Σιόν
Α Ελβετίας
Κωδικός Κουπονιού: 125
Σιόν

ΣΙΟΝ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Βασιλεία
4 - 0
Τέλος Αγώνα
field
Stade Tourbillon (14.283)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
248 χλμ. (απόσταση)

Σιόν - Βασιλεία Προγνωστικά

Ο κόουτς της Σιόν και η Βασιλεία είχαν μακροχρόνια σχέση, ωστόσο δεν είμαστε σίγουροι ότι η φιλοξενούμενη θα κάνει τα… στραβά μάτια για να πάμε στον άσο. Φουλ θεαματικά τα φετινά μεταξύ τους ματς, με γκολ εκατέρωθεν, όμως για να πετύχουμε απόδοση της προκοπής πρέπει να ανεβάσουμε το line του Over και είναι ριψοκίνδυνο.

Σιόν

Κατάταξη: 9η

Βασιλεία

Κατάταξη: 4η

2 Goal/Goal 1
3 Over 1.5 1
3 Over 2.5 1
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Σιόν
Κατάταξη: 9η
?
Η
Ι
Ν
Ι
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 6/7 G/G στα τελευταία ματς
  • 3 σερί «Χ», όλα με G/G εντός
  • 3/3 G/G & Over 3,5 φέτος με Βασιλεία

Ανάλυση

Πήγε να παίξει υποτίθεται «τελικό» στην έδρα της Λουγκάνο, ωστόσο δεν το δικαιολόγησε σε καμία στιγμή και ηττήθηκε δίκαια 3-1. Με… δώρα της άμυνας βρέθηκε να χάνει 2-0 (19’ πέναλτι μέσω VAR, απέκρουσε ο πορτιέρε, αλλά η άμυνα… κοιμήθηκε στο «ριμπάουντ, 44’ αυτογκόλ) στο φινάλε του 1ου ημιχρόνου, πήρε ελπίδα με τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις. Κι ενώ θα περίμενε κανείς να τα δώσει όλα στην επανάληψη, δέχθηκε τρίτο γκολ - «ταφόπλακα» στο 69’ και δεν ευδοκίμησαν οι ευκαιρίες της στο φινάλε (86’, 90+3’). Πίσω από την… εστία του αντίπαλου κίπερ παρακολούθησε το 2ο ημίχρονο ο πρόεδρος, ενώ ερωτηματικά προκάλεσε η απόφαση του κόουτς Βάλκερ (17 χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πόστα στη Βασιλεία) να μην χρησιμοποιήσει βασικό τον φορ Οαρό. Για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να παίξει την παραμονή της σε μπαράζ χρειάζεται να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Βαντούζ. Εκτός οι Λακρουά (Α< 11/0), Μπάμερτ (Α, 26/2), Γουέσλεϊ (Α, 6/1), Ντόλντουρ (Μ, 8/0), Κάσα (Ε, 26/3).
Βασιλεία
Κατάταξη: 4η
?
Ν
Ν
Η
Ν
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 5-2-1 με κόουτς τον Πάτρικ Ράχμεν
  • Έφερε Over 2,5 μετά από 3 σερί Under 2,5
  • 4 συνεχόμενα N/G

Ανάλυση

Με επιβλητικό τρόπο σημείωσε την πρώτη νίκη στη σεζόν κόντρα στη μισητή Ζυρίχη, το τελικό 4-0 μοιάζει… λίγο βάσει των ευκαιριών της. Το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε μόλις στο 5’ αποδείχθηκε καταλυτικό στην αναμέτρηση. Κυριάρχησε απόλυτα, σκόραρε από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο (21’, 30’, 63’, 77’), και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα είχε καλές ευκαιρίες (31’, 33’, 68’) και δοκάρι (44’) για τουλάχιστον διπλάσιο σκορ. Εντυπωσιακός ο αριστερός μπακ Πετρέτα πέτυχε το πρώτο και το τελευταίο γκολ. «Κλείδωσε» τη 2η θέση (και να ισοβαθμήσει με τη Σερβέτ δεν υπάρχει περίπτωση να έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων), το φινάλε «γλύκανε» λίγο την κακή της σεζόν. Μονιμοποιήθηκε ο κόουτς Πάτρικ Ράχμεν, δικαιούται να πάρει μια ευκαιρία. Κλήθηκαν στην εθνική Ελβετίας για το EURO οι αμυντικοί Βίντμερ και Κομέρ. Εξέτισε ο Κλόζε (Α, 28/2), σταθερά εκτός οι Παντούλα (Α, 14/0), Ζόρζε (Α, 5/0), Τζάκα (Μ), τραυματίστηκε και χάνει το φινάλε ο αρχηγός Στόκερ (ΜΕ, 23/6).
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ