foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ249
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Ελβετία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 15:42
Euro 2021 Ελβετία.jpg

Αυτή θα είναι η 5η της παρουσία της σε τελική φάση του Euro, η 4η, όμως, που εξασφάλισε μέσω προκριματικών, καθώς το 2008 συμμετείχε ως συν-διοργανώτρια. Μόνο στο πιο πρόσφατο Euro, αυτό του 2016, προκρίθηκε από τους ομίλους, η φάση των «16» είναι το «ταβάνι» της. Αρχικός στόχος το ένα βήμα παραπάνω, δηλαδή τα προημιτελικά κι έπειτα «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη»...

Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση για την Ελβετία, πληροφορίες για το ρόστερ, την πιθανή ενδεκάδα, αλλά και τον αγαπημένο σχηματισμό του προπονητή Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Επίσης, έχουμε συγκεντρώσει τις αποδόσεις που τη συνοδεύουν για την πορεία της στο τουρνουά.

Euro 2021 Ελβετία αποδόσεις

Ως μία από τις μεσαίας δυναμικότητας ομάδες αντιμετωπίζεται από τους μπουκ, το να κατακτήσει το Euro προσφέρεται στο 67.00. Από εκεί και πέρα, έχοντας στο γκρουπ το φαβορί Ιταλία, οι αποδόσεις δείχνουν ότι θα κονταροχτυπηθεί με την Τουρκία για τη 2η θέση και το μεταξύ τους ματς της τελευταίας αγωνιστικής μοιάζει ως πρόωρος τελικός.

Στις τρεις πρώτες παρουσίες της σε Euro (1996, 2004, 2008) μάζεψε στον όμιλο 1-3 πόντους και αποκλείστηκε, στην τελευταία της (το 2016) η συγκομιδή των 5 βαθμών ήταν αρκετή για να προκριθεί. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως το αήττητο τής δίνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο με την παρουσία της Ιταλίας στο γκρουπ, που μπορεί να κάνει το απόλυτο σε νίκες, πιθανόν να της φανούν αρκετοί 4 πόντοι και τα πάντα να κριθούν σε ισοβαθμία.

Η ομάδα του Foxbet.gr έψαξε και βρήκε τις καλύτερες αποδόσεις σε στοιχήματα που μπορούμε να ποντάρουμε για την πορεία της Ελβετίας στο Euro.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να προκριθεί από το γκρουπ 1.57 Stoiximan
Να τερματίσει 1η στο γκρουπ 6.00 Bwin
Να κατακτήσει το τρόπαιο 67.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Ελβετία πρόγραμμα

Η Ελβετία κληρώθηκε στο 1ο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ουαλία, Ιταλία και Τουρκία. Ευχή και κατάρα η παρουσία της «Σκουάντρα Ατζούρα», καθώς αποτελεί το φόβητρο του ομίλου, κάτι που σημαίνει πως η μία εκ των δύο πρώτων θέσεων (και πιθανότατα η 1η) είναι -θεωρητικά- καπαρωμένη, από την άλλη αν κάνει το «3 στα 3» όλα θα εξαρτηθούν από τις αναμετρήσεις της με τις άλλες δύο ομάδες, που είναι στα... μέτρα της. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το ματς της 3ης αγωνιστικής εναντίον της Τουρκίας είναι «όλα τα λεφτά». Το αρνητικό είναι πως θα χρειαστεί να ταξιδέψει για τη 2η αγωνιστική από το Αζερμπαϊτζάν στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει στη Ρώμη τη γηπεδούχο εθνική.

Μακρινό σενάριο αποτελεί γι' αυτήν να δει τα σταυρώματα στους «16», η πρόκριση και μόνο από τους ομίλους θα αποτελέσει επιτυχία και εφόσον επιτευχθεί, ύστερα όποια θέλει ας... έρθει.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα της Ελβετίας για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ουαλία – Ελβετία 12/6, 16:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Μπακού
Ιταλία – Ελβετία 16/6, 22:00 Ολίμπικο, Ρώμη
Ελβετία – Τουρκία 23/6, 19:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Μπακού

Μπορεί η Ελβετία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Ως απόλυτα ισοδύναμη με την Τουρκία αντιμετωπίζεται από τους μπουκ, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τη μία είναι όμοιες με την άλλη. Πληρώνει υψηλά να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρωτιά από την Ιταλία, λιγότερο η απλή της πρόκριση, αρκετά καλά να αποτελέσουν το ζευγάρι που θα τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις (ανεξαρτήτως σειράς). Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις για κάθε μία επιλογή:

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει 1η στον Α' Όμιλο ⏩ 6.00 (Bwin)
Να προκριθεί από τον Α' Όμιλο ⏩ 1.57 (Bwin)
Διπλό Forecast στον Α' Όμιλο: 1η Ιταλία & 2η Ελβετία ⏩ 3.80 (Bwin)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να δούμε με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί η Ελβετία εάν τερματίσει στην πρώτη, στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)
2ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 1ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία) ή 1ο του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Ελβετία

Πορεία στον Όμιλο: Η φράση «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» τής ταιριάζει... γάντι. Αν κάνει νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Ουαλία, θα πάει στη Ρώμη χωρίς άγχος για να πάρει ότι καλύτερο μπορέσει από το ματς κόντρα στην Ιταλία και θα επιστρέψει στο Μπακού για τον «τελικό» με την Τουρκία. Ρεαλιστικός στόχος η 2η θέση, έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει, ενώ θα είναι σημαντικό να πάρει μίνιμουμ 4 βαθμούς, ώστε ακόμα και στην 3η θέση να καταλήξει να έχει ισχυρές πιθανότητες να είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Πορεία στη διοργάνωση: Το «ταβάνι» της είναι η φάση των «16», οπότε η πρόκριση από τον όμιλο ισοδυναμεί με επιτυχία, να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά με ιστορικό επίτευγμα. Θεωρώντας ως πιο πιθανή θέση στο γκρουπ τη 2η και βλέποντας το σταύρωμα στους «16» με μία εκ των Δανία ή Ρωσία (κι εδώ έχουμε βάλει ως πιο πιθανό σενάριο να τερματίσει στην 1η θέση το φαβορί του Β' ομίλου, Βέλγιο) ο δρόμος προς τα προημιτελικά μόνο κλειστός δεν είναι. Αν η πρόκριση έρθει μέσω της 3ης θέσης, τότε στους «16» θα την περιμένει ένα μεγαθήριο και θα είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού.

Πρώτος σκόρερ: Η Ελβετία είναι ομάδα που στηρίζεται κυρίως στη «σφιχτή» της άμυνα και είναι λογικό οι παίχτες της να προσφέρονται σε... αστρονομικές αποδόσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο Εμπολό δίνεται σε χαμηλότερη απόδοση (101.00) από τον αρχισκόρερ της ομάδας, Σεφέροβιτς (151.00).

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Θεωρούμε πως έχει μεγάλη τύχη να ακολουθήσει ως 2η την «άπαιχτη» Ιταλία στην επόμενη φάση, οπότε από το 1.57 της απλής πρόκρισης είναι σαφώς προτιμότερο το 3.60 από την Bet365 το Forecast με τις ακριβείς θέσεις των δύο (1η Ιταλία - 2η Ελβετία). Μάλιστα, έχοντας στην πρεμιέρα το πιο βατό θεωρητικά ματς, αν επικρατήσει της Ουαλίας και η Ιταλία κάνει το καθήκον της κόντρα στην Τουρκία η απόδοση αναμένεται να υποχωρήσει πριν από τη μεταξύ τους μονομαχία για τη 2η αγωνιστική. Επίσης, βγάζοντας την Ουαλία εκτός συναγωνισμού, να τερματίσουν οι Ιταλία, Ελβετία, Τουρκία στην πρώτη τριάδα του ομίλου (ανεξαρτήτως σειράς) πληρώνει το εξαιρετικό 2.15 στη Stoiximan.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελβετία Euro 2021: Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Ελβετίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Γ. Ζόμερ (Τ, 32) 60/0 Γκλάντμπαχ
Υ. Εμβογκό (Τ, 27) 3/0 Αϊντχόφεν
Γ. Όμλιν (Τ, 27) 2/0 Μονπελιέ
Ρ. Ροντρίγκεζ (Α, 28) 79/8 Τορίνο
Φ. Σαρ (Α, 29) 58/8 Νιούκαστλ
Μ. Ακάντζι (Α, 25) 28/0 Ντόρτμουντ
Ν. Ελβέντι (Α, 24) 25/1 Γκλάντμπαχ
Σ. Βίντμερ (Α, 28) 15/1 Βασιλεία
Λ. Μπενίτο (Α, 29) 11/1 Μπορντό
Κ. Εμπαμπού (Α, 26) 11/0 Βόλφσμπουργκ
Ερ. Κομέρ (Α, 23) 4/0 Βασιλεία
Μπ. Ομέραγκιτς (Α, 19) 3/0 Ζυρίχη
Γ. Λοτόμπα (Α, 22) 1/0 Νις
Γκρ. Τζάκα (Μ, 28) 92/12 Άρσεναλ
Σ. Σακίρι (Μ, 29) 89/23 Λίβερπουλ
Στ. Ζούμπερ (Μ, 29) 35/7 Άιντραχτ Φρ.
Ντ. Ζακάρια (Μ, 24) 31/3 Γκλάντμπαχ
Ρ. Φρόιλερ (Μ, 29) 27/3 Αταλάντα
Εντμ. Φερνάντες (Μ, 25) 21/1 Μάιντζ
Τζ. Σο (Μ, 24) 15/0 Άιντραχτ Φρ.
Χ. Σεφέροβιτς (Ε, 29) 73/21 Μπενφίκα
Αντμ. Μεχμέντι (Ε, 30) 72/10 Βόλφσμπουργκ
Μπρ. Εμπολό (Ε, 24) 42/5 Γκλάντμπαχ
Μ. Γκαβράνοβιτς (Ε, 31) 29/11 Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Ρ. Βάργκας (Ε, 22) 11/2 Άουγκσμπουργκ
Κρ. Φάσναχτ (Ε, 27) 6/1 Γιουνγκ Μπόις

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

Θα μπορούσε να είναι μία από τις καλές ομάδες της Μπουντεσλίγκα, καθώς αρκετοί παίχτες της αγωνίζονται σε γερμανικές ομάδες και μάλιστα από τις δυνατές. Το αστέρι της ομάδας είναι ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, Σερντάν Σακίρι, ο οποίος αφού πέρασε μια περίοδο κρίσης με τον προπονητή, επανήλθε στα δρώμενα της εθνικής. Σταθερή αξία ο φορ της Μπενφίκα, Σεφέροβιτς, αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επίθεση παίρνοντας βοήθειες από τον δαιμόνιο Εμπολό.

Σταθερός ο σχηματισμός με τριάδα στην άμυνα, δεν... ντρέπεται ο Πέτκοβιτς να τη μετατρέψει σε πεντάδα κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους. Το πιο σύνηθες σύστημα που χρησιμοποιεί είναι το 3-4-1-2, με τον Σακίρι να έχει τον ρόλο του «ελεύθερου» πίσω από τους δύο επιθετικούς.

Η πιθανή ενδεκάδα

Η πρώτη απώλεια για τη διοργάνωση ακούει στο όνομα του Ρενάτο Στέφεν, με τον ακραίο επιθετικό της Βόλφσμπουργκ να χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του. Άτυχος ο 29χρονος, είχε χάσει για τον ίδιο λόγο το Euro 2016.

Είναι φουρνιά με πολύ καλούς τερματοφύλακες, αλλά παρόντος του Ζόμερ δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος θα υπερασπιστεί την εστία. Την τριάδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, με τον Σαρ να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα. Οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής θα είναι από αριστερά προς τα δεξιά οι Τσούμπερ, Τζάκα, Φρόιλερ και Φερνάντες, μπροστά τους θα κινείται ως ελεύθερος ο Σακίρι, ενώ το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σεφέροβιτς, Εμπολό.

Ο προπονητής

Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς (57 ετών). Κοντεύει να κλείσει 7ετία στον πάγκο της Ελβετίας ο κόουτς Πέτκοβιτς, ο οποίος την έχει ανεβάσει επίπεδο. Μαζί του συμμετείχε στα τελικά δύο μεγάλων διοργανώσεων, το Euro 2016 και το Mundial 2018, σε αμφότερες την έφτασε μέχρι τους «16», ενώ ικανοποιητική ήταν και η πορεία της στο Nations League 2019, όπου κατέληξε στην 4η θέση.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Euro 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ