foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ105
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Preview, Mundial U20 2019: 5ος όμιλος

Αφιερώματα | 22 Μαι 2019 22:32
5omilos.jpg

Ο 5ος όμιλος του Mundial U20 απαρτίζεται από Γαλλία, Παναμά, Σαουδική Αραβία και Μάλι.

Οι ομάδες

 

Γαλλία U20 Με στόχο να ακολουθήσει το παράδειγμα των ανδρών ταξίδεψε στην Πολωνία η Γαλλία. Το 2013 κατέκτησε το τουρνουά, αλλά τότε είχε στη σύνθεση της την παρέα του Πολ Πογκμπά. Από τότε μετράει μόνο αποτυχίες, αφού δύο χρόνια αργότερα δεν μπόρεσε να συμμετάσχει καν και το 2017 στα γήπεδα της Ν.Κορέας αποκλείστηκε στη φάση των «16». Φέτος είναι το πρώτο φαβορί βάσει αποδόσεων για να κατακτήσει τον τίτλο.

Το ρόστερ της Γαλλίας Τερματοφύλακες: Λαφόντ (Φιορεντίνα), Μεσλιέρ (Λοριάν), Ντεσπρέζ (Ντρασί) Αμυντικοί: Σαλιμπά (Σεντ Ετιέν), Ν’Ντικά (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Καμαρά (Μαρσέιγ), Σισοκό (Ρεμς), Κοζά (Μονπελιέ), Μπασιλά (Ναντ) Μέσοι: Λοϊοντίς (Ντιζόν), Κουιζάνς (Γκλάντμπαχ), Ντιαλό (Μπρεστ), Φοφάνα (Λυών), Σουμαρέ (Λιλ) Επιθετικοί: Αντλί (Μπορντό), Γκουϊρί (Λυών), Ντιαμπί (Παρί Σεν Ζερμέν), Αλίουι (Σερκλ Μπριζ), Πιντόρ (Λυών), Σιλά (Μονακό)

Προπονητής: Ο πρώην «άσσος» της Οσέρ και Παγκόσμιος πρωταθλητής με τους «Τρικολόρ» το 1998, Μπερνάντ Ντιομεντέ εργάζεται εδώ και μία τετραετία στις μικρές εθνικές της χώρας.

Το αστέρι: Ο ακραίος επιθετικός αρχηγός Μούσα Ντιαμί στα 19 του κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, όπου στο φετινό πρωτάθλημα μέτρησε 24 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Απουσίες: Εκτός έμεινε ο μέσος της Άρσεναλ, Ματέο Γκεντουζί που θα μπορούσε να δώσει σημαντική βοήθεια στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Εκτίμηση: Αναμενόμενα είναι το φαβορί για το τρόπαιο οι Γάλλοι, αφού διαθέτουν ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Είναι ερωτηματικό η παρουσία του Ντιομεντέ στον πάγκο, όμως λογικά θα φτάσουν τουλάχιστον στην τετράδα.

 

Παναμάς U20 Σταθερά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια από τον Παναμά, ο οποίος επιστρέφει στη διοργάνωση. Αυτή θα είναι η έκτη συμμετοχή σε Μουντιάλ U20 τα τελευταία 16 χρόνια. Δεν έχει καταφέρει πάντως να περάσει ποτέ από τη φάση των ομίλων.

Το ρόστερ του Παναμά Τερματοφύλακες: Άλεν (Πλάζα Αμαντόρ), Ντίμας (Λα Τσορέρα), Μοσκέρα (Σπόρτινγκ Σαν Μιγκελίτο) Αμυντικοί: Ροντρίγκεζ (Λεόνες Ντε Αμέρικα), Μπενίτεζ (Ατλάντα Γιουνάιτεντ), Γκαμπόα (Ουνιβερσιτάριο), Μέντεζ (Ουσιβερσιτάριο), Τρέχος (Αράμπε Ουνίδο), Ουέστ (Τορόντο) Μέσοι: Χάρβεϊ (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Γουόκερ (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Γκρίφιθ (Σάντος), Ορεγιέν (Σπόρτινγκ Σαν Μιγκελίτο), Κίρτον (Λα Τσορέρα), Ουέιτς (Αλιάνζα), Βαλάντα (Τάουρο), Κουνιγκάμ (Αράμπε Ουνίδο) Επιθετικοί: Ντίαζ (Φιλαδέλφια), Γκερέρο (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ροντρίγκεζ (Αλιάνζα), ΜακΚένζι (Τάουρο)

Προπονητής: Ο Ζόρζε Ντέλι Βαλντές έχει περάσει από όλες τις κατηγορίες της εθνικής στο παρελθόν, ενώ στην U20 βρίσκεται εδώ και περίπου ένα χρόνο. Δεν έχει καταφέρει κάτι το αξιοσημείωτο στην προπονητική του καριέρα, αλλά σαν ποδοσφαιριστής ήταν από τους μεγαλύτερους επιθετικούς που ανέδειξε η χώρα.

Το αστέρι: Διαθέτει παίκτες με μεγάλο ταλέντο, ωστόσο αυτός που θα σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του είναι ο επιθετικός, Σαέντ Ντίαζ που είναι και ο μόνιμος σκόρερ.

Απουσίες: Χωρίς σημαντικά προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εκτίμηση: Δεν θα δούμε τον Παναμά να διασύρεται στη διοργάνωση, αλλά πολύ δύσκολα θα περάσει στην επόμενη φάση έστω και αν διαθέτει κάποιες μονάδες με ταλέντο. Αναμένεται να παλέψει για την 3η θέση με τη Σαουδική Αραβία.

 

Σαουδική Αραβία U20 Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας, μετά τις πολλές επενδύσεις που έχουν κάνει οι ομάδες της στο εγχώριο πρωτάθλημα. Πριν από λίγους μήνες έκανε την υπέρβαση κατακτώντας το Κύπελλο Ασίας, ενώ ήταν αουτσάιντερ στα περισσότερα παιχνίδια που έδωσε. Αυτή θα είναι η 9η συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δύο φορές έχει φτάσει μέχρι τους «16» (2011, 2017).

Το ρόστερ της Σαουδικής Αραβίας Τερματοφύλακες: Αλ Γκαμντί (Αλ Χιλάλ), Αλ Σαμαρί (Αλ Νασρ), Αλ Νταουσάρι (Αλ Σαμπάμπ) Αμυντικοί: Αμπντουλχαμίντ (Αλ Ιτιχάντ), Αλ Νταουσάρι (Αλ Κουάντσια), Αλμάς (Αλ Νασρ), Αλ Ταμπακτί (Αλ Σαμπάμπ), Αλ Σανκιτί (Αλ Νασρ), Αλ Σανκετί (Aλ Ιτιχάντ), Αλ Ζαχράνι (Αλ Ιτιχάντ) Μέσοι: Αλ Γκαμντί (Αλ Αχλί), Χαμέντ Αλ Γκαμντί (Αλ Ιτιφάκ), Αλ Αμάρ (Αλ Σαμπάμπ), Αλ Γκανάμ (Αλ Κουάντσια), Αλ Μπεσέ (Αλ Χιλάλ), Αλ Γκασαγιάν (Αλ Νασρ), Μανασί (Αλ Ιτιφάκ), Αλ Σαλέμ (Αλ Χιλάλ), Αλ Κατάνι (Αλ Κουάντσια) Επιθετικοί: Νατζί (Αλ Νασρ), Αλ Μπουραϊκάν (Αλ Νασρ)

Προπονητής: Συνεχίζει με τον νεαρό Χαλέντ Αλ – Ατούι στον πάγκο, αφού είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την εθνική στην κατάκτηση του πρόσφατου Κυπέλλου Ασίας.

Το αστέρι: Ο Φιράς Αλ – Μπουραϊκάν κάνει τη διαφορά στην επίθεση, αφού σκοράρει ασταμάτητα με την εθνική. Παράλληλα μετράει αρκετές συμμετοχές και έχει σκοράρει με την ανδρική ομάδα της εγχώριας πρωταθλήτριας, Αλ Νασρ.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν απουσίες για τα «Πράσινα Γεράκια». Στο ρόστερ βρίσκονται όλοι οι παίκτες, που έπαιξαν στο πρόσφατο Κύπελλο Ασίας.

Εκτίμηση: Δεν θα έπρεπε να είναι το αουτσάιντερ του ομίλου η Σαουδική Αραβία, αφού θα κοντράρει στα ίσια τον Παναμά και μπορεί να είναι ανταγωνιστική, κόντρα στο Μάλι. Στο τελευταίο Μουντιάλ έφτασε μέχρι τους «16» και θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση.

 

Μάλι U20 Με… φόρα από την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα πηγαίνει το Μάλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πριν από λίγους μήνες κέρδισε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα σττη Σενεγάλη (1-1 κ.δ.) και πήρε τον παρθενικό τίτλο στην ιστορία του. Αυτή θα είναι η 7η συνολικά συμμετοχή του σε Μουντιάλ, ενώ δύο φορές έχει φτάσει στην 3η θέση (1999, 2015).

Το ρόστερ του Μάλι Τερματοφύλακες: Κουλιμπαλί (Ονζέ), Κοϊτά (Χιρόνα), Κουλιμπαλί (Άφρικ) Αμυντικοί: Κόναν (Ετουάλ), Ντιαρά (Μπακακό), Φοφάνα (Σταντ Μαλιέν), Κονάτε (Μπαμακό), Κανουτέ (Ντουγκουγολοφίλα), Ντιαμπί (Αντβέρπ) Μέσοι: Ντιακιτέ (Σάλτσμπουργκ), Καμαρά (Σάλτσμπουργκ), Τραορέ (Σταντ Μαλιέν), Σισοκό (ΟΥΣΦΑΣ), Σαμακέ (Σταντάρ Λιέγης), Τραορέ (Μπαμακό) Επιθετικοί: Ντραμέ (Γιελένι Ολύμπικ), Τουρέ (Άφρικ), Κοντέ (Σάρσμποργκ), Ντιαρά (Γιελέν), Ν’Ντιαγέ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κοϊτά (Σάλτσμπουργκ)

Προπονητής: Ο Μαμουντού Κανέ είναι ο άνθρωπος που οδήγησε το Μάλι στην κορυφή της Αφρικής. Εργατικός και με χαμηλό προφίλ πάντα στις συνεντεύξεις Τύπου, πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο των επιτυχιών.

Το αστέρι: Ο επιθετικός Σεκού Κοϊτά στα 19 του μετράει ήδη 6 συμμετοχές και ένα γκολ με την ομάδα των ανδρών. Η Σάλτσμπουργκ τον πιστεύει και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Βόλφσμπεργκερ.

Απουσίες: Χωρίς σημαντικές απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Θα στηριχθεί στο ρόστερ που κατέκτησε το Κόπα Άφρικα.

Εκτίμηση: Σταθερά καλές εμφανίσεις πραγματοποιεί το Μάλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ φέτος έρχεται με φόρα και ψυχολογία. Αν παρουσιαστεί σοβαρό θα περάσει από τη φάση των ομίλων και δεν αποκλείεται να είναι η έκπληξη της διοργάνωσης.

 

Πρόταση: Με φόρα από την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα το Μάλι ταξίδεψε στην Πολωνία, ενώ στο προηγούμενου Μουντιάλ κατάκτησε την 3η θέση. Δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες για να περάσει από τη φάση των ομίλων και το ενδεχόμενο να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις αναμενόμενα πληρώνει χαμηλά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ