Σεντράλ Κόρδοβα - Εστουδιάντες
20/03 - 02:30
ΤΕΛΙΚΟ
1–1 (-)
#9 Η Ν Ν Ι Ν

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Ν Ν Ι Ν Η #2
Εstadio Alfredo Terrera (16.000) Αίθριος 992 χλμ
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
Over 2 (A.H.) 1.75
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Σεντράλ Κόρδοβα - Εστουδιάντες Προγνωστικά

Πολύ καλό ξεκίνημα στο τουρνουά έχουν κάνει και οι δυο ομάδες και δικαιολογημένα βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Η Σεντράλ Κόρδοβα θέλει να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη, όμως , η Εστουντιάντες τα πάει εξαιρετικά μακριά από το γήπεδο της, έχει σημαντικές επιστροφές και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Πιθανότατα θα έχει γκολ το παιχνίδι.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ Over 2 (A.H.)
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: 0.00
1.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σεντράλ Κόρδοβα - Εστουδιάντες Ανάλυση

Σεντράλ Κόρδοβα

  • ⊙ Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια της
  • ⊙ Οver 2,5 οι 7/10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της
  • ⊙ Δέχθηκε γκολ στους 18/20 τελευταίους αγώνες της

Ανάλυση

Πέτυχε την τρίτη νίκη της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτή τη φορά επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί της Αλντοσίβι. Ο Γκουστάβο Κολεόνι απάντησε μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του προπονητή των γηπεδούχων, Φερνάντο Γκάγκο, περί τακτικής: «Κερδίσαμε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Η Αλντοσίβι δεν έκανε ούτε μια καθαρή ευκαιρία για γκολ στα 90 λεπτά του αγώνα». Ο 53χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στο εντός έδρας παιχνίδι με την Εστουδιάντες τον Ρεντερία (Α, 4/0) θα εκτίσει την μια αγωνιστική της ποινής του, ενώ την θέση του στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Μπανέγκας. Ακόμα, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στις προπονήσεις ο Κολεόνι, ο Μπετίνι θα επιστρέψει πιθανότατα στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Αντίθετα, νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Ρόχας (Μ, 2/0), Σμπουτόνι (Α, 0/0) και Λατάνσιο (ΜΕ, 4/1).

Εστουδιάντες

  • ⊙ Έχει σκοράρει στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της
  • ⊙ Κέρδισε στους 3/5 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της
  • ⊙ Οver 2,5 οι 5/10 τελευταίες αναμετρήσεις της

Ανάλυση

Την πρώτη της ήττα (0-2) στο πρωτάθλημα και μάλιστα ενός έδρας από την πρωτοπόρο Κολόν Σάντα Φε γνώρισε η Εστουδιάντες. Ο Ρικάρντο Ζιελίνσκι και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία τους την επόμενη ημέρα, ενόψει του αγώνα με την Σεντράλ Κόρδοβα, ενώ τους ανακοινώθηκε ότι ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν θα αναλάβει χρέη πρώτου αντιπροέδρου στις 27 του τρέχοντος μήνα. Ο προπονητής της Εστουδιάντες δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ντίας Μ. (Μ, 5/1), που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Ακόμα, εκτός αποστολής θα μείνουν και οι τραυματίες Τομπιο (Α, 2/0) και Σάμπαγκ (Ε, 4/1). Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα του ιατρικού δελτίου για τον μεσοεπιθετικό Ροντρίγκες και τον επιθετικό, Γκονσάλες, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Ζιελίνσκι. Ο Αγιάλα αναμένεται να πάρει τη θέση του Γκόμες στα χαφ.

Σεντράλ Κόρδοβα - Εστουδιάντες Στατιστικά

Σεντράλ Κόρδοβα - Εστουδιάντες Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 26
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ