La Casa de Papel

La Casa de Papel: Ειδικά στοιχήματα για την 3η σεζόν

Αν βγείτε εκεί έξω και ρωτήσετε δέκα άτομα, ποια σειρά τους καθήλωσε μέσα στο 2018 μπροστά από την οθόνη τους, οι οκτώ σίγουρα θα πουν το «La Casa de Papel». Η ισπανόφωνη σειρά επηρέασε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια τόσα εκατομμύρια τηλεθεατές και έγινε αντικείμενο συζήτησης για όλους μας. Οι… μετρ του Netflix την απογείωσαν και έχουν κάνει γνωστό πως μέσα στο 2019 θα κυκλοφορήσει και τρίτος κύκλος.

Το μέλλον της παρέας του «Προφεσόρ» σύμφωνα με τις πλατφόρμες

Η κορυφαία μη-αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία της αμερικάνικης πλατφόρμας, δεν γινόταν να μην απασχολήσει και τους books, οι οποίοι έχουν ανοίξει τα στοιχήματα για το τι μπορούμε να περιμένουμε στη νέα σεζόν. Όσο λοιπόν περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί μετά τη ληστεία στο νομισματοκοπείο της Μαδρίτης, ενδιαφέρον έχει να τσεκάρουμε πως προσεγγίζουν οι στοιχηματικές πλατφόρμες το μέλλον της παρέας του «Προφεσόρ».

Ας τα πάρουμε από την αρχή! Η σειρά μας έχει αφήσει, με τους «Όσλο», «Μόσχα» και «Μπερλίν» νεκρούς, ενώ η ληστεία εν τέλει ολοκληρώνεται επιτυχημένα με τη συμμορία να δραπετεύει σε ζευγάρια προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αν ψάχνετε για spoilers, αρκεί ένα google search και θα βρείτε αρκετά σενάρια. Εδώ μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε…

Κι αν λάβουμε υπόψιν μας τα όσα οι πλατφόρμες προσφέρουν, είναι πολύ πιθανό το σενάριο ο «Καθηγητής» και ο… ιδιότροπος «Μπερλίν» να ήταν όντως αδέρφια. Η συγκεκριμένη επιλογή πληρώνει 1.08, επομένως θα είναι μεγάλη έκπληξη αν υπάρξει ανατροπή.

Έχουν ακουστεί πολλά για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Κατ’ αρχήν θα υπάρξουν συλλήψεις; Οι bookmakers το θεωρούν δεδομένο. Ακόμα κι έτσι όμως, ποιος θα είναι ο πρώτος που θα του περάσουν… βραχιόλια; Ο «Ελσίνκι» δίνεται ως φαβορί να συλληφθεί πρώτος στο 1.40, ενώ η «Ναϊρόμπι» πενταπλασιάζει το ποντάρισμα μας, με τον Ντένβερ να ακολουθεί στο 6.00.

Ο προηγούμενος κύκλος ολοκληρώθηκε με την αστυνομικό Ρακέλ να συναντάει τον «Προφεσόρ» στο Παλαουάν. Οι εκτιμήσεις πάντως τους θέλουν να μην καταλήγουν σε γάμο. 1.25 δίνει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Για τους «ψιλιασμένους» πάντως το αντίθετο σενάριο επιστρέφει το 3.70 του πονταρίσματος.

Η εγκυμοσύνη της Μόνικα

Επίσης, ένα από τα ζητήματα που έχουν παραμείνει ανοιχτά είναι η εγκυμοσύνη της Μόνικα. Και εδώ μάλλον το σενάριο είναι προβλέψιμο. Η προσωπική μας εκτίμηση; Το παιδί είναι αγόρι και παίρνει το όνομα του «Μόσχα». Αν πάντως θέλετε να ρισκάρετε, σε περίπτωση που το παιδί είναι κορίτσι, θα πάρετε πίσω τα λεφτά σας επί 2.50.

Εκεί που αξίζει το ρίσκο είναι με το παιδί της «Ναϊρόμπι». 2.80 πληρώνει το ενδεχόμενο να συναντήσει το παιδί της και θα ρίχναμε κάνα… ψιλό να συμβεί, έστω κι αν η συνέχεια δεν είναι αυτή που θα ήθελε η Άγκατα Χιμένεθ, όπως είναι το κανονικό της όνομα στη σειρά.

Επιπλέον ειδικά στοιχήματα

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και πιο ειδικά στοιχήματα. Όπως για παράδειγμα, ποιος χαρακτήρας θα εμφανιστεί πρώτος στις οθόνες μας στον τρίτο κύκλο. Εδώ, φαβορί είναι ο «Καθηγητής» που μας διπλασιάζει το ποντάρισμα, με την «Τόκιο» να το τετραπλασιάζει και τη Ρακέλ να προσφέρεται στο 8.00.

Ένα bet που μας δίνει «δυνατό» ποντάρισμα, είναι αυτό της διάρκειας του πρώτου επεισοδίου. Στο 1.87 προσφέρεται το ενδεχόμενο να κρατήσει περισσότερο από 50 λεπτά και άλλο τόσο να είναι μικρότερο. Δεδομένης ωστόσο της απήχησης που έχει η σειρά, θεωρούμε πως είναι πολύ πιθανό το πρώτο επεισόδιο να διαρκέσει κάτι παραπάνω από τα υπόλοιπα. Πάμε λοιπόν με το over εδώ.

Αν πάντως θέλετε να το πάτε πιο safe, μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με τον αριθμό των επεισοδίων. 2.15 πληρώνει το ενδεχόμενο να είναι πάνω από οκτώ στον , ενώ το 1.62 επιστρέφει το σενάριο να είναι λιγότερα. Αν λάβουμε υπόψιν μας πως ανάλογες σειρές του Netflix ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στα οκτώ επεισόδια, τότε το «underάκι» μπορεί να παιχτεί.

Update: Κατόπιν σχετικής οδηγίας από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π) προς όλους τους παρόχους διαδικτυακού και επίγειου στοιχηματισμού, αποσύρθηκαν οι αγορές σχετικά με την τηλεοπτική σειρά «La Casa de Papel» και τα στοιχήματα σε αυτήν έχουν ακυρωθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments