foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Αυστρία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 21:46
Euro 2021 Αυστρία.jpg

Αυτή είναι η τρίτη παρουσία της Αυστρίας στα τέσσερα τελευταία Euro, μόνο σε αυτό του 2012 δεν πήρε μέρος, ενώ σε αυτό του 2008 (δέκα χρόνια μετά από το τελευταίο της ραντεβού σε τελική φάση, αυτή του Μουντιάλ του 1998), συμμετείχε ως συν-διοργανώτρια. Τις δύο προηγούμενες φορές η πορεία της τερματίστηκε στη φάση των ομίλων, ενώ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει καν νίκη (0-2-4 ο συνολικός της απολογισμός). Απέτυχε και στις δύο περιπτώσεις, την πρώτη είχαν δημιουργηθεί απαιτήσεις ως γηπεδούχος και τη δεύτερη λόγω της αγωνιστικής ανόδου που έχει τα τελευταία χρόνια. Πήρε την πρόκρισή της για τη φετινή διοργάνωση ως 2η στον όμιλό της στα προκριματικά, δεν απείλησε την πρωτοπόρο Πολωνία, αλλά δεν κινδύνευσε και από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ακολουθεί η αναλυτική παρουσίαση για την Αυστρία, πρόβλεψη για την πιθανή ενδεκάδα και τακτική που ακολουθεί, αλλά και πληροφορίες για τον προπονητή της, Φράνκο Φόντα. Επίσης, έχουν συγκεντρωθεί αποδόσεις για γεγονότα της πορείας της, αλλά και προτάσεις που αξίζουν να πονταριστούν.

Euro 2021 Αυστρία αποδόσεις

Η Αυστρία είναι από τις τελευταίες ομάδες που έχουν διψήφια απόδοση για κατάκτηση της διοργάνωσης, το 81.00 που τη συνοδεύει μαρτυρά πως πρόκειται από τις «μικρομεσαίες» ομάδες του τουρνουά (8η μεγαλύτερη απόδοση μεταξύ των 24 συμμετέχοντων). Θα μπορέσει να διαψεύσει τα προγνωστικά και να αποτελέσει την έκπληξη του Euro 2020;

Οι «2 στους 2» αποκλεισμοί από τη φάση των ομίλων που γνώρισε στις ισάριθμες προηγούμενες συμμετοχές της έχουν υπολογιστεί στην απόδοση του να χαιρετήσει τη διοργάνωση πριν τους «16», ωστόσο σε περίπτωση που τα καταφέρει να περάσει ως δεύτερη, τότε το «σταύρωμα» που θα της έρθει στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ (πονηρός ο Α' Όμιλος, οι Ελβετία και Τουρκία απειλούν την πρωτιά της Ιταλίας) ίσως επιτρέψει σκέψεις για περαιτέρω πορεία.

Η ομάδα του Foxbet.gr μετέτρεψε τις παραπάνω σκέψεις σε αποδόσεις και ψάχνοντας τις στοιχηματικές σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες τιμές.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να φτάσει στα ημιτελικά 10.00 Stoiximan
Να φτάσει στα προημιτελικά 4.00 Bwin
Να αποκλειστεί στους ομίλους 2.80 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Αυστρία πρόγραμμα

Η Αυστρία κληρώθηκε στον 3ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τη Β. Μακεδονία, στη συνέχεια την Ολλανδία, ως φιλοξενούμενη μάλιστα και στο φινάλε των ομίλων την Ουκρανία. Όπως γίνεται αντιληπτό το νικηφόρο ξεκίνημα είναι εκ των ων ουκ άνευ για να ελπίζει σε πρόκριση και η λογική λέει πως η τελευταία αγωνιστική θα μετατραπεί σε πρόωρο τελικό για την ομάδα που θα πάρει τη 2η θέση, πίσω από το φαβορί, Ολλανδία. Βέβαια, με νίκη με ένα καλό σκορ κόντρα στη Β. Μακεδονία, ίσως Αυστρία και Ουκρανία βολευτούν με μια ισοπαλία και περάσει η μία εκ των δύο ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Το αρνητικό είναι πως θα χρειαστεί να ταξιδέψει δύο φορές, καθώς η βάση της θα είναι το Ζέεφελντ της Ολλανδίας και θα πρέπει να μεταφερθεί στη Ρουμανία την 1η και 3η αγωνιστική. Στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, οπότε πλάνα για πιθανούς αντιπάλους και σταυρώματα δεν υπάρχει λόγος να γίνονται.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα της Αυστρίας για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Αυστρία – Β. Μακεδονία 13/6, 19:00 Νατσιονάλα Αρένα, Βουκουρέστι
Ολλανδία – Αυστρία 17/6, 22:00 Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, Άμστερνταμ
Ουκρανία – Αυστρία 21/6, 19:00 Νατσιονάλα Αρένα, Βουκουρέστι

Μπορεί η Αυστρία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Η Ολλανδία είναι το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου, η αγωνιστική της ανωτερότητα, αλλά και το ότι αγωνίζεται εντός έδρας το δικαιολογούν. Η Αυστρία ξεκινάει, βάσει αποδόσεων, ως τρίτο φαβορί για να καταλάβει την 1η θέση του ομίλου και η αλήθεια είναι πως είναι δίκαιη η εκτίμηση. Λογικά θα μοιραστεί με την Ουκρανία τις δύο μεσαίες θέσεις του γκρουπ, οπότε το 3.00 για τερματίσει 2η και το 2.25 για να βγει 3η είναι αποδόσεις που έχουν βάση για επιλεχθούν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει 1η στον Γ' Όμιλο ⏩ 6.00 (Bwin)

Να προκριθεί από τον Γ' Όμιλο ⏩ 1.36 (Vistabet)

Να τερματίσει 3η στον Γ' Όμιλο ⏩ 2.30 (Stoiximan)

Ενδιαφέρον παρουσιάζει να δούμε πιο αναλυτικά με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί το Βέλγιο σε περίπτωση που προκριθεί στους «16».

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Δ’ (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία), ή Ε’ (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία) ή ΣΤ’ ομίλου (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία)
1ο του Α’ ομίλου (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία)
3η* 1ο του ΣΤ’ (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία), ή του Ε’ ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 2021 προγνωστικά Αυστρία

Πορεία στον Όμιλο: Το θετικό για την Αυστρία είναι πως υπάρχει στον όμιλο μια ομάδα η οποία ξεκινάει, τουλάχιστον στα αρχικά προγνωστικά, ως το φαβορί του ομίλου (Ολλανδία) και άλλη μία που πραγματοποιεί την παρθενική της συμμετοχή και όλοι την υπολογίζουν ως τον... σάκο του μποξ (Β. Μακεδονία). Αυτό σημαίνει πως απομένει η Ουκρανία για να κονταροχτυπηθεί για τη 2η θέση. Ισοδύναμες μοιάζουν οι δύο ομάδες, εφόσον η πρόκριση κριθεί στην 3η αγωνιστική σε ένα ματς όλα γίνονται, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο που αναφέραμε παραπάνω και με ένα βολικό «Χ» περάσουν... χέρι-χέρι.

Πορεία στη διοργάνωση: Δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις πέρα της πρόκρισης στους «16», αν τα καταφέρει η πορεία της θα θεωρηθεί πετυχημένη. Η πρόβλεψή μας είναι πως θα κάνει στην τωρινή διοργάνωση το βήμα που δεν μπόρεσε στις δύο προηγούμενες που συμμετείχε και θα περάσει από τους ομίλους, όμως θα χαιρετήσει στη φάση των «16».

Πρώτος σκόρερ: Διαθέτει καλούς επιθετικούς, που κάνουν σημαντική καριέρα σε αξιόλογες ομάδες, όπως ο Σάμπιτζερ στη Λειψία και ο Κάλαϊτζιτς στη Στουτγάρδη. Ωστόσο αυτός που ξεχωρίζει από το ρόστερ είναι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο οποίος έχει πάρει ειδική άδεια από την ομάδα που ανήκει στην Κίνα, τη Σανγκάη Πορτ και θα βρεθεί από την προετοιμασία μαζί με την ομάδα. Είναι ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της εθνικής, βέβαια είναι δύσκολο να κάνει την υπέρβαση στο τουρνουά, λογικά πληρώνει 151.00 να πετύχει τα περισσότερα γκολ.

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα τη θεωρούμε ικανή να πάρει την πρόκριση από τους ομίλους. Δύο είναι τα σενάρια που μπορεί να το πετύχει. Το πρώτο είναι να σημειώσει δύο νίκες και να μαζέψει 6 βαθμούς, κάτι που πληρώνει 6.50 (Bwin) και το άλλο να κάνει μία νίκη και να φέρει μια ισοπαλία. Σε αυτή την περίπτωση θα έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς, κάτι που προσφέρεται στο 3.75 (Sportingbet). 

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυστρία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική


Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Αυστρίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.
 

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Π. Πέρβαν (Τ, 33) 7/0 Βόλφσμπουργκ
Αλ. Σλάγκερ (Τ, 25) 6/0 Λίντσερ
Ντ. Μπάχμαν (Τ, 26) 0/0 Γουότφορντ
Αλ. Ντράγκοβιτς (Α, 30) 89/2 Λεβερκούζεν
Ντ. Αλάμπα (Α, 28) 79/14 Μπάγερν
Μ. Χίντερεγκερ (Α, 28) 53/4 Άιντραχτ Φρ.
Στ. Λάινερ (Α, 28) 28/1 Γκλάντμπαχ
Αντρ. Ούλμερ (Α, 35) 23/0 Σάλτσμπουργκ
Κρ. Τρίμελ (Α, 34) 11/0 Ουνιόν Βερ.
Στ. Πος (Α, 24) 10/1 Χόφενχαϊμ
Φ. Λίνχαρτ (Α, 24) 3/0 Φράιμπουργκ
Μ. Φριντλ (Α, 23) 2/0 Βέρντερ Βρ.

Γ. Μπαουμγκαρτλίνγκερ (Μ, 33)

82/1 Λεβερκούζεν
Στ. Ιλσάνκερ (Μ, 32) 50/0 Άιντραχτ Φρ.
Β. Λαζάρο (Μ, 25) 30/3 Γκλάντμπαχ
Αλ. Σεπφ (Μ, 27) 25/5 Σάλκε
Χ. Σλάγκερ (Μ, 19/1) 19/1 Βόλφσμπουργκ
Κρ. Μπαουμγκάρτνερ (Μ, 21) 8/3 Χόφενχαϊμ
Κ. Λάιμερ (Μ, 24) 7/1 Λειψία
Φλ. Γκρίλιτς (Μ, 25) 22/1 Χόφενχαϊμ
Λ. Ζάουμπ (Μ, 26) 20/6 Λουκέρνη
Μ. Αρναούτοβιτς (Ε, 32) 87/29 Σανγκάη
Μ. Σάμπιτσερ (Ε, 27) 48/8 Λειψία
Μ. Γκρέγκοριτς (Ε, 27) 24/4 Άουγκ/ργκ
Κ. Ονισίβο (Ε, 29) 11/1 Μάιντζ
Σ. Κάλαϊτζιτς (Ε, 23) 5/3 Στουτγάρδη

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

 

Δεν ψάχνει εξεζητημένα πράγματα ο Φράνκο Φόντα σε συστήματα, χρησιμοποιεί κυρίως το 4-4-2, με τον δεύτερο επιθετικό, αναλόγως τον αγώνα, να παίζει είτε δίπλα στον πρώτο είτε από πίσω του. Η αποτελεσματικότητα των επιθετικών θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της, καθώς μην ξεχνάμε πως η πρόκριση μπορεί να κριθεί ακόμα στην ισοβαθμία και να παίξουν ρόλο τα γκολ που έχει πετύχει η κάθε ομάδα. Διαθέτει πολλές λύσεις πάντως στην επίθεση, σημαντικό αυτό, καθώς θα μπορούν να γίνονται κινήσεις και από τον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Παίκτης βαρόμετρο είναι ο Ντέιβιντ Αλάμπα. Ο 28χρονος άσος αγωνίζεται στην Μπάγερν ως αριστερός μπακ, ακόμα και ως κεντρικός αμυντικός τη φετινή σεζόν, όμως στην Αυστρία έχει συχνά πιο προωθημένο ρόλο και παίζει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, συμμετέχοντας ενεργά στο παιχνίδι της ομάδας.

Η πιθανή ενδεκάδα

Διαθέτει αξιόλογους τερματοφύλακες, δεν υπάρχει αυτός με τις πολλές συμμετοχές και φαίνεται τη μάχη για βασικός να κερδίζει ο Σλάγκερ της Λίντσερ. Στην τετράδα της άμυνας θεωρώντας πως ο Αλάμπα θα πάρει περισσότερο χρόνο ως μπακ τον τοποθετούμε στο αριστερό άκρο, εναλλακτική του λύση είναι ο Ούλμερ. Τα δύο στόπερ θα είναι ο Χίντερεγκερ και ο Ντράγκοβιτς και στο δεξί άκρο ο Λάινερ.

Πληθώρα επιλογών στη μεσαία γραμμή, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο αρχηγός Μπαουμγκαρτλίνγκερ θα είναι 100% έτοιμος και θα πάρει θέση στον άξονα, αλλιώς το δίδυμο των κεντρικών χαφ θα αποτελέσουν οι Ιλσάνκερ και Σλάγκερ. Καπαρωμένη θεωρείται η θέση του ενός ακραίου χαφ από τον Μπαουμγκάρντερ (παίζει και από τις δύο μεριές), ο 21χρονος έχει ξετρελάνει τον Φόντα με τις εμφανίσεις του. Από την αριστερή μεριά υπάρχουν οι επιλογές των Σλάγκερ (εφόσον δεν χρησιμοποιηθεί στο κέντρο), Αλάμπα (αν προτιμηθεί αντί για μπακ).

Τις δύο θέσεις στην επίθεση θα διεκδικήσουν οι Σάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς και Κάλαϊτζιτς, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα. Λύσεις μπορεί να δώσει και ο Γκρέγκοριτς.

Ο προπονητής

Φράνκο Φόντα (55 ετών). Ανέλαβε την Αυστρία τον Ιανουάριο του 2018 και της έδωσε ταυτότητα στα προκριματικά, κερδίζοντας την πρόκριση για το Euro. Ο Γερμανός τεχνικός έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της προπονητικής του καριέρας ως κόουτς της Στουρμ, την οποία ανέλαβε αρχικά ως υπηρεσιακός, καθιερώθηκε και πήρε το πρωτάθλημα το 2011, ενώ επέστρεψε για μια τριετία μετά από ένα μικρό πέρασμα από την Καϊζερσλάουτερν.

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2020 - 21

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ