Ίστλι
Ίστλι

ΙΣΤΛΙ - ΧΑΛΙΦΑΞ

Χάλιφαξ
1 - 0
Live
Τέλος Αγώνα
20/03/2021 (17:00)
field
Τen Acres (5.192)
weather
Καιρός: Ψυχρός
distance
309 χλμ. (απόσταση)

Ίστλι - Χάλιφαξ Προγνωστικά

«Εξάποντο» με φόντο τα πλέι-οφ, τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες. Τα «Σπιτφάιρ» έχουν δυνατή έδρα, η Χάλιφαξ έχει φτιάξει μομέντουμ, έχει όμως δώσει και πολλά απανωτά παιχνίδια. Το DNB κρίνεται απαραίτητο δίπλα στον άσο, με την απόδοση στο εξαιρετικό 2.00.

Ίστλι

Κατάταξη: 9η

Χάλιφαξ

Κατάταξη: 10η

31 Goal/Goal 28
39 Over 1.5 37
26 Over 2.5 29
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ίστλι
Κατάταξη: 9η
?
Ι
Ι
Η
Η
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 2 νίκες στα 5 εντός με Χάλιφαξ
  • Ν/G τα 10 στα 17 τελευταία
  • Under 2,5 τα 14 στα 23 τελευταία

Ανάλυση

Προηγήθηκε δύο φορές μέσα στην Ουαλία, αλλά έμεινε στο 2-2 με τη Ρέξαμ, παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 49'. Ο Τόμλινσον ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 11' με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Χαλ-Τζόνσον. Το ματς φάνηκε να κρίνεται στο 49' ο Κέλεχερ έκανε πέναλτι και πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με 10 παίκτες τους γηπεδούχους. Ο Τόμλινσον εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ο Τόμας όμως ισοφάρισε στο 71' για τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο προπονητής των Ουαλών, Κιτς, και ο βοηθός προπονητή της Ιστλι, Μπρίστοου αποβλήθηκαν σε ένα επεισοδιακό ματς.  
Χάλιφαξ
Κατάταξη: 10η
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Μία νίκη στα 5 εκτός με Ίστλι
  • G/G τα 19 στα 23 τελευταία
  • Over 2,5 τα 15 στα 20 τελευταία

Ανάλυση

Έφτασε τις 4 σερί νίκες, επικρατώντας με 1-0 την Τρίτη της Όλντερσοτ και είναι στην 6η θέση. Μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και είχε δύο δοκάρια στο πρώτο τέταρτο με τους Κάμπελ και Τσάντγκουικ, ενδιάμεσα ο γκολκίπερ της, Τζόνσον, σταμάτησε τον Μπετάμερ. Το ματς ήταν αρκετά ανοικτό και στο δεύτερο μέρος, ο Τζόνσον σταμάτησε πάλι τον Μπετάμερ. Τη λύση έδωσε στο 84' ο Άλεν πετυχαίνοντας το πέμπτο φετινό του γκολ, ήταν αρκετό για να δώσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Γουάιλντ. «Πάμε να κάνουμε ακόμα μια προσπάθεια» δήλωσε ο τεχνικός της Χάλιφαξ για το ματς με την Ίστλι, θα είναι το έκτο σε διάστημα 19 ημερών.