foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ39
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Preview, Gold Cup 2019: 2ος όμιλος

Αφιερώματα | 13 Ιουν 2019 00:13
Gold-Cup-2os-omilos.jpg

Ο 2ος όμιλος του CONCACAF Gold Cup απαρτίζεται από Βερμούδες, Κόστα Ρίκα, Αϊτή και Νικαράγουα.

Οι ομάδες

 

Βερμούδες Κάνει… ντεμπούτο στη διοργάνωση έχοντας καταφέρει να βρεθεί στον θεσμό ύστερα από την 5η θέση που κατέκτησε στα Προκριματικά.

Το ρόστερ των Βερμούδων Τερματοφύλακες: Ιβ (Ρόμπιν Χουντ), Χιλ (Χέρεφορντ), Χαντ (Γουέικφιλντ) Αμυντικοί: Xάρβι (-), Μάινορς (-), Λι (Ταλίνα Κάλεβ), Μπέιδερ (Ρόμπιν Χουντ), Λέβεροκ (Σλίγκο Ρόβερς), Ντόναγουα (-) Μέσοι: Μπάτερφιλντ (Κιντερμίνστερ Χάριερς), Σίμονς (Ρόμπιν Χουντ), Μπράνγκμαν (Σαουθάμπτον Ρέιντζερς), Μπάσντεν (Χάτφιλντ Τάουν), Λιούις (Τσάρλεστον Μπάτερι), Κλέμονς (Μπόντενς), Μπασκόμ (Ντάρλινγκτον), Ρόμπινσον (Π.Χ. Ζέμπρας), Μινγκ (Π.Χ. Ζέμπρας), Λάμπε (Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ), Έβανς (Ρόμπιν Χουντ), Γουόρεν (-) Επιθετικοί: Σμιθ (Όξφορντ Γιουνάιτεντ), Γουέλς (ΚΠΡ)

Προπονητής: Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τον Κάιλ Λάιτμπουρν (Σεπτέμβρης 2017) ήταν αρκετή για να συσπειρώσει την ομάδα και να της χαρίσει την «παρθενική» της συμμετοχή στη διοργάνωση ύστερα από εξαιρετικές εμφανίσεις στα Προκριματικά.

Το αστέρι: Ο Νάκι Γουέλς αποτελεί το μεγάλο όνομα στο ρόστερ, αφού έρχεται από σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της ΚΠΡ. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 43 συμμετοχές και 9 τέρματα, παρότι η ομάδα του δεν κατάφερε να διακριθεί στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Εκτίμηση: Ντεμπουτάρει στη διοργάνωση και θα προσπαθήσει να βρεθεί τουλάχιστον στη φάση των νοκ-άουτ. Θα χρειαστεί πάντως να κοντράρει πιο έμπειρες ομάδες και αυτό δυσκολεύει σημαντικά την αποστολή της.

 

Κόστα Ρίκα Για 12η διαδοχική φορά θα βρεθεί στη διοργάνωση. Από το 1998 δεν έχει λείψει ποτέ από το Gold Cup, όμως στο ίδιο διάστημα έχει βρεθεί μόλις μία φορά στον τελικό (2002). Σπανίως «σταματάει» η πορεία της στη φάση των ομίλων (1998), με την ίδια να φτάνει τουλάχιστον μέχρι τη νοκ-άουτ φάση και στις 11 τελευταίες συμμετοχές.

Το ρόστερ της Κόστα Ρίκα Τερματοφύλακες: Μορέιρα (Πατσούκα), Μαδριγάλ (Σαν Κάρλος), Σεγούρα (Πέρες Σελεδόν) Αμυντικοί: Φούλερ (Ερεδιάνο), Γκονζάλες (Λ.Α. Γκάλαξι), Ντουάρτε (Εσπανιόλ), Γουάστον (Σινσινάτι), Ματαρίτα (Νιου Γιόρκ Σίτι), Οβιέδο (Σάντερλαντ), Κάλβο (Σικάγο), Γκαμπόα (Σέλτικ) Μέσοι: Λεάλ (Σαπρίσα), Μπόργκες (Γκιοζτέπε), Μπολάνιος (Σαπρίσα), Ρουίς (Σάντος), Κρους (Σινσινάτι), Τεχέδα (Ερεδιάνο), Αγκιλάρ (Τζέτζου Γιουνάιτεντ), Μαρίν (Ερεδιάνο) Επιθετικοί: Σαμπόριο (Σαν Κάρλος), Τζορτζ (Μίντιλαντ), Κάμπελ (Λεόν), ΜακΝτόναλντ (Αλ-Αχλί)

Προπονητής: Γκουστάβο Ματόσας. Ο Ουρουγουανός τεχνικός κάθεται για πρώτη φορά σε πάγκο Εθνικής ομάδας (από τον περασμένο Ιανουάριο) έχοντας ήδη σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο (κυρίως στη μεξικάνικη λίγκα) πριν από πέντε σεζόν. Δεν έχει καταφέρει πάντως να αναμορφώσει την Κόστα Ρίκα, αν και ανέλαβε πρόσφατα (3 ήττες σε 4 φιλικά μέσα στο 2019).

Το αστέρι: Τζόελ Κάμπελ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός προσπαθεί να «αναστήσει» την καριέρα του μετά το… άγονο πέρασμά του από την Άρσεναλ, έχοντας αγωνιστεί έκτοτε σε Πορτογαλία (Σπόρτινγκ), Ισπανία (Μπέτις), Ιταλία (Φροζινόνε) πριν «σπαταλήσει» την τελευταία σεζόν στο Μεξικό, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της φιναλίστ του Κλαουσούρα, Λεόν (21 συμ./ 4 τέρματα).

Εκτίμηση: Προσπαθεί να… παντρέψει ταλέντο και εμπειρία. Αποτελεί το «βαρύ χαρτί» του ομίλου της και δύσκολα θα μείνει μακριά από την επόμενη φάση.

 

Αϊτή Αυτή θα είναι η 7η παρουσία της στη διοργάνωση, αφού κατάφερε να προκριθεί στον θεσμό μέσω τον Προκριματικών (1η θέση), ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν το 2015, όταν και αποκλείστηκε στη φάση των «8» (6η θέση), κάτι που είχε συμβεί μάλιστα και σε άλλες δύο περιπτώσεις (2002, 2009) νωρίτερα, ενώ τις άλλες 3/6 πιο πρόσφατες φορές που συμμετείχε σε Gold Cup δεν κατάφερε να «αποδράσει» από τον όμιλό της.

Το ρόστερ της Αϊτής Τερματοφύλακες: Ντουβερζέρ (Σετούμπαλ), Πλασίδ (-), Σιμόν (Βαν) Αμυντικοί: Αντέ (Μαγκαλάνες), Αλέξις (Καπουάς), Αρκούς (Οσέρ), Κριστιάν (Αραράτ), Τζεφράρντ (Φρέσνο), Γκεριέρ (Καραμπάγκ), Ζαν-Μπαπτίστ (Ουμέα), Ζερόμ (Ελ Πάσο Λοκομοτίβ) Μέσοι: Αλκός (Σαρτρές), Εριβό (Νιού Ίνγκλαντ), Μουστιβάρ (Νεφτσί Μπακού), Σαμπά (Βιολέτ) Επιθετικοί: Μπαζίλ (Χάβρη), Καντάβ (Τροπεζόν), Ντεσιρέ (Λόρι), Ετιέν (Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς), Ερόλντ (Σιμπάο), Μισέλ (Ορλάντο Σίτι), Ναζόν (Σεντ Μίρεν), Πιερό (Μουσκρόν)

Προπονητής: Ο Μαρκ Κολά βρίσκεται στον πάγκο της από το φθινόπωρο του 2017. Δεν έχει καταφέρει να την οδηγήσει σε κάποια σημαντική επιτυχία όσο καιρό ηγείται της ομάδας, εξασφαλίζοντας πάντως τη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Το αστέρι: Ντικένς Ναζόν. Ο 25χρονος φορ αγωνίζεται στη Σκωτία με τη φανέλα της Σεντ Μίρεν (12/2 φέτος), ενώ έχει σημειώσει 16 τέρματα σε 26 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.

Εκτίμηση: Θα παλέψει (πιθανότατα) για τη δεύτερη θέση του ομίλου έχοντας την ποιότητα να φτάσει στη φάση των νοκ-άουτ. Διαθέτει «δεμένο» και νεανικό σύνολο που ενδέχεται να τη βοηθήσει να προκριθεί από τον όμιλό της.

 

Νικαράγουα Για 3η φορά στην ιστορία της η Νικαράγουα θα βρεθεί στη διοργάνωση. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε δύο «κολλητά» τουρνουά (2017, 2019) αφού μετά το 2009 έλειψε για τρία διαδοχικά τουρνουά.

Το ρόστερ της Νικαράγουα Τερματοφύλακες: Γιορέντε (Μανάγουα), Μαραντιάγκα (Γιουβέντους Μανάγουα), Ροντρίγκες (Καρμελίτα) Αμυντικοί: Φλόρες (Σάντος ντε Γουαπίλες), Κοπέτε (Όλγουεϊς Ρέντι), Λόπες (Ρεάλ Εστελί), Πέρες (Μανάγουα), Ρόσας (Ρεάλ Εστελί), Μοντενέγκρο (Καρμελίτα), Χουέτ (Βάλτερ Φερέτι), Κιχιάνο (Ρεάλ Εστελί) Μέσοι: Μ. Λόπες (Ρεάλ Εστελί), Καντένα (Αλγάιδα), Πουνιέδ (Νίμπερσουντ), Σεράπιο (Μανάγουα), Μπάες (Μανάγουα), Αρτεάγα (Γιουβέντους Μανάγουα), Μπετανκούρ (Ρεάλ Εστελί), Γκούφας (Ηρόδοτος) Επιθετικοί: Τσαβάρια (Παντιντέχ), Γκαλεάνο (Ρεάλ Εστελί), Μπονίγια (Γκρέτσια), Μπαρέρα (Μουνισιπάλ)

Προπονητής: Χένρι Ντουάρτε. Ο 60χρονος Κοσταρικανός τεχνικός βρίσκεται στο «τιμόνι» της από τις αρχές του 2015 (Ιανουάριος) καταφέρνοντας να οδηγήσει την ομάδα στη 2η διαδοχική παρουσία της στον θεσμό (3η συνολικά από το 1991 και μετά).

Το αστέρι: Ζοσουέ Κιχιάνο. Ο 28χρονος αμυντικός αποτελεί πιστό… στρατιώτη της Εθνικής ομάδας της χώρας κατέχοντας το ρεκόρ σε συμμετοχές (54) σε διεθνές επίπεδο. Έρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Ρεάλ Εστελί (Νικαράγουα) μετρώντας 35 συμμετοχές (όλες ως βασικός) και τρία τέρματα.

Εκτίμηση: Η «άσημη» Νικαράγουα άλλαξε… επίπεδο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντουάρτε και θα βρεθεί για 2η διαδοχική φορά στη διοργάνωση. Οι δυνατότητες πάντως είναι «μετρημένες» και δεν υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για να φτάσει σε διάκριση.

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Κώστογλου

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ