foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ197
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Νότια Κορέα, K League 1: Preview σεζόν 2019

Previews Πρωταθλημάτων | 27 Φεβ 2019 16:07
Κορέα.jpg

Η δύο σερί φορές πρωταθλήτρια Τζέονμπουκ έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τον τίτλο της K League 1 Νοτίου Κορέας, ενώ η Ουλσάν θεωρείται από σχεδόν όλους τους προπονητές ως η μοναδική ομάδα που μπορεί να την χτυπήσει. Θέλουν να ξεχάσουν την περσινή σεζόν Σεούλ και Σουγόν, έχασε παίκτες αλλά κάλυψε επάξια τα κενά τους η Γκιεογκνάμ. Επιστρέφει η Σεογκνάμ μετά από δύο χρόνια.

Σύστημα διεξαγωγής

Στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος δώδεκα ομάδες, όπου θα παίξουν τρεις γύρους και από εκεί και έπειτα θα υπάρξουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Σε αυτά μεταφέρεται η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ και παίζουν από μία φορά (1-6, 7-12). Ο πρωταθλητής και η ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση, μαζί με τον κάτοχο του Κυπέλλου παίρνουν το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο 3ος θα παίξει στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση υποβιβάζεται, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει στην προτελευταία θέση θα δώσει μπαράζ με σύλλογο από τη 2η κατηγορία (K League 2) για την παραμονή της.

Οι ομάδες της K League 1

Τζέονμπουκ

Τι έκανε πέρυσι: Κατέκτησε πανεύκολα το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα, καθώς ήταν με διαφορά ένα επίπεδο πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε στα προημιτελικά, ενώ ούτε στο Κύπελλο πήγε καλά.

Προπονητής: Το κενό που άφησε ο Τσόι Κανγκ Χι είναι τεράστιο. Ο κορυφαίος Ν.Κορεάτης τεχνικός στην ιστορία της χώρας αποχώρησε μετά από μία πενταετία στο δεύτερο πέρασμα του από το σύλλογο. Αντικαταστάτης του ο γνωστός μας πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις.

Έδρα: Jeonju World Cup Stadium (42.477)

Μεταγραφές: Μοναδική αποχώρηση που πονάει είναι αυτή του διεθνή αμυντικού Κιμ Μιν - Τζάε, ενώ έκανε λίγες και μετρημένες κινήσεις. Θα βοηθήσει με την ταχύτητα του στην επίθεση ο φορ Ίμπινι Σέι. Ξεχωρίζει ο διεθνείς επιθετικός Μουν Σέο - Μιν, που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα με την Ιντσέον και Παγκόσμιο Κύπελλο.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό που έδωσε δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά, καθώς διασύρθηκε 5-0 από την Ίπσουϊτς.

Εκτίμηση: Είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για το 3ο διαδοχικό πρωτάθλημα βάσει ποιότητας του ρόστερ, όμως είναι ερωτηματικό αν θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Τσόι ο Ζοσέ Μοράις.

 

Γκιεογκνάμ

Τι έκανε πέρσι: Ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς ούσα νεοφώτιστη και το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, τερμάτισε στη 2η θέση. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα και σε κανένα ματς δεν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Προπονητής: Παραμένει στον πάγκο από το 2016 ο Κιμ Τζονγκ – Μπου, ο οποίος είχε πολλές προτάσεις από την Κίνα μετά τα περσινά «μαγικά» του. Επέλεξε ωστόσο να συνεχίσει στο σύλλογο.

Έδρα: Changwon Football Center (20.245)

Μεταγραφές: Ήταν αναμενόμενο να πουλήσει τους καλύτερους της παίκτες. Απέφεραν πολλά εκατομμύρια δολάρια ο φορ Μαρκάο (51/41) και ο στόπερ Παρκ Τζι – Σου (129/6). Ενώ έφυγε για την Τζέονμπουκ και ο μέσος Τσόι Γουνγκ – Τζουν (158/6). Φαίνεται όμως ότι θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, έκανε πολύ καλές μεταγραφές στους γηγενείς, ενώ με τους Λουκ Καστάνιος και τον Άγγλο μέσο Τζόνταν Ματς κάλυψε θεωρητικά τις τρύπες στο ρόστερ.

Προετοιμασία: Προβλημάτισε στο σημαντικότερο φιλικό ματς που έδωσε, χάνοντας με 2-1 από την Ασάν.

Εκτίμηση: Ναι μεν έχει ανέβει επίπεδο βάσει ονομάτων στο ρόστερ, όμως χρειάζεται αρκετό χρόνο για να δέσει. Οι ανακατατάξεις ήταν πάρα πολλές και έχει να διαχειριστεί και το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι και πάλι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά δύσκολα θα τερματίσει εκ νέου στη 2η θέση.

 

Ουλσάν

Τι έκανε πέρσι: Μόνο επιτυχημένη δεν ήταν η περσινή χρονιά, αφού τερμάτισε στην 3η θέση και έχασε το Κύπελλο σε διπλούς τελικούς από την Νταεγού. Παράλληλα στο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε μέχρι τους «16» της διοργάνωσης.

Προπονητής: Ο Κιμ Ντο Χουν στα 48 του συνεχίζει στον πάγκο εδώ και περίπου μία διετία. Είναι έξυπνος και ένας από τους καλύτερους προπονητές του πρωταθλήματος.

Έδρα: Ulsan Munsu Football Stadium (44.102)

Μεταγραφές: Υπήρξε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και αποχώρησαν αρκετοί παίκτες που δεν τους υπολόγιζε, αλλά και 1-2 βασικοί. Ο Ολλανδός αμυντικός Ντέιβ Μπούλτουις καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ο Αυστριακός αμυντικός Βίντμπλιτσερ. Σε γενικές γραμμές θα βασιστεί κυρίως στην περσινή ομάδα.

Προετοιμασία: Τα πήγε αρκετά καλά σε τουρνουά που έγινε στο Βιετνάμ, ενώ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ διέλυσε 5-1 την Περάκ από την Μαλαισία και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Εκτίμηση: Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ψηφίστηκε σχεδόν από όλους τους προπονητές της κατηγορίας, ως η ομάδα που μπορεί να χτυπήσει την Τζέονμπουκ για τον τίτλο. Διαθέτει χημεία και τεχνικό για να πάρει τουλάχιστον τη 2η θέση.

 

Tζετζού Γιουν.

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε αρκετά άσχημα και κανείς δεν περίμενε ότι στο τέλος θα έπαιρνε έστω και στην ισοβαθμία την 4η θέση. Κόστισε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ η αδυναμία να εκμεταλλευτεί το «σπίτι» της.

Προπονητής: Έφτασε μία ανάσα από την απόλυση πέρυσι ο προπονητής Τζο Σουνγκ – Χουάν, αλλά τελικά έσωσε το κεφάλι του στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο. Ουδείς όμως ξέρει τι θα επακολουθήσει σε περίπτωση ενός νέου κακού ξεκινήματος.

Έδρα: Jeju World Cup Stadium (35.657)

Μεταγραφές: Αποχώρησαν ορισμένοι σημαντικοί γηγενείς παίκτες, όμως κινήθηκε έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι. Αποκτήθηκε ο μεσοεπιθετικός Αγκουιγιάρ, ο οποίος έκανε σούπερ χρονιά πέρυσι με την Ιντσέον.

Προετοιμασία: Στα περισσότερα φιλικά αντιμετώπισε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών οπότε δεν αποτελούν κριτήριο για την αγωνιστική της ετοιμότητα.

Εκτίμηση: Περιμένουμε και τη φετινή σεζόν να είναι ανταγωνιστική και να μπει στην πεντάδα. Πολύ δύσκολα όμως θα καταφέρει το κάτι παραπάνω, καθώς δεν έχει την ποιότητα στο ρόστερ.

 

Ποχάνγκ

Τι έκανε πέρυσι: Δύσκολοι καιροί για την κορυφαία ομάδα της Ασίας, βάσει κατακτήσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάκιστο ξεκίνημα, όμως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έφτασε ακόμα να ελπίζει και σε έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου.

Προπονητής: Συνεχίζει με τον Τσόι Σοον – Χο στο δεύτερο πέρασμα του από την ομάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο ιδανικός άνθρωπος, αφού συνολικά σε διάφορες περιόδους μετράει 15 χρόνια στην ομάδα σαν παίκτης και προπονητής.

Έδρα: Pohang Steel Yard (17.443)

Μεταγραφές: Έγινε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα και αποχώρησαν σημαντικοί γηγενείς και ξένοι. Αναμένεται όμως να βοηθήσει πάρα πολύ ο επιθετικός Νταβίντ Ντα Σίλβα, που πέρυσι πέτυχε 20 γκολ στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας. Επιστρέφει μετά από ένα χρόνο ο φορ Βάντερσον, ενώ ερωτηματικό είναι ο Μαυροβούνιος στόπερ Άντζιτς. Μέτριες οι κινήσεις που έκανε στους γηγενείς.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό τεστ που έδωσε αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Νταεγού.

Εκτίμηση: Όσο και να προσπαθήσει να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, πάντα θα βγαίνουν στην επιφάνεια. Έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος και θα είναι επιτυχία αν μπει στην εξάδα και τα πλέι οφ.

 

Σουγόν

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν η μεγάλη απογοήτευση του πρωταθλήματος, καθώς σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να παλέψει για τον τίτλο και στο τέλος έμεινε με την 6η θέση και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πάντως τα πήγε σούπερ και έχασε στο τέλος την πρόκριση στους τελικούς.

Προπονητής: Αποχώρησε οριστικά μετά από μία πενταετία ο προπονητής Σέο Τζουνγκ – Γον, ο οποίος είχε φύγει για λίγους μήνες και την περσινή σεζόν. Αντικαταστάτης του ο Λι Μιν Σάενγκ, που δεν έχει καταφέρει κάτι σημαντικά στην καριέρα του.

Έδρα: Suwon World Cup Stadium (43.959)

Μεταγραφές: Δεν υπήρξαν πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ, αφού κανένας σχεδόν από αυτούς που αποχώρησαν δεν θα λείψει. Αναμένεται να κάνει τη διαφορά ο διεθνής Αυστραλός και πρώην επιθετικός της Φούλαμ, Άνταμ Τάγκαρτ, που φέτος σημείωσε 11 τέρματα σε 18 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό που έδωσε είχε πολύ καλή απόδοση, καθώς έχασε στις λεπτομέρειες 2-1 από την Τερέκ στη Ρωσία, ενώ εμφάνισε και θετικό πρόσωπο με το 0-0 κόντρα στη Ζένιτσα.

Εκτίμηση: Το μόνο σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή χρονιά. Επιθετικά ενισχύθηκε ποιοτικά και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Αν βρει λύσεις στην άμυνα, θα μπορέσει να μπει τουλάχιστον στην τριάδα.

 

Νταεγού

Τι έκανε πέρυσι: Κανείς δεν περίμενε ότι θα έκλεινε ονειρικά τη σεζόν πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού βρισκόταν μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Η διοίκηση όμως το καλοκαίρι έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, έκανε φοβερές μεταγραφές και κατέκτησε το παρθενικό Κύπελλο της ιστορίας της, τερματίζοντας παράλληλα στην 7η θέση.

Προπονητής: Ο Βραζιλιάνος Αντρέ κάνει τη διαφορά, εδώ και 1.5 χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο. Οδήγησε το σύλλογο στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του και ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Έδρα: Daegu Bank Park (12.415)

Μεταγραφές: Κανείς από αυτούς που έφυγαν δεν θα επηρεάσει, καθώς κράτησε όλο τον περσινό κορμό. Λογικά θα βοηθήσει ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ντάριο Τζούνιορ, που ήρθε από τη Νέφτσι Μπακού.

Προετοιμασία: Έδειξε πανέτοιμη στο σημαντικότερο φιλικό που έδωσε, καθώς επικράτησε 3-1 της Σανγκάης Σενχούα. Σε ματς με την κινέζικη Κινγκντάο, η οποία παίζει στη Β’ κατηγορία επιβλήθηκε 6-1.

Εκτίμηση: Είναι ερωτηματικό το πως θα διαχειριστεί το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δεν είναι συνηθισμένη να παίζει σε διπλό ταμπλό. Το θετικό είναι ότι μπαίνει στο νέο της γήπεδο, που είναι και μικρότερο και αφήνει το αχανές Daegu Stadium των 62.000 θέσεων. Μπορεί να μπει στα πλέι οφ.

 

Γκανγκβόν

Τι έκανε πέρυσι: Απέτυχε παταγωδώς, αφού είχε σαν στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τελικά δεν κατάφερε να μπει ούτε στα πλέι οφ. Δεν κινδύνεψε πάντως με υποβιβασμό.

Προπονητής: Συνεχίζει με τον Κιμ Μπγιουνγκ – Σου στον πάγκο, ο οποίος έφτασε ένα βήμα πριν από την απόλυση. Είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει παρελθόν σε περίπτωση, που δεν ξεκινήσει καλά η σεζόν.

Έδρα: Chuncheon Songam Stadium (20.000)

Μεταγραφές: Δεν υπήρξαν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, όμως αποχώρησαν παίκτες που δεν χρειαζόντουσαν. Μοναδικός που θα λείψει είναι ο βασικότατος τερματοφύλακας Λι Μπουμ – Γιουνγκ, που αποχώρησε για την Τζέονμπουκ. Περιμένει πολλά από τον φορ Νεμάνια Μπίλμπιτζα, ο οποίος είναι διεθνής με τη Βοσνία και συνολικά πέτυχε 40 τέρματα σε 86 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζρίνσκι.

Προετοιμασία: Δεν ήταν καλή στα περισσότερα ματς που έδωσε, ενώ ηττήθηκε 1-0 από τη Σομπαέσκου στη Βόρεια Κορέα.

Εκτίμηση: Δεν φαίνεται να… βάζει μυαλό και στοχεύει εκ νέου στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από τη στιγμή που κάνει όλα τα παιχνίδια της ροντέο, δεν μπορεί να περιμένει κάτι παραπάνω από μια θέση στην πρώτη εξάδα.

 

Ιντσέον

Τι έκανε πέρυσι: Τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να σώζεται την τελευταία στιγμή και ενώ για μεγάλο διάστημα είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Προπονητής: Ο Νορβηγός προπονητής Γιον Άρνεσεν κάνει σπουδαία δουλειά. Ανέλαβε μόλις τον περασμένο Ιούνιο και πιστώνεται την επίτευξη της παραμονής.

Έδρα: Incheon Football Stadium (20.891)

Μεταγραφές: Βγαίνει ζημιωμένη, καθώς αποχώρησε ο επιθετικός και ηγέτης Μουν Σέον - Μιν, ενώ έληξε και ο δανεισμός του μεσοεπιθετικού Αγκουιγιάρ, που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του περσινού πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει η απόκτηση του μεσοεπιθετικού Μουν Τσανγκ - Τζιν, ο οποίος πάντως τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχει πτωτική πορεία στην καριέρα του. Επίσης ξεχωρίζει η απόκτηση του Ιρακινού Τζιλοάν Χαμάντ, που θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση.

Προετοιμασία: Ήταν μέτρια στα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Σε ένα από τα πιο δυνατά από αυτά κέρδισε 3-2 την Ασάν.

Εκτίμηση: Θα δώσει και φέτος ακόμα μία μεγάλη μάχη για να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην κατηγορία. Έχασε σημαντικούς παίκτες, όμως έκανε καλές μεταγραφές και η παρουσία του Άρνεσεν στον πάγκο αποτελεί εγγύηση ότι θα βρει το δρόμο της.

 

Σανγκιού Σανγκμού

Τι έκανε πέρυσι: Κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή η ομάδα του στρατού, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί από τις ομάδες τους κατά το διάστημα που υπηρετούν τη θητεία τους. Είναι από μόνο του τρομερό επίτευγμα ότι αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία, καθώς ανά πάσα στιγμή στη διάρκεια της σεζόν χάνει παίκτες.

Προπονητής: Ο Κιμ Τάε - Γουάν τα πηγαίνει εξαιρετικά, καθώς βρίσκει τον τρόπο να παρουσιάζει πάντα μία ανταγωνιστική ομάδα. Συνολικά υπηρετεί 16 χρόνια το σύλλογο από διάφορα πόστα. Από πρόπερσι εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή.

Έδρα: Sangju Civic Stadium (15.042)

Μεταγραφές: Για την ώρα δεν υπάρχουν σημαντικές αποχωρήσεις. Από αυτούς που ήρθαν ξεχωρίζει ο διεθνείς μεσοεπιθετικός Λι Τσαν - Ντονγκ, που θα μείνει για δύο χρόνια από την Τζετζού.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό που έδωσε δεν άλλαξε κάτι από τα στοιχεία που μας έχει δείξει από πέρυσι. Ήταν καλή επιθετικά και επιβλήθηκε 3-2 κόντρα στην Γκανγκβόν, αλλά ανασταλτικά έχει και πάλι θέματα.

Εκτίμηση: Κακά τα ψέματα είναι το μεγάλο φαβορί για να τερματίσει στην τελευταία θέση και να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Έχει χάσει σημαντικούς παίκτες από πέρυσι, ενώ μόνο ο Λι Τσαν - Ντονγκ μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

Σεούλ

Τι έκανε πέρυσι: Αδιανόητες καταστάσεις για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ασίας. Έπαιξε με την φωτιά αλλά δεν κάηκε, καθώς στα μπαράζ έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και απέφυγε τα χειρότερα. Αυτή ήταν και η χειρότερη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου.

Προπονητής: Επέστρεψε πέρυσι ο Τσόι Γιονγκ - Σου, ο οποίος παρότι είναι μόλις 45 έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη Σεούλ. Το 2011 ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού, ενώ ως πρώτος προπονητής το διάστημα 2012 - 2016 οδήγησε την ομάδα σε ένα τελικό και ένα ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην κορυφή της χώρας το 2012.

Έδρα: Seoul World Cup Stadium (66.704)

Μεταγραφές: Είναι λογικό να υπάρξει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Αποχώρησε διψήφιος αριθμών παικτών, ενώ έκανε το μπαμ με την απόκτηση του γνωστού μας επιθετικού Αλεξάντερ Πέσιτς από την Αλ Ιτιχάντ. Επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Τσερέζο Οσάκα ο αμυντικός μέσος Μπάρμπα, ενώ θα βοηθήσει αρκετά και ο Ουζμπέκος μέσος Αλιμπάεφ, που ήρθε από την Λοκομοτίβ Τασκένδης.

Προετοιμασία: Στα σημαντικότερα φιλικά που έδωσε αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τη Σιμίζου και επιβλήθηκε 3-2, απέναντι στη Γιαμαγκάτα.

Εκτίμηση: Έχει φανέλα, προπονητή και ποιότητα σε όλες τις γραμμές για να επιστρέψει τουλάχιστον στην τριάδα. Έχουν πεισμώσει όλοι στις τάξεις της και θεωρούμε δεδομένο ότι θα αφήσει πίσω της την περσινή εφιαλτική σεζόν.

 

Σεογκνάμ

Τι έκανε πέρυσι: Δύο χρόνια μακριά από τη μεγάλη κατηγορία ήταν πολλά για την κορυφαία ομάδα της χώρας βάσει πρωταθλημάτων (7). Τερμάτισε στη 2η θέση και απέφυγε τα μπαράζ, γιατί η Ασάν δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια συμμετοχής.

Προπονητής: Συνεχίζει με τον Ναμ Κι Ιλ στον πάγκο από πρόπερσι, ο οποίος στηρίχτηκε από τη διοίκηση μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια ανόδου. Έχει αγωνιστεί και ως παίκτης στο σύλλογο και αυτό είναι ακόμα ένα θετικό στοιχείο.

Έδρα: Τancheon Stadium (16.146)

Μεταγραφές: Θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στο περσινό ρόστερ, αφού οι μεταγραφές που έκανε στους γηγενείς δεν κάνουν τη διαφορά. Δύσκολα θα ξεχωρίζει ο μεσοεπιθετικός από τη Μαρτινίκα Ματίας Κουρεούρ, ενώ υπάρχει από πέρυσι και ο γνωστός μας επιθετικός Έντερ (πρώην ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης).

Προετοιμασία: Στα περισσότερα φιλικά αντιμετώπισε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών οπότε δεν αποτελούν κριτήριο για την αγωνιστική της ετοιμότητα.

Εκτίμηση: Θα αποτελέσει ένα κράμα μεταξύ έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, θα δώσει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία αφού δεν ενισχύθηκε σημαντικά, αλλά θεωρούμε πως έχει τη φανέλα για να αποφύγει δύσκολες καταστάσεις.

 

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ