foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Σουηδία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 19:13
Euro 2021 Σουηδία.jpg

«Heja Blågult» είναι το μότο που κυριαρχεί στην εθνική Σουηδίας. Το μπλε και κίτρινο (σύμφωνα και με την έκφραση) είναι τα στοιχεία της σκανδιναβικής ομάδας, η οποία παρουσιάζει βελτίωση τα τελευταία χρόνια σε εθνικό επίπεδο. Έχει αποβάλει από πάνω της το «σφιχτό» και «κρύο» στυλ παιχνιδιού και έχει μπει σφήνα στις ομάδες της 2ης διαλογής (πίσω από τις κλασικές δυνάμεις) της Ευρώπης. Άλλωστε, η πορεία της στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχει θετικό πρόσημο, καθώς κλείνει θέση για την τελική φάση εδώ και 6 σερί διοργανώσεις. Ναι μεν δεν έχει κάνει το κάτι παραπάνω (πέρα από τα προημιτελικά που έφτασε το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας), ωστόσο φροντίζει να αφήνει το στίγμα της.

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να τίθεται εκτός διοργάνωσης σύμφωνα με επίσημα χείλη ανθρώπων της Ομοσπονδίας (παρότι επέστρεψε πριν από λίγους μήνες και πάλι στο συγκρότημα), ύστερα από τον τραυματισμό του στο γόνατο, το βάρος πέφτει σε άλλες παλιοσειρές της ομάδας, στην προσπάθεια που θα κάνει για να να αποδείξει πως έχει κι αυτή πιθανότητες πρόκρισης από τον 5ο όμιλο (μαζί με Ισπανία, Πολωνία και Σλοβακία). Ο τεχνικός Γιάνε Άντερσον συμπληρώνει πενταετία (αυτό θα γίνει ανήμερα του 3ο ματς του ομίλου) στον πάγκο και έχει αλλάξει κατά πολύ τη φιλοσοφία όλων στην ομάδα. Πλέον, οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται εκτός συνόρων και δη στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Βέβαια, ο ίδιος γνωρίζει πως θα πρέπει να γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια στη φάση των ομίλων, καθώς το έργο της δεν είναι εύκολο. Ορθώς δεν συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα φτάσουν μακριά στη διοργάνωση σύμφωνα με τις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, άλλωστε και ενδεχόμενη πρόκριση να έρθει από τη φάση των ομίλων, αναμένεται να πέσει πάνω σε «θηρία».

Euro 2021 Σουηδία αποδόσεις

Αργά και σταθερά βήματα όσον αφορά στη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη, έχει φτάσει στο Νο. 18, έχοντας άνοδο δύο θέσεων από την τελευταία αξιολόγηση. Αυτή τη στιγμή «φωτογραφίζεται» ως Νο. 3 στον 5ο όμιλο, πίσω από Ισπανία και Πολωνία. Αν και σωστό το παραπάνω, θα ήταν αδιανόητο να μην προσπεράσει τουλάχιστον τη Σλοβακία. Ο Άντερσον έχει περάσει στους παίκτες του πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, κάτι άλλωστε που φαίνεται και στα τελευταία επίσημα ματς. Το «2 στα 2» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Βέβαια, χρειάστηκε να πάρει γερές «κρυάδες» στο πρόσφατο Nations League, εκεί όπου αποτέλεσε τον... σάκο του μποξ για τις Γαλλία, Πορτογαλία και Κροατία. Το σημαντικό είναι πως γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί δυνατές μονομαχίες.

Το ζητούμενο είναι ένα! Μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να προσπεράσει την Πολωνία του Λεβαντόφσκι; Αν δε χάσει στην πρεμιέρα από την Ισπανία, τότε όλα γίνονται. Σημαντικό το γεγονός ότι η πρόκριση θα παιχτεί στο φινάλε με τους Πολωνούς. Ποιες είναι επομένως οι νεότερες αποδόσεις που αφορούν τη Σουηδία;

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να προκριθεί ως 1η 7.50 Bwin
Να φτάσει στα ημιτελικά 12.50 Stoiximan
Να χάσει στον τελικό της διοργάνωσης 31.00 Sportingbet

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Σουηδία πρόγραμμα

Θεωρούμε πως η Ισπανία δεν θα κάνει «λάθος» στον 5ο όμιλο, οπότε Σουηδία και Πολωνία θα τα δώσουν όλα για τη 2η θέση. Δεν είναι ευνοϊκό το ότι ξεκινάει την περιπέτεια της κόντρα στους «φούριας ρόχας», καθώς είναι ματς «εκτός προγράμματος». Βέβαια, έχουμε δει την Ισπανία να ζορίζεται κόντρα σε κλειστές άμυνες, οπότε ας κρατήσουμε... μικρό καλάθι. Αν και η Πολωνία πάρει τους τρεις βαθμούς με την Σλοβακία, τότε είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη στην 2η αγωνιστική κόντρα στους Σλοβάκους, ώστε να πάει σε ματς «do or die» κόντρα στην παρέα του Λεβαντόφσκι στην τελευταία στροφή των ομίλων. Αναμονή ώστε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η πρεμιέρα. Το αναλυτικό πρόγραμμα ακολουθεί παρακάτω 👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ισπανία - Σουηδία 14/6, 22:00 «Λα Καρτούχα», Σεβίλλη
Σουηδία - Σλοβακία 18/6, 16:00 «Κρεστόφσκι», Αγία Πετρούπολη
Σουηδία - Πολωνία 23/6, 19:00 «Κρεστόφσκι», Αγία Πετρούπολη

Μπορεί η Σουηδία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Μοιάζει ακατόρθωτο να κόψει πρώτη το νήμα στο 5ο γκρουπ, αλλά επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο και επειδή τα έχουμε δει όλα, «ποτέ μη λες ποτέ». Οι αποδόσεις πάντως λένε αλήθεια, θεωρώντας πως η σκανδιναβική ομάδα βρίσκεται κάπου μεταξύ 2ης και 3ης θέσης. Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις που αφορούν το πλασάρισμα των Σουηδών στον όμιλό τους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 7.50 (Bwin)

Να τερματίσει στην 2η θέση 3.15 (Stoiximan)

Να προκριθεί από τον όμιλο 1.44 (Bwin)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να δούμε με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί η Σουηδία εάν τερματίσει στην πρώτη, στην δεύτερη ή στην τρίτη θέση.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Α' Ομίλου (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία) ή Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία) ή Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
2ο του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή 1ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 2021 προγνωστικά Σουηδία

Πορεία στον ΌμιλοΔεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ωστόσο ποντάρει στους τρεις βαθμούς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Σλοβακία. Αν αυτό επιτευχθεί, τότε πάμε σε «τελικό» στο φινάλε των ομίλων κόντρα στην Πολωνία. Το να τερματίσει στην 1η θέση του 5ου γκρουπ προσφέρεται σε απόδοση 7.50 στην Bwin , ενώ το να προκριθεί ως 2η τιμάται στο 3.15. Στο 2.75 το να ολοκληρώσει στην 3η θέση, ενώ η πρόκριση (ανεξαρτήτως τι θέση θα καταλάβει) βρίσκεται στο 1.50. Όλα αυτά βέβαια, θα έχουν αυξομειώσεις μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής.

Πορεία στην διοργάνωση: Οι Σουηδοί δε βάζουν όρια, αν και γνωρίζουν πως θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν κάτι καλό στη διοργάνωση. Ακόμη και να γίνει η πρώτη δουλειά (πρόκριση από τη φάση των ομίλων), τότε ενδέχεται να πέσουν πάνω σε σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα. Με μία γρήγορη ματιά, ίσως και να μην είναι τόσο κακό το να πλασαριστεί στη 2η θέση, καθώς θεωρητικά θα βρεθεί με μία από τις Κροατία ή Τσεχία στη συνέχεια. Άλλωστε με τους «χρβάτσκι» έχει κοντραριστεί τους τελευταίους μήνες και αν μη τι άλλο τους ξέρει καλά. Δεν τη βολεύει να πέσει πάνω σε Δανία, Ουκρανία, ακόμη και Αυστρία, μιας και οι προαναφερθείσες έχουν αλλάξει επίπεδο ως ομάδες. Βέβαια, αν κοιτάξουμε τις αποδόσεις, θα διαπιστώσουμε πως το 4.10 για πρόκριση στα προημιτελικά θα μπορούσε να βρίσκεται πιο ψηλά. Μάλλον κάτι βλέπει ο μπουκ! Σαφώς πιο δύσκολο το σενάριο της παρουσίας της στα ημιτελικά, κάτι που αποτυπώνεται και στο 12.50, ενώ το να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να βρεθεί στον τελικό και να τον χάσει προσφέρεται στο 31.00 (σε αποδόσεις της Bwin).

Πρώτος σκόρερ: Η απουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ανοίγει χώρο στο Μάρκους Μπεργκ στο να βρεθεί στην ενδεκάδα. Μπορεί ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού να θεωρείται «γερασμένο κορμί», ωστόσο έχει την εμπειρία με μία ενέργεια να πάρει ένα ολόκληρο ματς. Λογικά θα έχει παρτενέρ του τον εξελίξιμο Ισάκ της Σοσιεδάδ. Δεν ξεχνάμε πάντως πως είναι ομάδα που έχει πολλά χαφ (Κλάεσον, Κουλουσέφσκι, Φόρσμπεργκ) που πατούν στην αντίπαλη περιοχή. Πάντως, μόνο ο Μάρκους Μπεργκ δεν βρίσκεται στη λίστα με τους πιθανούς πρώτους σκόρερ κι αυτό προκαλεί εντύπωση.

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Σκανάραμε αποδόσεις, σκαλίσαμε πιθανά σενάρια και φτάσαμε σε ένα συμπέρασμα. Έχουμε σεβασμό στα κατορθώματα του Πολωνού Λεβαντόφσκι, ωστόσο μπορούμε να κυνηγήσουμε κάτι το διαφορετικό. Αυτό είναι η συνδυαστική επιλογή «1η Ισπανία - 2η Σουηδία», με την απόδοση να μας... κλείνει το μάτι 3.40 (Bwin). Αυτή η απόδοση ενδέχεται να πάρει ανοδική τροχιά, αν η Σουηδία ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Ισπανία, σενάριο που φαντάζει πολύ πιθανό. Ευελπιστούμε όμως σε πολύ καλύτερη συνέχεια στα δύο επόμενα ματς από τους Σκανδιναβούς.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σουηδία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Σουηδίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Ρ. Όλσεν (Τ, 31) 43/0 Έβερτον
Κ. Γιόνσον (Τ, 31) 9/0 Κοπεγχάγη
Κ. Νόρντφελντ (Τ, 31) 14/0 Γκεντσλερμπιρλίγκι
Μ. Λούστιγκ (Α, 34) 89/6 ΑΪΚ
Β. Λίντελοφ (Α, 26) 40/3 Μάντσεστερ Γ.
Α. Γκράνκβιστ (Α, 36) 88/9 Χέλσινγκμποργκ
Π. Μπένγκστον (Α, 33) 37/0 Βέιλε
Λ. Αουγκούστινσον (Α, 27) 32/2 Βέρντερ
Φ. Χελάντερ (Α, 28) 15/0 Ρέιντζερς
Έ. Κραφτ (Α, 26) 26/0 Νιούκαστλ
Π. Γιάνσον (Α, 30) 27/0 Μπρέντφορντ
Μ. Ντάνιελσον (Α, 32) 8/2 Ντάλιαν Προφ.
Σ. Λάρσον (Μ, 35) 128/10 ΑΪΚ
Ά. Έκνταλ (Μ, 31) 56/0 Σαμπντόρια
Έ. Φόρσμποργκ (Μ, 29) 57/8 Λειψία
Γκ. Σβένσον (Μ, 34) 31/0 Γκουανγκζού Σίτι
Κ. Σεμά (Μ, 27) 11/0 Γουότφορντ
Β. Κλάεσον (Μ, 29) 45/9 Κράσνονταρ
Μ. Σβάνμπεργκ (Μ, 22) 8/1 Μπολόνια
Κρ. Όλσον (Μ, 25) 24/0 Κράσνονταρ
Ντ. Κουλουσέφσκι (Μ, 21) 12/1 Γιουβέντους
Γ. Καγιούστε (Μ, 21) 4/0 Μίντιλαντ
Μ. Μπεργκ (Ε, 34) 85/23 Κράσνονταρ
Α. Ισάκ (Ε, 21) 21/6 Σοσιεδάδ
Ρ. Κουάισον (Ε, 27) 25/9 Μάιντζ
Τζ. Λάρσον (Ε, 23) 6/1 Σπαρτάκ Μ.

Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Από τη στιγμή που θα λείψει «Ίμπρα», τα φώτα θεωρητικά πέφτουν στον Μάρκους Μπεργκ. O 34χρονος επιθετικός γνωρίζει πως δεν θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε άλλη μεγάλη διοργάνωση, οπότε θα προσπαθήσει να πιάσει καλή απόδοση με την «μπλάγκουλτ» σε όσα ματς χρησιμοποιηθεί. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεγράφουμε και τους Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Κουλουσέφκι και Σεμπάστιαν Λάρσον, οι οποίοι έχουν την έφεση να πατούν στην αντίπαλη περιοχή (28 γκολ μαζί με το εθνόσημο). Ο Άντερσον δεν αποχωρίζεται το «κλασικό» 4-4-2, ενώ στηρίζεται ιδιαίτερα στις στατικές φάσεις. Όποιος έχει παρακολουθήσει παιχνίδια της, θα έχει διαπιστώσει πως κερδίζει πολλά κόρνερ και φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή. Αμυντικά πάντως, υπάρχουν παίκτες που έχουν ξεπεράσει το 33ο έτος της ηλικίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η πιθανή 11-άδα

Δύσκολα θα δούμε τον Άντερσον να προσαρμόζει το σύστημα της ομάδας. Πιστός στο 4-4-2, ακόμη και όταν η ομάδα είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί, δεν θα αλλάξει στρατηγική. Με τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια και τους Λούστιγκ, Χελάντερ, Λίντελοφ, Αουγκούστινσον από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Χρειάζεται η εμπειρία του Σεμπάστιαν Λάρσον στη μεσαία γραμμή, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Έκνταλ (εφόσον είναι υγιής). Στα... άκρα οι Κλάεσον και Φόρσμπεργκ και επιθετικό «δίδυμο» θα είναι η εμπειρία (Μάρκους Μπεργκ) με το «φρέσκο αίμα» (Αλεξάντερ Ισάκ).

Ο προπονητής

Γιάνε Άντερσον (58 ετών). Ο τεχνικός από το Χάλμσταντ δεν έκανε καμία σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής, καθώς αγωνίστηκε μόνο στη χώρα του και τις άσημες Άλετς, Χάλμια και Λάχολμς. Ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής το μακρινό 1988 στην Άλετς και σιγά - σιγά έκανε άλματα στην πορεία του. Βοηθός τεχνικού για δύο χρόνια στην ομάδα της γενέτειράς του, για να αναλάβει επισήμως την ομάδα για μία τετραετία (2004-09). Μετακόμισε στο Γκέτεμποργκ για λογαριασμό της Έργκριτε, ενώ στη συνέχεια πήγε στο Νόρκεπινγκ, εκεί όπου οδήγησε την ομώνυμη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από 25 χρόνια! Άλλωστε είναι και η μοναδική διάκριση που έχει ως κόουτς. Από το 2016 (και μετά την κακή πορεία της ομάδας στο Euro) βρίσκεται στο πόστο της Εθνικής ομάδας, έχοντας πάρει «μυρωδιά» μόνο από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 (στη Ρωσία). Σκληρός ως τεχνικός, «φωνακλάς» κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ έχει κοντραριστεί με αρκετούς ανθρώπους της Ομοσπονδίας, όταν κατά το παρελθόν πιέστηκε κατά τις κλήσεις των παικτών.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ