foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ69
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Γερμανία, 3. Liga: Preview 2019-20

Previews Πρωταθλημάτων | 16 Ιουλ 2019 17:14
Γερμανία-3.-Liga-Preview-2019-20.jpg

H 3η κατηγορία της Γερμανίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Κάνει πρεμιέρα την προσεχή Παρασκευή (19/7) και ολοκληρώνεται στις 16 Μαϊου του 2020. Την περσινή χρονιά, οι τρεις πρώτες ομάδες Όσναμπρικ, Καρλσρούη και Βέχεν ανέβηκαν στη 2η Bundesliga και υποβιβάστηκαν από αυτήν Ίνγκολσταντ, Μαγδεμβούργο και Ντούισμπουργκ. «Αποχαιρέτησαν» η ιστορική Κότμπους και οι Λότε, Φορτούνα Κολωνίας και Άαλεν. Τη θέση αυτών πήραν οι Μάνχαϊμ, Κεμνίτσερ, Βικτόρια Κολωνίας και Μπάγερν Β’ που ήταν οι πρωταθλήτριες από τις περιφέρειες της 4ης κατηγορίας.

Μακροχρόνιο στοίχημα

Από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και ως εκ τούτου πολλές ομάδες είναι υποψήφιες για την πρώτη θέση. Η Ίνγκολσταντ προσφέρεται ως φαβορί στο 6.00 (stoiximan) για να επιστρέψει άμεσα στη 2η κατηγορία και ακολουθούν Μαγδεμβούργο (7.00) και Μπραουνσβάιγκ (7.50). Θα πάμε με το όνομα και τη φανέλα και περιμένουμε την Καϊζερσλάουτερν να επιστρέψει στις μεγαλύτερες λίγκες, η οποία πληρώνει 9.00 (stoiximan) για την πρώτη θέση.

 

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Καϊζερσλάουτερν, 2. Ίνγκολσταντ, 3. Ντούισμπουργκ, 4. Μπραουνσβάιγκ, 5. Μαγδεμβούργο, 6. Χάνσα Ροστόκ, 7. Ουέρντινγκεν, 8. Χάλεσερ, 9. Κίκερς Βούρτσμπουργκ, 10. Μόναχο 1860, 11. Μέπεν, 12. Πρόισεν Μίνστερ, 13. Τσβικάου, 14. Ουντερχάκινγκ, 15. Μπάγερν Β’, 16. Μάνχαϊμ, 17. Ιένα, 18. Κεμνίτσερ 19. Σόνενχοφ, 20. Βικτόρια Κολωνίας

 

Σύστημα διεξαγωγής

Στην 3η κατηγορία συμμετέχουν 20 ομάδες και κάθε ομάδα παίζει με την άλλη δύο φορές (μία εντός και μία εκτός). Μετά το πέρας των 38 αγωνιστικών, οι δύο πρώτες ανεβαίνουν απευθείας στην 2. Bundesliga και η 3η παίζει μπαράζ ανόδου/παραμονής με τη 16η της 2ης κατηγορίας. Οι τελευταίες τέσσερις υποβιβάζονται στην 4η κατηγορία και στις ημι-επαγγελματικές κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάγερν Β' δεν έχει δικαίωμα ανόδου. Κριτήρια ισοβαθμίας: α) συνολική διαφορά τερμάτων, β) καλύτερη επίθεση, γ) βαθμοί στα μεταξύ τους, δ) διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, ε) περισσότερα εκτός έδρας στα μεταξύ τους, στ) εκτός έδρας γκολ, ζ) μπαράζ.

 

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Μπιάρνασον Επιθετικός Χέλσινγκμποργκ Καϊζερσλάουτερν
Κίρχοφ Αμυντικός Μαγδεμβούργο Ουέρντινγκεν
Κόμπερ Αμυντικός Σέλτικ Ντούισμπουργκ
Μπάιστερ Μέσος Ουέρντινγκεν Ίνγκολσταντ
Ελ-Χέλβε Επιθετικός Απόλλων Σμ. Μέπεν

Οι ομάδες της 3. Liga Γερμανίας

Ίνγκολσταντ

Τι έκανε πέρυσι: Η μεγαλύτερη απογοήτευση από τις ομάδες της 2ης κατηγορίας. Το περσινό καλοκαίρι κανείς δεν φανταζόταν ότι τον Μάιο θα υποβιβαστεί. Τερμάτισε στην 18η θέση και έπαιξε μπαράζ παραμονής/ανόδου με την 3η από την 3η κατηγορίας, Βέχεν. Εκεί, παρότι κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο ματς με 2-1, στον επαναληπτικό έχασε με 3-2 και υπέστη το μοιραίο. Πριν τρία χρόνια έπαιζε στην Bundesliga και τώρα επέστρεψε στην 3η κατηγορία μετά από μια δεκαετία.

Προπονητής: Ο υποβιβασμός έφερε εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία. Αποχώρησε ο Τομάς Οράλ και στη θέση του πλέον είναι ο 50χρονος Τζεφ Σαϊμπένε (πρώην Σεν Γκάλεν, Τουν, Μπίλεφελντ), ο οποίος καλείται να επαναφέρει την ομάδα στην 2. Bundesliga.

Έδρα: Audi Sportpark (15.800)

Μεταγραφές: Πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ μετά τον υποβιβασμό. Αποχώρησαν αρκετοί βασικοί, όπως οι Λεσκάνο (Ε, 31/11), Κοέν (Μ, 22/1), Μαβράι (Α, 14/0), Οτάβιο (Α, 29/0) και Ματίπ (Α, 21/3). Πήρε τους Μπάιστερ (Μ, 33/12, με Ουέρντιγκεν), Χάινλοτ (Α, 29/0 με Σοσνόβιεκ) και Έλβα (Μ, 20/4, με Βουρ. Κίκερς).

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά για να είναι όσον το δυνατόν έτοιμη για τα επίσημα. Στα περισσότερα από αυτά είχε καλή εικόνα και ηττήθηκε μόνο από την Σαν Πάουλι με 3-0. Στην πρόβα τζενεράλε αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Βάτενς.

Εκτίμηση: Θέλει να ξεχάσει την περσινή σεζόν και να επιστρέψει στη 2η κατηγορία. Είναι το φαβορί, αλλά δεν θα είναι εύκολο το έργο της, μετά την αποχώρηση βασικών παικτών. Εύκολα ή δύσκολα όμως θα βρεθεί μέσα στην πρώτη τριάδα.

 

Μαγδεμβούργο

Τι έκανε πέρυσι: Το Μαγδεμβούργο δεν κατάφερε να μείνει στην 2η κατηγορία και επέστρεψε στην 3η μετά από ένα χρόνο. Μάζεψε μόλις 31 βαθμούς σε 34 αγωνιστικές, τερμάτισε στην προτελευταία και υποβιβάστηκε απευθείας.

Προπονητής: Στέφαν Κρέμερ. Ο 52χρονος τεχνικός αντικατέστησε τον Μίκαελ Όενινγκ, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τον υποβιβασμό της ομάδας. Ο Κρέμερ έχει δύσκολο έργο, καθώς θα πρέπει να επαναφέρει άμεσα το σύλλογο στη 2η κατηγορία.

Έδρα: MDCC-Arena (25.500)

Μεταγραφές: Άλλη μια ομάδα που έκανε ολικό «λίφτινγκ» μετά τον υποβιβασμό. Στις πιο σημαντικές, έφυγαν οι Λόρια (Τ, 11/0), Λοχκέμπερ (Α, 30/6), Νιμάιερ (Α, 24/1), Τούρπιτς (Μ, 29/7), Σέφερ (Α, 18/0) και Μπούλτερ (Μ, 33/4). Πήρε τους Κβέσιτς (Μ, 12/0, με Άουε), Μπομχόιερ (Α, 26/1, με Ντούισμπουργκ), Γκιασούλα (Μ, 27/4, με Κότμπους) και Γιάκομπσεν (Α, 10/1, με Βέρντερ Β’).

Προετοιμασία: Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα ενόψει της νέας χρονιάς. Αγωνίστηκε σε έξι φιλικά και έχασε μόλις ένα. Ξεχώρισε η νίκη με 2-1 στο τελευταίο τεστ επί της Ρόδεραμ.

Εκτίμηση: Προσφέρεται ως το 2ο φαβορί για την άνοδο στη 2η κατηγορία. Ούτε εδώ η εναλλαγή των κατηγοριών θα είναι εύκολη και θα θέλει χρόνο με το νέο ρόστερ. Αν εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα θα καταφέρει να βρεθεί στους πρώτους τρεις.

 

Ντούισμπουργκ

Τι έκανε πέρυσι: Η Ντούισμπουργκ απογοήτευσε πλήρως την περσινή χρονιά, συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς (28) στη δεύτερη κατηγορία και δικαιωματικά επέστρεψε στη 3η, μετά από δύο χρόνια.

Προπονητής: Τόρστεν Λίμπερκνεχτ. Παρά τον υποβιβασμό, η διοίκηση του συλλόγου διατήρησε στον πάγκο τον 45χρονο τεχνικό, δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία.

Έδρα: Schauinsland-Reisen-Arena (31.502)

Μεταγραφές: Ο υποβιβασμός φέρνει αποχωρήσεις στο ρόστερ κι αυτό συνέβη και στην Ντούισμπουργκ. Στα αξιοσημείωτα, έφυγαν οι Τάσι (Ε, 21/2), Μπομχόιερ (Α, 26/1), Νάουμπερ (Α, 32/1), Ιλιουτσένκο (Ε, 37/6) και Σνέλχαρντ (Μ, 36/1). Απέκτησε τους Κρεμπίτσκι (Μ, 35/4, με Ουέρντιγκεν), Μπέντερ (Α, 7/1, με Πάντερμπορν), Σίκερ (Α, 21/1, με Κίελ) και τον πολύτιμο Κόμπερ (Α.) από τη Σέλτικ.

Προετοιμασία: Δεν έδωσε πολλά φιλικά και τα δείγματα είναι μικρά. Στα τελευταία δύο που ήταν τα πιο δυνατά, έχασε με 2-1 από την ουκρανική Ολεξάντρια και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Στόουκ.

Εκτίμηση: Αποχώρησαν αρκετοί από τον βασικό κορμό της ομάδας και θα πρέπει να ξαναβρεί συνοχή. Θα έχει δεδομένα δύσκολο έργο και δεν φαίνεται να επανέρχεται σύντομα στη 2η κατηγορία.

 

Χάλεσερ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς και λίγο έλειψε να διεκδικήσει τη συμμετοχή στη 2η κατηγορία. Τερμάτισε στην 4η θέση και μόλις στο -4 από τη θέση των μπαράζ ανόδου.

Προπονητής: Τόρστεν Τσίγκνερ. Η περσινή πορεία οφείλεται κατά πολύ στη δουλειά που έκανε ο 41χρονος τεχνικός. Δικαιωματικά λοιπόν παρέμεινε στον πάγκο για να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Εrdgas-Sportpark (15.057)

Μεταγραφές: Δεν έκανε πολλές κινήσεις και κράτησε τον βασικό κορμό. Πήρε τους Μαστ (Μ, 20/4, με Βουρ. Κίκερς), Παπαδόπουλο (Μ, 12/0, με Άαλεν) και Νίτφελντ (Ε, 21/2, με Ρέγκενσμπουργκ). Αποχώρησαν οι Χάιερ (Α, 39/4, πέρυσι), Ατζανί (Μ, 38/6, πέρυσι) και Τίφερτ (Μ, 14/0).

Προετοιμασία: Έπαιξε αρκετά φιλικά, αλλά με βατούς αντιπάλους. Η εικόνα της ήταν μέτρια και προβλημάτισε πολύ στην πρόβα τζενεράλε και την ήττα με 3-0 από την Έρφουρτ.

Εκτίμηση: Την περσινή χρονιά ακούμπησε το τέλειο, αλλά φαίνεται απίθανο να καταφέρει το ίδιο και φέτος. Αν μπορέσει να βρεθεί στην πρώτη εξάδα η σεζόν θα θεωρηθεί επιτυχημένη.

 

Κίκερς Βούρτσμπουργκ

Τι έκανε πέρυσι: Πλήρωσε ακριβά το κακό ξεκίνημα και παρότι κατάφερε να επανέλθει στα υψηλά πατώματα, στη συνέχεια έπεσε ξανά. Στο δεύτερο γύρο έκανε αρκετά μεγάλο ντεμαράζ, αλλά δεν πρόλαβε, τερματίζοντας στην 5η θέση της τελικής κατάταξης.

Προπονητής: Μίχαελ Σίλε. Ο 41χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο από τον Οκτώβριο του ‘17 και πήρε το «πράσινο» φως για να συνεχίσει και φέτος το έργο του.

Έδρα: Flyeralarm Arena (13.090)

Μεταγραφές: Πήρε μικρούς ηλικιακά παίκτες με φόντο το μέλλον. Στις πιο σημαντικές κινήσεις, απέκτησε τους Τσακμάκ (Ε, 32/10, με Καϊζερσλάουτερν Β΄), Ιμπραχίμ (Μ, 35/7, με Ντόρτμουντ Β΄), Χέμεριχ (Μ, 20/0, με Άουε) και Βίντεμαν (Ε, 32/5, με Ουντερχάχινγκ). Πούλησε 350 χιλ. τον Μπάχμαν (Μ, 34/6, πέρυσι) στην Καϊζερσλάουτερν.

Προετοιμασία: Θετική εντύπωση προκάλεσε η νίκη με 4-2 επί της Βέχεν, αλλά προβλημάτισε στην πρόβα τζενεράλε, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την ΦΣΒ Φρανκφούρτης.

Εκτίμηση: Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ και η απόκτηση πολλών νεαρών παικτών ίσως παίξουν ρόλο στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Δύσκολα θα διεκδικήσει την άνοδο, αλλά περιμένουμε να τερμάτισει εντός δεκάδας.

 

Χάνσα Ροστόκ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν και πάλι μία από τις υποψήφιες για την άνοδο στη 2η κατηγορία, αλλά για μία ακόμη χρονιά δεν τα κατάφερε. Η σεζόν είχε διακυμάνσεις, ωστόσο σε καμία στιγμή δεν βρέθηκε μέσα στην πρώτη τριάδα, τερματίζοντας εν τέλει στην 6η θέση.

Προπονητής: Γενς Χέρτελ. Ο ερχομός του 50χρονου Γερμανού τον περασμένο Ιανουάριο λειτούργησε ευεργετικά και η ομάδα είχε ανοδική πορεία. Δεν πρόλαβε το… τρένο της ανόδου, αλλά έμεινε στον πάγκο με την ευχή να επιστρέψει τον σύλλογο στη 2η Bundesliga.

Έδρα: Ostseestadion (29.000)

Μεταγραφές: Ήταν αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, με πολλούς παίκτες να έρχονται και να φεύγουν. Αποχώρησαν οι Γκέλιος (Τ, 39/0), Χούσινγκ (Α, 32/3), Σουκού (Μ, 37/15) και Μπίσχοφ (Μ, 20/0) και ήρθαν οι Ένγκελχαρντ (Ε, 28/6, με Νυρεμβέργη Β΄), Μπούτζεν (Α, 19/0, με Μαγδεμβούργο), Βόλμαν (Μ, 20/3, με Σάντχαουζεν) και Οπόκου (Μ, 17/2, με Αμβούργο Β΄).

Προετοιμασία: Έδωσε πολλά φιλικά (συνολικά επτά) και είχε σχετικά καλή εικόνα. Ξεχώρισε η «λευκή» ισοπαλία κόντρα στο Αννόβερο στην τελευταία πρόβα, ενώ δυσκόλεψε αρκετά τη Βόλφσμπουργκ, χάνοντας τελικά με 2-1.

Εκτίμηση: Έχει φανέλα, έδρα και κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες. Ο στόχος είναι η άνοδος, αλλά θα πρέπει να παλέψει σκληρά. Περιμένουμε να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα.

 

Τσβίκαου

Τι έκανε πέρυσι: Από τον παράδεισο στην κόλαση και πάλι στον παράδεισο πήρε η Τσβικάου. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχε πολλά θέματα και μέχρι την 29η αγωνιστική κινδύνευε σοβαρά με υποβιβασμό. Ωστόσο, στο τέλος έκανε τρελό ντεμαράζ, έτρεξε σερί και εν τέλει ολοκλήρωσε τη χρονιά στην 7η θέση.

Προπονητής: Τζο Ένοχς. Ανέλαβε την ομάδα το περσινό καλοκαίρι και παρότι είχε δύσκολο ξεκίνημα, στη συνέχεια η δουλειά του απέφερε καρπούς. Δίκαια παρέμεινε και για τη νέα χρονιά.

Έδρα: GGZ Arena (10.134)

Μεταγραφές: Απέκτησε αρκετούς ελεύθερους, με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ. Ξεχώρισαν οι κινήσεις των Χάντκε (Α, 8/0, με Μαγδεμβούργο), Χάουπτμαν (Μ, 1/0, με Ντιναμό Δρέσδης) και Βιτερίτι (Μ, 35/6, με Κότμπους). Έφυγαν οι Καρτάλης (Α, 25/0) που υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και Λάουερμπαχ (Ε, 27/4, πέρυσι).

Προετοιμασία: Άφησε καλές εντυπώσεις, καθώς έδωσε συνολικά έξι φιλικά και μέτρησε ισάριθμες νίκες. Οι αντίπαλοι ήταν βατοί, αλλά τα δείγματα, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα ήταν πολύ θετικά.

Εκτίμηση: Στην κατηγορία υπάρχουν ιστορικές ομάδες με πιο δυνατά ρόστερ, αλλά η δουλειά που γίνεται είναι καλή. Δύσκολα θα διεκδικήσει την άνοδο, ωστόσο δεν βλέπουμε να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

 

Πρόισεν Μίνστερ

Τι έκανε πέρυσι: Μέχρι το 1/3 του πρωταθλήματος έκανε καλή πορεία και βρισκόταν μέσα στις πρώτες θέσεις. Στη συνέχεια, είχε σταθερή πτώση και δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ ξανά στη διεκδίκηση της ανόδου. Τερμάτισε στην 8η θέση με απολογισμό (15-7-16).

Προπονητής: Σβεν Χούμπσερ. Ο 40χρονος τεχνικός ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης μετά τη φυγή του Μάρκο Αντβέρπεν και καλείται να πάει το σύλλογο ένα βήμα παραπάνω.

Έδρα: Preußenstadion (15.050)

Μεταγραφές: Πολλές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς αποχώρησαν 15 παίκτες και ήρθαν άλλοι 12. Στις πιο σημαντικές κινήσεις, απέκτησε τους Σνελμπάχερ (Ε, 39/3, με Άαλεν), Λίτκα (Μ, 20/0, με Ουέρντινγκεν) και Μορσέλ (Ε, 8/1 με Κίελ). Πούλησε 350 χιλ. στην Μάιντζ τον Ακονό (Ε, 15/4).

Προετοιμασία: Μέσα Ιουνίου ξεκίνησε το «χτίσιμο» για τη νέα χρονιά και έπαιξε πέντε φιλικά. Γνώρισε αναμενόμενες ήττες από Γκρόνινγκεν και Χέρακλες, αλλά κέρδισε με 1-0 την Φορτούνα Κολωνίας.

Εκτίμηση: Οι πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ ίσως παίξουν ρόλο, αφού θα χρειαστεί χρόνος για τη συνοχή της ομάδας. Αν βρεθεί μεταξύ των θέσεων 5-10, η χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο, όμως θα είναι δύσκολο.

 

Καϊζερσλάουτερν

Τι έκανε πέρυσι: Μετά τον υποβιβασμό από τη 2η κατηγορία, είχε ως στόχο την άμεση επιστροφή της, αλλά δεν τα κατάφερε. Είχε μέτρια εικόνα, δεν δικαιολόγησε ποτέ το βαρύ όνομά της και δίκαια τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας.

Προπονητής: Σάσα Χίλντμαν. Ο Γερμανός τεχνικός ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της σεζόν (Δεκέμβριο του ‘18) και έκανε σχετική καλή δουλειά. Πλέον, ο στόχος είναι η άνοδος στη 2η κατηγορία και θα κριθεί αυστηρά αν δεν τα καταφέρει.

Έδρα: Fritz-Walter-Stadion (49.850)

Μεταγραφές: Ξόδεψε περίπου 800 χιλ. για να πάρει τους Μπάχμαν (Μ, 34/6, με Κίκερς Βούρτσμπουργκ), Μπιάρνασον (Ε, 8/3, με Χέλσινγκμποργκ), Χέρχερ (Μ, 37/5, με Σόνενχοφ) και Σπάχιτς (Τ, 30/0, με Κότμπους). Έφυγαν οι Μπιάντα (Μ, 25/5) και Άλμπαεκ (Μ, 26/3).

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά ενόψει της νέας σεζόν, αφήνοντας σχετικά καλές εντυπώσεις. Ξεχώρισαν οι νίκες με Γουίμπλεντον και Σαντχάουζεν, αλλά προσγειώθηκε μετά την ήττα με 3-1 από την Χόμπουργκ.

Εκτίμηση: Η θέση της δεν είναι σε αυτή την κατηγορία και ο μεγάλος στόχος είναι η άνοδος στη 2η Bundesliga. Έχει όνομα, φανέλα και με βάσει τις κινήσεις που έκανε, περιμένουμε να βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα και -γιατί όχι- να κατακτήσει και το τρόπαιο.

 

Ουντερχάκινγκ

Τι έκανε πέρυσι: Έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και έδειχνε ότι θα διεκδικούσε την άνοδο στη 2η κατηγορία. Ωστόσο, στις τελευταίες στροφές κατέρρευσε και λίγο έλειψε να το πληρώσει ακριβά. Τερμάτισε 10η και μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Προπονητής: Κλάους Σρομ. Ο 50χρονος Γερμανός βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια στον πάγκο της ομάδας και όλοι ελπίζουν στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του να επιστρέψει τον σύλλογο στη 2η κατηγορία.

Έδρα: Alpenbauer Sportpark Unterhaching (15.053)

Μεταγραφές: Έκανε μετρημένες κινήσεις κι αντικατέστησε όσους αποχώρησαν. Πήρε τους Νάουντς (Ε, 29/6, με Χέλμοντ), Χάινριχ (Μ, 18/0, με Μίνστερ) και Μπαντόφσκι (Α, 3/0 με Μπόχουμ). Έφυγαν οι Βίντεμαν (Ε, 27/0) και Κιομουρτζόγλου (Μ, 27/2).

Προετοιμασία: Τα πρώτα τεστ τα έδωσε τέλος Ιουνίου και έτσι αγωνίστηκε σε μόλις τέσσερα φιλικά. Στα πιο δυνατά, έχασε 2-1 από την Ντινάμο Δρέσδης, αλλά στο τελευταίο τεστ κέρδισε με το ίδιο σκορ την Ρέγκενσμπουργκ.

Εκτίμηση: Ο μεγάλος πόθος είναι η επιστροφή στην δεύτερη κατηγορία, αλλά θα πρέπει να αφήσει πίσω καλύτερες ομάδες. Δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό, αλλά εξίσου δύσκολα να πάρει την άνοδο.

 

Ουέρντιγκεν

Τι έκανε πέρυσι: Παρότι νεοφώτιστη, είχε ως στόχο την άνοδο στη 2η Bundesliga. Έκανε καλές και δυνατές μεταγραφές για τη κατηγορία και παρόλο που ξεκίνησε δυνατά, στα μέσα της σεζόν έπεσε κατακόρυφα η απόδοσή της και στο τέλος κινδύνεψε με υποβιβασμό.

Προπονητής: Χάικο Φόγκελ. Ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας την πρώτη μέρα του Μαΐου και στα λίγα ματς που πρόλαβε να κοουτσάρει δεν κατάφερε να πάρει νίκη. Ωστόσο, παρέμεινε στον πάγκο και θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά.

Έδρα: Merkur Spiel-Arena (54.000). Είναι το γήπεδο της Φορτούνα Ντίσελντορφ, σε απόσταση 22 χλμ. από τη φυσική της έδρα (δεν πληροί τις προϋποθέσεις, την άνοιξη του 2020 αναμένεται να επιστρέψει σε αυτή). Πέρσι χρησιμοποιούσε την έδρα της Ντούισμπουργκ.

Μεταγραφές: Πήρε ελεύθερους, αλλά καλούς παίκτες για το επίπεδο της λίγκας. Ξεχωρίζει η απόκτηση του Κίρχοφ (Α, 10/0, με Μαγδεμβούργο), ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Μπάγερν και Σάλκε. Επίσης, πήρε τους Ρούλε (Ε, 29/1, με Μίνστερ), Γκιουντούζ (Μ, 1/0, με Ντάρμσταντ) και Κινσόμπι (Μ, 27/2, με Μάιντζ Β’). Έφυγαν οι Μπάιστερ (Μ, 31/11), Ντόρφλερ (Μ, 24/2) και Γεσίλ (Ε, 2/0).

Προετοιμασία: Έδωσε δυνατά φιλικά με στόχο την καλύτερη προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και είχε σχετικά καλή εικόνα. Ξεχώρισαν οι ισοπαλίες με Σαχτάρ και Αντβέρπ, αλλά στη τελευταία «πρόβα» έχασε με 2-0 από την Μπίλεφελντ.

Εκτίμηση: Ο στόχος παραμένει ξεκάθαρος κι αυτός είναι η άνοδος στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Δεν έχει φανέλα όπως άλλες ομάδες της λίγκας, αλλά το ρόστερ της είναι δυνατό. Θα είναι αποτυχία, αν δεν βρεθεί εντός εξάδας και δεν διεκδικήσει την άνοδο.

 

Μόναχο 1860

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν νεοφώτιστη την περσινή σεζόν (είχε χρεοκοπήσει για χρέη) και παρά το βαρύ της όνομα, ο πρώτος στόχος ήταν η εξασφάλιση της παραμονής. Ξεκίνησε αρκετά καλά, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των «πρώτων». Εν τέλει τερμάτισε στη 12η θέση και μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Προπονητής: Ντάνιελ Μπιρόφκα. Ο παλαίμαχος παίκτης βρίσκεται στον πάγκο από τότε που η ομάδα υποβιβάστηκε στην 4η κατηγορία. Την επανέφερε στην 3η και παρά τη μέτρια περσινή πορεία παρέμεινε για να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Städtisches Stadion an der Grünwalder Straße (15.000)

Μεταγραφές: Δεν έκανε πολλές κινήσεις και ενισχύθηκε κυρίως με παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Πήρε ως ελεύθερο μόνο τον Έρντμαν (Α, 29/1) από το Μαγδεμβούργο. Έφυγε ο Λακαζέτ (Μ, 11/0), καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Ντάρμσταντ.

Προετοιμασία: Τα τέσσερα από τα έξι φιλικά που έπαιξε ήταν με δυνατούς αντιπάλους, αφήνοντας μέτριες εντυπώσεις. Κέρδισε 3-0 την αυστριακή Ριντ, αλλά έχασε από Βασιλεία, Γκλάντμπαχ και Λιντς.

Εκτίμηση: Ιστορικός σύλλογος που βάσει «φανέλας» δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία, αλλά ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει την άνοδο. Δεν ενισχύθηκε καθόλου και μόνο με το... όνομα δεν ανεβαίνεις. Αν βρεθεί πάνω από την 6η θέση (δεν το βλέπουμε) θα είναι επιτυχία.

 

Μέπεν

Τι έκανε πέρυσι: Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ήταν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό βελτιώθηκε αισθητά και κατάφερε να σφραγίσει για 2η σερί χρονιά την παραμονή της.

Προπονητής: Κρίστιαν Νάιντχαρτ. Ο 50χρονος Γερμανός είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην κατηγορία. Βρίσκεται στον πάγκο από το 2013 και μαζί του ο σύλλογος έχει ανέβει δεδομένα επίπεδο. Παρέμεινε για να συνεχίσει τη δουλειά.

Έδρα: Hänsch-Arena (13.815)

Μεταγραφές: Έκανε δύο-τρεις κινήσεις που θα την βοηθήσουν αρκετά μέσα στη σεζόν. Πήρε τον Ελ-Χέλβε (Ε, 25/4) από τον Απόλλωνα Σμύρνης και τους Εβσέεβ (Μ, 9/0, με Χάνσα Ροστόκ), Ντούκερ (Ε, 20/4, με Πάντερμπορν και Μπράουνσβαϊγκ). Πούλησε 100 χιλ. τον Πρόσβιτς (Ε, 27/14) στην Μπράουνσβαϊγκ.

Προετοιμασία: Έδωσε δυνατά φιλικά και παρότι δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα έδειξε καλή εικόνα. Αναδείχθηκε ισόπαλη με Άντβερπ και Ουτρέχτη, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες 5-4 από την Χέρενφεϊν.

Εκτίμηση: Βγαίνει αρκετά ενισχυμένη από το μεταγραφικό παζάρι και αν «πιάσουν» οι κινήσεις μπορεί να βρεθεί και εντός δεκάδας. Ωστόσο, φαίνεται απίθανο να καταφέρει να διεκδικήσει την άνοδο. Πιστεύουμε πως θα τερματίσει στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα (9η-11η θέση).

 

Ιένα

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν εντυπωσιακή μέχρι την 5η αγωνιστική, αλλά από κει και πέρα ξεκίνησε ο κατήφορος. Για μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, μέτρησε έξι νίκες και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Προπονητής: Λούκας Κβάσνιοκ. Ο 38χρονος Γερμανός ανέλαβε την ομάδα σε δύσκολη στιγμή και κατάφερε με ένα ντεμαράζ στο τέλος να τη σώσει. Δικαιωματικά λοιπόν, η διοίκηση τον διατήρησε στον πάγκο.

Έδρα: Ernst-Abbe-Sportfeld (10.600)

Μεταγραφές: Πολλές διαφοροποιήσεις και στην Μέπεν, αφού άλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ. Στις πιο σημαντικές κινήσεις, απέκτησε τους Γκαμπριέλε (Ε, 17/4, με Βάκερ Ίνσμπουργκ), Σκεντέροβιτς (Ε, 20/6, με Χάρτμπεργκ), Ντόνκορ (Μ, 9/1, με Ρόστοκ), Παλιούκα (Ε, 21/2). Έφυγαν οι Στάρκε (Ε, 34/7), Βόλφραμ (Μ, 31/8) και Γκίντερ-Σμιντ (Ε, 9/5).

Προετοιμασία: Δεν έδωσε πολλά φιλικά και δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Έδωσε μόλις ένα σοβαρό τεστ κόντρα στη Ρέγκενσμπουργκ, όπου ηττήθηκε με 4-3.

Εκτίμηση: Δύο διαδοχικές χρονιές έχει κινδυνέψει με υποβιβασμό, αλλά εν τέλει τα καταφέρνει και «σώζεται». Κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και φέτος και ελπίζει να μην είναι μέσα στη μοιραία τετράδα. Οριακό...

 

Σόνενχοφ

Τι έκανε πέρυσι: Μέτρια έως κακή η περσινή σεζόν για τη Σόνεχοφ, η οποία κινδύνεψε σοβαρά με υποβιβασμό. Τερμάτισε στην 15η θέση και σφράγισε τη σωτηρία, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Κότμπους. Έστω κι έτσι όμως για ακόμα μια χρονιά θα αγωνίζεται στη 3η κατηγορία της χώρας.

Προπονητής: Νέα αρχή με τον Όλιβερ Τσάπελ θέλει να κάνει η ομάδα, με τον 51χρονο τεχνικό να είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκους Λανγκ. Η διοίκηση θέλει το βήμα παραπάνω και να μην συμβεί ξαναζήσει ο σύλλογος την περσινή περιπέτεια.

Έδρα: Mechatronik Arena (10.001)

Μεταγραφές: Έκανε κάποιες κινήσεις με παίκτες κυρίως μικρούς σε ηλικία. Πήρε τους Σλάμαρ (Α, 30/0), Μπέχουνεκ (Α, 25/4, με Αμβούργο Β’), Γκάινες (Μ, 9/0, με Τσβικάου) και Χάουσλ (Μ, 29/0, με Μάιντζ Β’). Πούλησε 300 χιλ. τον Μπακού (Μ, 38/4) στο Κίελο και 150 χιλ. τον Χέρχερ (Μ, 37/5) στην Καϊζερσλάουτερν.

Προετοιμασία: Στα μέσα Ιουνίου ξεκίνησε να βάζει τις «βάσεις» για τη νέα χρονιά. Έδωσε συνολικά έξι φιλικά, τα περισσότερα από αυτά κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους. Στη πρόβα τζενεράλε έχασε με 4-3 από την Σαντχάουζεν, δείχνοντας επιθετικές αρετές και, παράλληλα, αμυντικά κενά.

Εκτίμηση: Το περσινό πάθημα ελπίζει να γίνει μάθημα και να αποφύγει το θρίλερ των τελευταίων αγωνιστικών. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα θα παλέψει ξανά για την παραμονή στην κατηγορία και δεν βλέπουμε να τα καταφέρνει...

 

Μπραουνσβάιγκ

Τι έκανε πέρυσι: Την περσινή χρονιά μόλις είχε υποβιβαστεί από τη 2η κατηγορία και ο στόχος ήταν να επιστρέψει άμεσα. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά αυτό συνέβη. Στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν ήταν στον βυθό της βαθμολογίας, αλλά στη τελική ευθεία κατάφερε να μαζέψει βαθμούς και, εν τέλει, να εξασφαλίσει τη σωτηρία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, σε σχέση με την Κότμπους.

Προπονητής: Ο Αντρέ Σούμπερτ έφυγε, καθώς συμφώνησε με την Χόλσταιν Κίελ και στη θέση του ήρθε ο Κρίστιαν Φλούτμαν. Ο 37χρονος κάθεται σε «καυτό» πάγκο και καλείται να επαναφέρει τον σύλλογο στα επιτυχημένα μονοπάτια.

Έδρα: EINTRACHT-Stadion (23.325)

Μεταγραφές: Μεγάλο… λίφτινγκ στο ρόστερ, μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν. Πήρε τους Πρόσβιτς (Ε, 27/14, με Μέπεν), Κομπιλάνσκι (Ε, 37/12, με Μίνστερ) και Ζίγκελε (Α, 26/3, με Βόλφσμπουργκ Β’). Πούλησε 500 χιλ. τον Αμπντουλαχί στην Ουνιόν Βερολίνου.

Προετοιμασία: Έδωσε συνολικά πέντε τεστ προετοιμασίας και στα πρώτα με αδύναμους αντιπάλους δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία. Στα τελευταία δύο με Χέρτα και Χόφενχαϊμ γνώρισε βαριές ήττες (4-1, 3-0 αντίστοιχα) και προβλημάτισε αρκετά.

Εκτίμηση: Δύσκολα να επαναλάβει την περσινή τραγική σεζόν. Έχει φανέλα και έδρα και είναι ικανή να διεκδικήσει την άνοδο στη 2η κατηγορία. Πάντως, θα χρειαστεί τεράστια υπέρβαση για να τα καταφέρει.

 

Μάνχαϊμ

Τι έκανε πέρυσι: Έκανε εκπληκτική χρονιά στη νοτιοδυτική περιφέρεια της 4ης κατηγορίας, τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Εδώ και πολλά χρονιά προσπαθούσε ν’ ανέβει, αλλά στο τέλος πάντα τα «χάλαγε». Πέρυσι, όμως ήταν αποφασισμένη και με απολογισμό (28-4-2) πήρε δικαιωματικά την άνοδο.

Προπονητής: Μπέρνχαρντ Τράρες. Ο 53χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το περσινό καλοκαίρι και με την καλή δουλειά του, την ανέβασε κατηγορία. Η διοίκηση αποφάσισε το λογικό και τον διατήρησε στον πάγκο για να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Carl-Benz-Stadion (25.721)

Μεταγραφές: Μετά την άνοδο έπρεπε να κάνει κάποιες κινήσεις για να ενισχυθεί. Πήρε τους Ντος Σάντος (Μ, 23/0, με Στουτγκάρδη Β’), Μαρξ (Α, 27/0, με Κίκερς Όφενμπαχ), Φεράτι (Μ, 13/3, με Αμβούργο Β’) και Γκουαΐντα (Μ, 3/0, με Σάντχαουζεν). Πούλησε 200 χιλ. τον Κερν (Μ, 28/17) στην Μπάγερν Β’.

Προετοιμασία: Μέτρια εικόνα άφησε στα λίγα φιλικά που αγωνίστηκε. Εντυπωσίασε με το 4-0 επί της Φόλα, αλλά στην πρόβα τζενεράλε φάνηκε ανέτοιμη, μετά την ήττα με 2-1 από την Ουλμ.

Εκτίμηση: Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και ρεαλιστικά ο πρωταρχικός στόχος είναι να μην πέσει. Θα γίνει «σκληρή» μάχη για την παραμονή και στο τέλος περιμένουμε να τα καταφέρει.

 

Κεμνίτσερ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν δύσκολο το περσινό καλοκαίρι, έπειτα από τον υποβιβασμό από την 3η κατηγορία. Ωστόσο, έγιναν σωστές κινήσεις, δεν υπήρξε πανικός και σε ένα χρόνο επέστρεψε και πάλι. Τερμάτισε πρώτη στη βορειοανατολική περιφέρεια, στο +7 από τη δεύτερη.

Προπονητής: Ντάβιντ Μπέργκνερ. Βρίσκεται ενάμιση χρόνο στο σύλλογο και χρεώνεται τόσο τον προπέρσινο υποβιβασμό, όσο και την περσινή άνοδο. Όπως και να 'χει, ήρθε για να... μείνει στον πάγκο της ομάδας από την ανατολική Γερμανία.

Έδρα: Stadion - An der Gellertstraße (15.200)

Μεταγραφές: Ως νεοφώτιστη έπρεπε να ενισχυθεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Πήρε τους Μπλούμπεργκ (Μ, 28/4, με Χέρτα Β’), Φρέιτας (Μ, 32/3 με Κότμπους) και Μπονγκά (Ε, 32/3 με Τσβικάου).

Προετοιμασία: Δυνατή προετοιμασία με αρκετά φιλικά έδωσε η Κεμνίτσερ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ξεχώρισε η επιβλητική νίκη με 4-1 επί της Αλάνιασπορ, στην τελευταία πρόβα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση: Όπως όλες οι νεοφώτιστες έτσι κι αυτή έχει πρώτο στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Αν το καταφέρει θα έχει σαφώς θετικό πρόσημο η χρονιά. Πιστεύουμε πως θα δυσκολευτεί.

 

Βικτόρια Κολωνίας

Τι έκανε πέρυσι: Βρέθηκε στην Ρετζιοναλίγκα της Δύσης και μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα, στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και από την 13η αγωνιστική ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Προπονητής: Ο Βούλγαρος, Πάβελ Ντότσεφ αντικατέστησε τον Γιούργκεν Κόλερ στον πάγκο και καλείται να κρατήσει την ομάδα στην 3η κατηγορία.

Έδρα: Stadion im Sportpark Höhenberg (6.214)

Μεταγραφές: Εκτεταμένο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, με πολλούς παίκτες να έρχονται και να φεύγουν. Στις πιο σημαντικές, πήρε τους Ριστλ (Μ, 24/2 με Άαλεν), Μέσενχολερ (Τ, 15/0 με Ντούισμπουργκ), Χόλτχαους (Α, 20/1 με Κότμπους) και Ντέι (Μ, 4/1 με Ρέγκενσμπουργκ).

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε συνολικά σε έξι φιλικά και είχε σχετικά καλή εικόνα. Γνώρισε μόλις μία ήττα με 3-0 από την ανώτερη Χέρακλες, αλλά στην τελευταία πρόβα κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Σάλκε Β’.

Εκτίμηση: Βρίσκεται στο γκρουπ με τις ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Δύσκολα θα αποφύγει μία από τις τελευταίες τέσσερις θέσεις. Στα μάτια μας είναι το επικρατέστερο φαβορί για υποβιβασμό.

 

Μπάγερν Β’

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στην περιφέρεια Βαυαρίας και τερμάτισε πρώτη, κάνοντας… περίπατο. Από τις 34 αγωνιστικές, μόλις μία φορά υποχώρησε από την κορυφή και στα μπαράζ κέρδισε την Βόλφσμπουργκ ΙΙ σε διπλά παιχνίδια και εξασφάλισε την άνοδο.

Προπονητής: Σεμπάστιαν Χένες. Ο 37χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα το φετινό καλοκαίρι, παίρνοντας τη θέση του Χόλγκερ Σάιτς. Ο στόχος είναι η σωτηρία και γι’ αυτό θα παλέψει ο νεαρός προπονητής. Είναι ανιψιός του Ούλι Χένες, νυν προέδρου της Μπάγερν.

Έδρα: Städtisches Stadion an der Grünwalder Straße (15.000)

Μεταγραφές: Παρότι είναι η δεύτερη ομάδα της μεγάλης Μπάγερν κινείται στα επίπεδα κανονικού συλλόγου, πουλώντας και αγοράζοντας παίκτες. Από τις πωλήσεις των Γεόνγκ (Μ, 33/13), Αβούντζια (Α, 20/4) και Μάιερ (Α, 22/0) συγκέντρωσε 7.5 εκατ. ευρώ. Εκτός από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που ανέβηκαν από την U19, αγόρασε τους Σινγκ (Μ, 28/5, με Ουέλιγκτον Φίνιξ) και Κερν (Μ, 28/17, με Μάνχαϊμ).

Προετοιμασία: Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα από τα φιλικά προετοιμασίας. Έχασε μόνο από την Τιρόλ, αλλά ήταν εξαιρετική στο τελευταίο κόντρα στην Ντούκλα Πράγας, επικρατώντας 4-2.

Εκτίμηση: Λογίζεται ως το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Δεδομένα, θα έχει δύσκολο έργο και θα παλέψει πολύ, αλλά στο τέλος περιμένουμε να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Επιμέλεια: Δημήτρης Σεραφειμίδης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ