός τους. Ο ΜακΆλιστερ από τη Σεντ Μίρεν είναι σημαντική προσθήκη στην άμυνα, όπως και οι ΜακΓκίντι και Φιόρτοφτ από τη Μόρτον. Δύσκολα θα καλυφθεί το κενό των μέσων ΜακΓκόουαν και Γουόλς που πήγαν σε Νταντί και Ινβερνές αντίστοιχα και του επιθετικού Ζανάτα που πήγε στη Ρέιθ Ρόβερς. Στο Λιγκ Καπ ήταν παραπάνω από ανταγωνιστική κερδίζοντας εκτός έδρας τη Χάμιλτον, νίκησε και το Εδιμβούργο, για να χάσει στα πέναλτι από την Άλμπιον Ρόβερς. Στάθηκε τυχερή την τελευταία αγωνιστική που δεν μπόρεσε να κατέβει –λόγω κρουσμάτων Covid- η Φόλκερκ και πήρε το ματς στα χαρτιά με 3-0. Πέρασε έτσι στη φάση των «16» όπου θα υποδεχτεί την Νταντί Γιουνάιτεντ. Η παρουσία του Χόπκιν στον πάγκο της εξασφαλίζει ηρεμία, δεν θα κινδυνέψει, δεν φαίνεται όμως να μπορεί να κάνει και το βήμα παραπάνω.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόρτον

Τα… χρειάστηκε για να παραμείνει στην κατηγορία, τερμάτισε στην προτελευταία θέση και χρειάστηκε να δώσει αγώνα πλέι-οφ για να παραμείνει. Νίκησε και τα δύο ματς απέναντι στην Ερντριόνιανς 1-0 εκτός και 3-0 εντός έδρας και γλύτωσε την τελευταία στιγμή τον υποβιβασμό. Στόχος επετεύχθη για τον ΜακΦέρσον που ανέλαβε τον Μάρτιο, αυτό καλοκαίρι ο έμπειρος τεχνικός έκανε προσεκτικές προσθήκες θέλοντας να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες. Σημαντική αυτή του αμυντικού Λίθγκοου από τη Λίβινγκστον και του επιθετικού Ούγκγου από τη Ρέιθ Ρόβερς. Τέσσερις οι προσθήκες, 11 οι αποχωρήσεις 4 από αυτούς δόθηκαν στην Έιρ. Σημαντική αποχώρηση αυτή του επιθετικού Νέσμπιτ που πήγε στη Φόλκερκ. Το Λιγκ Καπ δεν της… πήγε καθόλου, ξεκίνησε με ήττα στα χαρτιά με 3-0 από την Στρανράερ, στα πέναλτι πήρε τον έξτρα βαθμό από την Ιστ Κιλμπράιντ, στα πέναλτι έχασε από την Κιλμάρνοκ, νίκησε 2-1 την Κλάιντ στο φινάλε. Δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία, είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, μοναδικό της ατού ότι έχει από την αρχή της σεζόν τον ΜακΦέρσον στον παγκο.

Πάρτικ Θιστλ

 Με το σπαθί της επέστρεψε στην Τσάμπιονσιπ κερδίζοντας τον τίτλο στη Λιγκ 1, ένα χρόνο μετά τον άδικο υποβιβασμό της (το πρωτάθλημα είχε διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας και την είχε βρει στην τελευταία θέση). Δεν άφησε μάλιστα τους υπεύθυνους της λίγκας να παραβρεθούν στο ματς που έγινε η απονομή του πρωταθλήματος δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που υποβιβάστηκε. Φρόντισε να κρατήσει τον μέσο Τοφόνεϊ (αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Λίβινγκστον), ενώ πήρε στα χαφ και τον Τέρνερ από την Ντανφέρμλιν. Μόλις 5 οι αποχωρήσεις (9 μαζί με τους δανεικούς) σημαντικότερες αυτές των αμυντικών Πένραϊς και Γουίλιαμσον, που πήγαν σε Λίβινγκστον και Φόλκερκ αντίστοιχα. Πολύ δύσκολος ο όμιλος που της έτυχε στο Λιγκ Καπ, έχασε 4-2 από την Ντανφέρμλιν, νίκησε Στενχάουσμιουρ και Νταμπάρτον για να ηττηθεί στο τέλος με 2-0 από τη Σεντ Μίρεν της Πρέμιερσιπ. Ο κορμός της όμως είναι σχεδόν ο ίδιος και δείχνει ότι μπορεί να μπει στην τετράδα, διεκδικώντας την άνοδο.

Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ