Λειψία
Λειψία

ΛΕΙΨΙΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Μπάγερν Μονάχου
0 - 1
Live
Τέλος Αγώνα
03/04/2021 (19:30)
field
Red Bull Arena (42.558)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
430 χλμ. (απόσταση)

Λειψία - Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Η απόλυτη μάχη κορυφής. Χωρίς Λεβαντόφσκι η Μπάγερν. Σούπερ απώλεια φυσικά. Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως συμμαζεύεται περισσότερο και αποδίδει εξίσου καλά η ομάδα του Φλικ. «Μυρίζει» πολύ ισοπαλία το ματς. Η Λειψία έχει την ευκαιρία να πλησιάσει, αλλά στα κρίσιμα σημεία, δεν αποδίδει πάντα.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λειψία

Κατάταξη: 18η

Μπάγερν Μονάχου

Κατάταξη: 3η

21 Goal/Goal 22
29 Over 1.5 33
24 Over 2.5 32
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Λειψία
Κατάταξη: 18η
?
Ν
Ι
Η
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 7-1-0 στα 8 τελευταία ματς στην κατηγορία
  • 10-2-1 στα 13 τελευταία εντός έδρας ματς
  • 4 σερί ισοπαλίες κόντρα στην Μπάγερν

Ανάλυση

Η 7η νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια κρατάει τη Λειψία στο -4 από την Μπάγερν. Η επιτυχία κόντρα στην Μπίλεφελντ ήρθε με το ισχνό 1-0, εντούτοις ποτέ δεν απειλήθηκε από τους Βεστφαλούς. Ξεκίνησε με δυναμικό τρόπο, χωρίς, όμως, να έρθουν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Εν τέλει είχε δοκάρι ο Εν’ Κουνκού στο 43’. Ιδανικό ξεκίνημα στο 2ο ημίχρονο με το γκολ του Σάμπιτσερ (46’). Δεν πτοήθηκε η Αρμίνια. Πίεσε για την ισοφάριση. Η Λειψία ήταν πιο κοντά στη συνέχεια για το 2-0. Κρατάει σε απόσταση τους διώκτες της αναφορικά με την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον «τελικό» με την Μπάγερν θα κριθεί αν θα παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Είναι η ευκαιρία της, μιας και βασίζεται στη σούπερ-άμυνά της και ο αντίπαλος δεν έχει Λεβαντόφσκι, ενώ υπάρχουν και απουσίες στην άμυνα. Μετρά τρεις σερί ισοπαλίες με τους Βαυαρούς, αλλά από την άλλη είναι έξι ματς χωρίς νίκη απέναντί τους.

Αγωνιστικά νέα

Βασικότατη απώλεια ενόψει της μάχης κορυφής αποτελεί ο τιμωρημένος Κέβιν Καμπλ (ΑΜ, 20/0). Ένας εκ των Άνταμς ή Χαϊνταρά θα μπει στη θέση του. Μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων ο Ουπαμεκανό (Α, 22/1) και παίζει κανονικά. Εκτός μένει ο Ανχελίνιο (Α, 21/4 και 6 ασίστ). Ο Χάλστενμπεργκ (Α, 19/2) άκουσε τελικά το «όχι» από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες, μιας και είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα στην Εθνική. Ανέτοιμοι είναι οι Λάιμερ (ΑΜ) και Σόμποζλαϊ (Μ).
Μπάγερν Μονάχου
Κατάταξη: 3η
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 9-1-1 στα 11 τελευταία ματς στην κατηγορία
  • 10/13 G/G εκτός έδρας
  • 4/5 Under 2,5 κόντρα στη Λειψία

Ανάλυση

Απίθανη εμφάνιση για την Μπάγερν κόντρα στη Στουτγκάρδη (4-0). Πρώτα ήρθε η αποβολή του Ντέιβις (12’), εν συνεχεία ο Νόιερ τη γλίτωσε από το 0-1 και μετά έκανε εξωπραγματική εμφάνιση. Σκόραρε τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (18’ και 23’ Λεβαντόφσκι, 22’ Γκνάμπρι), για να πετύχει εν τέλει χατ-τρικ ο Λέβα στο 39’ (35 γκολ, ατομικό ρεκόρ στην καριέρα του). Ούτε που αγχώθηκε στο 2ο μέρος. Ίσα-ίσα που έχασε φάσεις για παραπάνω γκολ. Σκόραρε 4 τέρματα με παίκτη λιγότερο, σε 22’ λεπτά. Έφτασε συνάμα τις 4 σερί νίκες στην κατηγορία (6η σερί σε επίσημα ματς) και τα 78 γκολ. Με νέα νίκη προφανώς το 9ο σερί πρωτάθλημα θα είναι δικό της. Μεγάλο σοκ βέβαια η είδηση του τραυματισμού στο γόνατο του αρχισκόρερ Λεβαντόφσκι (Ε, 25/35) με την Πολωνία κόντρα στην Ανδόρρα. Έναν μήνα τουλάχιστον θα μείνει εκτός η μηχανή των γκολ. Αγωνίζεται την προσεχή Τετάρτη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μαζεμένα δύσκολα παιχνίδια.

Αγωνιστικά νέα

Ελέω της απουσίας του Λεβαντόφσκι, το σχήμα με «ψευτο9άρι» τον Γκνάμπρι είναι το πιθανότερο σενάριο για τον Φλικ. Αλλιώς θα παίξει μπροστά ο Τσούπο-Μότινγκ. Τιμωρημένοι είναι οι Μπόατενγκ (Α, 22/1) και Ντέιβις (Α, 17/1), από τραυματισμό με την Εθνική προέρχεται ο Ζίλε (Α, 18/1). Αποθεραπεύτηκε ο Κομάν (Μ, 20/3 και 10 ασίστ). Πάντα εκτός είναι οι Τολισό (Μ, 14/1), Ντόγκλας Κόστα (Μ, 11/1).
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ