Σλοβενία - Μολδαβία
06/09 - 19:00
ΤΕΛΙΚΟ
1–0 (-)
Η Η Ν Η Ι

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Η Η Η Η Ι
Stadion Stozice (16.038) Βροχή 1.100 χλμ. Ζερόμ Μπρισάρ (Γαλλία) Κωδ. 954

Σλοβενία - Μολδαβία Προγνωστικά

Χτυπητές αδυναμίες στο επιθετικό κομμάτι εμφάνισαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα. Λογικά η Σλοβενία θα παρουσιαστεί πιο δραστήρια απόψε, είναι πιο κοντά στη νίκη, ωστόσο η απόδοση του άσου δεν μας λέει κάτι. Ο Όμπλακ κράτησε στο μηδέν την Ελλάδα, δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το ίδιο με τη Μολδαβία, το combo άσου και N/G στο 2.05 αποτελεί επιλογή.

Σλοβενία - Μολδαβία Ανάλυση

Σλοβενία

Η Η Ν Η Ι
  • ⊙ 7/8 Under 2,5 εντός (ανεξ. διοργάνωσης)
  • ⊙ Χωρίς νίκη στο Nations League (0-4-3)
  • ⊙ 2/2 νίκες κόντρα στη Μολδαβία (εντός-εκτός)

Ανάλυση

Με αμυντικό προσανατολισμό αγωνίστηκε κόντρα στην Ελλάδα, πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, ωστόσο πέτυχε τον σκοπό της και απέφυγε την ήττα (0-0). Καλά οργανωμένη αμυντικά, κινδύνευσε ελάχιστε φορές, ενώ η ίδια είχε μονάχα μία, αλλά τεράστια ευκαιρία, στο 86’ για να «κλέψει» το τρίποντο. «Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα, αλλά είχαμε “match ball” ευκαιρία στο 86’», δήλωσε ο Ματίας Κεκ και ζήτησε παραπάνω πράγματα ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με πρώτο και κυριότερο τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας. Είναι το φαβορί για τη 2η θέση, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο κόντρα σε Μολδαβία και Κόσοβο (φιλοξενείται στις 11/10). Αποχώρησε για την U21 ο μέσος Πέτροβιτς (χωρίς συμμετοχή), εξέτισε και υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα ο Κούρτιτς (Μ, 58/1), πιθανότατα θα γίνουν και άλλες αλλαγές, όπως άφησε να εννοηθεί ο Κεκ στη συνέντευξη Τύπου. Εκτός κλήσεων έμειναν οι Γιόκιτς (Α, 100/1 - αρχηγός), Στρούνα (Α, 21/1), Κχριν (Μ, 48/2), Μπέριτς (Ε, 25/2), Ίλιτσιτς (Ε, 65/9), Μάταβζ (38/11).

Μολδαβία

Η Η Η Η Ι
  • ⊙ 1 νίκη (με Σαν Μαρίνο) στα 13 τελευταία εκτός (1-2-10)
  • ⊙ Έχει πετύχει μόλις 3 γκολ σε αυτά τα ματς
  • ⊙ 2/2 2-3 Goal κόντρα στη Σλοβενία

Ανάλυση

Φιλοξένησε το Κόσοβο σε ουδέτερο γήπεδο στην Ιταλία και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, τερματίζοντας το σερί των 8 ηττών. Σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του ματς, ευτύχησε να προηγηθεί στη μοναδική της απειλή (17’), φάνηκε να αντέχει στην πίεση της αντίπαλης ομάδας, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση στο 71’, χωρίς όμως να κινδυνεύσει περαιτέρω. Για δύο φάσεις διαμαρτυρήθηκε ο τεχνικός Φιράτ, θεωρεί πως δεν δόθηκε αποβολή σε Κοσοβάρο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στη φάση της ισοφάρισης δεν τηρήθηκε το fair play. Από την Ομοσπονδία του Κόσοβου κυκλοφόρησε πως ο σκόρερ της, Νικολαέσκου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, η ίδια όχι μόνο δεν το επιβεβαίωσε, αλλά ούτε καν έγινε αναφορά επί του θέματος και αποτελεί μυστήριο αν ο παίκτης βρίσκεται στην αποστολή. Προβλήματα τραυματισμού αποκόμισαν στο προηγούμενο ματς ο Ρίμπτσιουκ (Α, 17/0) και ο Καρπ (Μ, 30/1), αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά λογικά προλαβαίνουν το ματς.

Σλοβενία - Μολδαβία Στατιστικά

Σλοβενία - Μολδαβία Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 273
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ