Σπόρτινγκ Χιχόν - Λογρονιές
12/09 - 19:15
ΤΕΛΙΚΟ
1–0 (-)
#7 Η Ν Η Ι Ι

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΟΓΡΟΝΙΕΣ

Ι Ι Ν Ι Ν #20
Estadio El Molinón (30.000) Αίθριος 416 χλμ. Κωδ. 233

Σπόρτινγκ Χιχόν - Λογρονιές Προγνωστικά

Σήμερα θα δούμε την περυσινή Χιχόν με μόνη αλλαγή τη νέα τεχνική της ηγεσία. Τη Χιχόν όμως την ξέρουμε από πέρυσι και δεν μας άρεσε. Θα δούμε επίσης και τη νεοφώτιστη Λογρονιές, την οποία δεν την ξέρουμε. Συνεπώς ας δούμε το βήμα γραφής τους και εδώ είμαστε.

Σπόρτινγκ Χιχόν - Λογρονιές Ανάλυση

Σπόρτινγκ Χιχόν

Η Ν Η Ι Ι
  • ⊙ 10-5-6 σύνολο εκτός την περυσινή σεζόν
  • ⊙ Στα φιλικά προετοιμασία είχε 3/4 Under 2,5

Ανάλυση

Η Χιχόν κάνει ποδαρικό τη νέα σεζόν στην έδρα της, ευελπιστώντας σε μία καλύτερη πορεία. Την τελευταία περίοδο τερμάτισε 13η, πέρυσι 9η και πρόπερσι 4η, συνεπώς ισχύει το... κάθε πέρυσι και καλύτερα. Έφτασε τις 16 ήττες σε σχέση με τις 13 πρόπερσι αντιμετωπίζοντας τεράστιο επιθετικό πρόβλημα (μόλις 40 γκολ ενεργητικό). Είχαμε το καλοκαίρι αλλαγή τεχνικού καθώς αποχαιρέτησε ο Μίροσλαβ Τζούκιτς που είχε έρθει τέλη Δεκέμβρη. Νέος προπονητής ήρθε ο Νταβίδ Γκαγιέγο, άνεργος από το 2018 όταν και είχε απολυθεί από την Εσπανιόλ.  Στα φιλικά της ξεκίνησε με νίκη 1-0 επί της Πονφεραντίνα, ακολούθησε η ήττα με 2-0 από τη Λούγο, το 0-0 με τη Λογρονιές και το 1-1 με τη Θέλτα. Εμφανές και πάλι το πρόβλημα στο γκολ.  Η Χιχόν έχει παραμείνει η μόνη ομάδα στην κατηγορία, χωρίς να έχει εντάξει στο δυναμικό της ούτε ένα νέο ποδοσφαιριστή.

Αγωνιστικά νέα

Αιτία το γεγονός ότι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει με το salary limit για να μάθει τα όριά της. Προσπαθεί πάντως να αδειάσει θέσεις (8) στο ρόστερ. Έχει αποχωρήσει προς ώρας ο βασικός αμυντικός Μολινέρο, αλλά μάλλον θα επιστρέψει, οριστικά παρελθόν είναι ο Μουρίλο που γύρισε στη Μπράγκα και ο Ντ. Πέρεθ που αφέθηκε ελεύθερος. Με τις ισχύουσες συνθήκες ο κόουτς Νταβίδ Γκαγιέγο θα ξεκινήσει με 14 επαγγελματίες της περυσινής σεζόν συν νεαρούς από τα τμήματα υποδομής.

Λογρονιές

Ι Ι Ν Ι Ν
  • ⊙ 9-3-1 σύνολο εκτός την περυσινή σεζόν
  • ⊙ Είχε την καλύτερη άμυνα εκτός έδρας στον όμιλό της (10 γκολ)

Ανάλυση

Από τη Λα Ριόχα μας ήρθε το καινούργιο «φρούτο» της κατηγορίας που ακούει στο όνομα Λογρονιές. Η διακοπή τη βρήκε πρώτη στον 2ο όμιλο της Σεγούντα Β', στα μπαράζ απέκλεισε την Καστεγιόν στα πέναλτι και κέρδισε την άνοδο. Ιδρύθηκε το 2009, αλλά λογίζεται η συνέχεια της CD Λογρονιές που ουσιαστικά διαλύθηκε την ίδια χρονιά. Η παλιά Λογρονιές έπαιξε για τελευταία φορά στη Σεγούντα πριν 20 χρόνια.  Προπονητής είναι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος όλη του την προπονητική καριέρα από το 2013 την έχει χτίσει στην ίδια ομάδα. Και αυτή προσπάθησε να αποκτήσει παίκτες μεγάλης εμπειρίας, γνώστες της κατηγορίας. Μόλις χτες πάντως ήρθε από την Πορτογαλία το 5ο της απόκτημα, ο 24χρονος υποσχόμενος στράικερ Λεονάρντο Ρουίς της Σπόρτινγκ (14 γκολ σε 23 αγώνες). Γίνονται αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της με νέα πρόσωπα να αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Αγωνιστικά νέα

Ήδη 9 παίκτες αποχώρησαν ωστόσο αφορούν αναπληρωματικούς. Θα στηριχτεί στο μπλοκ των παικτών που την ανέβασαν κατηγορία.  Στα φιλικά έκανε μεγάλη νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-1, νίκησε επίσης την Μιραντές με 1-0 και έκανε 0-0 με τη Χιχόν. Ο κόουτς Σέρχιο Ροντρίγκεθ ανέφερε πως αναμφίβολα η πρεμιέρα είναι δύσκολη και αυτό διότι η προετοιμασία ήταν πολύ μικρή σε χρονική διάρκεια, συνεπώς δεν έχει προλάβει να δέσει την ομάδα όπως επιθυμεί.

Σπόρτινγκ Χιχόν - Λογρονιές Στατιστικά

Σπόρτινγκ Χιχόν - Λογρονιές Προιστορία

Βαθμολογία Σεγούντα Ντιβιζιόν

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 30
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.3
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ