foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Δανία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 16:16
Denmark.jpg

Η Δανία δεν είναι αμελητέα ποσότητα, δίνει το «παρών» για 9η φορά σε τελική φάση Euro, υπάρχει όρεξη για διάκριση μετά την απουσία της από την προηγούμενη διοργάνωση του 2016. Περηφανεύεται για το τρόπαιο που κατέκτησε το μακρινό 1992 στα γήπεδα της Σουηδίας, ενώ το τελευταίο επίτευγμά της ήταν στο Euro 2004, φτάνοντας μέχρι την προημιτελική φάση. Ο νεαρός τεχνικός, Κάσπερ Χιούλμαντ, έχει στα χέρια του ένα ανάμικτο ρόστερ, από έμπειρους και ανερχόμενους «αστέρες» του σκανδιναβικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι στοχεύουν να αφήσουν το δικό τους θετικό στίγμα στο θεσμό, έχοντας πρωταρχικό σκοπό την πρόκριση από τον όμιλό τους.

Βλέποντας τις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, θεωρείται το 10ο φαβορί για την κατάκτηση του Euro, με απόδοση 41.00. Καθόλου άσχημη τοποθέτηση, βρισκόμενη πίσω από την Κροατία, τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και τα «μεγαθήρια» της Ευρώπης. Βέβαια, το βασικό ερώτημα και ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι, αν μπορεί να προκριθεί από τον «καυτό» όμιλό της, αντιμετωπίζοντας το Βέλγιο, ένα από τα πρώτα φαβορί της διοργάνωσης, τη «σκληροτράχηλη» Ρωσία και την «πρωτάρα» Φινλανδία. Με 1.45 συγκαταλέγεται ως το δεύτερο φαβορί για την πρόκριση στους «16».

Euro 2021 Δανία αποδόσεις

Η συμμετοχή στο γύρο των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 (αποκλείστηκε από την Κροατία στα πέναλτι), ήταν η πιο πρόσφατη διάκρισή της. Πάνω σε αυτή την πορεία θα βασιστεί ο κόουτς Χιούλμαντ, καθώς και στην αξιοπρεπή εικόνα που έβγαλε στην προκριματική φάση του Euro, όπου τερμάτισε στη 2η θέση με απολογισμό 4-4-0 (στο «-1» από την 1η Ελβετία). Είναι από τις «βολεμένες» ομάδες της τωρινής διοργάνωσης, τα παιχνίδια της στον όμιλο θα διεξαχθούν εντός έδρας, στην Κοπεγχάγη. Αποκτάει πλεονέκτημα, της δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά συγχρόνως τη «γεμίζει» με ευθύνη και πίεση να πετύχει το κάτι παραπάνω. Ας δούμε τις νεότερες αποδόσεις που την αφορούν:

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να προκριθεί ως 1η από τον όμιλο 3.75 Bwin
Φάση αποκλεισμού: Ημιτελικά 9.00 Bwin
Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης 13.00 Stoiximan

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Δανία πρόγραμμα

Καλείται να εκμεταλλευτεί τους τρεις αγώνες που θα δώσει στη χώρα της, στο «Parken Stadium» της Κοπεγχάγης, ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Αν κατακτήσει την 1η θέση, στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει ομάδα από το γκρουπ των καλύτερων τρίτων ομάδων, ενώ αν τερματίσει στη 2η θέση θα βρει μπροστά της τη 2η ομάδα του 1ου ομίλου (Τουρκία ή Ιταλία ή Ελβετία ή Ουαλία). Με «μονόδρομο» μοιάζει η νίκη στην πρεμιέρα ενάντια στην «σταχτοπούτα» Φινλανδία, ακολουθεί το πιο δύσκολο ματς με το Βέλγιο και ρίχνει «αυλαία» με τη Ρωσία. Το αναλυτικό πρόγραμμα ακολουθεί παρακάτω 👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Δανία – Φινλανδία 12/6, 19:00 «Πάρκεν», Κοπεγχάγη
Δανία – Βέλγιο 17/6, 19:00 «Πάρκεν», Κοπεγχάγη
Δανία – Ρωσία 21/6, 22:00 «Πάρκεν», Κοπεγχάγη

Δικαιολογημένα, το Βέλγιο είναι το φαβορί στον όμιλο, πιθανότατα η Δανία θα «παλέψει» για τη 2η θέση μαζί με τη Ρωσία. Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις που αφορούν τους Δανούς στο γκρουπ:

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 3.75 (Bwin)
Να τερματίσει στην 2η θέση 2.75 (Stoiximan)
Να προκριθεί από τον όμιλο 1.22 (Sportingbet)


Αξίζει να δούμε πιο αναλυτικά με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί η Δανία σε περίπτωση που προκριθεί στη νοκ-άουτ φάση.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία), ή την 3η του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία), ή 3η του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία), ή 3η του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία)
2η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία)
3η* 1η του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία), ή 1η του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Δανία

Πορεία στον ΌμιλοΜπορεί να έχει το αβαντάζ της έδρας, ωστόσο γνωρίζει ότι το Βέλγιο είναι το πρώτο φαβορί του ομίλου, επομένως θα στοχεύσει να πάρει τη 2η θέση, έχοντας άμεση αντίπαλο την αξιοσέβαστη Ρωσία. Αν τα καταφέρει, θα «πληρώσει» 2.80, αρκετά κολακευτική απόδοση που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Εκεί, μάλλον θα βρει μπροστά της μία εκ των Τουρκία ή Ελβετία. Θα μπλέξει σε… περιπέτειες να πάρει την 3η θέση, πιθανώς να αντιμετωπίσει μία εκ των Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία από τον 6ο ή Σουηδία, Πολωνία από τον 5ο.

Πορεία στην διοργάνωση: Θα χαρακτηριστεί ως αποτυχία η μη πρόκριση από τον όμιλο, έχοντας ως «όπλο» τα εντός έδρας παιχνίδια της. Βρίσκεται σε δύσκολο γκρουπ, ωστόσο μοιάζει ικανή να περάσει στον επόμενο γύρο, θα «πληρώσει» 1.45, αρκετά «φτωχή» απόδοση. Από εκεί και ύστερα, θα δυσκολέψουν τα πράγματα, λογικό να μην υπάρξει παραπάνω πίεση για διάκριση, δίνει 3.40 να φτάσει στους «8» και 8.00 να προκριθεί στους «4».

Πρώτος σκόρερ: Ο επικρατέστερος παίκτης να βάλει τα περισσότερα γκολ δεν έχει θέση στην επίθεση, αλλά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο λόγος για τον εμπειρότερο του ρόστερ, τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κουβαλάει στην πλάτη του μία πετυχημένη χρονιά με την Ίντερ, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα. Με 86.00 απόδοση μοιάζει απίθανο να ξεχωρίσει σε αυτό τον τομέα, άλλωστε ξεχωρίζει περισσότερο για τις ασίστ.

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Βέλγιο και Ρωσία είναι υψηλά εμπόδια για τον Χιούλμαντ και τους παίκτες του, θα χρειαστεί υπέρβαση για να τερματίσει εντός της πρώτης δυάδας. Βέβαια, αν κερδίσει τη Φινλανδία, που αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Στο 1.22 στην Bwin το να περάσει από τον όμιλο.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δανία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Δανίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Κ. Σμάιχελ (Τ, 34) 65/0 Λέστερ
Γ. Λεσλ (Τ, 32) 1/0 Μίντιλαντ
Φ. Ριόναου (Τ, 28) 8/0 Σάλκε
Γ. Άντερσεν (Α, 25) 5/0 Φούλαμ
Γ. Βέστεργκαρντ (Α, 28) 22/1 Σαουθάμπτον
Σ. Κιάερ (Α, 32) 107/3 Μίλαν
Γ. Μάεχλε (Α, 24) 10/2 Αταλάντα
Α. Κρίστενσεν (Α, 25) 41/1 Τσέλσι
Μ. Γιόργκενσεν (Α, 31) 35/2 Κοπεγχάγη
Γ. Λάρσεν (Α, 30) 36/2 Ουντινέζε
Ν. Μποϊλέσεν (Α, 29) 20/1 Κοπεγχάγη
Ρ. Σκοφ (Μ, 25) 10/5 Χόφενχαϊμ
Τ. Ντιλέινι (Μ, 29) 54/5 Ντόρτμουντ
Κ. Έρικσεν (Μ, 29) 108/36 Ίντερ
Κ. Νόργκαρντ (Μ, 27) 4/0 Μπρέντφορντ
Ντ. Βας (Μ, 32) 30/0 Βαλένθια
Π. Χόιμπιεργκ (Μ, 25) 41/4 Τότεναμ
Μ. Γένσεν (Μ, 25) 6/1 Μπρέντφορντ
Α. Κρίστιανσεν (Μ, 31) 4/0 Μάλμε
Μ. Μπρέιθγουεϊτ (Ε, 30) 50/8 Μπαρτσελόνα
Α. Όλσεν (Ε, 21) 6/3 Μπολόνια
Κ. Ντόλμπεργκ (Ε, 23) 26/7 Νις
Μ. Ντάμσγκαρντ (Ε, 20) 3/2 Σαμπντόρια
Γ. Βιντ (Ε, 22) 7/3 Κοπεγχάγη
Γ. Πόουλσεν (Ε, 26) 54/8 Λειψία
Α. Γκορνέλιους (Ε, 28) 28/6 Πάρμα

Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Η μεσαία γραμμή είναι το δυνατό σημείο της, με τους Έρικσεν και Ντιλέινι να δεσπόζουν στο χώρο του κέντρου. Αρκετή δουλειά περιμένει τον εξαιρετικό τερματοφύλακα, Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος μπορεί να δώσει βαθμούς στην ομάδα. Αρέσκεται να παίζει με 4-2-3-1, στην επίθεση ξεχωρίζει ο Πόουλσεν της Λειψίας και ο ταχύτατος Μπρέιθουεϊτ της Μπάρτσα.  

Η πιθανή 11-άδα

Πιθανότερο σχήμα το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος θεωρείται ακλόνητος για την θέση με το «1». Από εκεί και πέρα, η τετράδα της άμυνας ξεκινάει από τα δεξιά προς τα αριστερά με τους Βας, Κιάερ, Κρίστιανσεν, Μάεχλε. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ντιλέινι, Χόιμπιεργκ, μπροστά τους οι Πόουλσεν, Έρικσεν, Μπρέιθουεϊτ και στο «9» ο Βιντ.

Ο προπονητής

Κάσπερ Χιούλμαντ (49 ετών). Θεωρείται από τους καλύτερους προπονητές στη Δανία, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ανέλαβε στα μέσα του 2020, αλλάζοντας τη φιλοσοφία της ομάδας, δίνοντας προτεραιότητα στο επιθετικό παιχνίδι. Μέχρι στιγμής, έχει απολογισμό 8-1-2 σε όλες τις διοργανώσεις, με 28 τέρματα. Η Δανία έχει ξεκινήσει ιδανικά μαζί του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετρώντας 3 συνεχόμενες νίκες με 14-0 γκολ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ