foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Asian Cup 2019: 6ος όμιλος

Αφιερώματα | 02 Ιαν 2019 16:38
Κύπελλο-Ασίας-2019-preview.jpg

Ο 6ος όμιλος του Asian Cup απαρτίζεται από Ιαπωνία, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν και Ομάν.

Οι ομάδες

 

Ιαπωνία

Η Ιαπωνία είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της Ασίας, καθώς βρίσκεται στην κορυφή των κατακτήσεων έχοντας τέσσερα τρόπαια. Οτιδήποτε άλλο πέρα από την κατάκτηση του τροπαίου θα είναι αποτυχία για τους «σαμουράι», αφού στην προηγούμενη διοργάνωση αποκλείστηκαν στα προημιτελικά. Άφησαν πάντως πολλές υποσχέσεις στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το ρόστερ της Ιαπωνίας Τερματοφύλακες: Χιγιαγκούτσι, Γκόντα, Σμιντ Αμυντικοί: Ναγκατόμο, Γιοσίντα, Σακάι, Μακίνο, Μιουρα, Μουρόγια, Σασάκι, Τομιγιάσου Μέσοι: Χαραγκούσι, Σιμπασάκι, Έντο, Αογιάμα, Μιναμίνο, Ίτο, Νακατζίμα, Ντοάν, Μορίτα Επιθετικοί: Οσάκο, Μούτο, Κιταγκάουα

Προπονητής: Ο Χατζιμέ Μοριγιάσου αντικατέστησε τον Ακίρα Νισίμο μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προσπαθεί να κάνει σταδιακή ανανέωση στο ρόστερ και μέχρι στιγμής έχει αφήσει αρκετά θετικά δείγματα στα φιλικά που έχει δώσει.

Το αστέρι: Ο μέσος της Χετάφε Γκάκου Σιμπασάκι (22/3) είναι σταθερά σε ανοδική πορεία εδώ και αρκετά χρόνια. Μπορεί να γίνει ο ηγέτης στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς λείπουν τα... μεγάλα ονόματα.

Απουσίες: Η πιο «ηχηρή» είναι αυτή του επιθετικού της Λέστερ Σίντζι Οκαζάκι (116/50), ο οποίος δεν έχει κληθεί από τον Μοριγιάσου. Μεγάλο κενό και αυτό του σταρ Σίντζι Καγκάβα (95/31), που εεπίσηςδεν κλήθηκε. Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε και ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός Γιούμα Σουζούκι (0/0).

Εκτίμηση: Αν έπαιζε με όλα της τα αστέρια η Ιαπωνία θα είχε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου. Θα παρουσιαστεί με αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά παράλληλα και με αρκετό ταλέντο. Πάντως το να φτάσει έως τα ημιτελικά προσφέρεται στο χαμηλό κατά τη γνώμη μας, 2.10.

 

Ουζμπεκιστάν

Το μεγαλύτερο στοίχημα του Ουζμπεκιστάν είναι η πρόσληψη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια από τον αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Απίθανα πράγματα για τους Ουζμπέκους, που μέχρι και τον πρώτο γύρο της τελευταίας προκριματικής φάσης των ομίλων ήταν το ακλόνητο φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το ρόστερ του Ουζμπεκιστάν Τερματοφύλακες: Νεστέροφ, Κουβάτοφ, Γιουσούποφ Αμυντικοί: Σοραμέντοφ, Τουρσούνοφ, Σαϋφίγεφ, Ισμαΐλοφ, Χασίμοφ, Ζοτέεφ, Κρίμετς, Τουχταχοντζάεφ Μέσοι: Αλιμπάεφ, Αχμέντοφ, Μασαρίποφ, Τουργκουνμπάεφ, Μουσάεφ, Χαμντάροφ, Σουκούροφ, Σιντίκοφ, Χαμρομπέκοφ Επιθετικοί: Ρασίντοφ, Μπικμάεφ, Σομουρόντοφ

Προπονητής: Ο γνωστός για το πέρασμά του από τον πάγκο του Άρη, μεταξύ άλλων, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ανέλαβε τον περασμένο Αύγουστο με στόχο να κάνει μία καλή πορεία στο Κύπελλο Ασίας. Τα πρώτα δείγματα δεν είναι πάντως καλά, αφού στα περισσότερα φιλικά είχε μέτρια έως κακή απόδοση.

Το αστέρι: Ο αρχηγός και ηγετικός μέσος Οντίλ Αχμέντοφ (90/16) προέρχεται από εξαιρετική χρονιά στη Σανγκάη ΣΙΠΓ, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Παλαιότερα είχε βρεθεί μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον Αργεντινό τεχνικό. Άφησε εκτός του ακραίο καλό μπακ Βίταλι Ντενίσοφ (72/1).

Εκτίμηση: Αναμένεται να περάσει από τον όμιλο το Ουζμπεκιστάν, ωστόσο πληρώνει... ψίχουλα. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε ακόμα με κάποιο ειδικό στοίχημα, αφού και οι εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά δεν ήταν καλές. Καλύτερα να περιμένουμε κατά τη διάρκεια του τουρνουά για να ποντάρουμε κάτι.

 

Τουρκμενιστάν

Το Τουρκμενιστάν συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Προκρίθηκε πιο εύκολα από όσο δείχνει η τελική βαθμολογία στον προκριματικό γύρο, καθώς τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από Μπαχρέιν και στο +1 από Κινεζική Ταπέι και Σιγκαπούρη. Είναι σε ανοδική πορεία και σε αυτό έχει συμβάλει στα μέγιστα ο «ζάμπλουτος» ιδιοκτήτης της εγχώριας πρωταθλήτριας Αλτίρ Ασίρ, Γκουρμπανμυράτ Χοτζαγκελντιγιέου.

Το ρόστερ του Τουρκμενιστάν Τερματοφύλακες: Οραζμουχαμέντου, Μπαμπαγιέου, Γκορμπουνόου Αμυντικοί: Μπαμπατζανόου, Αναγκουλγιέου, Σαπαρόου, Ιλιγιασόου, Μπατιρόου, Αναοραζόου Μέσοι: Αμανόου, Μινγκαζόου, Γκουρμπανόου, Ταμουρκίν, Γκελντιγιέοου, Αταγιέοου, Χοτζαγιέοου, Οραζαλγιέου Επιθετικοί: Οραζσαχεντόου, Μουχαντόου, Γιαγκσγιέοου, Τιτόου, Ανναμουργιέοου, Αναγιέοου

Προπονητής: Αυτή είναι η 2η θητεία του Γιαζγκουλί Χοτζαγκελντιγιέου, ο οποίος είναι γιος του ιδιοκτήτη της Αλτίρ. Δείχνει να ωρίμασε μετά το πρώτο του πέρασμα το 2013. Τακτικά θα τα πάει αρκετά καλά και είναι έξυπνος για να μην διασυρθεί. Εξάλλου, γνωρίζει και ο ίδιος ότι διαθέτει μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης.

Το αστέρι: Ο Ρουσλάν Μινγκαζόου (18/4) τα πηγαίνει αρκετά καλα στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, όπου έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες. Μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στις δύο πλευρές του κέντρου.

Απουσίες: Χωρίς κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού έγινε η προετοιμασία ενόψει του Κυπέλλου Ασίας.

Εκτίμηση: Ο κορμός της ομάδας αποτελείται από την εχγώρια πρωταθλήτρια Αλτίρ, που πραγματοπειεί καλές εμφανίσεις εκτός συνόρων. Δύσκολα θα δούμε το Τουρκμενιστάν να διασύρεται, αλλά επίσης και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διακριθεί.

 

Ομάν

Αυτή θα είναι η τέταρτη συνολικά συμμετοχή του Ομάν στο Κύπελλο Ασίας και όπως είναι λογικό δεν έχει περάσει ποτέ από τη φάση των ομίλων. Στην προηγούμενη διοργάνωση της Αυστραλίας είχε απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν σύνολο, αλλά ομάδες στα μέτρα του έχει δείξει ότι μπορεί να τις κερδίζει.

Το ρόστερ του Ομάν Τερματοφύλακες: Αλ Ρουσαϊντί, Φαΐζ Αλ Ρουναϊντί, Αλ Ραουάχι Αμυντικοί: Αλ Μουσαλαμί, Φαράτζ, Σίμπα, Σουχαΐλ, Αλ Μπραϊκί, Αλ Μπουσαϊντί, Αλ Μουσαϊφρί Μέσοι: Αλ Σεγιαντί, Αλ Χαλντί, Κανό, Αλ Τζαμπρί, Αλ Γιαχγιαέι, Σαλέχ, Αλ Σααντί Επιθετικoί: Χασίμπ, Σαλέχ, Αλ Χατζρί, Αλ Γκασανί, Αλ Γιαχμαντί, Μουσέν Αλ Γκασανί

Προπονητής: Έμπειρος προπονητής ο Ολλανδός Πιμ Φερμπέικ, ενώ παλαιότερα ήταν στις εθνικές Αυστραλίας και Νότιας Κορέας. Η εικόνα του Ομάν πάντως είναι αρκετά θετική και το οδήγησε με σχετική άνεση στο Κύπελλο Ασίας.

Το αστέρι: Ο ηγετικός μέσος Αχμέντ Μουμπάρακ (162/20) είναι ο παίκτης στον οποίο στηρίζει πολλά. Παίζει σαν αμυντικό χαφ δημιουργεί, αλλά παράλληλα έχει και ανασταλτικά καθήκοντα. Είναι στα 33 και οι 160 συμμετοχές είναι δείγμα της ποιότητας του.

Απουσίες: Η απουσία του εμβληματικού τερματοφύλακα Αλί Αλ-Χαμπσί (120/0) είναι κομβική. Ο πρώην τερματοφύλακας των Γουίγκαν και Ρέντινγκ τραυματίστηκε πριν από λίγες μέρες στο ματς πρωταθλήματος της Αλ Χιλάλ και είναι από τους μεγάλους απόντες του τουρνουά.

Εκτίμηση: Το Ομάν αναμένεται να παλέψει για τη 2η θέση του ομίλου με το Ουζμπεκιστάν. Το ματς με το Τουρκμενιστάν είναι το σημαντικότερο, που θα πρέπει να κερδίσει για να ελπίζει ακόμα και στην 3η θέση για να προκριθεί. Το 1.65 της πρόκρισης όμως πληρώνει αρκετά χαμηλά για να μπει στο παιχνίδι μας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ