foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Preview, Mundial U20 2019: 1ος όμιλος

Αφιερώματα | 20 Μαι 2019 19:51
1omilos.jpg

Ο 1ος όμιλος του Μουντιάλ U-20 απαρτίζεται από Κολομβία, Πολωνία, Σενεγάλη και Ταϊτή.

Οι ομάδες

 

Κολομβία U20 Για 10η φορά θα βρεθεί σε τελική φάση η ομάδα από τη Νότια Αμερική. Από το 2011 μετράει τέσσερις παρουσίες (συν τη φετινή), ενώ απουσίασε μόνο το 2017 όταν είχε διεξαχθεί στη Νότια Κορέα. Το καλύτερο επίτευγμα που έχει να επιδείξει είναι η τρίτη θέση το 2003, ενώ στις τελευταίες συμμετοχές προκρίνεται πάντα από τον όμιλο.

Το ρόστερ της Κολομβίας Τερματοφύλακες: Φοντάλβο (Μπαρανγκίλα), Λέμους (Λανέρος), Μίερ (Ατλ. Νασιονάλ) Αμυντικοί: Κουέστα (Ατλ. Νασιονάλ), Ρέγιες (Ατλ. Νασιονάλ), Αρόγιο (Λίβερπουλ), Μπαλάντα (Ντεπορτίβο Κάλι), Πάλμα (Όνσε Κάλντας), Βέρα (Λεονές) Μέσοι: Περέα (Ατλ. Νασιονάλ), Ανγκούλο (Παλμέιρας), Αλβαράντο (Γουότφορντ), Καρβαχάλ (Αμέρικα), Αμάγια (Ατλ. Ουίλα), Καρμπονέρο (Όνσε Κάλντας), Κολοράντο (Κορτουλούα) Επιθετικοί: Σαντοβάλ (Μπαρανγκίλα), Ερνάντεζ (Ουέσκα), Σινιστέρα (Φέγενορντ), Καϊσέδο (Ντεπορτίβο Κάλι), Τεράν (Ενβιγκάντο)

Προπονητής: Αρτούρο Ρέγιες. Ο 50χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο από τα τέλη του 2017. Ενδιάμεσα και μετά τη φυγή του Πέκερμαν βρέθηκε για μικρό διάστημα στην Ανδρών της Κολομβίας, αλλά τον Φεβρουάριο επέστρεψε στην U20 για να συνεχίσει το έργο του.

Το αστέρι: Κούτσο Ερνάντεζ. Ο επιθετικός της Ουέσκα είναι αυτός που ξεχωρίζει από το ρόστερ της Κολομβίας. Ο 20χρονος φορ έκανε γεμάτη χρονιά στην ισπανική ομάδα, όπου μέτρησε 34 συμμετοχές και 4 γκολ στη La Liga.

Απουσίες: Πριν λίγες μέρες ο μέσος Γέλιερ Γκοέζ της Ατλέτικο Νασιονάλ τραυματίστηκε και αποκλείστηκε από την αποστολή. Με την U20 έχει μέχρι στιγμής επτά συμμετοχές.

Εκτίμηση: Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια προκρίνεται πάντα στις νοκ άουτ φάσεις κι αυτό αναμένεται να γίνει λογικά και στη φετινή διοργάνωση. Δίνεται φαβορί να προκριθεί ως πρώτη από τον όμιλο και πιστεύουμε πως θα καταφέρει να βρεθεί στις κορυφαίες οκτώ του κόσμου.

 

Πολωνία U20 Η Πολωνία είναι η διοργανώτρια του Μουντιάλ U-20. Αυτή θα είναι η 5η συμμετοχή, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν το 2007, όταν και αποκλείστηκε στη φάση των «16». Κορυφαίο επίτευγμα έχει να επιδείξει την 3η θέση το μακρινό 1983 στα γήπεδα του Μεξικού.

Το ρόστερ της Πολωνίας Τερματοφύλακες: Μαγιέτσκι (Λέγκια Βαρσοβίας), Μλέτσκο (Πούτσκα), Νιεμτσίτσκι (Μπρέντα) Αμυντικοί: Ναβρόφσκι (Βέρντερ Βρέμης), Γκρισκίεβιτς (Γκόρνικ), Σζότα (Όντρα Όπολε), Βαλουκίεβιτς (Πογκόν), Μπέντναρτσικ (Σαν Πάουλι), Σομποτσίνσκι (Λοντζ) Μέσοι: Πουχάτς (Κατόβιτσε), Μακόφσκι (Λέχια Γκντανσκ), Μπογκούσζ (Λιντς), Κοπάσζ (Στουτγκάρδη), Σκόρας (Τερλάμιτσα), Ζαλέφσκι (Ρόμα), Σλισζ (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Στανίλεβιτς (Λεβερκούζεν), Λισζκάρζ (Κατόβιτσε), Ζίλα (Μπάγερν) Επιθετικοί: Στέρτσικ (Νυρεμβέργη), Μπενέντιστσακ (Πογκόν)

Προπονητής: Ο Γιάτσεκ Μαγκιέρα είναι πρώην προπονητής της Λέγκια Βαρσοβίας και βρίσκεται στον πάγκο της U20 από την άνοιξη του 2018. Ως τεχνικός έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο με τη Λέγκια Βαρσοβίας και γενικά θεωρείται αρκετά εξελίξιμος.

Το αστέρι: Σεμπάστιαν Βαλουκίεβιτς. Ο 19χρονος στόπερ είναι βασικότατο στέλεχος της Πογκόν, ενώ ήδη έχει αποκτηθεί από την Κάλιαρι έναντι 4 εκατ. ευρώ. Λίγο πιο πίσω είναι ο επιτελικός μέσος Νταβίντ Κοπάσζ της Στουτγκάρδης και από αυτόν αναμένεται να περάσει όλο το παιχνίδι της Πολωνίας.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες μέχρι στιγμής για τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Εκτίμηση: Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Ωστόσο, για να καταφέρει θα πρέπει να παλέψει πολύ, αρχής γενομένης από τον όμιλο, με τις εξίσου δυνατές Κολομβία και Σενεγάλη. Αν φτάσει στα προημιτελικά θα θεωρείται επιτυχημένη η πορεία της.

 

Σενεγάλη U20 Για 4η φορά στην ιστορία της η Σενεγάλη θα βρεθεί στα τελικά της διοργάνωσης. Η φετινή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή και το καλύτερό της επίτευγμα είναι η 4η θέση στο Μουντιάλ του 2015.

Το ρόστερ της Σενεγάλης Τερματοφύλακες: Σαρ (Ταραγόνα), Ντ. Εντιαγέ (Καγιόρ), Ντζίμπα (Ντιαμπάρς) Αμυντικοί: Μ. Εντιαγέ (Έξελενς), Μεντί (Νταρού), Αβ (Έουπεν), Ν. Εντιαγέ (Ντακάρ), Εμπό (Ρεμς), Ντιονκού (Μάν. Σίτι), Σισέ (Μπούρ) Μέσοι: Ντιανέ (Λε Μαν), Σανιά (Καγιόρ), Νιάνγκ (Ντιαμπάρς), Λόπι (Όσλο Ακάντεμι), Εντό (Τονγκόιθ), Σιςς (Φορτούνα Σίταρντ) Επιθετικοί: Ντιά Εντιαγέ (Μετς), Ντραμέ (Ντιαμπάρς), Ντανφά (Κάσα Σπορτς), Νιανέ (Μετς), Μπατζί (Κάσα Σπόρτς)

Προπονητής: Γιοσέφ Κοτό. Ο πρώην διεθνής παίκτης βρίσκεται στον πάγκο της χώρας από το 2011, ενώ για μικρό διάστημα το 2012 είχε τα ηνία στην μεγάλη ομάδα.

Το αστέρι: Ιμπραχίμα Νιανέ. Ο φορ της Μετς είναι το βαρύ «χαρτί» της Σενεγάλης. Τη φετινή σεζόν βοήθησε στα μέγιστα ώστε η ομάδα του να ανέβει στην Ligue 1, πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 31 εμφανίσεις.

Απουσίες: Δεν έχουν αναφερθεί αξιοσημείωτες ελλείψεις.

Εκτίμηση: Τις δύο τελευταίες φορές κατάφερε με σχετική ευκολία να προκριθεί από τον όμιλο, ενώ το ‘15 έφτασε μια ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης. Το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και φέτος όσον αφορά στον όμιλο (έστω κι ως καλύτερη 3η), αλλά θα είναι έκπληξη αν καταφέρει να περάσει τη φάση των «16».

 

Ταϊτή U20 Η αδύναμη ομάδα θα συμμετάσχει για 2η φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πρώτη ήταν το 2009 στα γήπεδα της Αιγύπτου, όπου μέτρησε 3/3 ήττες και αποχώρησε πρόωρα.

Το ρόστερ της Ταϊτής Τερματοφύλακες: Καπέλ (Σεντ Ετιέν), Ταματάι (Βένους), Πίτο (Τεφάνα) Αμυντικοί: Λιπαρό (Κονκαρνό), Τεχααμοάνα (Ντραγκόν), Ταβέ (Βένους), Χεϊτάα (Βένους), Τομέρ (Τουλούζ) Μέσοι: Μοργκάντ (Τρελισάκ), Μπρεμπόντ (Τουλούζ), Αμάου (Βένους), Βίβι (Γεουνές), Τεχό (Ντραγκόν), Μπουμπέ (Γεουνές), Χολοζέτ (Τεφάνα), Αρανέντα (Σεντράλ Σπορτ), Φεράντ (Σεντράλ Σπορτ), Μαρό (Βένους) Επιθετικοί: Κασπάρντ (Τρελισάκ), Μπεαουμόρ (Μπορντελές), Τουφαριούα (Ταϊαράπου)

Προπονητής: Μπρούνο Τεχααμοάνα. Ανέβαλε την U20 το 2017 και μόνο η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ θεωρείται τρομερό επίτευγμα.

Το αστέρι: Ρούνι Τεχό. Ο 19χρονος επιτελικός μέσος και αρχηγός είναι αυτός που ξεχωρίζει από το ρόστερ της ομάδας από την Ωκεανία.

Απουσίες: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα μπορέσει να πάρει βαθμό στον όμιλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκλειστεί νωρίς. Ήδη η συμμετοχή στο Μουντιάλ θεωρείται μεγάλη επιτυχία και ο στόχος πλέον είναι να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια.

 

Πρόταση: Η Πολωνία παίζει μπροστά στον κόσμο της και θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Θα έχει την υποστήριξη, ενθουσιασμό και έχει το 3.25 (Stoiximan) για να κόψει πρώτη το νήμα στον όμιλο, αξίζει της προσοχής μας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σεραφειμίδης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ