foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Preview, Mundial U20 2019: 3ος όμιλος

Αφιερώματα | 20 Μαι 2019 19:52
3omilos.jpg

Ο 3ος όμιλος του Μουντιάλ U-20 απαρτίζεται από Ουρουγουάη, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία και Ονδούρα.

Οι ομάδες

 

Ουρουγουάη U20 Για έβδομη συνεχόμενη φορά και 15η συνολικά η Ουρουγουάη θα αγωνιστεί σε τελική φάση. Η «σελέστε» έχει φτάσει δύο φορές στον μεγάλο τελικό, αλλά απέτυχε και πήρε την δεύτερη θέση. Στην προηγούμενη διοργάνωση που διεξήχθη στη Νότια Κορέα τερμάτισε 4η, ενώ ο συνολικός της απολογισμός σε Μουντιάλ U20 είναι (31Ν-21Ι-17Η).

Το ρόστερ της Ουρουγουάης Τερματοφύλακες: Ίσραελ (Γιουβέντους), Ροντρίγκεζ (Ιντεπεντιέντε), Σιλβέιρα (Μοντεβιδέο) Αμυντικοί: Μέντεζ (Κορίνθιανς), Κάσερες (Λίβερπουλ Μοντεβιδέο), Μπούσκετς (Πεναρόλ), Μ. Αραούχο (Μοντεβιδέο Γουόντερερς), Αντσέτα (Ντανούμπιο), Ελιζάλντε (Πεσκάρα), Ρ. Αραούχο (Μπαρτσελόνα) Μέσοι: Μπάριος (Ράσινγκ), Σ. Ροντρίγκεζ (Νασιονάλ), Γκινέλα (Μοντεβιδέο Γουόντερερς), Ασεβέδο (Λίβερπουλ Μοντεβιδέο), Τσακόν (Ντανούμπιο), Σανάμπρια (Ατλέτικο Μαδρίτης) Επιθετικοί: Γκόμεζ (Ντεφενσόρ), Νιούνεζ (Πενιαρόλ), Σκιαπακάζε (Πάρμα), Μπρ. Ροντρίγκεζ (Πενιαρόλ), Μποσέλι (Περαλάντα)

Προπονητής: Γκουστάβο Περέιρα. «Πρωτάρης» ο 46χρονος Ουρουγουανός, αφού μόλις τον περασμένο Φλεβάρη ανέλαβε ως πρώτος προπονητής. Τα προηγούμενα χρόνια και για μια εξαετία ήταν τεχνικός διευθυντής στην U20.

Το αστέρι: Νικολάς Σκιαπακάζε. Η Ουρουγουάη έχει αρκετά φιλόδοξο ρόστερ, αλλά ο 20χρονος φορ είναι ένα κλικ παραπάνω από τους υπόλοιπους. Αποκτήθηκε τον Γενάρη από την Πάρμα, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στα μικρά τμήματα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ έχει προλάβει ήδη 3 συμμετοχές στη Σέριε Α.

Εκτίμηση: Δίκαια θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αρκετά δυνατό ρόστερ κι αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της έχει πολλές πιθανότητες. Αν δεν καταφέρει να πάει τουλάχιστον στους «8» η πορεία θα είναι αποτυχημένη.

 

Νέα Ζηλανδία U20 Για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια η Νέα Ζηλανδία θα συμμετάσχει στα τελικά της διοργάνωσης. Η χώρα από την Ωκεανία θα κάνει την έκτη της παρουσία και τέταρτη συνεχόμενη. Το 2013 δεν κατάφερε να περάσει τον όμιλο και το 2017 αποκλείστηκε στη φάση των «16».

Το ρόστερ της Νέας Ζηλανδίας Τερματοφύλακες: Γουντ (Βίλεμ), Μπράουν (Όκλαντ Σίτι), Τζόουνς (Γουέλινγκντον Φίνιξ) Αμυντικοί: Στάνγκερ (Χάμιλτον), Πιγνιάκερ (Όστερν), Γουότκινς (Όστερν), Στένσνες (Γουέλινγκντον Φίνιξ), Κακέις (Γουέλινγκντον Φίνιξ), Έλιοτ (Γουέλινγκντον Φίνιξ) Μέσοι: Σνελ (Γουίτακερ Γιουν.), Μπελ (Βιρτζίνια), Γουλντρίντζ (Ίστερν), Εμπίντζ (Γουέλινγκντον Φίνιξ), Σινγκ (Γουέλινγκντον Φίνιξ), Τζαστ (Ίστερν), Βαν Ντεν Χόβεν (Βάαλβαϊκ), Τσβέτσλουτ (Βέρντερ Βρέμης) Επιθετικοί: Κονρόι (Γουίτακερ Γιουν.), Μάτα (Γκρασχόπερς), Γουέιν (Γουέλινγκντον Φίνιξ), ΜακΚόβατ (Ίστερν)

Προπονητής: Ντες Μπάκινγχαμ. Ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει πολύ καιρό στην ομάδα, αφού ανέλαβε μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο. Το 2016 ήταν προπονητής στην Γουέλινγκτον Φίνιξ, ενώ πέρυσι ήταν στην Στόουκ U23.

Το αστέρι: Μαξ Μάτα. Ο νεαρός φορ μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη Νέα Ζηλανδία και πιθανόν τα γκολ του να αποδειχθούν καθοριστικά. Τον Γενάρη έκανε το μεγάλο ταξίδι προς την Ευρώπη, υπογράφοντας συμβόλαιο στην ελβετική Γκρασχόπερς.

Εκτίμηση: Έχει δύο συνεχόμενες προκρίσεις στη φάση των «16» και ο στόχος είναι να κάνει το ίδιο και φέτος. Αν καταφέρει να περάσει στα προημιτελικά θα έχει κάνει υπέρβαση.

 

Νορβηγία U20 Μετά από πολλά χρονιά η Νορβηγία θα δώσει το «παρών» σε τελική φάση. Τελευταία φορά που οι Σκανδιναβοί πήραν μέρος ήταν το μακρινό 1993 στα γήπεδα της Αυστραλίας. Αυτή θα είναι η 3η συμμετοχή, ενώ τις δύο προηγούμενες φορές απέτυχαν να προκριθούν από τον όμιλο.

Το ρόστερ της Νορβηγίας Τερματοφύλακες: Λουντ (Μιοντάλεν), Πέτερσεν (Νεστ-Σότρα), Αρνέμπροτ (Βίκιγνκ) Αμυντικοί: Τότλαντ (Σόγκνταλ), Μπόρτσγρκεβινκ (Νοτόντεν), Φρέντικσεν (Σόγκνταλ), Όστιγκαρντ (Μπράιτον), Ράνγκερ (Ούλ/Κίσα), Έβγεν (Μπόντο Γκλιμτ), Κιτολάνο (Γουλβς) Μέσοι: Βέτλεσεν (Στάμπαεκ), Μποχίνεν (Στάμπαεκ), Μπορκέιετ (Στάμπαεκ), Χάντζιτς (Σταρτ), Σβέντσεν (Σάντερφιορντ), Μπρινχίντσεν (Στάμπαεκ), Μάρκοβιτς (Ζρίνσκι), Κρίστενσεν (Σταρτ) Επιθετικοί: Χάουγκε (Μπόντο Γκλιμτ), Χάλαντ (Σάλτσμπουργκ), Θόρστβεντ (Βίκινγκ)

Προπονητής: Πολ Άρνε Γιόχανσεν. Ο 42χρονος Νορβηγός ανέλαβε την U20 αρχές του χρόνου, παίρνοντας… προαγωγή από την U19. Δεν έχει προπονήσει ποτέ σύλλογο, ωστόσο υπήρξε τεχνικός διευθυντής στη Λέγκια Βαρσοβίας τη διετία 2014-16.

Το αστέρι: Έρλινγκ Χάλαντ. Ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Νορβηγία, μετά τον Όντεργκααρντ. Ο νεαρός επιθετικός «έβγαλε μάτια» την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Μόλντε, όπου μέτρησε 12 γκολ σε 25 συμμετοχές και τον περασμένο Γενάρη, η Σάλτσμπουργκ τον απέκτησε έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Εκτίμηση: Θα είναι έκπληξη αν δεν καταφέρει να περάσει τον όμιλο. Στα νοκ άουτ θα έχει δύσκολο έργο και θα είναι επιτυχία αν προκριθεί στα προημιτελικά. Μέτριο ρόστερ, αλλά η παρουσία του Χάλαντ δίνει αισιοδοξία στην ομάδα.

 

Ονδούρα U20 Η ομάδα από την Κεντρική Αμερική θα εμφανιστεί για 8η φορά συνολικά και τρίτη σερί σε Παγκόσμιο Κύπελλο U20. Σε όλες τις προηγούμενες συμμετοχές δεν κατάφερε ποτέ να περάσει από τον όμιλο, γνωρίζοντας ισάριθμους αποκλεισμούς.

Το ρόστερ της Ονδούρας Τερματοφύλακες: Γκαρσία (Ρεάλ Εσπάνια), Ρέγιες (Βίντα), Βιλανουέβα (Μαραθόν) Αμυντικοί: Ρίβας (Ρεάλ Εσπάνια), Ντιέγκο (Βίντα), Γκόμεζ (Ολίμπια), Ντέκας (Ατλάντα Γιουν.2), Αντούνιες (Σοσιάλ Σολ), Νούνιεζ (Μοταγκούα), Αλβάρεζ (Ρεάλ Εσπάνια) Μέσοι: Λόπεζ (Μοταγκούα), Κάλιξ (Άτλας), Τσάβες (Ρεάλ Εσπάνια), Μεχία (Βίντα), Γκουεβάρα (Ρεάλ Εσπάνια), Ροσάλες (Ιντεπεντιέντε), Μπαπτίστ (Λούντουν Γιουν.) Επιθετικοί: Ρομέρο (Κολοράντο Σπρινγκς), Βιλαφράνσα (Μοταγκούα), Πάλμα (Ρεάλ Μονάρχς), Παλάσιος (Ρεάλ Εσπάνια)

Προπονητής: Κάρλος Ταμπόρα. Ο 54χρονος τεχνικός είναι σημαντικό πρόσωπο για τις εθνικές ομάδες της χώρας. Στον πάγκο της U20 βρίσκεται από το 2016, ενώ από τον φετινό Φεβρουάριο είναι και ο τεχνικός διευθυντής στην Ανδρών.

Το αστέρι: Δεν υπάρχει το τοπ όνομα που να ξεχωρίζει στο ρόστερ. Ωστόσο, ο Κρίστιαν Κάλιξ που αγωνίζεται στην μεξικάνικη Άτλας, ίσως μπορεί να θεωρηθεί ένα δυνατό «χαρτί» της Ονδούρας.

Εκτίμηση: Ο στόχος είναι να αφήσει πίσω τη Νέα Ζηλανδία, να βρεθεί μέσα στους καλύτερους τρίτους και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «16». Αν συμβεί αυτό, τότε η πορεία μπορεί να θεωρηθεί άκρως επιτυχημένη.

 

Πρόταση: Ξεκάθαρο φαβορί για την πρωτιά η Ουρουγουάη, δεν είναι τυχαίο πως το να τερματίσει πρώτη δίνεται στο 1.65. Αν απειληθεί από κάποια αυτή θα είναι η Νορβηγία, με τη δική της πρωτιά να προσφέρεται στο 3.50 στον Stoiximan. Εξάλλου, ο Χάλαντ είναι ένας απ' τους καλύτερους επιθετικούς του τουρνουά και είναι ικανός να πάρει απ' το... χεράκι την ομάδα του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σεραφειμίδης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ